TAMMIKUU

 

                  Osho-meditaation vetämiskoulutus &

Aktiivinen meditaatio viikonloppu

8 – 13.1.2019

Osho-meditaation vetämiskoulutus Shunyon kanssa 8 – 11.1.2019
Aktiivinen meditaatio Shunyon kanssa 11 – 13.1.2019

 

Osho-meditaation vetämiskoulutus 8 -11.1.2019

“ Paras tapa oppia on opettaminen”, tämä totuus koskee kaikkea , myös meditaatiota. Tämä koulutus ei ole vaan sitä varten että voit vetää ja opettaa Oshon meditaatioita ammattimaisesti tai vaan yksinkertaisesti jakaa niitä perheen ja ystävien kanssa. Se on myös sinulle itselle jotta voit syventää omaa meditaatiotasi.

Tässä meditaatio koulutuksessa saat syvempää ymmärrystä ja myös tieteellistä tietoa meditaatiosta. Koulutus on kokemuksellinen sisältäen teoriaa, meditaatioiden vetämisen opettelua ja päivittäistä meditoimista yhdessä. Opit oman harjoituksen myötä miten voit jakaa lähes sanoinkuvaamattoman kokemuksen meditaatiosta myös muille. Kun oma meditaatiosi vahvistuu harjoituksen ja kannustuksen myötä löydät tavan ohjata ja tukea myös muita meditoimaan. Löydät myös vastauksia muissa herääviin kysymyksiin.

Koulutuksen aikana harjoittelet meditaatioiden vetämistä. Näissä tilanteissa on videointi mahdollisuus: eli voit nähdä itsesi vetämässä meditaatiota videolta ja saada kannustavaa palautetta sekä itseltäsi että muilta. Tämä on yleensä hyvin positiivinen kokemus ja lisää itseluottamustasi.

Emme harjoita vain Oshon aktiivisia meditaatioita vaan myös myös muita tekniikoita joita voit viedä mukanasi arkeen. Meditaatioden jakaminen muiden kanssa on lahja joka tuo paljon iloa. Tämän päivän maailma todella tarvitsee meditaatiota !

 

HINTA JA ILMOTTAUTUMINEN:

Koko paketti 600e / Early bird-hinta 550e, jos maksat 15.12 mennessä.

Tai 350e koulutus tai meditaatio / Early bird-hinta 320e, jos maksat 15.12 mennessä. 

Lisätietoja ilmottautumisesta

Paikka: Elontuli- kurssikeskus/ www.elontuli.fi

                  

Tantric Life Coach 2.

2 – 6.1.2019

Tantric Life Coach 2.
 
Elontulessa 2 – 6.1.2019
 

(kolmas: 22 – 28.7 2019)

Tantric Life Coach koulutuksessa opit tekemään yksilövalmennusta, tekemään tantrista kehotyöskentelyä sekä ohjaamaan ryhmiä, meditaatioita ja tantrisia harjoituksia. Osana ryhmän prosessia saat mahdollisuuden käsitellä ryhmässä esiin nousevia sekä henkilökohtaisia että ammattimaisia haasteita. Voit kehittää omia ilmaisu- ja viestintätaitojasi sekä harjoitella palautteen antamista ja vastaanottamista rakentavalla ja rakastavalla tavalla. Luot vahvemman yhteyden ja luottamuksen itseesi, opit rentoutumaan ja keskittymään haastavissa tilanteissa.

 

 

 

Sex to Superconsciousness

– Root Chakra

18 – 20.1.2019

SEX TO SUPERCONSCIOUSNESS – ROOT CHAKRA 18 – 20.1.2019

Jos haluat oppia tunteman tantran tien, Sex to Superconsciousness – viikonloput ovat sinua varten. Pääset kokemaan tantran eri ulottuvuuksia: pari- ja yksilömeditaatioita, tantrisia rituaaleja, tanssia ja hierontaa.

Kunakin viikonloppuna sukellamme syvälle yhden chakran ydinolemukseen ja kurssi avaa meille siihen liittyvät opetukset. Tämä auttaa meitä kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallamme.
Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydämme luovuutemme, kommunikoimme selkeästi ja löydämme syvemmän yhteyden ihmissuhteissamme. Saamme käyttöön koko potentiaalimme. Elämästä tulee juhlaa!

