fbpx

A NEW BEGINNING SoundMedicine – NewYearJourney

30/12/2022 17:00 - 01/01/2023 13:00
A NEW BEGINNING
SoundMedicine – NewYearJourney
Pe 30.12. klo 17.00 – su 1.1. klo 13
Elontuli – kurssikeskus
Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Tule viettämään uudella tavalla!!❤️🔥

TAUSTA TARINAA
Nyt on mahdolliosuus päästä kokemaan jotakin uutta yhdessä. Olen järjestänyt viime vuosina lukemattomia ”äänimatkoja”. Rakastan tutkia intuitiivisesti syntyvän musiikin ja äänimaiseman kautta itsetutkiskelun intentiolla olevia läsnäolevia tiloja. Olen järjestänyt äänimatkoja työpajoina (SoundMedicine-DeepJourney) ja välillä enemmän konserttimuotoisena (ImproFlow-concert). Välillä olen kannustamassa livemusiikilla vapaaseen tanssiin (ImproFlow_Dance). Nyt minulle avautui upea tlaisuus järjestää tämä viikonloppu äänimatka upeissa Elontuli- kurssikeskuksen tiloissa ja vieläpä täydellä ylläpidolla. Tästä tulee upea kokemus meille kaikille. Tuntuu vahvalta jo nyt.

MISTÄ ON KYSYMYS?
Äänimaisemat, improvisoitu musiikki ja kosmiset värähtelyt, yhdessä luotu ja alati muuttuva tila johdattaa itsen tutkiskelun äärelle. Viikon lopun aikana saat antautua syvälliselle matkalle itseesi. Äänimatka retriitin intentiona, syvimpänä pyrkimyksenä on vahvistaa yhteyttä intuitiosi kanssa, ja vahvistaa herkkyyttäsi oman tutuutesi, sisäisen äänesi kuuntelemisessa.

Syvällisen työskentelyn lisäksi lauantaina on omakohtaista aikaa integroida ensimäisen äänimatka-osuuden oivalluksia lauantaina retkeilemällä upeassa luonnossa ja idyllisessä miljössä. Minun mukana pääsee myös halutessaan retkelle, tai jos mielumin haluaa ottaa omaa aikaa niin paikan päällä saa vinkkejä reiteistä. Säästä tai muista syistä voit työskennellä vapaasti itselle sopivalla tavalla myös oleskellen upeassa Elontuli kurssikeskuksessa. Saat siis kokea kaksi taatusti erilaista ja syvää äänimatkaa ja kokemukseni mukaan kohtaat jotakin transformoivaa itsessäsi ja palaat viikonlopulta autenttisempana versiona itsestäsi. Mikä upea mahdollisuus meille kaikille saada aloittaa alkava vuosi uudistuneena.

KENELLE?
Tämä on retriitti, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin olet!

Tämä on viikonloppu on tarkoitettu sinulle,
-joka kaipaat uutta näköalaa polullesi
-joka olet valmis menemään uusiin paikkoihin itsessäsi
-joka olet valmis uusille avautumisille omassa elämässäsi
-joka kaipaa paikkaa ja tilaa antautumiselle
-jonka sisäinen kaipuu on saada kokea enemmän
-joka tuntee jos sisimmässään, että tämä olemassa oleva ei voi olla kaikki mitä on, vaan on olemassa vielä enemmän.
Voi myös olla, että työskentelet jo vastaavanlaisella intentiolla olevissa yhteyksissä omien asiakkaittesi kanssa ja/tai järjestät hyvinvointitapahtumia ja sinulla on paljonkin kokemuksia fasilitoijana olemisesta. Onko tässä nyt sinun vuorosi antaa itsellesi mahdollisuus antautua rakkaudella luodun tilan kannateltavaksi? Et tarvitse myöskään aikaisempaa kokemusta. Kerron kyllä kaiken olennaisen, jotta jokainen voi antautua kokemaan turvallisesti enemmän.

OHJELMA:

PERJANTAI

16 Tervetuloa (16  jälkeen ovet auki)
17 Vegaaninen ruokailu
18 Aloituspiiri
Hiljaisuus – Kakao
SoundMedicine – Äänimatka 1
23 Healing sounds
hiljainen, rentouttava ja rauhoittava äänimaisema 23-07
(voit halutessasi jäädä nukkumaan saliin)

LAUANTAI

7.30 Äänimaisemallinen herätys salissa ja omissa huoneissa
Retki läheiseen järveen pulahdukselle
09 Runsas aamupala hiljaisuudessa
Avataan tila puheelle ja kokemusten jakamiselle piirissä
11 Osittain ohjattu, vapaa kehollinen harjoitus live sello musiikilla
12 Lounas
13 Vapaata olemista/omaa työskentelyä
Hale lähtee viemään halukkaat luontoretkelle
17 Vegaaninen ruokailu
18 Yhteinen piiri matkalle ”The New Beginning”
SoundMedicine – Äänimatka 2 (+kakao)
(Kokemuksen mukaan tästä äänimatkasta tulee hyvin erilainen kun ensimäisestä. Tämä voi muuttua myös sisäisestä matkasta enemmän vapaaksi tanssiksi)
22 New Year Sauna
00 The New Beginning
(halutessaan voi jäädä nukkumaan saliin)

