Ohjelma 2017

PARITANTRA III  6 – 8.1.2017

Tänä päivänä parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Tantrakurssi on luotu tuomaan iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.
 Kurssilla Pragita ja Sudeva luovat rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

Kurssilla:

– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme

– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen

– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme

– kuljemme kohti kehon ekstaasia

– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

Lue lisää Tantrasta.

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen 
täysihoidon. Katso lisätietoja kohdasta ilmoittautuminen.

Viikottaiset tanssi- ja syvähengitysillat 9.1.2017 alkaen
Tule löytämään iloa, eloa, voimaa ja nautintoa kehoon!
Tanssi- ja Syvähengitysillat ovat löytöretki omaan kehoomme. Liikkuen ja hengittäen lähdemme energisoimaan kehoamme ja avoimin mielin tutkimaan kaikkea sitä, mitä mukanamme kannamme. Hyvässä hengityksessä pallea laajenee vapaasti vatsan suuntaan ja hieroo sisäelimiä. Happi ravitsee koko kehoa. Syvähengitys auttaa meitä purkamaan stressiä ja jännityksiä kehosta. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on. Se on oman inhimillisyyden hyväksymistä. Muutumme elävämmiksi. Itsetuntemuksen lisääntyessä voimme valita sellaisia asioita elämäämme, joita oikeasti rakastamme. Syvähengitys menee sitä kohti, mikä ihmisessä on totta.
Hinnat ja ilmoittautuminen
Kevätkaudelle mahtuu 14 hengitysiltaa. Kun sitoudut useampaan kertaan saat alennusta seuraavasti:
– Kausikortti koko kevätkaudelle on 300e (sis. 14 kertaa)
– 10 peräkkäisen kerran sarja on 250e eli 25e / kerta
– 6 kerran sarja on 180e eli 30e / kerta.
– Irtokerta vanhoille hengittäjille 9.1. on 25e (yleensä 40e)
– Hengitysilta ensikertalaisille 9.1. on 0e (yleensä 10e)

Ennakkoilmoittautuminen tehdään maksamalla osallistumismaksu tilille FI50 5236 0420 1001 95. Laita viestiin: Tanssi- ja Syvähengitysillat / kertamaksu / 6-kerran sarja / 10-kerran sarja / kevätkausi. Maksun saaja: Elontuli Oy.

Meilaa tai laita tieto tulostasi vielä tekstiviestillä edellisenä iltana 18.00 mennessä. Maksu on sitova ja mahdolliset sairaspoissaolot voi korvata lääkärin todistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä viimeistään vuorokausi ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme täyden maksun.

Lue lisää syvähengityksestä.

PARITANTRA I  13 – 15.1.2017

Tänä päivänä parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Tantrakurssi on luotu tuomaan iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.
Kurssilla Pragita ja Sudeva luovat rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

Kurssilla:

– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme

– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen

– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme

– kuljemme kohti kehon ekstaasia

– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

Lue lisää Tantrasta.

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen 
täysihoidon. Lisää tietoa ilmoittautumisesta.

 

Tantraa sinkuille  – Kohti iloa ja nautintoa 20 – 22.1.2017

Sinkkutantrakursseilla voit tutustua itseesi ja seksuaalisuuteesi tantristen harjoitusten ja meditaatioiden avulla turvallisessa ympäristössä omia rajojasi kunnioittaen. Se on mieletön mahdollisuus tutustua omaan kehoon, itseen ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. Teemme harjoituksia nais-mies pareina aina eri ihmisten kanssa. Otamme kurssille saman määrän miehiä ja naisia. Useimmilla meistä on syvä kaipaus intiimiin ihmissuhteeseen ja kehon nautintoon. Löytämällä
hyväksyntää, ja rakkautta omaa itseä ja kehoamme kohtaan voimme luoda terveitä ja ravitsevia
ihmissuhteita. Syvemmän ymmärryksen ja itsetuntemuksen myötä opimme tekemään valintoja jotka tuovat uudenlaista hyvinvointia elämäämme.

Kurssilla:

– herkistymme kaikille aisteille

– ystävystymme koko kehomme kanssa ja tulemme kokonaisemmiksi

– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme

– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen

– kuljemme kohti kehon ekstaasia

– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

– avaudumme antamaan ja vastaanottamaan sydämen paikasta

Lue lisää Tantrasta.

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen
 täysihoidon. Lisää tietoa ilmoittautumisesta.

HENGITYSTERAPEUTTIKOULUTUS osa 1 Hengittäen elämään

23 – 30.1.2017 Devapathin ja Nalinin kanssa

Tietoinen hengitys ja Body-Mind terapia

Tietoisessa hengityksessä voit kokea kehosi, mielesi, sydämesi ja sielusi. Opit tyhjentämään mielesi, ilmaisemaan tunteitasi, vapauttamaan jännitteitä elimistössäsi ja lopulta rakastaan itseäsi. Koulutuksen jälkeen olet terveempi, iloisempi, luovempi ja meditatiivisempi. Kun tunteet tasapainottuvat, alat löytää sydämesi ääntä ja suurta sisäistä vapautta. Meditaatiot ja maadoitusharjoitukset tukevat tätä prosessia.

Opit:
-Bio-energeettisiä harjoituksia
-Dynaamista jännitysten vapauttamista
-Tietoista hengitystä
-Keho-mieli terapiaa
-Maadoitusharjoituksia
-Hierontatekniikoita
-Meditaatiota

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hengitysterapeuttikoulutuksessa on yhteensä kolme osaa. Hinta on 1150e per koulutusviikko sisältäen ALV:in ja täysihoidon. Lue lisää koulutuksesta. Katso myös ilmoittautuminen.

Biodynaaminen Kraniosakraaliterapeutti -koulutus

Biodynaaminen Kraniosakraali -terapia on kokonaisvaltainen ja hellävarainen menetelmä. Se perustuu ymmärrykseen siitä, että sama voima ja viisaus, joka on luonut uskomattoman täydellisen kehomme hedelmöittymisestä lähtien, ylläpitää, järjestää ja korjaa kehoamme läpi elämämme. Biodynaaminen Kraniosakraali -hoito tukee ja vahvistaa tätä omaa sisäistä voimaamme. Biodynaamisessa Kraniosakraali -terapiassa elimistö nähdään yhtenäisenä kokonaisuutena. Siinä tuetaan kehon omaa synnynnäistä itsesäätelyä ja tasapainoa fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Se auttaa elimistöämme palaamaan luonnolliseen, alkuperäiseen tasapainoon.

Hoitaja keskittyy olemaan hiljaisessa ja neutraalissa tilassa. Hoitaja ei tee jotain ulkoa käsin vaan kuuntelee ja tukee kehon omaa uudelleenorganisoitumis prosessia. Tämä mahdollistaa sen että keho voi ottaa käyttöön omat parantavat ja korjaavat voimavaransa. Biodynaaminen Kraniosakraali -terapia perustuu ihmisen anatomian, fysiologian, alkio-opin, ja modernin neurobiologian tutkimustietoon. Koulutuksessa osallistujat saavat syvän ymmärryksen terveyden luonteesta. Osallistujat oppiva, että harjoittajan läsnäolon laatu on avain selkeyttämis- ja paranemisprosessiin. Siksi hienovaraiset taidot vaativat kykyä neutraaliin, tilaa antavaan ja empaattiseen asiakassuhteeseen.

Koulutusohjelma

Jos haluat saada pätevyyden antaa hoitoja myös muille, koulusohjelma sisältää itsenäistä työskentelyä ja harjoitushoitoja. Voit myös osallistua pelkästään lähijaksoille ja tehdä koulutuksen itseäsi ajatellen.

Lähiopetus:

– Luennot
– Kysymykset ja vastaukset koulutuksen aikana
– Demonstraatiot
– Harjoittelu opettajan ohjauksessa
– Ohjattua liikettä ja meditaatioita yhteyden vahvistamiseksi omaan kehoon ja havainnontikyvyn vahvistamiseeni
– Harjoituksia jotka edistävät oman kehon kehotietoisuutta, emotioiden havainnointia ja yhteyttä muihin
– Kokemuksien jakamista pienryhmissä

Yhteensä 180 tuntia lähiopetusta.

Harjoittelu ja omat opinnot koulutusjaksojen välillä:

– Jokainen osallistuja antaa 50 dokumentoitua ilmaista harjoitushoitoa
– Jokainen osallistuja antaa ja vastaanottaa 15 hoitoa muiden koulutukseen osallistuvien kanssa. Nämä voivat olla osa edellä mainituista 50 hoidosta.
– Jokainen osallistuja antaa 2 harjoitushoitoa opettajalle joka antaa hoidosta palautteen ( hinta 100e / hoito )
– Jokainen osallistuja vastaanottaa 3 hoitoa opettajalta ( hinta 100e / hoito)
– Annetut kotitehtävät

Yhteensä 100 tuntia itseopiskelua.

Koulutus on jaettu viiteen osioon, jotka kukin kestävät 3-5 päivää. Kolmen päivän jakso maksaa 510€/kerta, neljän päivän jaksot maksavat 680€ /kerta ja viiden päivän koulutusjaksot 800€/ kerta. Voit tulla mukaan myös vain ensimmäiseen koulutusosioon ja päättää sen jälkeen haluatko osallistua koko koulutukseen.

1. 2 – 5.2.2017  3 päivää
2. 8 – 12.2.2017  4 päivää
3. 30.5 – 4.6.2017  5 päivää
4. 12 – 17.9.2017  5 päivää
5. 6 – 10.12.2017  5 päivää

Spirit keepers – Hengen kantajat Nishant Matthewsin kanssa 23 – 26.3.2017

Yksi heistä voit olla sinä, joku jonka tunnet tai ehkäpä joku lapsistasi.

Hengen Kantajat ovat ihmisiä, jotka ovat täällä tuomassa valoa, luottamusta ja ohjausta suuriin muutoksiin, joita parhaillaan tapahtuu. Muutokset maapallolla ja sen rakenteissa, muutokset kulttuureissa ja arvoissa, muutokset sisäisessä minuudesta; kaikki nämä ja paljon muuta ovat suurten muutosten pyörteissä. Vanhat rakenteet murtuvat, jotta jotain uutta ja todella hyvää voi avautua. Hengenkantajille on mahdollista olla yhteydessä heidän omaan henkisyyteensä, vaikka ympäristö tekisi jotain todella erilaista. He voivat seisoa yksin katujen tungoksessa tietäen, mikä on heidän suuntansa.

Hengenkantajat ovat osa joukkuetta, osa sielunperhettä, jolla on pitkä historia. Heillä on juuret hengellisyydessä ja valossa. Tämän sielunperheen jäsenet eivät ehkä saa täyttä ymmärrystä biologisessa perheestään, koulussaan tai kulttuurissaan, mihin he ovat syntyneet. Siitä huolimatta hengen kantajat ovat käytettävissä ohjaukselle, joka tulee juurista ja elävästä valosta. He sallivat sielunperheestään tulevan voiman, viisauden ja rakkauden olla osa heidän jokapäiväistä elämäänsä.

Hengen kantajat -ryhmä opettaa luottamusta omaan hyvyyteesi. Olet yhteydessä ihmisiin, jotka ovat sielun sisaria ja veljiä ja yhdessä teillä on jotain todella arvokasta jaettavaksi. Ryhmä antaa yksinkertaisia täsmätyökaluja epävarmuuden ja negatiivisuuden selkeyttämiseen. Se antaa sinulle sen mitä tarvitset kulkeaksesi yhteydessä olemisen tiellä. Se auttaa sinua visioimaan kirkkaampaa tulevaisuutta näinä suurien muutosten aikoina.

Voit lukea palautteita Nishantin kursseista kohdasta kurssipalautteita.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Voit varata paikkasi maksamalla kurssin hinnan (480e) tai ensimmäisen erän (200e) Elontulen tilille. Hinta sisältää ruoan ja majoituksen. Lakanat meiltä 15e. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

Sex to Superconsciousness – Manipura Chakra 31.3 – 2.4.2017

Sex to Superconsciousness on tutkimusmatka läpi 7 eri chakran. Voit hypätä mukaan matkalle missä tahansa vaiheessa, jokainen chakra viikonloppu on itsenäinen ja ainutlaatuinen tantrakokemus. Kunakin viikonloppuna sukellamme syvälle yhden chakran ydinolemukseen ja avaamme siihen liittyvät opetukset. Tantriset harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tunneilmaisua, aistiharjoituksia, hierontaa ja herättävää keskustelua. Kurssilla saatava kokemus ja ymmärrys auttaa meitä kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallamme. Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydämme luovuutemme, kommunikoimme selkeästi ja löydämme syvemmän yhteyden ihmissuhteissamme. Saamme käyttöön koko potentiaalimme. Elämästä tulee juhlaa!