Kurssin harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tunneilmaisua, aistiharjoituksia ja herättävää keskustelua. Joka viikonloppuun sisältyy myös kyseistä chakraa avaava ja tasapainottava hieronta sekä chakran teemoihin liittyvät ohjatut tassibileet.

Juurichakra – Chakra 1
Teemat: Elinvoima, Seksuaalisuus, Vaistot, Perusturva, Eläinluonto
Ensimmäisenä chakra viikonloppuna vapauttamme alkuperäisen elämänenergian voiman. Kun vapautamme tietoisesti juurivoimamme ja hyväksymme myös eläinluontomme, se suuri potentiaali mikä seksuaalisessa energiassamme on, avaa meidät ekstattisille kokemuksille, intohimolle, elinvoimalle, ilmaisun vapaudelle ja spontaanisuudelle. Herätämme Kundaliini energian. Tämän energian herääminen on polttoainetta seksuaaliselle täyttymykselle ja henkiselle heräämiselle.

Kun 1 chakra on epätasapainossa oireita ovat: pelot, turvattomuus, ahneus, seksi addiktiot, mustasukkaisuus, potenssiongelmat.

Kun 1 chakra on tasapainossa koet ekstaattista nautintoa seksissä, tunnet olevasi maadoittunut, tunnet juuresi, sinulla on perusturvan tunne ja luottamus elämään, elinvoimasi virtaa vahvasti.

Tämä kurssi on sinulle jos haluat:

– Sukeltaa syvälle tantrisella tiellä
– Vahvistaa elinvoimaasi
– Lisätä kykyäsi seksuaaliseen nautintoon
– Avata koko potentiaalisi ja kukoistaa elämässäsi
– Kasvattaa kykyäsi intiimiin läheisyyteen ja rajojen asetteluun ihmissuhteissasi 

Kurssille voit tulla yksin tai partnerin kanssa.
Pyrimme ottamaan kurssille yhtä paljon miehiä ja naisia, tasapainottaaksemme maskuliinista ja feminiinistä energiaa työskentelyssämme.
Kurssin ohjelmaan ei sisälly seksiä.

Kurssikieli on englanti (ja tarvittaessa suomi).

Tämä koulutus sisältää 7 viikonloppukurssia kahden vuoden aikana. Sinun ei tarvitse osallistua kaikkiin viikonloppuihin tai käydä niitä järjestyksessä. Voit tulla mukaan vain yhteenkin kertaan. Jokainen viikonloppu on oma itsenäinen kokonaisuutensa ja jo yhdenkin chakran aukaiseminen tuo runsaasti iloa ja nautintoa elämään.

Tämän koulutuksen on kehittänyt Mahasatvaa Sarita ja Tantra Essence team. http://www.tantra-essence.com

Kurssinvetäjät:

Kirsti Kuosmanen

Jonathan Clarke

HINTA JA ILMOTTAUTUMINEN:

Hinta: 350e , ruoka ja majoitus 140€, kurssi 210€ (sis Alv24%/ yrityksille +alv 24%)
Early bird hinta 330e, majoitus 140€, kurssi 190€ (sis Alv24%/ yrityksille +alv 24% ) 10.12.2018 asti
Paikka: Elontuli- kurssikeskus/ www.elontuli.fi
Aika: 18 – 20.1.2019
Aloitamme ryhmän perjantai iltana klo: 18.30 ja lopetamme sunnuntaina klo: 17:00.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
kirsti@netlife.fi
Kirsti mobile: +358 40 535 2293

*   *   *   *   *

HELMIKUU

Paritantra 3.

1 – 3.2.2019

Paritantra 3. 1 – 3.2.2019

Pareille suunnatuille kursseille otamme vain pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla… tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

Kurssilla:
– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen
– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
– kuljemme kohti kehon ekstaasia
– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

HINTA jA MAKSUYHTEYSTIEDOT:

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen täysihoidon.
Ilmoittautuminen viikonloppuihin tapahtuu maksamalla kurssi tai kurssimaksun ensimmäinen erä 150e/ hlö  Tarkista meiltä että kurssilla on tilaa!

Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
Viesti: Paritantra 3. 1-3.2.2019. Lisää viestiin myös osallistujan nimi, jos maksaja on yritys tai eri henkilö kuin osallistuja. 

Ensimmäisen erän maksaminen tarkoittaa sitoutumista kurssimaksun maksamiseen. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan aina viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssiajankohtaa.

