Luottamus ja elämälle antautuminen- retriitti Aaro Löfin kanssa 13-17.6.2018

13/06/2018 10:00 - 17/06/2018 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Jos elämä on peli, jossa voi menestyä vain ymmärtämällä sen säännöt ja päämäärän henkisyyttä harjoittamalla, niin Luottamus ominaisuus, jonka tarvitset pelihahmollesi.

Luottamusta voi rakentaa kasvattamalla omaa uskoaan itseensä ja elämään, vaikkapa toistamalla lausetta ”minä luotan elämään.” Tämä ei ole kuitenkaan retriitin tarkoitus, sillä noiden sanojen toistaminen vie meitä vain tiettyyn pisteeseen saakka.

Retriitin tarkoitus on auttaa sinua löytämään kontakti sellaiseen sisäiseen voimavaraan, jonka pääosa ihmisistä on menettänyt pian syntymänsä jälkeen. Tuon voimavaran nimi on Luottamus. Se on konkreettinen energia ja substanssi, jonka voi tuntea, nähdä, kokea, maistaa, haistaa ja kokea. Ihan kuten mikä tahansa muukin tietoisuuden laatu.

Kun tuo laatu on meissä läsnä, se mahdollistaa sen, että antaudumme elämälle. Itsellemme, todellisuudelle ja tuota kaikkea ruokkivalle tietoisuudelle. Emme enää sano; ”luotan elämään,” vaan todella toimimme luottavasti. Kuten pieni lapsi. Eivät lapset muistuta itseään luottamisesta ennen luottamista, he vain luottavat.

Tiedät takuulla, että meissä on myös esteitä luottamukselle. Nämä esteet tulevat näkyvämmäksi, kun luottamus alkaa virrata meissä ja vaikuttaa meihin. Retriitillä työstämme yleisimpiä esteitä sen virtaamiselle meissä, jotta Luottamus alkaa vaikuttaa meihin ja mahdollistaa prosessin etenemisen. Olet erittäin tervetullut mukaan.

– A.Löf

ESIMERKKEJÄ TÄMÄN LAADUN PUUTTEESTA OVAT MM.

• aurinko paistaa muille mutta ei minulle
• en uskalla mukaan ”peliin”
• passiivisuus ja/tai mukavuuden tavoittelu
• päihtyneiden tilojen tavoittelu valoisuuden imitaationa
• viha hyvyyttä ja sitä elämää kohtaan, joka hylkäsi meidät (usein tämä asia on tosin piilotettu itseltämme)
• elämän merkityksen etsiminen sen elämisen sijaan
• elämästä etäälle jääminen ja minulla ei ole niin väliä -kokemus
• oman elinvoimaisuuden kieltäminen
• valheellinen luottamus, joka tuntuu näytelmältä
• maailma näyttäytyy egojen pelikenttänä, jonka ”luoja” on hylännyt

RETRIITIN TARKOITUS
on auttaa saamaan kontakti Luottamuksena tunnettuun tietoisuuden laatuun sekä työstämään niitä esteitä, jotka estävät sen virtaamisen meissä. Saat myös konkreettisia työkaluja sekä kasan opetuksia, joita harjoittaa arjessasi Luottamuksen syventämiseksi. Ammennettavaa riittää kuukausiksi retriitin jälkeenkin.

Työskentelytapa perustuu tietoisuuden lisääntymiseen. Käytämme toimivaksi todennettuja opetuksia ja menetelmisä apunamme, jotta näemme itsemme paremmin ja pystymme siten menestymään paremmin henkisyydessä, ihmissuhteissamme, työelämässämme ja elämän tarjoamissa haasteissa.

Toisinsanottuna, haluamme menestyä pelissä nimeltä elämä, samalla kun syvennämme ymmärrystä itsestämme tuon pelin luojana. Rakkautena, tyhjyytenä ja tietoisuutena, joka on todellisuuden ja itsemme perimmäinen olemus.

Retriitti alkaa 13.6 kello 10.00 ja päättyy 17.6 kello 17.00.

Hinta on 620€. Varaa paikkasi täältä: https://aarolof.typeform.com/to/EltKAw