fbpx

Biodynaaminen Kraniosakraaliterapeutti Peruskoulutus osa 1

15/05/2024 17:00 - 19/05/2024 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Tämä koulutuksen 1. jakso on avoin kaikille! Voit tulla mukaan ja päättää sen jälkeen haluatko jatkaa koulutusta.

Biodynaaminen Kraniosakraaliterapia on kokonaisvaltainen ja hellävarainen menetelmä. Se perustuu ymmärrykseen siitä, että sama voima ja viisaus, joka on luonut uskomattoman täydellisen kehomme hedelmöittymisestä lähtien, ylläpitää, järjestää ja korjaa kehoamme läpi elämämme. Biodynaaminen Kraniosakraali -hoito tukee ja vahvistaa tätä omaa sisäistä voimaamme.

Biodynaamisessa Kraniosakraaliterapiassa elimistö nähdään yhtenäisenä kokonaisuutena. Siinä tuetaan kehon omaa synnynnäistä itsesäätelyä ja tasapainoa fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Se auttaa elimistöämme palaamaan luonnolliseen, alkuperäiseen tasapainoon.

Hoitaja keskittyy olemaan hiljaisessa ja neutraalissa tilassa. Hoitaja ei tee jotain ulkoa käsin vaan kuuntelee ja tukee kehon omaa uudelleenorganisoitumis prosessia. Tämä mahdollistaa sen että keho voi ottaa käyttöön omat parantavat ja korjaavat voimavaransa.

Biodynaaminen Kraniosakraaliterapia perustuu ihmisen anatomian, fysiologian, alkio-opin, ja modernin neurobiologian tutkimustietoon. Koulutuksessa osallistujat saavat syvän ymmärryksen ”terveyden” luonteesta. Osallistujat oppiva, että harjoittajan läsnäolon laatu on avain selkeyttämis- ja paranemisprosessiin. Siksi hienovaraiset taidot vaativat kykyä neutraaliin, tilaa antavaan ja empaattiseen asiakassuhteeseen.

KOULUTUKSEN VETÄJÄ

Chintan Veet on kokenut omassa elämässään, kuinka valtava kapasiteetti keholla on korjautua ja parantua. Oma prosessi sai hänet aloittamaan pitkän tutkimusmatkan kehoterapiaan. Hyvin nopeasti hänestä tuli taitava kehoterapeutti ja Rebalancing -opettaja. Rebalancing on syvälle lihakseen ulottuvaa hierontaa, jonka tarkoitus on mm. palauttaa kehon tasapaino. Rebalancing antoi hänelle syvän ymmärryksen ihmisen rakenteesta. Seuraavaksi hän opiskeli kraniosakraaliterapiaa. Tämä uusi lähestymistapa antoi hänelle laajemman ulottuvuuden ja uutta ymmärrystä.

Chintan oli yksi Craniosacral Resonancen perustajista vuonna 2001. Sen jälkeen hän on vetänyt kansainvälisiä Craniosacral Resonance -seminaareja ja -koulutuksia. Hän tarjoaa yksilöllisiä Craniosacral Resonance -hoitoja ja johtaa Craniosacral Resonance -koulutuksia Euroopassa, Taiwanissa ja Kiinassa. Hän on tunnettu hoitojensa hyvästä laadusta ja asiakkaidensa syvästä ja hienovaraisesta ymmärtämisestä.

Tämä menetelmä on erityinen ja se on sitä erityisesti Veet Chintanin ohjauksella. Hänellä on 40 vuoden kokemus monenlaisesta kehotyöskentelystä. Aikoinaan Chintanin voimakas henkilökohtainen kokemus (parantumattomasta syövästä paraneminen) toi hänet kraniosakraalityöskentelyn pariin. Hän sai omakohtaisen voimakkaan kokemuksen kehon omasta kyvystä parantaa ja parantua.

Saat tuntuman Chintanista ja Kraniotyöskentelystä katsomalla pienen 3 min. esittelyvideon youtubesta.

KURSSI VAI KOULUTUSOHJELMA?