RAHASTA KIINNI? Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme esim. sopia maksamisesta pienemmissä osissa.

ELONTULEN KURSSIKESKUS :

Tapahtumat pidetään kauniissa Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla, erittäin rauhallisessa paikassa tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Elontuli on kauniin luonnon ympäröimä, kirkasvetisen Puujärven välittömässä läheisyydessä. Voit tutustua paikkaamme katsomalla www.elontuli.fi etusivulta löytyvän videon. Kartta löytyy www.elontuli.fikohdasta: yhteystiedot. Kurssikeskuksen osoite on Merkniementie 94 Karjalohja / Lohja.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi Lisätietoja kouluttajista ja palautteita tantrakursseilta www.elontuli.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

Paritantra 1.

8 – 10.2.2019

PARITANTRA 1.  8 – 10.2.2019

Pareille suunnatuille kursseille otamme vain pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla… tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

Kurssilla:
– löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen
– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
– kuljemme kohti kehon ekstaasia
– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

HINTA jA MAKSUYHTEYSTIEDOT:

Viikonlopun hinta on 320e / hlö sisältäen täysihoidon.
Ilmoittautuminen viikonloppuihin tapahtuu maksamalla kurssi tai kurssimaksun ensimmäinen erä 150e/ hlö. Tarkista meiltä että kurssilla on tilaa!

Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
Viesti: Paritantra 1.  8-10.2.2019. Lisää viestiin myös osallistujan nimi, jos maksaja on yritys tai eri henkilö kuin osallistuja. 

Ensimmäisen erän maksaminen tarkoittaa sitoutumista kurssimaksun maksamiseen. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan aina viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssiajankohtaa.

RAHASTA KIINNI? Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme esim. sopia maksamisesta pienemmissä osissa.

ELONTULEN KURSSIKESKUS :

Tapahtumat pidetään kauniissa Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla, erittäin rauhallisessa paikassa tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Elontuli on kauniin luonnon ympäröimä, kirkasvetisen Puujärven välittömässä läheisyydessä. Voit tutustua paikkaamme katsomalla www.elontuli.fi etusivulta löytyvän videon. Kartta löytyy www.elontuli.fikohdasta: yhteystiedot. Kurssikeskuksen osoite on Merkniementie 94 Karjalohja / Lohja.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi Lisätietoja kouluttajista ja palautteita tantrakursseilta www.elontuli.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

Hengitys, trauma ja seksuaalisuus

15 – 17.2.2019

Hengitys, trauma ja seksuaalisuus 15 – 17.2.2019 Dwarin kanssa.
 

Perhekonstellaatio

21 – 24.2.2019

Perhekonstellaatio Dwarin kanssa 21 – 24.2.2019

Jokainen meistä on lapsena ollut sidoksissa perheeseen ja sukuun. Meidän juuret, mahdollisuudet ja rajoitukset ovat syntyneet tämän perheen ja suvun pohjalta. Perhekonstellaation avulla voimme paljastaa sukuun kätkeytyneitä traumoja ja vuorovaikutussuhteita, jotka sitovat meidät suvun kohtaloon.

Perheemme energiakentät ovat vaikuttaneet meihin syvästi. Syvin kerros meissä on liittymisen tarve, lapsen sokea rakkaus. Tämän voimakkaan sokean rakkauden seurauksena lapsi sitoutuu vanhempiensa kohtaloon ja kantaa heille kuuluvia taakkoja kuten syyllisyyttä, paheksuntaa ja pelkoja. Lapsi voi myös toteuttaa kuolleiden ja poissuljettujen perheenjäsenten kohtaloa jopa siihen pisteeseen saakka että luopuu omasta elämästään.

Sen sijaan että liikkuisimme eteenpäin elämässämme, toistamme perheemme tapoja. Arvottomuuden tunne, kyvyttömyys luoda terveitä ihmissuhteita tai vaikeus menestyä elämässä ovat osa arkeamme. Ihmettelemme mikä on esteenä hyvinvoinnillemme, emmekä huomaa että osa energiastamme on yhä lukkiutunut lapsuuden kokemuksiin. Konstellaatiotyössä tuomme ymmärrystä ja tietoisuutta  näihin suvun sisäisiin ihmiskohtaloihin. Kun pystymme hyväksymään sen mitä on todella tapahtunut, jopa kipeimmät kokemukset, parantuminen voi alkaa.