Manipura Chakra 3


Löydämme kyvyn kannatella ja ilmaista eri puolia itsessämme, voimaa, herkkyyttä, leikkisyyttä. Jos emme pysty tähän, sisäinen kahtiajako aiheuttaa elimistön ja psyykkeen stressitilan. Kolmas chakra sisältää ne opetukset, jotka meidän on nyt opittava globaalilla tasolla, miten päästää irti rajoittavista uskomuksista ja kasvaa niin voimakkaaksi, että pystymme kannattelemaan ristiriidat, joita elämä tuo tullessaan. Kun yhä useammat oppivat tämän taidon, koko ihmiskunta hyötyy siitä.
Manipura chakra sulattaa uuden information, muuttaa sen elämänkokemukseksi ja todelliseksi viisaudeksi.
Kun chakra 3 on epätasapainossa se näkyy fanatismina, sokeana uskona, muiden odotusten seuraamisena, power trippeinä, alemmuuskomplekseina. Kun chakra 3 on tasapainossa seuraat kokemuksen tuomaa viisauttasi ja elämäntehtävääsi, pystyt kannattelemaan ja käsittelemään sisäisiä ja ulkoisia ristiriitoja, seksuaalisuudessa pystyt päästämään irti egostasi ja koet koko kehon orgasmeja.Kurssille voit tulla yksin tai partnerin kanssa. Otamme kurssille yhtä paljon miehiä ja naisia, tasapainottaaksemme maskuliinista ja feminiinistä energiaa työskentelyssämme. Kurssikieli on englanti (ja tarvittaessa suomi).Tämä koulutus on 7 viikonlopun mittainen. Sinun ei tarvitse osallistua kaikkiin viikonloppuihin tai käydä niitä järjestyksessä. Voit siis tulla mukaan vain yhteen kertaan. Jokainen viikonloppu on oma itsenäinen kokonaisuutensa ja jo yhdenkin chakran aukaiseminen tuo runsaasti iloa ja nautintoa elämään. Viikonloput ovat noin kolmen kuukauden välein, joten käymme kaikki chakrat läpi kahden vuoden aikana.Tämän koulutuksen on kehittänyt Mahasatvaa Sarita ja Tantra Essence team. www.tantra-essence.com

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta 350e sisältäen täysihoidon
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Kirsti: kirsti@netlife.fi, +358 40 535 2293

Kurssin vetäjät

Anahata tuo tantran opetukseensa täydellisen yhdistelmän idän ja lännen viisauksia. Hänen voimakas läsnäolonsa sytyttää hänen oppilaissaan palavan halun muutokseen ja havahtumiseen. Hän on saanut koulutuksen Colorlight ja Tachyon terapiossa, Tiibetiläisessä Akupainannassa ja Tantra hieronnassa. Hän opettaa tantraa Euroopassa ja Intiassa.

Kirsti on tantranopettaja, näyttelijä, psykoterapeutti ja lifecoach, jolla on vuosien kokemus opettamisesta ja henkisen kasvun tiestä. Hän haluaa työssään rohkaista ihmisiä löytämään oman voiman, luovuuden, vapauden sekä tien takaisin todelliseen autenttiseen itseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille!

PRIMAALI RYHMÄ Premarthan ja Svarupin kanssa 5 – 12.4.2017

Primaali ryhmässä saat tilaisuuden matkustaa ajassa takaisin tutkiaksesi, mitkä kivuliaat tilanteet menneisyydessäsi vaikuttavat tapaan, jolla elät ja rakastat tänä päivänä. Se myös saattaa sinut takaisin useisiin positiiviisiin ja inspiroiviin hetkiin, joita olet jo elänyt, yksin ja toisten kanssa. Kun pystyt muistamaan kaikilla aisteillasi tilanteita, joissa tunsit itsesi rakastetuksi, nähdyksi, kuulluksi ja tuetuksi, näiden hetkien jäljet tulevat näkyviin. Niistä tulee resursseja. Tulet oppimaan, miten tuoda näitä resursseja menneisyyteesi ja muuttaa sitä, antaen parantumisen tapahtua myös nykyisessä elämäntilanteessasi. Systeemisi rentoutuu ja tulevaisuus avautuu.

Ero, jonka koemme sisäisten tuntemustemme ja sen välillä, miltä ajattelemme, että meidän pitäisi näyttää ulospäin, kaipaa parantamista. Sisällämme elää vieläkin lapsi, joka syntyi täynnä luonnollisia lahjoja, pursuen herkkyttää ja yhteyden tunnetta olemassaoloa ja ihmisiä kohtaan. Menneisyydessä lapsi ei ole tuntenut tulleensa tuetuksi todellisen luonteensa mukaisesti ja on siksi oppinut luopumaan siitä ja peittämään sitä jollain muulla. Tämä lapsi on elossa sisällämme ja toivoo, että olisimme rehellisiä itsellemme ja muille. Kun toivotamme tämän lapsen tervetulleeksi takaisin aikuisuuteemme muutos voi tapahtua: vihasta tulee myötätuntoa ja pelosta tulee luottamusta. Syvä ja intensiivinen tutkimus liikkuu ajassa taaksepäin ottaen yhteyttä aiempiin ongelmiin elämässä, kuten syntymään, raskauden aikaan ja hedelmöittymiseen. Se tarjoaa lisää erilaisia työkaluja ymmärtää ja vapauttaa kaikista tiedostamattomimpia kerroksia persoonallisuudestamme.

Tässä ryhmässä sinua tuetaan matkallasi, joka vie askel askeleelta ajassa taaksepäin, kehityksesi eri vaiheiden lävitse, palauttaen osia itsestäsi jokaisessa vaiheessa. Tulet kokemaan minkälaisia sääntöjä ja rooleja sinulle on säädetty ympäristösi toimesta ja miten ne ovat muovanneet sinulle valheellisen persoonallisuuden. Sinua tuetaan ilmaisemaan ja vapauttamaan vanhoja tunteita, jotka tukkivat elinvoiman virtauksen sinussa. Tulet tarkastelemaan perhetaustaasi syvyyden ja myötätunnon avulla, vieden keskeneräiset kokemukset loppuun. Parantamalla itsesi juurista pääset jälleen käsiksi luonnolliseen potenttiaaliisi ja voit juhlia keveyttä ja vapautta, jonka olet saanut takaisin, kun kantamasi vanha taakka on päässyt purkautumaan.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Voit varata paikkasi maksamalla kurssin hinnan (980e) tai ensimmäisen erän (200e) Elontulen tilille. Hinta sisältää ruoan ja majoituksen. Lakanat meiltä 15e. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

PARITANTRA I  5 – 7.5.2017

Tänä päivänä parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Tantrakurssi on luotu tuomaan iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.
Kurssilla Pragita ja Sudeva luovat rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

TANTRAKURSSILLA

– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme

– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen

– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme

– kuljemme kohti kehon ekstaasia

– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

Lue lisää Tantrasta.

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen 
täysihoidon. Lisää tietoa ilmoittautumisesta.

PARITANTRA III  11 – 13.5.2017

Tänä päivänä parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Tantrakurssi on luotu tuomaan iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.
Kurssilla Pragita ja Sudeva luovat rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

TANTRAKURSSILLA

– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme

– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen

– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme

– kuljemme kohti kehon ekstaasia

– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

Lue lisää Tantrasta.

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen 
täysihoidon. Lisää tietoa ilmoittautumisesta.

Kehto Koulu: Vapaa Tie -koulutusohjelma toukokuu 2017 – maaliskuu 2018

Kehto Koulu on nykyaikainen henkinen koulu, joka antaa voimaa ja rohkeutta tutkia itseä kokonaisena, elää tietoista arkea ja löytää oma tosi ääni. Tasa-arvoinen suhde opettajan ja oppilaan välillä kannustaa jokaista yksilölliseen avautumiseen ja vapautumiseen mahdollisimman aidosti.
Vapaa Tie -ohjaajakoulutus on sinua varten, jos et ole löytänyt etsimääsi, tai vastauksia kysymyksiisi muualta. Maailma on täynnä erilaisia valmentaja-, opettaja- ja hoitajatutkintoja. Tällä koulutuksella ei ole tavoitetta eikä se tarjoa sinulle viitekehystä, ismiä tai tutkintoa. Silti se auttaa muuttamaan maailmaasi sellaiseksi, kuin se todella on, ja auttaa sinua olemaan oma itsesi. Se tarjoaa useamman näkemyksen, mutta ei kiinnity yhteenkään juuri sinä oikeana. Koulutuksesta on merkittävää hyötyä työelämässä, ihmissuhteissa, henkilökohtaisessa hyvinvoinnissa ja tietoisuuden nostamisessa. Koulutus ei ole tai ei korvaa psykoterapiaa.
Opinnoissa tutkimme elämän monimuotoista ilmentymistä itsessämme juuri tässä ja nyt sellaisena kuin se tapahtuu. Kurssin tavoite ei ole tiedon lisääminen vaan pikemminkin ei-tietämisen salliminen ja yhteys nyt-hetkessä tapahtuvaan koke­mukseen. Matka tietämättömyyteen ja läsnäoloon käy kuitenkin myös tiedon kautta. Tätä paradoksia tutkimme koulutuksessa paljon, ja se on opetuksen keskeinen osa – kuten muutkin vastakohdat, jotka lopulta ovat vain saman todellisuuden eri puolia.
Vapaa Tie -koulutusohjelma on 3-tasoinen ja 3-5 -vuotinen. Vuoden kestävän Tason 1 teema on Minä, tason 2 teema on Me (Vapaa Tie -valmentaja) ja tason 3 teema on Se (Vapaa Tie -opettaja). Koulutusmenetelmänä on Kehdon oma Vapaa Tie -menetelmä, jonka osamenetelminä käytämme Kundaliinijoogan, Henkisen Enneagrammin, Diamond Approach -menetelmän, Gestalt-menetelmän sekä Inquiry-tekniikan upeita työkaluja ja vaikutteita. Minkään tekniikan käyttö ei mielestämme ole perusteltua, jollei sillä ole vahvaa linkkiä aivan tavalliseen arkeen. Niinpä työkalut ovat ikään kuin toisarvoisia, kuitenkin hyvin tarpeellisia – elämää varten.
Tason 1 (Minä) koulutus alkaa touko­kuussa 2017 ja se sisältää yhteensä 10 lähiopetusjaksoa, joista 1 on pidempi retriitti. Yhteensä koulutuksessa on 11 modulia. Kukin normaalijakso kestää perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Retriittijakso kestää keskiviikosta sunnuntaihin (4,5 päivää).
Normaalijakson lauantain (tai retriitillä koko päivän) ohjelman runko on:
• 05.30 aamuharjoitus
• 08.00 yhteinen aamiainen
• 10.00 opetusta ja harjoituksia
• 13.00 yhteinen lounastauko
• 15.00 opetusta ja harjoituksia
• 18.30 yhteinen illallinen ja mahdollinen iltaohjelma
Normaalijakson aloitus perjantai-iltana kello 18 on peilausta tulevan jakson aiheisiin ja niihin valmistautumista. Sunnuntain ohjelma noudattelee samaa jakoa kuin lauantaisin, mutta päätämme ohjelman silloin jo noin kello 16:n maissa. Lähiopetusjaksojen välillä opiskelu ja harjoittelu tapahtuu itsenäisesti ja yksilöllisesti. Väliaikojen harjoitukset koostuvat esim. yksilöllisistä meditaatio­harjoituksista, kirjoitustehtävistä, arjen kommunikaatio­harjoituksista, kuuntelu- ja lukemistehtävistä sekä päiväkirjapohjaisesta itsetarkkailusta. Ryhmä on erityinen voimavara tällä matkalla. On olennaista sitoutua yhteiseen matkaan koko vuodeksi. Koulutuksen suorittamisesta saa todistuksen. Läsnäolovelvoite todistuksen saamiseksi on 85% lähiopetusjaksoista.
Ohjaajat
Emilia Vasko-Kujala on valtiotieteiden maisteri (VTM) ja pitkän linjan yrittäjä. Emilia on toiminut yritys- ja johtajavalmentajana noin 15 vuotta ja matkan varrella opiskellut mm. Suggestoterapeutiksi (SHY ry:n koulutus, 2,5 vuotta), Rentoutus­opastajaksi, Enneagrammiohjaajaksi (EIF) ja Kundaliini­joogaopettajaksi (KRI). Lisäksi Emilia on opiskellut ratkaisu­keskeisiä terapiamenetelmiä, hahmoterapiaa, keho- ja hengitysterapeuttisia menetelmiä, fysiologiaa & anatomiaa, psykologiaa, erilaisia meditaatiotekniikoita, integraali­psykologiaa, ryhmäpsykoterapiaa ja kiinalaista lääketiedettä. Emilia on kahden lapsen äiti ja erityisen kiinnostunut ihmisen varhaisen vuorovaikutuksen mallien rakentumisesta ja eheytymisestä elämän kauniilla ja pyhällä polulla. Emilian erityisenä lahjana voidaan pitää myötätuntoista, sallivaa ja kokonaisvaltaista suhtautumista kaikkeen luotuun elämään. Emilian lähestymistapaa voi kuvata lauseella: ”Elämä on hyväksyvä meditaatio.”
Tommi Kujala on pohjakoulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (KTM) ja entinen ammattijohtaja noin 15 vuoden ajalta. Vuonna 2008 työ markkinointi- ja mainosmaailman huipulla sai jäädä ja elämän täytti opiskelu ja elämän tutkiminen, uudelleenarviointi ja -kalibrointi. Tommi on Kundaliinijoogaopettaja ja tuleva kundaliinijoogaopettajien kouluttaja (Taso 2, KRI), Enneagrammiohjaaja (EIF) ja Elämäntaidon valmentaja. Lisäksi Tommi on opiskellut mm. integraalipsykologiaa, ryhmäpsykoterapiaa, kiinalaista lääketiedettä, numerologiaa ja gong-rentoutusterapiaa. Tommi kohtaa elämää rohkeudella ja voimalla. Tommin lahjana voidaan pitää voimakasta läsnäoloa, jonka suojassa on mahdollista katsoa itsestä kohtia, joita muuten on vaikea kohdata. Tommin mottona on: ”Rohkeinta, vaikeinta ja antoisinta elämässä on yksinkertaisesti olla se, mikä ja kuka olen.”
Hinnat ja ilmoittautuminen
Koulutusohjelman Taso 1:n hinta on 4.800 € (yrityk­sille hintaan lisätään alv 24%). Majoitus- ja ruokailupaketin hinta on 1.650 €. Koulutukseen osallistuminen edellyttää yöpymistä kurssipaikassa. Kumpikin maksu maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen maksuerä tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Paikan ryhmässä voi varmistaa maksamalla 500 €:n varausmaksu (ei palauteta), joka hyvitetään koulutuksen kokonais­hinnasta 6.450 €.
Lähiopetusjaksojen päivämäärät 2017 – 2018
1. moduli; 19. – 21.5.2017 aloitus
2. & 3. moduli; 14. – 18.6.2017
4. moduli; 11. – 13.8.2017
5. moduli; 15. – 17.9.2017
6. moduli; 27. – 29.10.2017
7. moduli; 17. – 19.11.2017
8. moduli; 15. – 17.12.2017
9. moduli; 19. – 21.1.2018
10. moduli; 23. – 25.2.2018
11. moduli; 16. – 18.3.2018 päätös
Lisätiedot: emilia@johdonkehto.fi/050 3050536 tai tommi@johdonkehto.fi/0500 903105.
Soul Mate Training Level 1