Kurssi: Voit osallistua pelkästään lähijaksoille ja tehdä koulutuksen vain omaa hyvinvointiasi ajatellen. Saat myös jokaisesta koulutusjaksosta oman työkirjan.

Koulutusohjelma: Jos haluat saada ammattipätevyyden, sinun tulee suorittaa lähiopetuksen lisäksi koulusohjelmaan sisältyvä itsenäisen työskentelyn osuus ja mm. antaa vaadittava määrä harjoitushoitoja.

Lähiopetus:
– Luennot
– Saat jokaisesta kranio jaksosta oman työkirjan
– Kysymykset ja vastaukset koulutuksen aikana
– Demonstraatiot
– Harjoittelu opettajan ohjauksessa
– Ohjattua liikettä ja meditaatioita yhteyden vahvistamiseksi omaan kehoon ja havainnontikyvyn vahvistamiseeni
– Harjoituksia jotka edistävät oman kehon kehotietoisuutta, emotioiden havainnointia ja yhteyttä muihin
– Kokemuksien jakamista pienryhmissä
Yhteensä 180 tuntia lähiopetusta.

Harjoittelu ja omat opinnot koulutusjaksojen välillä:
– Osallistuja antaa 50 dokumentoitua ilmaista harjoitushoitoa
– Osallistuja antaa ja vastaanottaa 15 hoitoa muiden koulutukseen osallistuvien kanssa. Nämä voivat olla osa edellä mainituista 50 hoidosta.
– Osallistuja antaa 2 harjoitushoitoa opettajalle joka antaa hoidosta palautteen (hinta 100 €/hoito)
– Osallistuja vastaanottaa 3 hoitoa opettajalta (hinta 100 €/hoito)
– Annetut kotitehtävät
Yhteensä 100 tuntia itseopiskelua.

KOULUTUSJAKSOT

  1. koulutusjakso 15.-19.5.2024, 4vrk
  2. koulutusjakso 17.-22.9.2024, 5vrk
  3. koulutusjakso 19.-24.11.2024, 5vrk
  4. koulutusjakso 21.-26.1.2025, 5 vrk
  5. koulutusjakso 6.-11.5.2025, 5 vrk


HINTA

Koulutus on jaettu viiteen koulutusjaksoon, joista kukin kestää 4-5 päivää.
Ensimmäisen neljän päivän koulutusjakson ”aikaisen varaajan” hinta 31.3.2024 saakka on 780 €. Sen jälkeen maksettaessa hinta on 820 €.
Viiden päivän koulutusjaksojen ”aikaisen varaajan” hinta on 950 €/jakso ja normaalihinta 980 €/jakso.
Maksu sisältää koulutuksen, ateriat ja majoituksen.
Yhden hengen huoneesta veloitamme lisäksi 40 €/yö. Lakanat ja pyyhe meiltä vuokrattuna 20 €.
Voit päättää ensimmäisen koulutusjakson jälkeen tulla haluatko osallistua koko koulutukseen.

Opetus tapahtuu englannin kielellä ja tulkataan suomeksi.

ILMOITTAUTUMINEN

Voit varata paikkasi ensimmäiseen koulutusjaksoon tarkistamalla meiltä että koulutuksessa on tilaa ja maksamalla sen jälkeen koulutuksen ensimmäisen jakson ensimmäisen erän 300 € tai koulutuksen ensimmäisen jakson koko maksun Elontulen tilille.

Elontulen tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
Maksun saaja: Elontuli Oy
Viestiosioon: Kranio 1, 15.-19.5.2024. Jos maksaja on eri kuin osallistuja, laita myös osallistujan nimi viestiin.

Loppumaksu maksetaan viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Maksamalla jakson ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko ensimmäisen jakson maksun. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan.

MISSÄ?
Koulutus pidetään Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla. Osoite on Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Kartta löytyy nettisivuiltamme www.elontuli.fi/nain-loydat-perille/

KURSSIN AIKATAULU
Voit saapua keskiviikkona klo 17.00–17.30. Päivällinen klo 18.00.
Kurssi päättyy sunnuntaina klo 17.00 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

Ota yhteyttä jos herää kysyttävää!

Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi, www.elontuli.fi