fbpx
< 2021 >
Syyskuu 1
  • 01
    01/09/2021

    Hengitysterapeutti -koulutus alkaa! Viikko 1. Hengittäen Elämään!

    17:00 -18:00
    01/09/2021-02/09/2021
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Hengitysterapeutti -koulutus on itsetuntemukseen ja hyvinvointiin tähtäävä kasvuprosessi. Voit tehdä kunkin koulutusviikon vain omaa hyvinvointiasi ajatellen tai pätevöityä alan ammattilaiseksi. Et tarvitse minkäälaista aikaisempaa kokemusta syvähengtyksestä hypätäksesi mukaan näille elämää muuttaville viikoille!

    Kun keho aukeaa hengitykselle ja hengitys kulkee syvälle vatsan pohjaan saakka, vapaus ja nautinto kehossa on mieletöntä !!! Syvähengitys voimaannuttaa ja antaa energiaa. Se vie masennuksen ja ahdistuksen mennessään. Syvähengitys auttaa meitä palaamaan siksi kuka todella olemme. Lue lisää syvähengityksestä.

    Koulutus on englanniksi, mutta tulkataan suomeksi.

    Tuleva kesä on meille todella poikkeuksellinen ja erityinen syvähengitys-kesä. Koronavirustilanteen vuoksi Osho Diamond Breath -koulutus ei voi tänä kesänä toteutua normaaliin tapaan Italiassa Osho Miastossa. Siksi meillä on ilo saada koko Hengitysterapia -kouluttajatiimi Elontuleen elokuussa! Tällainen erityinen tilaisuus päästä hengittämään kansainvälisen Osho Diamond Breath kouluttajatiimin kanssa ei varmasti toistu Elontulessa!!

    Voit varata paikkasi elokuun koulutukseen vielä 30.6.2021 saakka earlybird hinnalla! Jos tiedät että haluat mukaan, kannattaa paikka varata ajoissa. Elokuun viikko tulee olemaan kansainvälinen ja varman päälle täyttyy hyvissä ajoin, ilmoittautuneita on jo nyt paljon!

    Tarjoamme Internship-ja Assistenttivaiheessa oleville sekä koko koulutuksen jo tehneille assistenteille mahdollisuuden kokoontua  ODB -tiimin kanssa 23-25.8.2021 ennen ”Hengittäen Elämään” -koulutusviikon alkamista. Jos olet jo tehnyt koko ODB -koulutuksen, 3×3 viikkoa, voit kysyä myös mahdollisuudesta olla nämä 10 vrk assistentin roolissa tukemassa prosessia. Silloin maksat vain alennetun täysihoitohinnan.

    KOULUTUKSEN 3 VIIKKOA:

    Viikko 1: HENGITTÄEN ELÄMÄÄN 8vrk 25.8-2.9.2021
    Kouluttajina Dwari, Shanti, Pushan ja Adhiraj

    Koulutuksen ensimmäisellä viikolla autamme kehoa maadoittumaan. Käytämme voimakasta syvähengitystä, kehoterapiaa, bioenergeettisiä harjoituksia ja aktiivisia meditaatioita hengityksen ja kehon avaamiseen. Vapautamme kehoa stressistä ja lihasjännityksistä. Opit tulemaan tietoiseksi hengityksestäsi, sen rytmistä ja vaihtelevuudesta.

    Viikko 2: SYNTYEN RAKKAUTEEN 7vrk 11-18.6.2021 ja 12-19.12.2021
    Kouluttajana Dwari

    Tällä viikolla opit käyttämään syvähengitystä syntymä- ja varhaisvaiheiden traumoista vapautumiseen. Parantavan syntymäkokemuksen myötä opit luomaan uudenlaisia positiivisia siteitä ihmissuhteissasi. Voit synnyttää uuden luottamuksen elämään. Syvähengityksen avulla löydät uudelleen yhteyden pallea- ja vatsahengitykseen. Niiden avulla voit vapauttaa seksuaalienergian virtausta kehossasi. Löydät uudenlaista nautintoa ja rakkautta itseäsi ja omaa kehoasi kohtaan.

    3. viikko: MATKA ELÄMÄN ÄÄRILLE – KUOLEMAN KOSKETUSPINTA ELÄMÄÄN
    Kouluttajana Pragita ja Sudeva

    Tällä viikolla tutkimme elämän äärillä olemista. Aloitamme syntymää edeltävästä ajasta ja hedelmöityksestä. Sieltä jatkamme matkaa toiseen ääripäähän kuoleman portille.

    Opimme avautumaan elämän arvoitukselle ja sille mahdolliselle lahjalle minkä kuolema voi tuoda elämäämme. Mikään ei voi tehdä selkeämmäksi rakkauden, myötätunnon ja tietoisuuden kokemisen tärkeyttä elämässämme, kuin se tosiasia ettemme ole täällä ikuisesti.

    Kuolemisen taito on taitoa päästää irti ja elää läsnäolevassa hetkessä ikäänkuin se olisi viimeinen hetkemme. Tällä ymmärryksellä olemme vapaita elämään täysillä – vapaita hengittämään syvään ulos. Tiedämme mikä on tärkeää ja mikä ei. Kun sallimme tietoisuuden kuolevaisuudesta ohjata meitä läpi elämän, se ohjaa meidät kohti sitä keitä me todella olemme ja mikä on meissä kuolematonta.

    HENGITYSTERAPEUTTI -KOULUTUKSESSA ON KOLME VAIHETTA:

    ENSIMMÄINEN VAIHE käsittää kolme viikkoa: 1. Hengittäen elämään, 2. Syntyen Rakkauteen ja 3. Matka elämän äärille – kuoleman kosketuspinta elämään. Käyt läpi henkilökohtaisen kasvu- ja itsetuntemusmatkan. Vapautat kehoa emotionaalisesta kuormasta ja jännityksistä syvähengityksen, bioenergetiikan ja aktiivisten meditaatioiden avulla.

