Ääni ja hiljaisuus

20/07/2020 17:00 - 26/07/2020 16:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Kurssin kieli on englanti, mutta tarvittaessa käännämme suomeksi.

Viiko, jolla nautimme äänestämme, luovuudestamme, herkkyydestämme ja runsaasta luonnosta ympärillämme.

Työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokea äänensä ilmaisun uudella tavalla. Annamme äänemme piristää, tanssia, soida yhdessä, olla villi ja karkea, hiljainen ​​ja lempeä. Ja annamme näiden laskeutua hiljaisuuteen.

Yhdistämällä hiljaisuuden lauluumme koemme ulottuvuuden, jossa voimme nauttia täysin erilaisesta ilmaisusta, harmoniasta ja rytmistä. Ja vastineeksi äänen luova käyttö auttaa meitä upottumaan itseemme hiljaisuudessa ja antaa sille keveyttä.

Ääni:

Yhdistämme leikkisästi ääniopetuksen, improvisoinnin, yläsävellaulun ja kuorolauluja 5 vuosisadasta alkaen.

Hiljaisuus:

Kokeilemme mahdollisesti 5000 vuotta vanhan ”Viisauden kirja” -meditaatiotekniikoita ja aktiivisia menetelmiä, jotka Osho on kehittänyt modernille ihmiselle.

Nautinto:

Rento ilmapiiri ilman paineita esiintyä, löydämme joka päivä aikaa ihastella kaunista ympäristöä ja hyvää ruokaa.

KURSSIN VETÄJÄ Chandra Rolf Maeder

Asuttuani 15 vuotta Arizonassa, Yhdysvalloissa, muutin Langenbruckiin, Sveitsiin vuonna 2014.

Opiskellessani musiikkia Baselin musiikkiakatemiassa, soitin freelancena torvisoittimia (luonnollinen torvi ja käyrätorvi) useissa sveitsiläisissä ja tunnetuissa kansainvälisissä yhtyeissä (UA Il Giardino Armonico, Concerto Köln, Ottetto Classico Italiano yhdessä kapellimestarien Giovanni Antoninin, René Jacobs, Christopher Hogwood ja Nicholas McGegan kanssa).

Vuodesta 1984 lähtien olen ollut intohimoisesti mukana johtamassa kuoroprojekteja, luovia laulamispajoja ja kuoroviikkoja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Osho Multiversityssä Punassa. Eri kuorojen johtamisen lisäksi perustin ja johdin kamarikuoroja “Coro Do Poeta”, “Scapino Vocale” ja “Dolce Far Canto”.

Äänenkäytön opintojani jatkan Jane Thorner Mengedohtin ja David Thornerin kanssa.

Työssä kuorojen kanssa haluan kääntää teosten emotionaalisen puolen värikkääksi ja läpinäkyväksi ääneksi. Tällöin vilkas ja kokeellinen harjoitustyö on minulle yhtä tärkeää kuin rento ja riemukas ilmapiiri konserteissa.

Olen myös harjoittanut erilaisia ​​meditaatiotekniikoita yli 30 vuotta. Tämän kautta koen äänen ja hiljaisuuden yhteyden olennaisena elementtinä musiikissa.

Muusikkona harjoittamisen lisäksi olen aktiivinen myös valokuvaajana.

HINTA

Kurssin hinta 550 €, opiskelijoille 390 €

(Maanantaista 20. heinäkuuta (illallisesta alkaen sunnuntaihin 27. heinäkuuta asti (aamiainen sisältyy hintaan sunnuntaina).

Yhden hengen huone: 840 € (huone ja ateriat)

Kahden hengen huone: 630 € (huone ja ateriat per henkilö)

Jaettu huone: 560 € (huone ja ateriat per henkilö)

VARAUS

https://dolcefarcanto.com/voice-and-silence/

 

tai Elontuli