SOUL MATE TRAINING LEVEL 1 23 – 28.5.2017 with Anahata and Tanmaya (in English)

Tämä ainutlaatuinen koulutus on suunniteltu antamaan pareille aikaa ryhmien välillä kokeilla erilaisia metodeja, joita jokaisella tasolla tarjotaan. Nämä metodit opetetaan harkitussa järjestyksessä ja niistä syntyy intiimiyttä syventävä, seksuaalista ekstaasia nostattava ja tietoisuutta laajentava prosessi.

Itse retriitteihin sisältyy tantrisia meditaatioita, useita erilaisia terapeuttisia harjoituksia, hierontaa, tanssia, jakamista, juhlaa, tunteiden vapauttamista, rituaaleja ja energia työskentelyä. Joka päivä, osana koulutusta, jokainen pareista saa mahdollisuuden kokeilla tantrisia meditaatioita privaatisti omassa makuuhuoneessaan.

Jokaisen ryhmän jälkeen jokainen pari harjoittelee meditaatioita itsenäisesti ja saa sitten päättää jatkaako seuraavalle tasolle. Jokainen koulutuksen seitsämästä tasosta varataan erikseen. Ohjeistus valintojen tekemiseen on hyvin yksinkertainen, seuraa vaan autuuden kokemustasi..!

Level 1 – Intiimiys – 6 päivää 23 – 28.5.2017

Tämä jaksoo tukee pareja syventymään intiimiyteen, poistamaan jumittuneisuutta suhteestaan, avaamaan sydäntään, tietoiseen kommunikaatioon, ja kokemukseen seksuaalisuuden jumalaisesta olemuksesta.

Level 2 – Mies ja nainen tasapainossa – 6 päivää 25.9 – 1.10.2017

Tällä tasolla tarjoamme esoteerisen tutkimusmatkan mistune ja naisten chakra systeemeihin, joka johtaa eri polariteettejen väliseen harmoniaan, orgasmin kokemiseen kaikissa seitsämässä chakrassa ja sielun kumppani ilmiöön.

Level 3 – Sensuaalinen herääminen – 6 päivää

Tutkitaan eri aisteilla miehen ja naisen välisen suhteen eri ulottuvuuksia, fyysistä sensitiivisyyttä ja nation kasvaminen tapahtuu itsestään. Lisäksi tällä tasolla on Yin Yang tasapainotus harjoitusten sarja, joka antaa pareille mahdollisuuden jatkaa rakastelua useita tunteja.

Level 4 – Kuninkaallinen vapautuminen – 6 päivää

Tällä tasolla tutkimme miehen ja naisen seksuaalisuuden kohtaamista erityisen rituaalin kautta. Tähän sisältyy valmistautuminen, jolloin miehet ja naiset ova erossa toisistaan, tutkiakseen, parantaakseen ja laajentaakseen omia ominaisuuksiaan.

Level 5 – Jumalainen liitto – 6 päivää

Tällä tasolla miehet ja naiset tutkivat jumalaista luonnetaan. Naiset kutsuvat rakastettunsa syleilemään jumalaista seksuaalisuutta ajan ja paikan ulkopuolella.

Level 6 – Ardhanareshvara – 6 päivää

Tällä tasolla jumalainen henkäys, joka antaa elämän Yinille ja Yangille, herää. Parit muistavat millaista on elää Ardhanareshvarana, dualisuuden ulkopuolella, sekä itsessä että suhteessa toiseen.

Level 7 – Mahamudra – 11 days

Tämä taso on retriitti, joka yleensä pidetään lähellä merta tai luonnossa. Parit auttavat toisiaan ekstaattisessa prossessissa laajentua kohti Mahamudraa, rakkauden ylintä ilmausta, joka nousee orgasmista koko universumin kanssa.

Tasot suoritetaan annetussa järjestyksessä. Tähän järjestelyyn ei tehdä poikkeuksia.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Ryhmän hinta on €499 per henkilö / €998 per pari.

6 päivän täysihoito Elontulessa on €350 per henkilö / €700 per pari. Majoitus maksut maksetaan Elontulen tilille. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

Tämä koulutus tulee todennäköisesti olemaan loppuun myyty. Varataksesi paikkasi koulutuksessa suorita maksu niin suorita ensimmäinen erä maksuistasi niin pian kuin mahdollista 150e henkilö / 300e pari.

Jos sinulla on kysymyksiä ota yhteyttä Dharmarajiin: khojidharmaraj@gmail.com. PayPal on toivottu maksu menetelmä, mutta myös tilisiirto on mahdollinen.

PARITANTRA I  9 – 11.6.2017

Tänä päivänä parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Tantrakurssi on luotu tuomaan iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.
Kurssilla Pragita ja Sudeva luovat rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

Kurssilla:

– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme

– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen

– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme

– kuljemme kohti kehon ekstaasia

– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

Lue lisää Tantrasta.

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen 
täysihoidon. Lisää tietoa ilmoittautumisesta.

Sydämesi pehmeä voima retriitti 14-18.6.2017

Retriitti sille, joka ottaa oman sydämensä ja matkan itsensä luokse vakavasti. (olematta kuitenkaan raskasmielinen tai vakava 🙂 )

Retriitillä käymme sydämessä asuvan herkkyyden ja pehmeyden äärelle. Hienovaraisen aistikkuuden, joka on kykenevä tavoittamaan elämän herkän kauneuden. Voiman, joka kutsuu niin omaa kuin toisen sydäntä avautumaan.

”Näen sinun sydämesi, koska olen avautunut oman sydämeni haavoille”

Tämä voima, jota kutsutaan myös nimellä myötätunto, on joissain henkisissä suuntauksissa valittu jopa koko henkisen harjoituksen keskiöksi. Sen kanssa pystymme avautumaan yhä syvemmin. Mitä avoimemmaksi sydämemme käy, sitä isompi osa itsestämme ja todellisuudesta on koettavissamme.

Tutkimme retriitillä myös sitä, mikä sulkee sydämen herkkyydeltä, avoimuudelta ja pehmeältä vastaanottavaisuudelta. Jokaiselle meistä on ollut tärkeä rajoittaa sydämemme avoimuutta ja noiden kokemusten lempeä syleileminen on yksi osa matkallamme.

Retriitti koostuu lyhyistä opetuksista, aiheen tutkimisesta inquiry -menetelmällä, kehollisista harjoituksista, meditaatiosta, henkilökohtaisesta työskentelystä ohjaajan kanssa sekä vertaisille jakamisesta. Saat viettää viisi päivää paitsi itsesi lähellä, myös kaltaistesi lämpimässä seurassa.

Retriitti järjestetään Kurssikeskus Elontulessa 14-18.6.2017. Hinta (sis. majoituksen ja ruoat) 600€. Aloitamme keskiviikkona kello 10:00 ja päätämme sunnuntaina kello 17:30.

Varaa paikkasi retriitille tästä linkistä: https://aarolof.typeform.com/to/NWZkFc

Perhekonstellaatio ja traumatyöskentely Svagito Liebermaisterin kanssa 1 – 3.7.2017

Perhekonstellaatio on toimiva ja tehokas tyoskentelytapa, jonka avulla voimme tunnistaa perhesysteemimme kipukohdat. Usein yllättavä, ratkaisukeskeinen tyoskentelytapa tuo ymmärrystä ja uutta näkökulmaa vaikeisiinkin ongelmiin ja elamäntilanteisiin. Nain pääsemme jälleen kosketuksiin sen rakkauden ja yhteyden kanssa, joka yhdistää meidat perheeseemme ja läheisiin ihmissuhteisiimme. Tyoskennellessämme perheen energiakentän kanssa voimme usein tunnistaa menneitä traumaattisia kokemuksia. Työstäessämme traumaa on hyödyllistä osata tunnistaa miten kehomme reagoi traumaattiseen tilanteeseen ja miten voimme tukea kehoa pääsemään yli näistä kokemuksista ja purkamaan hermojärjestelmään lukkiutuneen toimintaenergian.

Tässä ryhmässä osallistujilla on mahdollisuus kokea ja oppia ymmärtämään perheen ehdollistumien syntyä ja saada oivalluksia sekä tyokaluja itsensä ja myös muiden tukemiseen vaikeissa elamäntilanteissa. Niin omaa kasvua etsivien kuin terapia-ammattilaistenkin on hyvä oppia keinoja, jotka auttavat pysymaan läsnä ja päästämään irti vanhoista toimintamalleista ja draamaan pakenemisesta. Traumaattinen kokemus lukitsee sisäänsä suuren määrän jähmettynyttä elämänenergiaa, joka voidaan tuntea ja hiljalleen vapauttaa turvallisessa ja voimavarakeskeisessä ilmapiirissa. Ryhmässä käytetään perhekonstellaation viimeaikaisimpia löytöja sekä traumatyöskentelyn uusia lähestymistapoja. Opimme miten loytaa paikkamme elämässä, miten voimme löytää terveemmän yhteyden perheeseemme ja kehoomme sekä saada kokemuksen siitä, miten kuulumme osaltamme elämän suureen virtaan.

Svagito Liebermeister on todella kokenut ja kansainvälisesti arvostettu perhekonstellaatio-ohjaaja sekä -kouluttaja seka psykologi, psykoterapeutti, meditoija ja somatic experiencing traumaterapeutti. Han on kirjoittanut useita kirjoja, joista
”The Roots of Love, A guide to Family Constellation: Understanding the ties that bind us and the path to freedom” käsittelee perhekonstellaatiota.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Voit varata paikkasi maksamalla kurssin hinnan (390e) tai ensimmäisen erän (150e) Elontulen tilille. Hinta sisältää ruoan ja majoituksen. Lakanat meiltä 15e. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

”INTENSIVE LIFE TRAINING” Neerun kanssa 10 – 16.7.2017

Valmiina lähtöön …?? On aika katsoa elämäntyyliäni, paljastaa jatkuvat valheet ja selitykset.

On aika puhdistaa koko ”talo”. Nyt tai ei koskaan on aika ottaa askel kohti tuntematonta, pelon saattelemana.

On aika antaa mahdollisuus sille, mitä aina olen kaivannut enkä koskaan kohdannut sitä.

SIMPPELIÄ, HELPPOA, HAUSKAA!

Intensive Life Training on matka avoimeen selkeyteen ja se koostuu neljästä eri elementistä:

TAPAAMISET NEERUN KANSSA (päivittäin)

Näissä tapaamisissa teemme syvää puhdistusta kaikesta siitä roskasta, joke estää meitä elämästä elämäämme vapaasti, täydessä selkeydessä. Jatkuvalla läsnäolollaan Neeru tukee osallistujia heidän voimakkaassa puhdistumisprosessissaan koko koulutuksen ajan.

KEHOLLISET AKTIVITEETIT

Liikutamme kehoamme vahvasti ja hengitämme syvälle keskukseemme poistaaksemme kaikki esteet ja traumat, jotka pidättelevät meitä elämästä elämäämme sen kaikessa yksinkertaisuudessa, helppoudessa ja riemukkuudessa.

AVOIN JAKAMINEN

Osallistujilla on mahdollisuus jakaa kokemustaan vapaasti ilman häpeää tai pelkoa.  Se on tapa seistä ”alasti” ja tulla nähdyksi täysin luonnollisena. Vapaa virtaus.

DETOX

 • digitaalinen detox eli kaikkien elektronisten vimpaimien poistaminen käytöstä kolutuksen ajaksi
 • fyysinen detox vahvojen kehollisten harjoitusten (kahdesti päivässä) ja vegaanisen ruoan avulla

Hinnat ja ilmoittautuminen

Voit varata paikkasi maksamalla kurssin hinnan (900e) tai ensimmäisen erän (200e) Elontulen tilille. Hinta sisältää ruoan ja majoituksen. Lakanat meiltä 15e. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

Neeru

“Olen vain palveluksessa

kuten digeridoo,

totuus puhuu lävitseni.

Ja koettuani sen kaiken

tässä moniulotteisessa elämässä,

kaiken ilon ja kaiken kärsimyksen,

siitä paikasta

kohtaan ihmiset

pystyn tuntemaan heidät

ja ottamaan heitä kädestä…”

Sex to Superconsciousness- Sydänchakra 21-23.7. 2017
Kun sydämemme on tasapainossa olemme rakastavia, itsevarmoja ja luotamme elämään.
Jos se ei ole tasapainossa koemme itsemme tunteettomaksi, turraksi ja eristyneeksi muista.
Neljännen chakran opetus on myös miten yhdistämme seksuaalisuuden ja rakkauden. On yllättävän yleistä että kohtaamme intiimin kumppanimme vain toisella näistä tasoista. Sydämessämme sijaitsee myös toiset aivomme ja se on suuren viisauden lähde kun opimme kuuntelemaan sydämen ääntä ja neuvoja.
Sydänchakra viikonloppu pitää sisällään innostavia harjoituksia, meditaatioita ja rituaaleja, kaiken huipennuksena on ”Orgasm of Heart” – party, jossa saamme kokea rituaalin ja tanssin kautta sydänorgasmin voiman!
Sex to Superconsciousness on tutkimusmatka läpi 7 eri chakran. Voit hypätä mukaan matkalle missä tahansa vaiheessa, jokainen chakra viikonloppu on itsenäinen ja ainutlaatuinen tantrakokemus.
Kunakin viikonloppuna sukellamme syvälle yhden chakran ydinolemukseen ja avaamme siihen liittyvät opetukset. Kurssilla saatava kokemus ja ymmärrys auttaa meitä kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallamme.
Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydämme luovuutemme, kommunikoimme selkeästi ja löydämme syvemmän yhteyden ihmissuhteissamme. Saamme käyttöön koko potentiaalimme. Elämästä tulee juhlaa!
Tantriset harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tunneilmaisua, aistiharjoituksia, hierontaa ja herättävää keskustelua. Kurssille voit tulla yksin tai partnerin kanssa. Voit tulla myös samaa sukupuolta olevan partnerin kanssa. Otamme kurssille yhtä paljon miehiä ja naisia, tasapainottaaksemme maskuliinista ja feminiinistä energiaa työskentelyssämme. Kurssikieli on englanti (ja tarvittaessa suomi). Tämä koulutus on 7 viikonlopun mittainen. Sinun ei tarvitse osallistua kaikkiin viikonloppuihin tai käydä niitä järjestyksessä. Voit siis tulla mukaan vain yhteen kertaan. Jokainen viikonloppu on oma itsenäinen kokonaisuutensa ja jo yhdenkin chakran aukaiseminen tuo runsaasti iloa ja nautintoa elämään. Viikonloput ovat noin kolmen kuukauden välein joten käymme kaikki chakrat läpi kahden vuoden aikana. Tämän koulutuksen on kehittänyt Mahasatvaa Sarita ja Tantra Essence team. www.tantra-essence.com

Hinta: 350e sis. ruoan ja majoituksen, Early bird hinta 330e 1.6 asti
Paikka: Elontuli- kurssikeskus. www.elontuli.fi
Aika: 21-23.7. 2017
Aloitamme perjantai iltana klo 18.30 ja lopetamme sunnuntaina klo 17

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
kirsti@netlife.fi
Kirsti mobile: +358 40 535 2293

Kurssin vetäjät


Anahata tuo tantran opetukseensa täydellisen yhdistelmän idän ja lännen viisauksia. Hänen voimakas läsnäolonsa sytyttää hänen oppilaissaan palavan halun muutokseen ja havahtumiseen. Hän on saanut koulutuksen Colorlight ja Tachyon terapiossa, Tiibetiläisessä Akupainannassa ja Tantra hieronnassa. Hän opettaa tantraa Euroopassa ja Intiassa.
Kirsti on tantranopettaja, näyttelijä, psykoterapeutti ja lifecoach, jolla on vuosien kokemus opettamisesta ja henkisen kasvun tiestä. Hän haluaa työssään rohkaista ihmisiä löytämään oman voiman, luovuuden, vapauden sekä tien takaisin todelliseen autenttiseen itseen.
Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille!
ACOUSTIC BODY® 
KEHOLLINEN KUUNTELU RETRIITTI 25.7 — 1.8, 2017

Jos haluat oppia uuden ammatin, oppia uusia työkaluja tämänhetkiseen ammattiisi, tai yksinkertaisesti kaipaat uudenlaista osaamista henkilökohtaiseksi iloksesi, Acoustic Body® Retriitti tarjoaa sinulle syvän ja kokemuksellisen matkan sisäisten ja ulkoisten äänimaisemiesi läpi.

For the Sake of Being(s) tarjoaa 7 päivän Acoustic Body® -retriitin, joka on yhdistää äänen ja värähtelyn somaattiseen tietoisuuteen ja ekopsykologiaan. Retriitti on askel osana 9 kuukautta pitkää Acoustic Body® koulutus ohjelmaa.

Tämä muutoksellinen ja voimattauva retriitti on suunniteltu tukemaan sinua tulemaan tietoiseksi siitä, kuinka syvästi ääni muokkaa suhdettasi ympäröivään mailmaan ja johdattaa rikkaalle matkalle, jolla voit löytää äänen parantavan vaikutuksen – niin henkilökohtaisella kuin kollektiivisella tasolla.

Tällä retriitillä:

– keskustelemme tavoista joilla äänet ja taajuudet vaikuttavat meihin ja tutkimme yksilöllistä ja kollektiivista suhdettamme niihin
– käytämme eri ääniä ja taajuuksia sekä harjoituksia herättelemään mielikuvitustamme ja auttamaan meitä käsittelemään tietoisia ja tiedostamattomia tunteitamme, pelkojamme ja/ tai traumojamme
–  tutkimme niin henkilöiden, yhteisöjen kuin ympäristön välisiä suhteita sukeltaen äänen syvyyksiin
– opimme aktiivisesti kuuntelemaan sisäistä ja ulkoista ympäristöämme ja harjoittelemaan kehollista tietoisuutta
– käytämme sisäisen katseen, todistamisen, kirjoittamisen, kommunikaation ja luovan ilmaisun uudistavaa voimaa työkaluina kasvuun ja selkeyteen

– opimme suhtautumaan kokonaisvaltaisemmin niin itseen kuin muihin ihmisiin sekä ympäröivään todellisuuteen, ja saamme lisää ymmärrystä siitä, keitä olemme juuri nyt ja minne haluamme mennä
Catarina Brazão (http://catarinabrazao.com/) on somaattinen kouluttaja, yhteiskunnallinen yrittäjä, soul midwife ja intohimoinen luonnonystävä. Hänellä on sosiaalityön tutkinto mielenterveyden alalta. Hän on tutkinut laajasti sukupuoleen ja yhteiskuntaan liittyviä kysymyksiä sekä shamanismia. Catarina on vapaan itseilmaisun sanansaattaja, ja hänen tavoitteenaan on auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä sisäisesti kokonaisiksi — sekä kuuntelemaan kehon herkkiä viestejä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus niin yksilöiden kuin ryhmien ohjaamisesta, ja työssään hän käyttää hyväksi useita eri somaattisia ja henkisiä työkaluja. Tästä syystä hänen opetuksensa muotoutuu aina jokaisen yksilön tarpeiden mukaan. Nykyään hän toteuttaa eri puolilla Eurooppaa erilaisia työpajoja, kursseja ja ohjelmia, joiden tarkoituksena on tukea ihmisiä löytämään ainutlaatuinen ja autenttinen oma itsensä. ”Kunnioittamalla ja hyväksymällä kaikki puolet itsessämme voimme lopulta alkaa rakastaa olemassaolomme tarkoitusta.”
Markus Pesonen (http://markuspesonen.com/) on säveltäjä, kitaristi, äänialkemisti, multimediataiteilija ja opettaja, joka tutkii äänen vaikutusta ihmisiin ja ympäristöön. Nykymusiikin saralla hänet tunnetaan erilaisista kokoonpanoista aina kitaraa ja elektronisia elementtejä yhdistävästä sooloprojektista 11-henkiseen Markus Pesonen Hendectet -ensembleen, ja monista tyylilajeista aina kamarimusiikista teknoremixiin. ”Työni saa jatkuvasti inspiraatiota luonnosta ja todellisuuden luonteesta.” Markuksella on musiikin maisterin tutkinto ja säveltäjän tutkinto Kööpenhaminan konservatoriosta, mutta hänen kyltymätön uteliaisuutensa ja totuudenetsintänsä on ajanut hänet tutkimaan monia eri aihealueita. Markus on myös kukoistavan terveyden ja runsaan elämän sanansaattaja, joka pyrkii etsimään yhteyksiä eri tieteen- ja taiteenalojen väliltä niin, että ne kehittäisivät koko yhteisöä palvelevia innovaatioita ja loisivat ääniä ja lauluja, jotka elvyttävät ja ravitsevat niin mieltä kuin kehoa.
MITÄ HINTA SISÄLTÄÄ?

– Seitsemän yön majoitus 2-3 vuoteen huoneissa
– Maukkaita kasvisruokia (aamiainen, lounas ja päivällinen), jotka valmistetaan hyödyntäen luomutuotteita ja villivihanneksia (erityisruokavaliotoiveet osoitteeseen elontuli@elontuli.fi)
– Acoustic Body kit: Blindfold ja lasinen vesipullo
– Somaattisia äänimatkoja ja niiden tallenteet
– Ääni kävelyitä ja ääni meditaatioita
– kehotietoisuusharjoituksia
– Henkilökohtaisen kehityksen yhteisö yhteys
– Vapaa-aikaa rentoutua ja mietiskellä Puujäven luonnossa

HINTA: 1080 € (900 € Early Bird Special toukokuun 31. päivään asti)* For the Sake of Being(s) tarjoaa kolme osittaista stipendiä niille ansioituneille henkilöille, jotka haluavat osallistua retriittiin, mutta tarvitsevat taloudellista tukea. Sijoituksesi olisi silloin 720 €. Jos haluat hakea osittaista stipendiä, täytä tästä hakemuslomake kokonaan ja lähetä se meille.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOJA: all@forthesakeofbeings.comLue lisää retriitistä: http://www.forthesakeofbeings.com/events/abr-elontuli
Lue lisää Acoustic Body® ohjelmasta: http://www.forthesakeofbeings.com/acousticbody

Paritantra 1 5-6.8.2017

Pareille suunnatuille kursseille otamme vain pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla… tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

Kurssilla:
– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen
– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
– kuljemme kohti kehon ekstaasia
– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

HINTA

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen 
täysihoidon. Lisää tietoa ilmoittautumisesta.

SOUL MATE TRAINING LEVEL 1 15-20.8.2017 with Anahata and Tanmaya (in English)

Tämä ainutlaatuinen koulutus on suunniteltu antamaan pareille aikaa ryhmien välillä kokeilla erilaisia metodeja, joita jokaisella tasolla tarjotaan. Nämä metodit opetetaan harkitussa järjestyksessä ja niistä syntyy intiimiyttä syventävä, seksuaalista ekstaasia nostattava ja tietoisuutta laajentava prosessi.

Itse retriitteihin sisältyy tantrisia meditaatioita, useita erilaisia terapeuttisia harjoituksia, hierontaa, tanssia, jakamista, juhlaa, tunteiden vapauttamista, rituaaleja ja energia työskentelyä. Joka päivä, osana koulutusta, jokainen pareista saa mahdollisuuden kokeilla tantrisia meditaatioita privaatisti omassa makuuhuoneessaan.

Jokaisen ryhmän jälkeen jokainen pari harjoittelee meditaatioita itsenäisesti ja saa sitten päättää jatkaako seuraavalle tasolle. Jokainen koulutuksen seitsämästä tasosta varataan erikseen. Ohjeistus valintojen tekemiseen on hyvin yksinkertainen, seuraa vaan autuuden kokemustasi..!

Level 1 – Intiimiys – 6 päivää 23 – 28.5.2017

Tämä jakso tukee pareja syventymään intiimiyteen, poistamaan jumittuneisuutta suhteestaan, avaamaan sydäntään, tietoiseen kommunikaatioon, ja kokemukseen seksuaalisuuden jumalaisesta olemuksesta.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Ryhmän hinta on €499 per henkilö / €998 per pari.

6 päivän täysihoito Elontulessa on €350 per henkilö / €700 per pari. Majoitus maksut maksetaan Elontulen tilille. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

Jos sinulla on kysymyksiä ota yhteyttä Dharmarajiin: khojidharmaraj@gmail.com. PayPal on toivottu maksu menetelmä, mutta myös tilisiirto on mahdollinen.

INSTINCT 2 – WILDERNESS 24 – 27.8.2017

5 Rhythms® – Tanssi meditaatio ja olemisen taide – Waves® Workshop

Antaudumme kokemukselle, joka täyttyy hereillä olevan kehon, sydämen, mielen ja sielun luovasta liikkeestä. Ilmennämme meidän ainutlaatuisia tapojamme olla täysin läsnä. Nähden, hengittäen, kuullen, aistien ja ymmärtäen tässä hetkessä. Liikkeen ja viiden rytmin harjoitteleminen voimaannuttavat meitä matkallamme olemaan juuri sellaisia kuin oikeasti olemme teoissamme ja tavoissamme kulkea läpi elämän.  Viisautemme olla vaistonvaraisia päivittäisissä valinnoissamme tuo mukanaan merkityksellisiä oivalluksia ja päätöksiä. Kehon ja tunteiden linjautuminen ja sen tunteminen inspiroivat ja vapauttavat meidän luovan sielumme selkeässä yhteydessä siihen, mitä tarvitsemme ja mitä maailma tarvitsee meiltä.

Me kosketamme, liikumme, puhumme, tarkkailemme ja inspiroimme yhdessä tansimme kautta ja kutsumme korkeampaa viisautta, oman olemuksen rakastamista ja keskinäistä kunnioitusta, jotka voimaannuttavat jokaista paranemisen prosessia. Tämä workshop tarjoaa tilan ja ajan ottaa uudelleen yhteyttä itseemme ja toisiin syvemmällä tasolla. Olla tanssiva ihminen on tutkimusmatka, joka alkaa sisältä ja päättyy sisään. Gabrielle Rothin viiden rytmin kartta toimii ohjauksenamme ja jokaisesta rytmistä integroituu osa meitä ja elämäämme. Workshop on mahdollisuus sisäiseen tutkimukseen Elontulen tarjoamassa lämpimässä, kodikkaassa tilassa ja kosketuksissa upeaan luontoon, kun tutkimme tanssiamme myös ulkotiloissa.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinnat sisältäen täysihoidon ja mahdollisuuden saunaan.
SUPER EARLY BIRD: Ilmoittautuminen ja maksu ennen 24.05.17
Jaettu huone 400e
EARLY BIRD: Ilmoittautuminen ja maksu 01.07.17
Teltta majoitus 390e
Jaettu huone 420e
Oma huone 470e
Jälkeen 01.07.17
Teltta majoitus (rajattu määrä): 420e
Jaettu huone: 460e
Oma huone: 500e

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla ateriat ja majoitus maksu 180e Elontulen tilille. Maksutiedot löydät kohdasta ilmoittautuminen.

Kurssin loppumaksu maksetaan suoraan organisoijille käteisellä paikan päällä.

ALASTON VARTALO, ALASTON SIELU

Uniikki naisten retriitti kahden maailmanlaajuisesti kokemusta keränneen tantra opettajan, Komala Lyran ja Santoshi Amorin kanssa.

27.8.2017 (aloitetaan 19:00 päivällisellä) – 1.9.2017 (15:00)

TILAISUUS TUTKIA JA VOIMAANTUA NAISTEN PIIRISSÄ

– Ottaa uudelleen yhteyttä rakkauteen itseäsi ja omaa kehoasi kohtaan

– Löytää uudelleen seksuaalisuuttasi, voimaasi ja aitouttasi, pehmeytääsi ja haavoittuvaisuuttasi.
– Löytää ravitsevan ja muutoksia tekevän voiman, joka kumpuaa sinun ja muiden naisten välisestä rakkaudesta
– Herättää aistillisuuttasi ja intuitiotasi

– Parantaa sukulinjaasi
– Muuttaa maailmaa oman sisäisen muutoksesi kautta
– Osana kurssia tarjoamme kenties voimakkaan Sacred spot -rituaalin

Mitä odottaa?

– Suojaavien kerrostesi tunnistamista ja niiden pudottamisen sallimista
– Ohjelmointisi päivittämistä ja tietoisuuden tuomista siihen mikä on todellista
– Uuteen astumista ja yllättävien valintojen kutsumista
– Uskallusta riisuutua unelmista, toiveista ja peloista
– Ruumiin ja sielun tuntemista yhtenä ilmentymänä
– Sydämen pehmeyden, rakkauden voimakkuuden ja näkemisen voiman paljastumista

Miten?

– Avointa jakamista – Annetaan energian elää kehossa ja sielussa, koskettaen totuttaa, joka on piilossa syvällä sisällä
– Danza Ritual – Annetaan suojaustemme vaatteiden tippua, tanssitaan intohimolla
– Omaan voimaan luotamista – Tarkastellaan omia luonnollisia lahjoja ja kykyjä
– Tantrista kosketusta – Uskalletaan jakaa intiimiyttä, koskettaen olemusta kehon läpi
– Energian tutkimista – Annetaan Eroksen värisyttää syvällä sisimmässä ja löydetään omaan sekuaalisuuden voima
– Ollaan täysillä elossa! – Kutsutaan sen ilmentymistä, mikä on todellista, havoittuvaista, tuoretta ja eloisaa puhtaalla luomisen voimalla
– Luotetaan pyhyyden taikaan – Herätetään papitar itsessämme, joka on tietoinen ja lumoaa läsnäolollaan

Lisää tietoa kouluttajista heidän nettisivuillaan: www.komalalyra.comwww.ibizagoddess.com
www.ibizatantrafestival.com

Hinnat ja ilmoittautuminen

Voit varata paikkasi maksamalla kurssin hinnan (EARLY BIRD ennen 31.5. 750e 31.5. jälkeen 800e) tai ensimmäisen erän (200e) Elontulen tilille. Hinta sisältää ruoan ja majoituksen. Lakanat meiltä 15e. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

Viikottaiset tanssi- ja syvähengitysillat 21.8.2017 alkaen. Tule löytämään iloa, eloa, voimaa ja nautintoa kehoon!

Tanssi- ja Syvähengitysillat ovat löytöretki omaan kehoomme. Liikkuen ja hengittäen lähdemme energisoimaan kehoamme ja avoimin mielin tutkimaan kaikkea sitä, mitä mukanamme kannamme. Hyvässä hengityksessä pallea laajenee vapaasti vatsan suuntaan ja hieroo sisäelimiä. Happi ravitsee koko kehoa. Syvähengitys auttaa meitä purkamaan stressiä ja jännityksiä kehosta. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on. Se on oman inhimillisyyden hyväksymistä. Muutumme elävämmiksi. Itsetuntemuksen lisääntyessä voimme valita sellaisia asioita elämäämme, joita oikeasti rakastamme. Syvähengitys menee sitä kohti, mikä ihmisessä on totta.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Syyskaudelle mahtuu 15 hengitysiltaa. Kun sitoudut useampaan kertaan saat alennusta seuraavasti:
– Kausikortti koko syyskaudelle on 300e (sis. 15 kertaa)
– 10 peräkkäisen kerran sarja on 250e eli 25e / kerta
– 6 kerran sarja on 180e eli 30e / kerta.
– Irtokerta vanhoille hengittäjille 21.8. on 25e (yleensä 40e)
– Hengitysilta ensikertalaisille 21.8. on 0e (yleensä 10e)
Vanhoille hengittäjille 21.8.: kun tuot mukanasi ensikertalaisen pääset ilmaiseksi!
Ennakkoilmoittautuminen tehdään maksamalla osallistumismaksu tilille FI50 5236 0420 1001 95. Laita viestiin: Tanssi- ja Syvähengitysillat / kertamaksu / 6-kerran sarja / 10-kerran sarja / syyskausi. Maksun saaja: Elontuli Oy.
Meilaa tai laita tieto tulostasi vielä tekstiviestillä edellisenä iltana 18.00 mennessä. Maksu on sitova ja mahdolliset sairaspoissaolot voi korvata lääkärin todistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä viimeistään vuorokausi ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme täyden maksun.

Tanssi- ja Syvähengitysillat pidetään aina maanantaisin klo 17.30-21.30, poikkeuksena syysloma viikon maanantai 16.8.
Paikka: Rudolf Steinerkoulu, eurytmiasali.
Osoite: Paraistentie 3, Ruskeasuo (Huom! ei siis Lehtikuusentien Steinerkoulu). Käynti koulun sisäpihalla olevista lasisista pääovista (6 kpl lasiovia vierekkäin ja ovien yläpuolella iso katos).

Muista ottaa mukaasi mukavat, joustavat vaatteet ja joku alusta esim. joogamatto, jonka päällä voit hengitellä.

Saritan tantra opettaja koulutus osa 2 4-16.9.2017

Tämä koulutus järjestetään kahden vuoden välein. Tämän vuoden koulutus on alkanut toukokuussa ja tämä on sen toinen osa. Seuraavan kerran koulutus alkaa 2019.

Ma Ananda Sarita on maailmankuulu tantra opettaja ja mystikko, joka tarjoaa kursseja, retriittejä ja koulutuksia ympäri maailmaa. Sarita on saanut tantran opin suoraan Osholta useita vuosia sitten. On tärkeää ihmisille ympäri maailmaa, että tantran laatu leviää niin moneen paikkaan kuin mahdollista ja auttaa lisäämään tietoisuutta, rakkautta ja nautintoa. Vuosien ajan Sarita on tarjonnut opettajan koulutuksia  omistautuneille yksilöille, jotka ensin käyvät hänen koulutuksissaan oppilaina, sitten avustajina ja myöhemmin siirtyvät itse opettamaan.

Lisätietoja www.tantra-essence.com

Biodynaaminen Kraniosakraaliterapeutti -koulutus osa 4 13-17.9.2017

Biodynaaminen Kraniosakraali -terapia on kokonaisvaltainen ja hellävarainen menetelmä. Se perustuu ymmärrykseen siitä, että sama voima ja viisaus, joka on luonut uskomattoman täydellisen kehomme hedelmöittymisestä lähtien, ylläpitää, järjestää ja korjaa kehoamme läpi elämämme. Biodynaaminen Kraniosakraali -hoito tukee ja vahvistaa tätä omaa sisäistä voimaamme. Biodynaamisessa Kraniosakraali -terapiassa elimistö nähdään yhtenäisenä kokonaisuutena. Siinä tuetaan kehon omaa synnynnäistä itsesäätelyä ja tasapainoa fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Se auttaa elimistöämme palaamaan luonnolliseen, alkuperäiseen tasapainoon.