    TOISESSA INTERSHIP – VAIHEESSA käyt saman kolmen viikon koulutusprosessin uudestaan. Olet osittain avustajan roolissa ja osittain osallistujan roolissa. Päivittäin on tunnin luento kehotyypeistä ja ryhmätilanteiden käsittelyä. Harjoittelet myös vetämään aktiivisia meditaatioita.

    KOLMANNESSA ASSISTENTTI – VAIHEESSA: osallistut samaan kolmen viikon koulutusprosessin toimien koulutuksessa assistenttina. Se on työssä harjaantumisvaihe. Päivittäin on tunnin tapaaminen, jossa käsitellään ryhmän dynamiikkaa.

    Tästä voit katsoa Diamond Breath koulutuksen esittelyvideon, joka on tehty Miastossa https://www.youtube.com/watch?v=7piVSfzIhCY&t=382s

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 40 vuotta. Hänen erityisalueitaan ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitystapeuttikoulutuskeskuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentelynsä ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muutokseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit tutustua syvemmin Dwarin työskentelyyn: www.dwari-lifeskills.net

    Shanti on Meksikosta. Hän on opiskellut viestintätieteitä ja työskennellyt 20 vuotta henkilöstö- ja muotialalla. Shanti löysi meditaation polun 80-luvun lopulla, harjoittaen zen-meditaatiota ennen tutustumista Oshoon. Hän on työskennellyt Osho terapeuttina, erikoistuen hengitysterapiaan ja shamanistiseen energiatyöskentelyyn, vuodesta 1997 lähtien ja on Osho Hengitysterapeuttikoulutuksen apulaisohjaaja. Shanti vetää kansainvälisesti meditaatio-intensiivejä, tanssi-, energialuenta-, tarot- ja reikikursseja.

    Adhiraj on kotoisin Kreikasta. Opiskeltuaan oikeustiedettä ja psykologiaa sekä jätettyään uran perheyrityksessä, sisäisen etsinnän matka vei hänet Puneen Osho meditaatiokeskukseen. Adhiraj’in omistauduttua meditaatiolle, hän opiskeli useita Osho terapiatyöskentelyn meditaatioita muun muassa: Osho Mystic Rose, Osho No Mind, Osho Born Again. Hän vetää Osho ryhmiä ja ohjaajakoulutuksia ympäri maailmaa ja on myös sertifioitu Chi Kung- opettaja.

    Pushan on Espanjasta. Ennen astumistaan henkiselle polulle, Pushan toimi yrittäjä-toimitusjohtajana yli 20 vuotta sitten. Kyseenalaistettuaan elämänsä suuntaa, Pushan tutustui shamanismin ja vaihtoehtoisen lääketieteen opintojen kautta Oshon meditaatioihin ja terapiatyöskentelyyn. Ura liikemiehenä vaihtui henkilökohtaisen kasvun poluksi ja tällä hetkellä Pushanin elämäntyö on hengitys-, trauma- ja kehoterapiatyöskentelyn parissa. Hän on opiskellut hengitystyöskentelyn ohessa mm. somatic experience -traumaterapiaa sekä kiinalaisia energia- ja itsehoitomenetelmiä.

    Pragita ja Sudeva ovat kulkeneet syvähengityksen, tantran, musiikin ja meditaation tiellä yli 30 vuotta tiennäyttäjänämme intialainen mystikko Osho. Tämän itsetuntemusmatkan myötä olemme jo toistakymmentä vuotta jakaneet kokemustamme syvähengitys- ja tantrakursseilla myös muille. Olemme eläneet 25 vuotta uusioperhe-elämää ja ihmissuhdekoulua toistemme kanssa.

    HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

    Ilmoittautuminen koulutuksen ensimmäiseen viikkoon (25.8-2.9.2021) 8 vrk, tapahtuu tarkistamalla ensin meiltä, että koulutuksessa on tilaa. Maksa sen jälkeen koulutusmaksu; 1250e (=early bird -hinta 30.6 asti), 1350e (30.6 jälkeen) tai koulutusmaksun ensimmäinen erä 300e, tilille: FI50 5236 0420 1001 95. Jos osallistut koulutuksen 8vrk Internship- tai Assistenttivaiheeseen, maksu on 1150e, kun maksat viimeistään 30.6 ja sen jälkeen 1250e. Hinnat sisältää 8 vrk ateriat, majoituksen ja koulutuksen. Jos haluat osallistua koko 10 vrk:n jaksoon, earlybird -hinta on 1350e ja normaalihinta 30.6 jälkeen 1450e. Jos haluat sitoutua assistentin rooliin maksat alennetun täysihoidon hinnan 10vrk. Ensimmäisen erän maksaminen tarkoittaa koulutusmaksuun sitoutumista. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan viikko ennen koulutuksen alkua.

    RAHASTA KIINNI ???!!! Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme esim. sopia maksamisesta pienemmissä osissa.

    ELONTULEN OSOITE :

    Hengitysterapeutti koulutuksen järjestäjänä toimii Elontuli Oy ja koulutus pidetään Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla, 90km päässä Helsingistä. Kurssikeskuksen katuosoite on Merkniementie 94 Karjalohja / Lohja.
    Kartta

    Jos kiinostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta. Olemme luoneet facebook -tapahtuman nimellä: Hengitysterapeuttikoulutus 1. Kiitos, jos jaat ystävillesi!

    Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

    Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi