fbpx

Somagetic Practitioner -koulutus Nathanin kanssa

14/07/2024 17:00 - 22/07/2024 11:00

Tämä koulutus toteutetaan englanniksi.

Energeettinen De-armouring | Tantriset ekstaattiset kokemukset | Shamanistinen hengitystyöskentely

Tämä seitsemän päivän Somagetic Practitioner -koulutus on transformatiivinen kokemus, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden luoda yhteyden heissä olevaan sanattomaan tietoon ja mahdollisuuden vahvistaa kykyä ”lukea” kehojen bioenergetiikkaa. Läsnäolon ja tietoisuuden harjoittamisen kautta osallistujat terävöittävät kykyään aistia kehon taajuuksia ja lisätä energeettistä herkkyyttään.

Somagetic PT on sydänkeskeinen, traumainformatiivinen ja intuitiivisesti johdettu koulutus. Koulutuksessa opit tilan pitämisen ja kannattelun taitoa. Tutkimme yhdessä, mitä tarkoittaa ohjata toisia turvallisesti somaattiseen, energeettiseen ja emotionaaliseen vapautumiseen käyttäen apuna shamanistista hengitystyöskentelyä, De-armouring -menetelmää ja tantrisia harjoituksia. Osallistujat oppivat myös muita hyödyllisiä menetelmiä, joita voidaan käyttää tukemaan asiakkaita harjoitusten aikana mm. aspektointi, kehotietoisuusharjoitukset ja tunteidenpurkuharjoitukset.

Olitpa sitten jo harjoittaja tai halusitpa liittyä seuraamme henkilökohtaisista syistä, tämä koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat sitoutuneet sisäiseen laajenemiseen, terveyden tukemiseen ja kollektiivisen tietoisuuden kohottamiseen.

Näiden 7 päivän aikana me…

°Koemme ja opimme pitämään tilaa Somagetic Shamanic Breathwork -matkalle, joka tarjoaa mahdollisuuden pudota muuttuneeseen autuuden tilaan, joka on samanlainen kuin se, joka koetaan syvässä meditaatiossa tai kasvilääketieteellisellä matkalla.

°Koemme ja opimme Somagetiikan ulkoisesta, sisäisestä ja energeettisestä De-armouring -metodista, joka auttaa vapauttamaan jumiutuneita ja pysähtyneitä energioita, joita on fyysisessä, energeettisessä ja emotionaalisessa kehossa.

° Koemme ja opimme pitämään tilaa Somagetic Ecstatic Experience -kokemukselle, joka tunnetaan myös täydellisenä koko kehon energiaorgasmina. Opit tukemaan muita saavuttamaan antautumisen tason, joka on välttämätöntä tälle kokemukselle.

°Koemme ja opimme käyttämään De-armouring -menetelmää itseemme ja opimme antamaan energeettistä nautintoa itsellemme.

° Opimme perusasiat vagushermoista ja sympaattisesta ja parasympaattisesta hermostosta, ja miten ne kaikki liittyvät toisiinsa.

° Opimme, miten trauma vaikuttaa ja liikkuu ihmiskehossa ja -mielessä.

°Opimme, miten lukea ja ymmärtää asiakkaiden kehotaajuuksia etäältä (verkossa).

° Opimme ymmärtämään kanavoinnin vs. antamisen ja reseptorina olemisen vs. vastaanottamisen erot.

°Opimme tukemaan asiakkaita herättämään kehossaan alueet, joihin he ovat kadottaneet energeettisen tai fyysisen yhteyden.

°Harjoittelemme luottamista sisäiseen viisauteen ja sanattomaan tietoon.

° Harjoittelemme havainnointia ilman projisointia.

PÄIVÄMÄÄRÄT JA PAIKKA

Sisäänkirjautuminen: sunnuntaina 14.7.2024 klo 17.00
Uloskirjautuminen: maanantaina 22.7. 2024 klo 11.00

Elontuli Kurssikeskus,
Merkniementie 94,
09120 Karjalohja (Lohja)

Etusivu

KUINKA PÄÄSET PERILLE

Lähin lentokenttä on Helsinki-Vantaa lentoasema (HEL).
Helsingistä voit matkustaa joko julkisilla kulkuneuvoilla tai voit osallistua kimppakyytiin. Lähempänä ajankohtaa perustetaan WhatsApp-ryhmä, jossa sovitaan kimppakyytijärjestelyistä. Julkisten kulkuneuvojen vaihtoehtoja löydät osoitteesta https://elontuli.fi/nain-loydat-perille/

HINNASTO:

Neljän hengen huone: 2 090 €
Kahden hengen huone: 2 290 €
Yhden hengen huone: 2 590 €
WC -ja suihkutiloihin on pääsy yleisistä tiloista.
Hinnat sisältävät opetuksen, ateriat ja majoituksen.

FASILITAATTORISTA

Viimeisten 7 vuoden ajan Nathan Marcuzzi on matkustanut ympäri maailmaa fasilitoiden transformatiivisia Somagetic® De-armouring, Breathwork ja Ecstatic Experiences -työpajoja ja -koulutuksia.
Nathan on syvästi intohimoinen jakamaan näitä voimakkaita menetelmiä niin, että osallistujat voivat kokea sisäistä rauhaa ja keveyttä, joka syntyy energeettisistä ja emotionaalisista traumoista vapautumisesta.

Jos kiinnostuit, löydät lisätietoja Elontulen englanninkielisiltä sivuilta www.elontuli.fi ja osoitteessa www.somagetic.com