Kurssilla luodaan kuva perheestä eli “ konstellaatio”. Siinä perheen ihmissuhteet ja roolit selkeytyvät. Osallistujat voivat nähdä miten nämä perheen ratkaisemattomat dynamiikat ovat vaikuttaneet heihin aina lapsuudesta tähän päivään saakka. Tietoisuuden ja ymmärryksen myötä paranemisprosessi voi alkaa. Voimme kunnioittaa omaa ja sukumme lähtökohtaa ilman että meidän täytyy enään  toteuttaa sukumme kohtaloa. Voimme jättää suvun odotukset taakse ja ottaa oman elämämme ohjat käsiimme.

Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hän opiskeli ensin hengitysterapiaa kolme vuotta Berliinissä ja myöhemmin rebirthing työskentelyä, primaaliterapiaa, tantraa ja perhekonstellaatiota. Tavattuaan Oshon 1977 hänen elämänsä suuntautui kohti meditaatiota. Hän opettaa Osho diamond breath hengitysterapiaa ja perhekonstellaatiota meditaatiokeskuksissa ympäri maailmaa.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Voit varata paikkasi maksamalla kurssin hinnan (480e) tai ensimmäisen erän (200e) Elontulen tilille. Hinta sisältää täysihoidon. Vahvista paikkasi kurssille kohdassa ilmoittautuminen.

Primaaliryhmä

26.2 – 5.3.2019

PRIMAALIRYHMÄ PREMARTHAN ja SVARUPIN KANSSA 26.2 – 5.3.2019

Primaaliryhmässä saat tilaisuuden matkustaa ajassa takaisin. Pääset tutkimaan mitkä kivuliaat tilanteet menneisyydessäsi vaikuttavat tapaan, jolla elät ja rakastat tänä päivänä. Se saattaa sinut takaisin myös moniin positiivisiin ja inspiroiviin hetkiin, joita olet elänyt yksin ja toisten kanssa. Saat elämääsi uudenlaisia voimavaroja, kun pystyt muistamaan kaikilla aisteillasi tilanteita, joissa tunsit itsesi rakastetuksi, nähdyksi, kuulluksi ja tuetuksi. Opit miten voit tuoda näitä voimavaroja menneisyyteesi antaen parantumisen tapahtua samalla myös nykyisessä elämäntilanteessasi. Systeemisi rentoutuu ja tulevaisuus avautuu uudella tavalla.

Ajattelemme että meidän pitäisi näyttää ulospäin joltain mikä on ihan jotain muuta kun mitä todella olemme. Sisällämme elää vieläkin lapsi, joka syntyi täynnä luonnollisia lahjoja, pursuen herkkyttää ja yhteyden tunnetta olemassaoloa ja ihmisiä kohtaan. Menneisyydessä lapsi ei ole tuntenut tulleensa tuetuksi todellisen luonteensa mukaisesti ja on siksi oppinut luopumaan siitä ja peittämään sitä. Tämä lapsi on elossa sisällämme ja toivoo, että olisimme rehellisiä itsellemme ja muille. Kun toivotamme tämän lapsen tervetulleeksi takaisin aikuisuuteemme muutos voi tapahtua: vihasta tulee myötätuntoa ja pelosta tulee luottamusta. Syvä ja intensiivinen tutkimusmatka liikkuu ajassa taaksepäin ottaen yhteyttä aiempiin ongelmiin elämässä, kuten syntymään, raskauden aikaan ja hedelmöittymiseen. Se tarjoaa lisää erilaisia työkaluja ymmärtää ja vapauttaa kaikkein tiedostamattomimpia kerroksia persoonallisuudestamme.

Tässä ryhmässä sinua tuetaan matkallasi, joka vie askel askeleelta ajassa taaksepäin. Kuljet kehityksesi eri vaiheiden lävitse, palauttaen takaisin osia itsestäsi jokaisessa vaiheessa. Tulet kokemaan minkälaisia sääntöjä ja rooleja sinulle on säädetty ympäristösi toimesta ja miten ne ovat muovanneet sinulle valheellisen persoonallisuuden. Sinua tuetaan ilmaisemaan ja vapauttamaan vanhoja tunteita, jotka tukkivat elinvoiman virtauksen sinussa. Tulet tarkastelemaan perhetaustaasi syvyyden ja myötätunnon avulla, vieden keskeneräiset kokemukset loppuun. Parantamalla itsesi juurista pääset jälleen käsiksi luonnolliseen potentiaaliisi. Voit juhlia keveyttä ja vapautta, jonka olet saanut takaisin, kun kantamasi vanha taakka on päässyt purkautumaan.

