fbpx

Elontuli

Helsinki-Vantaan Lentoasemalta

Lentoasemalta pääsee helposti Elontuli -kurssikeskukseen. Aivan Terminaalien edestä lähtee busseja lähes tunnin välein. Terminaali 1:n edestä lähtevät bussit laiturilta 13 ja Terminaali 2:n edestä laiturilta 23-24. Bussien aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Merkitse hakukenttään kohtaan Mistä: Helsinki-Vantaa lentoasema ja kohtaan Mihin:  Saukkola (Lohja) tai Nummi-Pusula, Saukkolan liittymä 21. Lisätietoja ja pysäkkiluettelon löydät kohdasta: i (informaatio).

On hyvä huomioida että joudut vaihtamaan bussia noin puolen tunnin ajomatkan jälkeen. Vaihto tapahtuu yleensä Espoo Ikean lähellä olevalla moottoritien liittymällä (Lommila E66313). Helsingin keskustasta tulee bussi, jolla matka jatkuu Salon ja Turun suuntaan. Sinun tulee nousta bussista jo hyvissä ajoin ennen Saloa Saukkolan kylässä tai moottoritien liittymässä: Saukkolan liittymä 21.

Ajoaika lentoasemalta on noin 1 tunti 10 minuuttia. Sinun tulee ilmoittaa meille vähintään 2 päivää etukäteen mihin aikaan ja mihin pysäkkiin olet tulossa. Järjestämme kuljetuksen Elontuli -kurssikeskukseen valitsemastasi pysäkiltä. Kuljetuksen hinta on 20€ ja jos tulijoita on enemmän kuin yksi, on veloitus 10€ henkilölle. 

Helsingistä

Vaihtoehto 1: Helsingistä, Kampin linja-autoasemalta pääsee bussilla Karjalohjalle. Bussien aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Haemme tarvittaessa tulijat Karjalohjalta Nummijärven tienhaaran pysäkiltä Elontuli -kurssikeskukseen. Merkitse hakukenttään kohtaan Mistä: Helsinki linja-autoasema, Kamppi ja kohtaan Mihin: Nummijärvi th (Lohja). Valitse sitten tuloajankohta hakukentästä: Lähtöpäivä ja klikkaa sen jälkeen kohtaa: Hae aikatauluja. Lisätietoja ja pysäkkiluettelon löydät kohdasta: i (informaatio).

Sinun tulee ilmoittaa meille vähintään 2 päivää etukäteen mihin aikaan olet tulossa. Järjestämme kuljetuksen Elontuli -kurssikeskukseen pysäkiltä. Kuljetuksen hinta on 10€ ja jos tulijoita on enemmän kuin yksi, on veloitus 5€ henkilölle. Huom! bussin vaihto on yleensä Lohjan linja-autoasemalla. Busseja Karjalohjalle kulkee melko harvoin.

Vaihtoehto 2: Helsingistä, Kampin linja-autoasemalta voit valita bussin, joka vie sinut Helsinki – Turku moottoritietä Saukkolan liittymään (Nummi-Pusula, Saukkolan liittymä 21). Bussien aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Merkitse hakukenttään kohtaan: Mistä = Helsinki linja-autoasema, Kamppi ja kohtaan: Mihin =  Nummi-Pusula, Saukkolan liittymä 21. Valitse sitten tuloajankohta hakukentästä: Lähtöpäivä ja klikkaa sen jälkeen kohtaa: Hae aikatauluja. Lisätietoja ja pysäkkiluettelon löydät kohdasta: i (informaatio).

Sinun tulee ilmoittaa meille vähintään 2 päivää etukäteen mihin aikaan olet tulossa. Järjestämme kuljetuksen Elontuli -kurssikeskukseen pysäkiltä. Kuljetuksen hinta on 20€ ja jos tulijoita on enemmän kuin yksi, on veloitus 10€ henkilölle.