Hoitaja keskittyy olemaan hiljaisessa ja neutraalissa tilassa. Hoitaja ei tee jotain ulkoa käsin vaan kuuntelee ja tukee kehon omaa uudelleenorganisoitumis prosessia. Tämä mahdollistaa sen että keho voi ottaa käyttöön omat parantavat ja korjaavat voimavaransa. Biodynaaminen Kraniosakraali -terapia perustuu ihmisen anatomian, fysiologian, alkio-opin, ja modernin neurobiologian tutkimustietoon. Koulutuksessa osallistujat saavat syvän ymmärryksen terveyden luonteesta. Osallistujat oppiva, että harjoittajan läsnäolon laatu on avain selkeyttämis- ja paranemisprosessiin. Siksi hienovaraiset taidot vaativat kykyä neutraaliin, tilaa antavaan ja empaattiseen asiakassuhteeseen.

Mindfulness-retriitti 22-24.9.2017

Hiljainen mindfulness-retriitti antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä, nähdä olennainen ja löytää voimavarasi. Se on hyvä tilaisuus uusiutua ja vahvistaa mindfulness-harjoitteluasi. Retriitti soveltuu jokaiselle, joka on kiinnostunut hyvinvoinnistaan ja elämänsä laadusta. Hiljaisuudessa voit löytää parhaat voimavarat itsestäsi. Elimistömme ja mielemme voivat uusiutua ja löytää luonnollisen tasapainonsa. Retriitin aikana voimme myös tutustua tavallista syvemmin oman mielemme toimintaan sekä tunnistaa ajatus- ja tunnemalleja. Voimme silloin päästää irti siitä, mikä ehkä vielä estää parasta tulemaan esiin meissä. Retriitin ohjelma koostuu ohjatuista harjoitushetkistä sekä hiljaisista meditaatio-osioista. Mindfulness-harjoituksista käytämme istumameditaatiota, kehomeditaatiota, kävelymeditaatiota sekä yksinkertaista joogaa, joka ei vaadi aiempaa kokemusta. Aikaa on myös omalle harjoittamiselle ja luonnosta nauttimiselle. Elontulen kurssikeskuksen kaunis ympäristö antaa hyvät puitteet hiljentymiselle ja katseen suuntaamiselle sisäänpäin. Retriitti soveltuu sekä kokeneille meditoijille että harjoitteluaan vasta aloitteleville. On hyvä, jos olet hieman tutustunut mindfulness-, vipassana- tai zen-meditaatioon, tai johonkin vastaavaan meditaatiomenetelmään, mutta se ei ole välttämätöntä retriittiin osallistumiseksi. Retriitin aikana voit halutessasi varata keskusteluajan ohjaajan kanssa, jos haluat keskustella kokemuksestasi tai harjoituksestasi. Retriitin ohjaa Antti-Juhani Wihuri, mindfulnessohjaaja CFM. Hänellä on 25 vuoden kokemus eri meditaatiomenetelmistä sekä pitkä kokemus meditaation ohjaamisesta. Hän osallistuu säännöllisesti myös pidempiin hiljaisiin meditaatioretriitteihin.

 

Retriitin hinta sisältäen ruuan ja majoituksen on 390 euroa (sis. alv. 24 %). Katso myös edullinen hinta yhdessä osallistuville, sekä hinnat ja edut organisaatioille.

SOUL MATE TRAINING Level 2 – Mies ja nainen tasapainossa 25.9 – 1.10.2017 with Anahata and Tanmaya (in English)

Tämä ainutlaatuinen koulutus on suunniteltu antamaan pareille aikaa ryhmien välillä kokeilla erilaisia metodeja, joita jokaisella tasolla tarjotaan. Nämä metodit opetetaan harkitussa järjestyksessä ja niistä syntyy intiimiyttä syventävä, seksuaalista ekstaasia nostattava ja tietoisuutta laajentava prosessi.

Itse retriitteihin sisältyy tantrisia meditaatioita, useita erilaisia terapeuttisia harjoituksia, hierontaa, tanssia, jakamista, juhlaa, tunteiden vapauttamista, rituaaleja ja energia työskentelyä. Joka päivä, osana koulutusta, jokainen pareista saa mahdollisuuden kokeilla tantrisia meditaatioita privaatisti omassa makuuhuoneessaan.

Jokaisen ryhmän jälkeen jokainen pari harjoittelee meditaatioita itsenäisesti ja saa sitten päättää jatkaako seuraavalle tasolle. Jokainen koulutuksen seitsämästä tasosta varataan erikseen. Ohjeistus valintojen tekemiseen on hyvin yksinkertainen, seuraa vaan autuuden kokemustasi..!

Tällä tasolla tarjoamme esoteerisen tutkimusmatkan miesten ja naisten chakra systeemeihin, joka johtaa eri polariteettejen väliseen harmoniaan, orgasmin kokemiseen kaikissa seitsämässä chakrassa ja sielun kumppani ilmiöön.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Ryhmän hinta on €499 per henkilö / €998 per pari.

6 päivän täysihoito Elontulessa on €350 per henkilö / €700 per pari. Majoitus maksut maksetaan Elontulen tilille. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

Tämä koulutus tulee todennäköisesti olemaan loppuun myyty. Varataksesi paikkasi koulutuksessa suorita maksu niin suorita ensimmäinen erä maksuistasi niin pian kuin mahdollista 150e henkilö / 300e pari.

Jos sinulla on kysymyksiä ota yhteyttä Dharmarajiin: khojidharmaraj@gmail.com. PayPal on toivottu maksu menetelmä, mutta myös tilisiirto on mahdollinen.

 

”INTENSIVE LIFE TRAINING” Neerun kanssa 2 – 8.10.2017

Valmiina lähtöön …?? On aika katsoa elämäntyyliäni, paljastaa jatkuvat valheet ja selitykset.

On aika puhdistaa koko ”talo”. Nyt tai ei koskaan on aika ottaa askel kohti tuntematonta, pelon saattelemana.

On aika antaa mahdollisuus sille, mitä aina olen kaivannut enkä koskaan kohdannut sitä.

SIMPPELIÄ, HELPPOA, HAUSKAA!

Intensive Life Training on matka avoimeen selkeyteen ja se koostuu neljästä eri elementistä:

TAPAAMISET NEERUN KANSSA (päivittäin)

Näissä tapaamisissa teemme syvää puhdistusta kaikesta siitä roskasta, joke estää meitä elämästä elämäämme vapaasti, täydessä selkeydessä. Jatkuvalla läsnäolollaan Neeru tukee osallistujia heidän voimakkaassa puhdistumisprosessissaan koko koulutuksen ajan.

KEHOLLISET AKTIVITEETIT

Liikutamme kehoamme vahvasti ja hengitämme syvälle keskukseemme poistaaksemme kaikki esteet ja traumat, jotka pidättelevät meitä elämästä elämäämme sen kaikessa yksinkertaisuudessa, helppoudessa ja riemukkuudessa.

AVOIN JAKAMINEN

Osallistujilla on mahdollisuus jakaa kokemustaan vapaasti ilman häpeää tai pelkoa.  Se on tapa seistä ”alasti” ja tulla nähdyksi täysin luonnollisena. Vapaa virtaus.

DETOX

 • digitaalinen detox eli kaikkien elektronisten vimpaimien poistaminen käytöstä kolutuksen ajaksi
 • fyysinen detox vahvojen kehollisten harjoitusten (kahdesti päivässä) ja vegaanisen ruoan avulla

Hinnat ja ilmoittautuminen

Voit varata paikkasi maksamalla kurssin hinnan (900e) tai ensimmäisen erän (200e) Elontulen tilille. Hinta sisältää ruoan ja majoituksen. Lakanat meiltä 15e. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

Neeru

“Olen vain palveluksessa

kuten digeridoo,

totuus puhuu lävitseni.

Ja koettuani sen kaiken

tässä moniulotteisessa elämässä,

kaiken ilon ja kaiken kärsimyksen,

siitä paikasta

kohtaan ihmiset

pystyn tuntemaan heidät

ja ottamaan heitä kädestä…”

12-15.10.2017 Spirit keepers – Läsnäolon väyliä Nishant Matthews ja tiimi

Hengen kantajat tietävät, että on olemassa maailma, johon voi olla yhteydessä ja johon voi luottaa, silloin kun normaalisti ympäröivästä maailmasta tuntuu puuttuvan jotain oleellista.

Etsimme läsnäolon portteja, joiden avulla voimme irrottautua kiireen, oletuksien ja jossittelun maailmasta tyyneen, hiljaiseen yhteyteen ja syvempään läsnäoloon. Läsnäolon portti voi olla yhteys jonakin hetkenä johonkin luonnossa. Se voi olla hetki jolloin silmäsi avautuvat todella näkemään.  Se voi olla hetki toisen ihmisen kanssa, jolloin juttelu syvenee kommunikaatioksi ja siitä syvemmäksi yhteydeksi. Voit kokea läsnäolon portin  sateenkaaren väreissä tai auringonnousun raikkaudessa ja tuoreudessa uutena päivänä.

Läsnäolon portin avulla muistamme miten hyvä ja kaunis maailma pohjimmiltaan on. Muistamme, että meillä on paikkamme tässä hyvässä ja kauniissa maailmassa ja se maailma on synnyttänyt meidät. Maa jalkojemme alla tukee meitä jatkuvasti, tarjoten rohkeutta sydämeemme, rakkautta sieluumme ja selkeyttä mieleemme. Tällä todellisuudella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä meidän pitäisi tehdä tai ketä me ajattelemme olevamme. Voimme kokea läsnäolon paikan joka on selkeä ja kirkkaasti läsnä aina kun haluamme avautua sille.

Tämä kurssi on suunniteltu rohkaisemaan ja vahvistamaan kykyäsi havaita ja hyödyntää näitä läsnäolon portteja. Yhdistämme työskentelyssämme tiibetiläistä tantraa, luonnon viisautta sekä moderneja psykologian ymmärtämisen työkaluja. Kaikki tämä on tarkoitettu avaamaan silmiäsi ja sydäntäsi jalkojesi alla kaiken aikaa olevalle luonnolliselle maailmalle. Sen avulla voit löytää aina läsnäolon olit sitten kaupungissa tai metsässä, yksin tai ihmisten seurassa. Siitä alkaa taikuus !

Hinnat ja ilmoittautuminen

Voit varata paikkasi maksamalla kurssin hinnan (480e) tai ensimmäisen erän (200e) Elontulen tilille. Hinta sisältää ruoan ja majoituksen. Lakanat meiltä 15e. Katso lisää kohdasta ilmoittautuminen.

HENGITYSTERAPEUTTIKOULUTUS OSA 2 SYNTYNYT RAKKAUTEEN 15 – 22.10. Dwari

Opit käyttämään hengitystä parantamaan syntymästä johtuvaa stressiä, traumaa tai ahdistusta. Opit laajentamaan hengityksen vatsaan ja edelleen osaksi lantiota. Tämä avaa seksuaalisen energiasi virtausta.

Työskentelemme ratkaisemattomien äitikysymysten parissa. Saat myönteisiä kokemuksia rakkaudesta ja läheisyydestä. Opit tulemaan ”ulos elämään” ja alat kasvattamaan sisäistä luottamusta ja harmoniaa.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittautumisesta.

Kehto Koulu: Vapaa tie moduuli 6

27. – 29.10.2017

Kehto Koulu on nykyaikainen henkinen koulu, joka antaa voimaa ja rohkeutta tutkia itseä kokonaisena, elää tietoista arkea ja löytää oma tosi ääni. Kehto Koulun opetuksen keskiössä on Vapaa Tie koulutus- ja kasvuohjelma. Koulutus on syvällinen, niin psykologinen kuin henkinen matka omaan itseen ja yhteyteen toisten kanssa.

Syvän levon meditaatioretriitti 29.10.-4.11.2017

“Resting and Receiving Life Beyond Ideas”

Open Dharma syvän levon meditaatioretriitti neljättä kertaa Suomessa, opettajana Odelia Weinberg-Peri!

odelia

Odelia on harjoittanut ja opettanut joogaa ja meditaatiota lähes 20 vuoden ajan.  Tähän on mahtunut monta hedelmällistä vuotta Intiassa läheisessä yhteydessä Open Dharman ja Jaya Ashmoren kanssa. Odeliaa inspiroi perinteisten lähestymistapojen ja  fokusointina tunnetun menetelmän intuitiivinen ja luova yhdistäminen, tiellä muutokseen, paranemiseen ja omassa sydämessä lepäämiseen. Odelia asuu Israelissa puolisonsa ja heidän kolmen pienen lapsensa kanssa.