HINTA JA ILMOTTAUTUMINEN:
Varaat paikkasi maksamalla kurssin hinnan tai ensimmäisen erän 300€. Kurssin kokonaishinta sisältäen täysihoidon on 980€. Pyyhkeet ja lakanat meiltä 15€.

Maksun tiedot:
Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
Viesti: Primaali, 26.2-5.3.2019.
Lisää viestiin myös osallistujan nimi, jos maksaja on yritys tai eri henkilö kuin osallistuja. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

*   *   *   *   *

MAALISKUU

Sinkkutantra 1.

8 – 10.3.2019

SINKKUTANTRA 1.   8 – 10.3.2019

Sinkkutantrakursseilla voit tutustua itseesi ja seksuaalisuuteesi tantristen harjoitusten ja meditaatioiden avulla turvallisessa ympäristössä omia rajojasi kunnioittaen. Se on ihana mahdollisuus tutustua omaan kehoon, itseen ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. Teemme harjoituksia nais-mies pareina aina eri ihmisten kanssa. Otamme kurssille saman määrän miehiä ja naisia.

Useimmilla meistä on syvä kaipaus intiimiin ihmissuhteeseen ja kehon nautintoon. Löytämällä
 hyväksyntää, ja rakkautta omaa itseä ja kehoamme kohtaan voimme luoda terveitä ja ravitsevia 
ihmissuhteita. Syvemmän ymmärryksen ja itsetuntemuksen myötä opimme tekemään valintoja jotka tuovat uudenlaista hyvinvointia elämäämme.

Kurssilla:

– herkistymme kaikille aisteille

– ystävystymme koko kehomme kanssa ja tulemme kokonaisemmiksi

– käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan kehoamme

– löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen

– kuljemme kohti kehon ekstaasia

– haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

– avaudumme antamaan ja vastaanottamaan sydämen paikasta

Lue lisää Tantrasta.

HINTA jA MAKSUYHTEYSTIEDOT:

Viikonlopun hinta on 340e / hlö sisältäen täysihoidon.
Ilmoittautuminen viikonloppuihin tapahtuu maksamalla kurssi tai kurssimaksun ensimmäinen erä 200e/ hlö  Tarkista meiltä että kurssilla on tilaa!

Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
Viesti: Sinkkutantra 1.   8-10.3.2019. Lisää viestiin myös osallistujan nimi, jos maksaja on yritys tai eri henkilö kuin osallistuja. 

Ensimmäisen erän maksaminen tarkoittaa sitoutumista kurssimaksun maksamiseen. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan aina viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssiajankohtaa.

RAHASTA KIINNI? Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme esim. sopia maksamisesta pienemmissä osissa.

ELONTULEN KURSSIKESKUS :

Tapahtumat pidetään kauniissa Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla, erittäin rauhallisessa paikassa tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Elontuli on kauniin luonnon ympäröimä, kirkasvetisen Puujärven välittömässä läheisyydessä. Voit tutustua paikkaamme katsomalla www.elontuli.fi etusivulta löytyvän videon. Kartta löytyy www.elontuli.fikohdasta: yhteystiedot. Kurssikeskuksen osoite on Merkniementie 94 Karjalohja / Lohja.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi Lisätietoja kouluttajista ja palautteita tantrakursseilta www.elontuli.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

 

 

 Nidra Yoga – viikonloput

Osa 1.

