Rumpu Soikoon!

16/07/2020 15:00 - 19/07/2020 14:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Voimaannuttava ja maaginen luontoretriitti.

Kolmatta kertaa järjestettävä Rumpu Soikoon tarjoaa jälleen ikimuistoisen luontoelämyksen! Tänä vuonna tavataan Karjalohjalla 16. -19.7.

Retriitillä vahvistat luontoyhteyttäsi erilaisilla harjoituksilla, rummutus- ja voimamatkoilla sekä hiljentymisen avulla. Ohjelma koostuu mielenkiintoisista luennoista, ryhmätöistä sekä luonnon voiman kokemisesta kokeneiden ohjaajien opastuksella.

Vietämme neljä päivää (kolme yötä) luonnon helmassa, rauhallisessa ympäristössä. Opimme paljon olemalla kosketuksissa luontoon, sillä luonto edustaa täydellistä hyväksyntää ja rakkautta. Tutkimusten mukaan hyvä luontoyhteys myös tukee meitä henkisesti, psyykkisesti, sosiaalisesti ja fysiologisesti. Rummun äänen taas on todettu vähentävän stressiä ja hiljentävän mieltä.

Ikihonkien katveessa voit siis heittää kiireen, velvollisuudet ja stressin yltäsi ja levätä Äiti maan voimaannuttavassa sylissä. Luonnon upea äänimaailma avaa aistejasi ja herkistää sinua olemaan läsnä. Harjoitukset ja ympäröivä luonto auttavat sinua avaamaan oven sisäiseen viisauteesi ja herättävät sinut tekemään suuriakin oivalluksia elämästäsi.

Kurssin ohjelma ja vetäjät:

Tapauhtuma starttaa torstainan starttaa kello 15.00, jolloin aloitamme luomaan omaa voimarumpua. Ohjaksissa on Rumpu-ukosta tuttu Sari Autere. Vaihtoehtoisesti voit myös rummun sijaan tehdä Tuija Saarikon opastuksella puhujakepin. Rummun valmistus kuuluu Rumpu Soikoon! tapahtuman hintaan, mutta perimme rummusta tarvikemaksun (koosta riippuen 35 -75 €).

Perjantaina Erkki Lehtiranta ja Leena Niemelä kertovat lempeästä luonnonlääkinnästä ja kukkauutteista. Iltapäivällä (säävaraus) lähdemme luonnon helmaan tekemään omat kukkauutteet. Ohjaajilta voi ostaa tarvikkeita paikan päältä 10 euron hintaan.

Iltatulilla Gabriela Ariana vetää Juurakon Voiman piirin ja Savirituaalin.

Lauantaina on vuorossa Katja Frangen ja Juha Kivisen työpajapäivä. Ryhmä jaetaan kahtia (voit esittää toiveen, kumman työpajaan haluaisit, huomioimme toiveet mahdollisuuksien mukaan.) Katjan päivän aihe on Elementit. Juha puolestaan johtaa sinut valon ja varjon tanssiin.

Iltatulilla vapaata rummutusta!

Sunnuntai on luvassa Havuja! Keholle, mielelle ja sielulle, kun metsäkellijä Mirja Nylander luennoi. Tehdään myös metsäretki ikiaikaiseen metsäviisausperinnön ja nykytutkimustiedon innoittamana.

Kurssin Hinta:

torstai – sunnuntai 240 € (+ mahdollinen tarvikemaksu). Early birds hinta 215 €.
perjantai iltapäivä – sunnuntai 220 € (pe klo 16.00 eteenpäin). Early birds hinta 202 €.

torstai – pelkkä rumpukurssi 150 € + tarvikemaksu (35-75 €).

Majoitus:

Majoitus Kurssikeskus Elontulessa täysihoidolla to-su 2-6 hengen huoneissa 240 €, pe-su 160 €. Majoitus maksetaan suoraan Elontuleen.

Ilmoittautuimen

Valittavana joko to – su 16. – 19.7.  tai pe – su 17. – 19.7.

Tämän linkin kautta

Otamme sähköpostitse yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen.

Tapahtuman järjestää Rumpu-ukko.