 

Kuten tavallinen lepo auttaa kehoa ja mieltä uudistamaan itseään, syvä lepo tiputtaa meidät suoraan, ei-käsitteelliseen tietoisuuteen. Tämä kontakti elävyyden kanssa ruokkii luontaista avautumista syvälle meditaatiolle, jossa vanhat tottumusenergiat saadaan käsiteltyä ilman asioiden pakottamisen aiheuttamaa intensiivistä draamaa. Elämä ideoiden tuolla bear sleeping_350cmykpuolen antaa tilaa avaralle ilolle sekä voimakkaille sisäisille liikahduksille, jotka todella muuttavat elämäämme. Samalla löydämme tuntuman meille kullekin avautuvaan omaan polkumme.

Retriitti pidetään hiljaisuudessa. Meditaatio-ohjeistuksen lisäksi Odelia pitää päivittäin opetuspuheen sekä tarjoaa mahdollisuutta kahdenkeskisiin keskusteluihin kanssaan. Kaikki opetus on englanninkielistä. Osanottajia kannustetaan kokeilemaan meditaatiota makuuasennossa, mutta myös istuminen sopii hyvin. Retriitti sisältää myös kävelymeditaatiota, työmeditaatiota, meditaatiota tukevaa joogaa, sekä vapaaehtoista meditatiivista laulamista.

Retriitti sopii kaikille kokemuksen määrästä riippumatta; aiempaa kokemusta meditaatiosta ei tarvitse olla.

Retriitin hinta on 250€. Tämä kattaa ruuan, majoituksen ja muut peruskulut. Opetus ja käytännön järjestelyt tarjotaan lahjoitusperiaatteella; retriitin lopussa sinulla on tilaisuus ilmaista kiitollisuuttasi opetuksista ja muusta opettajien antamasta tuesta sekä managerien työstä, ja harjoittaa anteliaisuutta. Haluamme voida toivottaa tervetulleeksi kaikki taloudellisesta tilanteesta riippumatta, joten voit pyytää alennettua hintaa, jos siihen on tarvetta, tai maksaa perushintaa suuremman summan, jos haluat tukea vähävaraisempia.

Voit hakea retritiille täyttämällä hakulomakkeen ja maksamalla varausmaksun. Täältä löydät tarkemmat tiedot retriitistä ja ohjeet ilmoittautumiseen.

Voit myös kysyä lisää osoitteesta opendharmafinland@gmail.com, tai Tuulikki Hukalta (050-432 9241, ilmoittautuminen ja maksut) tai Anna Backholmilta (040-5362 946, muut kysymykset).

Aiemmilta Open Dharma -retriittien osanottajilta:

“Oma harjoitukseni on vahvasti Open Dharma -lähestymistavan ja -opettajien inspiroimaa.  Itselleni tämä on tarjonnut syvän tavan avata kehoa, sydäntä ja mieltä; vapautusta liiallisesta tekemisestä ja suorittamisesta meditaatiossa; rohkaisua oman polkuni löytämiseen; sekä luottamusta intuitiivisempaan tapaan ohjata harjoitustani ja elämääni, ja siihen, että voin antaa erilaisten prosessien tapahtua omalla painollaan.”
– Anna Backholm

“Kun ensimmäisen kerran kuulin Jayan opetuspuheita, hän puhui kielellä, joka osui sydämeeni, ei päähäni. Tein useita retriittejä hänen kanssaan. Ja hitaasti analyyttiset aivoni, jotka halusivat ymmärtää, nukahtivat. Koska Jaya kannusti makaamaan. Mikä oli minulle uutta. Minulla oli tapana istua suorassa, analysoida, keskittyä, visualisoida ja yrittää olla selkeä. Makuuasennossa nukahdin. Pääni tuntui sekavalta. En saanut otetta mielestäni.
Mutta sitten, muutaman päivän jälkeen, kun nousin syvästä levosta, maailma näytti erilaiselta. Valo tuli niin kauniisti ikkunoiden läpi. Puut hohtivat. Linnut lauloivat. Ja tämän alla oli syvä hiljaisuus, jota en ollut kokenut aikaisemmin. Koko maailma resonoi lävitsei. Menin Jayan luo. Onko tämä todellista, kysyin. Kyllä, hän vastasi, ilman epäilyksen häivääkään.
Kun päästin irti kontrollista ja halustani ymmärtää kaikkea, löysin jotain paljon syvepää. Syvän viisaan rakkauden. Se ei ollut jotakin, jonka voisin saavuttaa tai löytää. Vaan jotakin, joka tulee, kun antaudun elämälle.
Tätä Open Dharma opettaa. Ei menetelmää, ei päämäärää. Lepoa. Antautumista elämälle sellaisena kuin se on juuri nyt. Käytettävissä olemista elämälle.”

− Nanda, Hollanti

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Paritantra 1 10 – 12.11.2017

Tänä päivänä parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Tantrakurssi on luotu tuomaan iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.
Kurssilla Pragita ja Sudeva luovat rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

Kurssilla:

– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme

– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen

– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme

– kuljemme kohti kehon ekstaasia

– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

Lue lisää Tantrasta.

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen 
täysihoidon. Lisää tietoa ilmoittautumisesta.

 

Kehto Koulu: Vapaa tie moduuli 7

17. – 19.11.2017

Kehto Koulu on nykyaikainen henkinen koulu, joka antaa voimaa ja rohkeutta tutkia itseä kokonaisena, elää tietoista arkea ja löytää oma tosi ääni. Kehto Koulun opetuksen keskiössä on Vapaa Tie koulutus- ja kasvuohjelma. Koulutus on syvällinen, niin psykologinen kuin henkinen matka omaan itseen ja yhteyteen toisten kanssa.

Naiseuden vastaanottavainen voima, naisten retriitti Uman kanssa 23-26.11.2017

Uma ja Rakkauden Alkemia kutsuvat sinut syvälle matkalle naiseuden vastaanottavaiseen voimaan ja sinun omaan naiseuteesi. Tutkimme kohtuamme ja Haraamme syvältä vastaanottavaisesta luonnostamme käsin valmiina näkemään ja tuntemaan mitä täytyy tulla tunnistetuksi ja viedä loppuun elämämme kiertokulussa. Opimme tuntemaan haavamme ja haavoittuvaisen luonteemme päästäen irti suuresta määrästä vanhaa kipua. Opimme tuntemaan shokin ja trauman luonnetta ja ymmärtämään niitä myötätuntoisesta näkökulmasta.

Opimme tunnistamaan itsessämme olemuksemme eri osia: fyysinen, henkinen, emotionaalinen, energeettinen ja astraalinen ja työskentelemme yhteydessä chakra systeemiimme. Tässä syvässä prosessissa tulemme tuntemaan, ymmärtämään ja alamme kehollistaa vastaanottavaista, voimakasta naiseuttamme.

Otamme yhteyttä Äiti Maahan ja esiäiteihimme, naislinjamme viisauteen, ottaen samalla yhteyttä luonnollisiin kykyihin ja lahjoihin ja elämän voimaan, jotka olemme saaneet heiltä.

Tämän retriitin aikana

 • Tutkit ja otat yhteyttä autenttiseen vastaanottavaiseen naiseuteesi, jotta tiedät miltä se tuntuu, miltä se maistuu, jotta voit omistaa sen, luottaa siihen ja elää siinä
 • Tutkit maskuliini ja feminiini energian välistä polariteettia sisälläsi
 • Ymmärrät miten sydämesi reagoi laajentuessaan ja miten vetäytyessään. Ymmärrät sisäisiä haaveitasi, kaipuutasi ja halujasi. Huomaat miten pelkosi estävät sinua saavuttamasta unelmiesi todellista mafinestoitumista, oikeaa intiimiyttä ja rakkautta elämässäsi
 • Ymmärrät seksuaalisen halun ja sydämen halun eron ja tunnistat näiden kahden tärkeyden kun elät täysillä energiasi virtausta ja ilmaisusi täyttä voimaa
 • Opit ymmärtämään omaa sisäistä pelko mekanismiasi: jäädy, taistele, pakene ja tunnistamaan sen kehossasi niin tiedät miten käyttöö sisäistä voimaasi ja ohjaustasi
 • Opit tuntemaan kehoasi, tavalla joka tukee sinua ettet eksy tai hämmenny tunteiden maailmassa tai kohdatessasi rakkautta, vaan pystyt säilyttämään maadottuneen vastaanottavaisuutesi, pidellen vahvaa turvallista tilaa itsellesi
 • Opit seuraamaan omaa aikaasi ja rytmiäsi, kuuta ja aurinkoa, tapaat sisäisen naisesi, vastaanottavaisen seksuaalisen naisellisen luonteesi, sillä sydämessäsi tunnet sen

 

Hinta

Kokonais hinta on 420 euroa. Hinta sisältää kurssin, seremoniat, täysihoidon, tee- ja kahvitauot, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa.

Ilmoittautuminen ja maksu

 1. Hae paikkaa retriitillä lähettämällä ilmoittautuminen osoitteeseen uma.armengol@gmail.com
 2. Saat 30 min aikaa puhua Uman kanssa skypessä Skype armengolnino intentioista retriittiä varten
 3. Kun paikkasi retriitillä on vahvistettu varmistat sen vielä maksamalla 420 euroa Rakkauden Alkemian PayPal tilille: PayPal: uma_alchemyoflove@hotmail.com. Kysy tarvittaessa Pankki tietoja. Laita maksun viestiin koko nimesi ja ”RFP-FINLAND”, lähetä vahvistus maksustasi. Älä maksa ennen kuin olet saanut varmistuksen paikastasi retriitillä.
 4. Ilmoittautumisen yhteydessä saat paketin, jossa on lisätietoja, ”mitä ottaa mukaan”-lista, ohjeita paikalle saapumiseen sekä rituaaleja ja harjoituksia, joita sinun tulisi alkaa harjoitella ennen retriitin alkua.

 

Intuitiivisen hoitamisen koulutus 1 – 3.12.2017

Tämänhetkinen ryhmä on jo aloittanut, mutta seuraava ryhmä alkaa elokuussa 2018.

Koulutus on yhdistelmä henkisen kasvun matkaa ja intuitiivisen hoitamisen opiskelua. Sen perustana on tietoisen läsnäolon taidon syventäminen, intuition kuuntelun harjoittaminen sekä syvällinen itsetutkiskelu- ja kasvuprosessi. Koulutuksessa harjoitellaan intuitiivista energiahoitoa, jota voi käyttää itsensä ja läheistensä hoitamiseen. Osa tulee käyttämään koulutuksen antia ammatillisesti ja se soveltuu myös muun hoitotyön täydentäjäksi (esim.hierojat, psykologit, vyöhyketerapeutit) jokaisen omien valmiuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen.

Koulutus kestää yhteensä noin 8-10 kuukautta ja rakentuu kuudesta lähijaksosta viikonloppuisin sekä niiden välissä kotitehtävistä, väliohjauksesta ja raportoitavista hoitoharjoituksista.

Seuraava ryhmä aloittaa elokuussa 2018.

Katso täältä koulutuksen nettisivut https://heliheiskanen.fi/koulutus/intuitiivisen-hoitamisen-koulutus/
Lisätiedot, esitetilaukset ja hakuohjeet heli.heiskanen/a/origonova.fi

Biodynaaminen Kraniosakraaliterapeutti -koulutus osa 5 5-10.12.2017

Biodynaaminen Kraniosakraali -terapia on kokonaisvaltainen ja hellävarainen menetelmä. Se perustuu ymmärrykseen siitä, että sama voima ja viisaus, joka on luonut uskomattoman täydellisen kehomme hedelmöittymisestä lähtien, ylläpitää, järjestää ja korjaa kehoamme läpi elämämme. Biodynaaminen Kraniosakraali -hoito tukee ja vahvistaa tätä omaa sisäistä voimaamme. Biodynaamisessa Kraniosakraali -terapiassa elimistö nähdään yhtenäisenä kokonaisuutena. Siinä tuetaan kehon omaa synnynnäistä itsesäätelyä ja tasapainoa fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Se auttaa elimistöämme palaamaan luonnolliseen, alkuperäiseen tasapainoon.

Hoitaja keskittyy olemaan hiljaisessa ja neutraalissa tilassa. Hoitaja ei tee jotain ulkoa käsin vaan kuuntelee ja tukee kehon omaa uudelleenorganisoitumis prosessia. Tämä mahdollistaa sen että keho voi ottaa käyttöön omat parantavat ja korjaavat voimavaransa. Biodynaaminen Kraniosakraali -terapia perustuu ihmisen anatomian, fysiologian, alkio-opin, ja modernin neurobiologian tutkimustietoon. Koulutuksessa osallistujat saavat syvän ymmärryksen terveyden luonteesta. Osallistujat oppiva, että harjoittajan läsnäolon laatu on avain selkeyttämis- ja paranemisprosessiin. Siksi hienovaraiset taidot vaativat kykyä neutraaliin, tilaa antavaan ja empaattiseen asiakassuhteeseen.

