Kouluttajat

Pragita ja Sudeva: Olemme kulkeneet syvähengityksen, tantran, musiikin ja meditaation tiellä yli 30 vuotta tiennäyttäjänämme intialainen mystikko Osho. Tämän itsetuntemusmatkan myötä olemme jo toistakymmentä vuotta jakaneet kokemustamme syvähengitys- ja tantrakursseilla myös muille. Olemme eläneet 18 vuotta uusioperhe-elämää ja ihmissuhdekoulua toistemme kanssa. Musiikki, Sudevalla pianon soitto ja Pragitalla laulu, sekä näihin liittyvät opetustyöt, ovat myös tärkeä osa elämäämme.

Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueitaan ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitystapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentelynsä ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit tutustua siihen syvemmin hänen sivuillaan: www.dwari-lifeskills.net.

Nishant Matthews on amerikkalainen terapeutti, joka on erikoistunut meditaatioon pohjautuvaan psykoterapiaan. Hän on kouluttautunut terapeutiksi New Yorkissa ja elänyt Osho-meditaatioyhteisössä, jossa hän perehtyi siihen, miten meditatiivinen tietoisuus voi luoda uudet perustukset terapeuttiselle työlle. Jo yli 40 vuotta Nishant on pitänyt kursseja ja koulutuksia ja antanut yksityissessioita. Hänen läsnäolonsa ja myötätuntonsa on parantavaa ja ihmeitä tekevää ryhmäprosesseissa. Voit lukea lisää hänestä sivuilla www.nishantmatthews.com.
Chintan Veet on kokenut omassa elämässään, kuinka valtava kapasiteetti keholla on korjautua ja parantua. Oma prosessi sai hänet aloittamaan pitkän tutkimusmatkan kehoterapiaan. Hyvin nopeasti hänestä tuli taitava kehoterapeutti ja Rebalancing -opettaja. Rebalancing on syvälle lihakseen ulottuvaa hierontaa, jonka tarkoitus on mm. palauttaa kehon tasapaino. Rebalancing antoi hänelle syvän ymmärryksen ihmisen rakenteesta. Seuraavaksi hän opiskeli craniosakraaliterapiaa. Tämä uusi lähestymistapa antoi hänelle laajemman ulottuvuuden ja uutta ymmärrystä.

Chintan oli yksi Craniosacral Resonancen perustajista vuonna 2001. Sen jälkeen hän on vetänyt kansainvälisiä Craniosacral Resonance -seminaareja ja -koulutuksia. Hän tarjoaa yksilöllisiä Craniosacral Resonance -hoitoja ja johtaa Craniosacral Resonance -koulutuksia Euroopassa, Taiwanissa ja Kiinassa. Hän on tunnettu hoitojensa hyvästä laadusta ja asiakkaidensa syvästä ja hienovaraisesta ymmärtämisestä. Voit lukea lisää sivuilta http://ran-silentium.si/en/

Svagito Liebermaister on psykoterapeutti, joka on ollut intialaisen mystikon Oshon seuraaja vuodesta 1980 lähtien. Kursseillaan hän yhdistää länsimaisia terapia metodeja itämaisiin meditaatio muotoihin. Hän on tunnettu selkeästä ja sydämmellisestä tavastaan opettaa ja tukea ihmisiä heidän henkilökohtaisessa kasvussaan.

Hän valmistui psykologian maisteriksi Münchenin Yliopistosta ja on työskennellyt ihmisten kanssa terapeuttisesti lähes 30 vuotta. Matkallaan hän on opiskellut jatkuvasti uusia metodeja kuten syväkudoshierontaa, Neo-Reichan hengitystyötä, psyykkistä hierontaa, Male-Female energiatyötä ja trauman parantamista (Trauma Healing, SE). Hän on kouluttanut satoja harjoittajia ympäri maailmaa työskentelemään ihmisten kanssa meditaatiivisesta rakkauden tilasta käsin. Kahden kuukauden ajan hän koordinoi Osho terapeutti koulutus ohjelmaa Kansainvälisessä Osho meditaatiokeskuksessa Intiassa. Joka vuosi hän matkustaa Euroopassa, Aasiassa sekä Keski- ja Etelä-Amerikassa tajoten erilaisia kursseja ja harjoitus ohjelmia.

Svagito on julkaissut kolme kirjaa: “The Roots of Love, A guide to Family Constellation: Understanding the ties that bind us and the path to freedom” ja “The Zen Way of Counseling: A Meditative Approach to Working with People.” Hänen uusin kirjansa on nimeltään “Osho Therapy”. Kirjoja on käännetty yhdeksälle kielelle. Voit lukea lisää myös vierailemmalla Svagiton nettisivuilla: www.family-constellation.net.