22 – 24.3.2019

 

NIDRA Yoga – VIIKONLOPUT Andre Riehlin kanssa. 22 – 24.3.2019,

20 – 22.9.2019, 15 – 17.11.2019

Pe 17.00 – Su 17.00

Yogi Andre Riehl on opiskellut Joogaa vuodesta 1972; Hän on mm. Sri Ma Ananda Mayin ja Chandra Swami Udasinin oppilas. Hän oli myös läheinen ystävä Jiddu Krishnamurtin kanssa ja hän edelleen opettaa kansainvälisissä Krishnamurti- kokoontumisissa; Yogi Andre Riehl on Ranskan perinteisen joogaliiton puheenjohtaja; Joogaopettajien kouluttaja ja viiden Yoga-koulun perustaja Ranskassa; hän on myös kääntänyt kymmenkunta hengellistä teosta ja kirjaa sekä useita artikkeleita erikoislehdissä. Hän on osallistunut myös lukuisiin radio- ja televisio-ohjelmiin, ja hänet kutsutaan säännöllisesti kansallisiin ja kansainvälisiin joogakonferensseihin. Alun perin Ranskassa syntynyt André asui vuosia Himalajalla luostareissa, ennen kuin hän vietti useita vuosia Intiassa tutkien hengellisyyttä useiden tunnettujen opettajien ja erilaisten perinteiden keskuudessa.

Nidrâ tarkoittaa unen ja joogan ”unionia” sanskritissa. Nidrâ jooga on täysin suullinen perinne, joka kuuluu Tantriseen koulukuntaan, ja sen opit ovat kulkeneet opettajalta oppilaalle pääasiassa henkilökohtaisen ja suoran kokemuksen kautta. Sitä ei pidä sekoittaa Jooga Nidra rekisteröityyn tavaramerkkiin ™, jota käytetään yleisesti asana-harjoitusten lopussa rentoutumiseen, stressin lievitykseen ja detoxiin.. Nidrâ jooga tuo laajentuneen tietoisuuden tilan syventämällä kykyä rentoutua ja samalla kykyä keskittyä. On vaikea kuvitella olevansa keskittynyt ja rentoutunut samanaikaisesti. Menemällä hyvin syvään rentoutumisen tilaan tuo meille mahdollisuuden kokea täydellisen antautumisen tila, tila jossa voimme tietoisesti tarkkailla elämän liikettä sen syvässä merkityksessä. Nidrân opeissa elämää pidetään ikuisesti jatkuvana dynaamisena prosessina, jolla ei ole alkua eikä loppua eikä siten myös mitään päämäärää, joka voitaisiin saavuttaa. Opit kertovat selkeästi, että elämässämme on pyhä ulottuvuus, joka on meille täysin luonnollista ja joka jokaisella ihmisellä on jo luonnollisesti olemassa. Me emme voi saavuttaa sitä, mutta voimme vain ymmärtää, että se on jo olemassa. Nidrân ehdottaman lähestymistavan tarkoituksena ei ole muuttaa mitään (ei edes sisäistä elämäämme) vaan ”nähdä”, ”tarkkailla” ja tunnustaa se, minkä olemme jo syvemmällä tasolla aina tunteneet. Nidrâ Yoga on täydellinen hengellinen polku, jossa ei ole paikkaa taikauskoille, uskomuksille tai saavutuksille.

Nidrâ Yoga on henkinen harjoitus niille, jotka etsivät tasapainoa syvän rentoutumisen ja intensiivisen keskittymisen välille saavuttaakseen hiljaisuuden ja ilon tilan. Asioiden syvempi tarkastelu vaatii meiltä paljon avoimuutta, todellista halua kyseenalaistaa sekä selkeää mieltä. Näin voimme toivottaa tuntemattomatkin mahdollisuudet tervetulleiksi ratkaisuiksi. Tässä lähestymistavassa ei ole edistymistä tai kehittymistä. Viikonloppu koostuu teoreettisista luennoista, rentoutumisharjoituksista (maaten) ja keskittymisharjoituksista (istuen). Kurssikieli on englanti.

Paikka: Elontuli- kurssikeskus / www.elontuli.fi

HINTA JA ILMOTTAUTUMINEN:

Hinta: 1170 Euroa (sis.kolmen viikonlopun opetuksen, majoituksen ja ruoat).

Tai 450 Euroa viikonloppu.

Miska +358(0)40-5000717 miska.lietonen@gmail.com

 

Hengitys-

terapeuttikoulutus

Osa 1

31.3 – 7.4.2019

HENGITYSTERAPEUTTIKOULUTUS osa 1. Hengittäen elämään

31.3 – 7.4.2019  Pragitan ja Sudevan kanssa

Tietoinen hengitys ja Body-Mind terapia

Tietoisessa hengityksessä voit kokea kehosi, mielesi, sydämesi ja sielusi. Opit tyhjentämään mielesi, ilmaisemaan tunteitasi, vapauttamaan jännitteitä elimistöstäsi ja lopulta rakastamaan itseäsi. Koulutuksen jälkeen olet terveempi, iloisempi, luovempi ja meditatiivisempi. Kun tunteet tasapainottuvat, alat löytää sydämesiääntä ja suurta sisäistä vapautta. Meditaatiot ja maadoitusharjoitukset tukevat tätä prosessia.

