SMF® Sydänmindfulness/ Kehonhuoltoretriitti

27/05/2020 17:00 - 29/05/2020 14:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Tule olemaan läsnä kehosi ja mielesi kanssa, ilman arkirutiinien suorittamista. Herää yhdessä luonnon kanssa uuteen kesään..

Sydänmindfulness SMF® on ainutlaatuinen,  Suomessa yhteistyössä Suomen Sydänliiton kanssa kehitetty harjoitusohjelma, joka vaalii sydänterveyttä ja tukee sekä psyykkistä että fyysistä hyvinvointia. Sydänmindfulness SMF® on sydänterveyttä edistävää ja ylläpitävää harjoittelua.  Harjoittelu parantaa valmiuksiasi hallita stressiä, ahdistusta, kivun kanssa elämistä ja mahdollista sairastumisen aiheuttamaa kriisiä. Lisäksi harjoittelu rentouttaa kehoa ja mieltä, johdattelee tietoiseen ja hyväksyvään läsnäoloon ja keskittymiseen sekä positiiviseen vuorovaikutukseen ja itsensä arvostamiseen.

Sydänmindfulness SMF® on kehitetty etenkin ihmisille, joilla on sydänsairaus tai sen riskitekijöitä. SMF täydentää liikunnallista kuntoutusta ja muuta terveysneuvontaa. Harjoittelu sopii kuitenkin kaikille tukemaan sydänterveyttä ja muuta fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia.

  • Sydänmindfulness SMF® -harjoitusohjelman pääpaino on harjoittamisessa ja sen omaan elämään juurruttamisessa.  Tässä auttaa se, että kunnioitamme ihmisten erilaisia lähtökohtia ja mahdollisuuksia. Tuomme esiin erilaisia harjoitteita – muodollisia ja vapaamuotoisia-, joista jokainen löytää itselleen sopivia tapoja harjoittaa ja saada siitä hyötyä itselleen. Motivaatio säännölliseen harjoittamiseen syntyy juuri oman kokemuksen ja oivallusten kautta.

Suhtautuminen omaan kehoon ja sen huoltamiseen saattaa muuttua ratkaisevasti mindfulness-harjoittelun myötä. Myös kanssakäyminen ihmisten kanssa voi tulla joustavammaksi ja negatiivisten tunteiden tunnistaminen ja hallitseminen helpommaksi.


Vetäydy hetkeksi rentoutumaan ja rauhoittumaan

Kurssin sisältö:

Mindfulness, rentoutuminen, Pilates, Asahi, stretching, luonnossa liikkuminen, hiljaisuus,

kasvisravinto, mukavat samanhenkiset ihmiset.

Päivien aikana meditoimme sisällä ja ulkona.

Teemme paljon kehonhuollollisia harjoituksia.

Rentoudumme erilaisin harjoittein.

Liikumme luonnossa ja saunomme rantasaunassa.

Retriitin ohjaaja:

Ohjaaja kurssilla on fysioterapeutti/ mindfulness-ohjaaja Sirpa Tuominen

SMF® ohjelman kehittäjä.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Retriitin hinta 330€

Nopean ilmoittautujan hinta 300€  ( ennen 15.3.2020)

Saapuminen keskiviikkona 27.5.2020 klo:17.00  Lähtö perjantaina 29.5.2020 klo:14.00

Ilmoitautumiset sirpa.tuominen@live.fi

SMF sivut