Homa ja Mukto ovat hyviä ystäviä, joilla on hyvin erilaiset näkemykset elämästä. Nämä eroavaisuudet säilyttävät heidän työnsä tuoreena ja elävänä.
Oshon, visionäärisen mystikon, innoittamana heidän työpajansa ovat yhdistelmä terapiaa ja suoraa kokemusta tästä hetkestä. Oshon tapaamisen jälkeen yli kolme vuosikymmentä sitten, heidän elämänsä koki radikaalin muutoksen, ja pian kävi selväksi, että heillä oli intohimo ja lahja ihmisten kanssa työskentelyyn.

Vuosien varrella he ovat saaneet koulutusta monilta maailmanluokan terapeuteilta sekä erilaisilta meditaatio opettajilta. Heidän työnsä on ainutlaatuista ja se luo perustan muutoksen taialle. Viime vuosien aikana he ovat erikoistuneet Tantraan, vapauttamaan seksuaalista energiaa rakkauden ja tietoisuuden yhteydessä.

Vuodesta 2006 vuoteen 2015 he pitivät tantra-ryhmiä OSHO keskuksessa Punessa, Intiassa. Tällä hetkellä he jatkavat työtään Amerikassa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Osan vuodesta he asuvat Fortalezassa, Brasiliassa Osheanic Internationalissa, joka toimii heidän vuosittaisten Tantra-koulutustensa tapahtumapaikkana.

Hariprem ja Kaulika tapasivat vuonna 2014 tantra festivaaleilla Delhissä, Intiassa. Kaulika on ollut aikaisemmin tunnettu laulaja ja näyttelijä länsi Bengalissa, Intiassa. 2004 hän sai pojan, joka on auttanut häntä suuresti hänen henkisessä kasvussaan. Äitinä olemisen kokemus on muuttanut hänen koko elämänsä. 2012 hän lopetti työnsä ja hänestä tuli sannyasin.

Hariprem, on syntynyt Hollannissa, hän on opettanut Tai Chitä ja Kun Futa useita vuosia, 90-luvulta lähtien, jolloin hän asui Osho kommuunissa Puunassa. Vuodesta 2000 lähtien hän on ollut pääasiallisesti tantran polulla ja opettanut useissa maissa ympäri maailmaan. Hänessä virtaa yhdessä sekä taon että tantran viisaus.

Heidän tapaamisensa jälkeen heidät kutsuttiin asumaan Baul ashramiin, länsi Bengalissa. He ovat rakentaneet sinne kauniin Shiva-Shakti temppelin ja enemmän kuin kaksi vuotta he ovat viettäneet yhteisen tantrisen prosessin parissa, sulauttaen maskuliinin ja feminiinin energioita ja nauttien jumalaisesta liitosta.

Prem Shunyo on kotoisin Lontoosta ja hän matkusti Intiaan seitsemänkymmentäluvulla. Hänen koulutuksensa tietoisuuteen alkoi samalla kun hän asui neljätoista vuotta Oshon lähellä, osana hänen kotiaan.

Shunyo on harjoittanut Oshon meditaatioita yli kolmekymmentäviisi vuotta. Ja nyt hän jakaa kokemustaan vetämällä meditaatiokursseja ja ryhmiä naisille, samalla kun hän matkustaa ympäri maailmaan. Hän vetää myös koulutuksia ihmisille, jotka haluavat opettaa meditaatiota muille.

Musiikki, tanssi ja juhlat ovat tärkeä osa Shunyon työtä, ja tämä yhdistettynä hänen intuitiiviseen sydämelliseen työskentelytapaansa antaa osallistujille mahdollisuuden koskettaa erittäin syvää rauhan ja hiljaisuuden tasoa.

Hänen kirjansa: “Diamond days with Osho” on käännetty kahdeksalle kielelle.

Lisää Shunyosta ja Veet Marcosta

 

Veet Marco muusikko ja tuntemattoman etsijä, tuli vuonna 1979 valaistun mestarinOshon oppilaaksi ja on siitä lähtien kokeillut meditaatioon käytettyjä ääniä ja musiikkia.

Vuodesta 1995 hän on soittanut live-tapahtumissa ja kasvuryhmissä ympäri maailmaa. Hän on säveltänyt monia meditaatio-CD-levyjä, jotka ovat saatavilla tällä sivustolla. Nämä meditaatiot ovat muinaisiatantrisen vapautumisen tekniikoita.

Voit lukea lisää www.meditantra.com