Opit:
-Bio-energeettisiäharjoituksia
-Dynaamista jännitysten vapauttamista
-Tietoistahengitystä
-Keho-mieliterapiaa
-Maadoitusharjoituksia
-Hierontatekniikoita
-Meditaatiota

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hengitysterapeuttikoulutuksessa on yhteensä kolme osaa. Hinta on 1150e per koulutusviikko sisältäen ALV:in ja täysihoidon. Lue lisää koulutuksesta. Katso myös ilmoittautuminen.

*   *   *   *   *

HUHTIKUU

Tantrinen Kehon

de – armouring

Taso 1

9 – 14.4.2019

TANTRINEN KEHON DE – ARMOURING, TASO 1. 

9.–14.4.2019

Saapuminen tiistaina klo 16, päivällinen 17.30. Loppumisaika sunnuntaina 17.00.

 

”Elämän yleiseliksiiri on korkea värähtelytaso.”

Andrew Barnes

Kehittänyt Andrew Barnes, ohjaavat Sunny Ju ja Corine Lavrijssen.

Tantrisessa kehon de-armouring-prosessissa (Tantric Body De-armouring, TBD) käytetään muun muassa liikettä, hierontaa, triggerpisteiden laukaisemista ja venytystä.

Tämän viiden ja puolen päivän retriitin aikana tutustut avaimiin, joilla tuot esiin oman värähtelytaajuutesi, jotta voit kokea heränneen, ruumiillistuneen olennon ilon.

TBD:n avulla voimme päästää irti kahlitsevista ajatus- ja toimintamalleista, jotka alentavat värähtelytasoamme ja ovat esteenä täydelle elämästä nauttimiselle.

Nämä mallit muodostuvat ratkaisemattomasta seksuaalisesta paineesta, vastaavasta emotionaalisesta epätasapainosta ja fyysisestä jännityksestä. Monet ihmiset kantavat tietämättään näitä rajoituksia koko elämänsä ja ihmettelevät, miksi niistä on niin vaikea päästä irti.

TBD tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun vapautumiseen vanhasta syklistä, jossa on jatkuvasti ”parannettava itsensä”.

Turvallisessa, tukea antavassa ympäristössä voit vapauttaa itsesi värähtelyäsi alentavasta panssarista ja alkaa kokea oman rajoittamattoman seksuaalisen elinvoimasi antamaa ekstaattista, luovaa energiaa valmistautuessasi tasoille 2 ja 3.

Tämä retriitti on tarkoitettu miehille ja naisille, sinkuille ja pariskunnille seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta – kaikille, jotka haluavat laajentaa horisonttejaan ja saada koko potentiaalinsa käyttöönsä. Opit uusia käytäntöjä ja opit tuntemaan itsesi selkeämmin kuin koskaan aikaisemmin.

Osallistuessasi työpajaan opit integroimaan sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen energiasi, mikä muuttaa kokemuksesi elämästäsi, seksuaalisuudestasi ja vuorovaikutuksestasi ihmissuhteissa.

Työpajaan kuuluu myös seuraavia asioita:

  • Osallistut tantrisiin kehon de-armouring-sessioihin muiden osallistujien kanssa.
  • Tutustut orgastisiin hengitys- ja tanssimeditaatioihin.
  • Muodostat, rakennat ja hengität seksuaalista energiaa kehosi korkeamman tason chakroihin ja rauhasiin.
  • Vapautat kapasiteettisi kokea autuuden tiloja kehosi kaikissa soluissa.
  • Käytät seksuaalista energiaasi elämän polttoaineena sen sijaan, että toimisit päivittäin tahdonvoiman ja adrenaliinin turvin.
  • Yllät uusille henkilökohtaisen itseilmaisun tasoille ja saavutat sensuaalisen ja seksuaalisen vapauden.
  • Sovellat ainutlaatuista ja käytännöllistä suhdekarttaamme lähestymistapana kaikkiin elämäsi alueisiin.
  • Mallinnat hermojärjestelmäsi uudelleen kehittääksesi kapasiteettiasi suurempaan nautintoon.
  • Tutustut sovintorituaalin transformatiiviseen voimaan.
  • Opit tuntemaan hyväksynnän kehän ja sen, miten voit aistia todellisen KYLLÄ- ja EI-tunteen kehosi eri kerroksissa.