Kehto Koulu: Vapaa tie moduuli 8

15. – 17.12.2017

Kehto Koulu on nykyaikainen henkinen koulu, joka antaa voimaa ja rohkeutta tutkia itseä kokonaisena, elää tietoista arkea ja löytää oma tosi ääni. Kehto Koulun opetuksen keskiössä on Vapaa Tie koulutus- ja kasvuohjelma. Koulutus on syvällinen, niin psykologinen kuin henkinen matka omaan itseen ja yhteyteen toisten kanssa.

Hot Spot -Uudenvuoden Minifestarit Elontulessa pe 29.12 – ma 1.1.!

Vuodenvaihde lähestyy ja Elontuli valmistautuu juhlimaan sitä !! Kutsu kuuluu kaikille sekä uusille että jo tutuksi tulleille eli hyppää rohkeasti mukaan !

ERITYISTÄ !!

Uudenvuoden aattona sunnuntaina Leikimme Kesää !! Lämpötila Elontulen alakerrassa nousee hellelukemiin ja siksi juhlimme vuodenvaihdetta Beach Summer Party -tyyppisesti. Anna siis tämän kesähelleteeman inspiroida pukeutumistasi ja muutakin habitustasi niin että voit ilahduttaa ja yllättää itsesi ja ystäväsi. Siis asukoodi: hellemekko, shortsit, aurinkolasit tms. Voit ottaa rantalelut ym. kesäkamppeet mukaan !!….eikä siinä vielä kaikki…

Erityistä ohjelmaa on tarjolla perjantai iltapäivästä maanantai iltapäivään. Luvassa on elävää musiikkia ja monen vetäjän voimin toteutettavaa ohjelmaa mm: Rantasauna avannolla, Aum-meditaatio, Our Sacred Earth ym. sosiaalisia meditaatioita, Highway To Bliss – Bhajanit, Suomi 100 vuotta- Hengitysmatka Suomi Musalla, Hot Spot Beach Summer Party, Mini Mystinen Ruusu -meditaatio ym.

Tapahtuma on päihteetön. JUOVUMME ohjelmasta, ihmisistä ja venetsuelalaisen Gourmee kokkimme Cheitanyan uskomattomista trooppisista ja eksoottisista luomuksista.

Tule mukaan päiväksi tai useammaksi !! Voit osallistua ohjelmaan sillä intensiivisyydellä kun hyvältä tuntuu. Välillä voi olla ihana vaeltaa luonnossa ihmettelemässä talven taikaa.

Sänkymajoitustila on rajallinen, joten varaa paikkasi ajoissa !! Varaamme huonemajoituksen ensisijaisesti koko tapahtumaan osallistujille. Jos tupa täyttyy, tarjoamme yhden vrk osallistujille patjamajoituksen yläkerran ryhmätilassa ja alakerran kurssisalissa.

Meilin lopussa löydät tarkemmat ohjelmakuvaukset !!

OHJELMA

Perjantaina 29.12- Annetaan keholle ihanaaaaa

15.00-17.00 Rantasauna avannolla
15.30-16.30 Didgeridoo matka, Bastiaan
17.00 – 18.15 Sacred Earth -meditaatio, Premdipa
18.15 – 19.45 Päivällinen
20.00 – 21.00 Rantasauna avannolla / Didgeridoo matka, Bastiaan
21.00 – 22.00 Lempeää Kosketusta elävällä musiikilla, Petra ja muusikot

Lauantaina 30.12- Päästämme irti vanhasta vuodesta

8.00 – 9.15 ”Matka Sydämeen” aktiivinen aamumeditaatio höystettynä elävällä musiikilla Zia, Sudeva, Charlie, Bastiaan
9.15 – 11.15 Aamiainen ja Rantasaunamahdollisuus
11.15 – 14.15 Aum -meditaatio, Premdipa
14.15 – 17.00 Lounas, Rentoa hengailua / Päivänokoset
17.00 – 18.30 ” Love meditation” Premdipa
18.30-20.00 Päivällinen
20.00 – 22.00 Highway to Bliss Bhajans -lauluilta, Tea Ihalainen

Sunnuntai 31.12 – Tuuletetaan 100 vuotiasta Suomea ja leikitään kesää

8.00 – 9.15 Chakra Hengitys -meditaatio, Zia
9.15 – 11.00 Aamiainen
11.00-14.00 Jakaminen ja Suomi 100v -hengitysmatka Suomi musalla, Sudeva, Pragita ja Zia
14.00-16.00 Lounas, Rentoa hengailua / Päivänokoset
16.00-17.00 ”Wake up your body”, Charlie
17.00-17.30 Teetauko
17.30-19.30 Ritual Play, Marina
19.30- 21.00 Päivällinen
21.00- 23.00 Tanssibileet: Hot Spot Beach Summer Party !!! Dj Sudeva & elävä musiikki
23.00-24.00 Parantava Kosketus elävällä musiikilla, Pragita ja Sudeva, Charlie, Svend

Maanantaina 1.1- Antaudutaan uudelle vuodelle puhtaalta pöydältä
9.00 – 10.30 Aamiainen
10.30 – 13.30 Mini Mystinen Ruusu -meditaatio, Pragita ja Sudeva
13.30 – 15.00 Lounas
15.00-16.00 Jakaminen
16.00- 17.00 Samasati -meditaatio, Premdipa

HINNAT

Koko tapahtuma pe-ma: 250e
pe 15.00 – la 17.00: 100e
la 17.00 – su 17.00: 100e
su 17.00 – ma 17.00: 100e
HUOM ! Ota omat lakanat mukaan !! Lakanat meiltä 15e.

RAHATON
Tuttu tunne Elontulessa !! Voit tulla talkoilemaan 6h päivässä ja muuten osallistua. Talkoopaikkoja on muutamille, joten varaa paikkasi pian !!

SAAPUMINEN

Voit saapua pe klo 15.00 alkaen tai la,su klo 17.00. Pe,la,su klo 17.00 on uusille tulijoille pieni info, jossa kerromme talon tavat. Minimi osallistuminen tapahtumaan on 1vrk ja saapumisajat ovat edellämainitut. Toivomme että sovit kimppakyytitarjoukset ja -pyynnöt facebook -tapahtumassa: **Hot Spot -Uudenvuoden Minifestarit Elontulessa** . Joka päivä on tarvittaessa yksi nouto bussilta ( kts. kuljetuksen hinnat elontuli.fi) seuraavasti:
PE 29.12: Helsinki, Kamppi klo 14.55 (laituri 28) – Karjalohja, Päiväkummun pysäkki klo 16.42 (Huom! bussin vaihto Lohjalla).
LA 30.12: Helsinki, Kamppi klo 14.30 (laituri 27) – Karjalohja, Päiväkummun pysäkki klo 16.15 (Huom! bussin vaihto Lohjalla).
SU 31.12: Helsinki, Kamppi klo 15.30 (laituri 25, bussi Turkuun) – Saukkolan liittymä 21 klo 16.25.
MA 1.1: Takaisin Helsinkiin pääsee busiilla klo 17.27 Karjalohja, Päiväkumpu – Helsinki, Kamppi klo 19.25.
Huom! Jos tarvitset meiltä kyytiapua tulee siitä infota meitä viimeistään vuorokautta aiemmin.

ILMOITTAUTUMINEN
Tarkista meiltä että tapahtumassa on tilaa ja
varaa paikkasi maksamalla tapahtumamaksu Elontulen tilille
Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki.
Meilaa tai tekstaa meille, kun olet maksanut (Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi).

Laita maksun viestiin tapahtuman nimi ( = Uudenvuoden Minifestarit ) ja päivämäärät päivistä, joihin osallistut. Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Tapahtuma pidetään Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla. Osoite on Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Kartta löytyy osoitteesta elontuli.fi klikkaamalla etusivun otsikkoa: Näin löydät perille.

Muistathan ilmoittaa ruoka-aineallergiat meilaamalla ne meille viimeistään ti 26.12 mennessä elontuli@elontuli.fi

Facebook tapahtumassa vetäjät voivat esitellä itsensä ja kertoa omista työpajoistaan !! Päivitämme siellä myös mahdollisia ohjelmaan tulevia muutoksia.

MUKANA VETÄJÄPORUKASSA OVAT:

Bastiaan Anthonie Baaij
Marina Kronqvist
Pragita Teerisuo
Premdipa Meller
Sudeva Huhtamäki
Svend Aage Andersen
Tea Ihalainen
Zia Kumpulainen

TYÖPAJAKUVAUKSET:

SACRED EARTH MEDITAATIO:
Tässä meditaatiossa juurrumme, maadotumme ja arvostamme Äiti Maata. Meditaatio sisältää tanssia, ravistelua, pienen hiljaisen hetken ja paljon lämpimiä kohtaamisia ja halauksia. Se herättää kehon ja virkistää mielen!

MATKA SYDÄMEEN- MEDITAATIO:
Nishant loi tämän kauniin meditaation jossa upea musiikki johdattaa meidät läpi meditaation. Ensin karmatanssi osassa saatamme loppuun kesken jääneitä asioita ja puramme kehosta turhia jännityksiä ilmaisemalla niitä sillä tavalla mikä meistä luonnostaan nousee. Toisessa vaiheessa annamme sydämelle vapaasti tilaa ilmaista itseään liikkellä ja äänellä. Viimeisessä vaiheessa istumme hiljaisuudessa.

AUM – MEDITAATIO:
on vauhdikas ja voimakas tunneilmaisuun perustuva meditaatio, jossa on 14 eri vaihetta. Sukellamme kokemaan erilaisia tunteita ja teemme kehollisia harjoituksia, jotka auttavat meitä pääsemään paremmin kosketuksiin tunteidemme kanssa. AUM auttaa sinua näkemään selkeämmin kuka olet, kuinka rajoitat itseäsi ja miten haluat elää elämäsi.

Jos haluat osallistua AUM-meditaatioon, ilmoittauduthan ennakkoon: virpi.melleri@gmail.com tai 045 673 4846 / Premdipa. Osallistumisen edellytyksenä uusille tulijoille on pieni ennakkohaastattelu, joka tehdään mieluiten puhelimitse etukäteen.

LOVE MEDITATION:
Rakkausmeditaatio sisältää lukuisia lempeitä sydäntä avaavia harjoituksia. Se tuo hymyn huulille ja sydämeen sekä opettaa kohtaamaan muut ihmiset avoimesti ja luottavaisesti.

HIGHWAY TO BLISS – BHAJANIT:
Laulamme ikivanhoja mantroja helpoilla melodioilla yhdessä muusikoiden säestämänä. Mantrat ja niiden laulaminen on vanha antautumisen harjoittamisen muoto. Tule kokemaan yhdessä, miten voit jakaa läsnäolosi laulujen kautta, laulaen, kuunnellen sekä tanssien. Illan ohjaajana Tea Ihalainen on laulaja-lauluntekijä, luontainen ryhmänohjaaja, jolla on kyky tuoda ihmiset yhteen ja luoda pyhä tila, jossa itsen ja toisen kohtaaminen helpottuu. Hän johdattelee piirin kauniisti ja mukaansatempaavasti äänellään korkeuksiin ja ykseyteen.

MYSTINEN RUUSU:
Oshon luomia viimeisiä terapeuttisia meditaatioprosesseja oli Mystinen Ruusu. Se koostuu nauramisesta, itkemisestä ja hiljaisuudesta. Kun ihminen kurottaa syvimpään olemukseensa, löytää hän ensin kerroksen naurua, sen jälkeen kerroksen surua ja kyyneleitä. Purkamalla näitä kerroksia kehosta voimme laskeutua syvään rauhaan ja hiljaiseen läsnäoloon. Mini Mystisessä Ruusussa on tunnin jakso naurua, tunnin jakso itkua, ja tunnin jakso hiljaisuutta.

SYVÄHENGITYKSESTÄ:
Syvähengitys on löytöretki omaan kehoomme. Liikkuen ja hengittäen lähdemme energisoimaan kehoamme ja avoimin mielin tutkimaan kaikkea sitä, mitä mukanamme kannamme. Hyvässä hengityksessä pallea laajenee vapaasti vatsan suuntaan ja hieroo sisäelimiä. Happi ravitsee koko kehoa. Syvähengitys auttaa meitä purkamaan stressiä ja jännityksiä kehosta. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on. Se on oman inhimillisyyden hyväksymistä. Muutumme elävämmiksi. Itsetuntemuksen lisääntyessä voimme valita sellaisia asioita elämäämme, joita oikeasti rakastamme. Syvähengitys menee sitä kohti, mikä ihmisessä on totta.

RITUAL PLAY: Voit lukea lisää osoittesta www.ritualplay.com

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen Vuodenvaihde kanssamme!
Lisätietoja elontuli@elontuli.fi, Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473,