Tietoisuus itsestämme ja itsemme hyväksyminen kokonaan – sekä vapaus viestiä oma totuutemme – voimaannuttavat meidät elämään sitä elämää, jota haluamme elää. Tämä erittäin kokemuksellinen, hauska, intensiivinen ja avartava retriitti on ihmisille, jotka pyrkivät laajentamaan henkilökohtaista vapauttaan ja lisäämään olemisen iloaan.

Huomautus: Retriitin alussa määritämme ohjeet ja rajat, jotta jokainen osallistuja tuntee saavansa täyden arvostuksen ja tuen edetessään vain niin nopeasti ja niin pitkälle kuin hänen turvallisuudentunteensa sallii. Kenenkään ei edellytetä tekevän mitään, mitä hän ei halua tehdä, ja luomme sosiaalisen ryhmän ilman ryhmäpainetta, joten kukin päättää omasta osallistumistasostaan.

OHJAAJAT:

Sunny Ju ja Corine Lavrijssen – katso esittelymme täältä

 

KÄYTÄNNÖN TIETOJA OSALLISTUJILLE:

SIJAINTI:

Elontuli Kurssikeskus, Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Elontuli on kansainvälinen hyvinvointikeskus Etelä-Suomessa. Puhtaan, hiljaisen luonnon keskellä voit palautua arkielämän rasituksista. Elontuli on hyvinvoinnin ja muutoksen kehto. Lisätietoja saat Elontulen verkkosivulta: 

http://elontuli.fi/ 

RUOKAILU:

Ateriat ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Nämä ateriat tukevat tämän retriitin aikaansaamaa detoksikaatiota. Juotavaksi tarjoillaan vettä ja teetä. Kaikki tämä sisältyy hintaan.

HINTA:

Early Bird 850 € (15.1. saakka)

Normaali 950 €

+ 15 € liinavaatteista ja pyyheliinoista (voit myös tuoda omat)

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:

Kadri Mikkor-Roselius 

dearmouring@gmail.com 

+358 50 494 7585

————————————————————————————————————

Ota mukaan mukavat vaatteet, huopa, pyyheliinoja, silmät peittävä side, 2 saronkia, jotakin alttarille, päiväkirja ja kynä, jos haluat tehdä muistiinpanoja, vesipullo sekä haluamaasi öljyä kehonhoitoa varten.

*   *   *   *   *

TOUKOKUU

Tantra-

Tietoisuus

9 – 12.5.2019

TANTRA TIETOISUUS  9 – 12.5.2019 Homan ja Mukton kanssa.

Tantra on paljon enemmän kuin tekniikka jolla saavutat seksuaalista tyytyväisyyttä

Tantra antaa meille mahdollisuuden päästää irti pakonomaisesta mielen uuvuttavasta aktiivisuudesta.Tantra palauttaa meidät tähän hetkeen. Se avaa meille tuntemusten ja tuntemisen valtameren. Tantra opettaa meitä kohtaamaan rakastettuamme syvän hyväksynnän paikasta ja johtaa meitä integraatioon joka muuttaa radikaalisti elämämme laatua. Voimme luoda itsellemme uudenlaisen todellisuuden.

Ja Kyllä; tantra sallii meille myös intimiyyden tason joka voi juhlia seksuaalisuutta osana elossa olemista, ja kohdaten samalla miehen  ja naisen syvintä olemusta haavoittuvaisesti ja tietoisesti.

Nämä päivät ovat kokemuksellinen matka tantran peruselementteihin ja ehkä alku elämänmittaiselle tutkimusmatkalle tantran saloihin.

 

 

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

*   *   *   *   *

KESÄKUU

*   *   *   *   *

HEINÄKUU

*   *   *   *   *

ELOKUU

*   *   *   *   *

SYYSKUU

*   *   *   *   *

LOKAKUU

*   *   *   *   *

MARRASKUU

*   *   *   *   *

JOULUKUU