SUNNUNTAI

08 Äänimaisemallinen herätys salissa ja omissa huoneissa
Retki läheiseen järveen pulahdukselle
09 Runsas aamupala
Avataan tila puheelle ja kokemusten jakamiselle piirissä
11 Vapaamuotoinen kehollinen harjoitus (yoga/harjoitus/venyttely) live sellomusiikilla
12 Lounas

Ruokailujen lisäksi Elontulessa on jatkuvasti saatavilla myös teetä ja hedelmiä/pähkinöitä

MITÄ MAKSAA?

November bird 275€ (Tarjous voimassa 30.11 asti)
Early December bird 295€ (Tarjous voimassa 1.-15.12)
Viikonlopun normaali hinta 325€ mikäli paikkoja vielä on. Mukaan mahtuu max. 40.
Hinta sisältää majoituksen 2-5 hengen huoneissa(lakanat ja pyyhkeet) ja täyden ylläpidon ohjelmineen. Oma huone 40€ lisämaksulla.

KUINKA ILMOITTAUDUN MUKAAN?

Maksamalla 150€ ensimmäinen erä kokonaismaksusta ja laittamalla viesti tai sähköposti Halelle.
Maksun voi maksaa Halen Mobilepay / tilisiirtona Osuuspankki
0443838414 tai FI 95 5640 0250 0122 05 (Hannu-Pekka Heikkilä)
Merkitsethän maksuun SoundMedicineNY2023 ja nimen jota maksu koskee.
Loppuosa maksusta maksetaan paikan päällä (kät.+ ed. maksutavat). Tai halutessasi voit maksaa koko summan varausmaksun yhteydessä.
Lääkärintodistuksella voit saada varausmaksun takaisin.

KUKA JÄRJESTÄÄ TAPAHTUMAN?

Äänimatka-retriitin fasilitoi Hale Heikkilä. Hänen polku retriitin ohjaajaksi on kulkenut monivaiheisen matkan kantapääopistossa, joksi hän elämää nimittää. Muusikko hurahti oman elämän muutoksen vauhdittamana työskentelemään yhteyksissä, joiden tarkoituksena on henkisen hyvinvoinnin lisääminen. Monipuolisen klassisen taustan omaava improvisointiin ja intuitiiviseen luomiseen hurahtanut muusikko liikkuu sujuvasti luonnonäänien, erilaisten kulttuuriperinteiden, aikakausien ja tapojen välillä unohtamatta elektronisen ulottuvuuden mahdollisuuksia. Hale luo ja kannattelee tilaa laulaen, soittaen selloa, kosketin- ja rytmisoittimia. Hän rakastaa pitää tilaa isoillekin prosesseille. Hän rakastaa työskennellä erilaisissa yhteyksissä, joiden tarkoitus on lisätä myötätuntoa, vahvistaa kokijan omaa sisäistä ääntä ja löytää oma sisäinen viisaustensa ja voimansa, sekä edistää yksilöiden omia henkilökohtaisia ja kollektiiveja prosesseja pois erillisyyden kokemisesta. Työpajojen ja ryhmäretriittien lisäksi Hale työskentelee kasvotusten ja etänänä tukemalla jokaisen asiakkaan omaa henkilölkohtaista polkua sekä järjestää yksityisiä retriittejä transformaatiota kaipaaville. Yksi Halen intohimoista on sparrailla erityisesti esimies- asemassa olevia tutkimaan omia johtamistapojaan, ja ulottaa syvällisen itsensä ymmärtämisen kautta avautuva transformatiivinen muutos lopulta koko (työ)yhteisöön.
Tyhmiä kysymyksiä ei ole? Kysy mitä tahansa tulee mieleen.

IG: @haleheal
www.hale.fi
hpekka@gmail.com
Tapahtumaa saa myös jakaa 🙂

OHJELMASTA TARKEMMIN JA LISÄTIETOJA:
Kokoonnumme yhteen. Lyhyen alkupiirin jälkeen antaudumme kaakaon nauttimisen kautta äänimatkalle. Seremoniallinen kaakao itsessään on omiaan hiljentämään ylirationaalisen mielen ja kohdistamaan  huomio paremmin sydämeen. Etelä- ja väliameriikan alkuperäiskansat kutsuvat seremonia laatuista kaakaota sademetsän lääkkeeksi. Kaakao avaa mahdollisuuden saada parempi yhteys sisimpään.

Laskeudumme tutkiskelemaan sisimpäämme ja asetumme sopivaan paikkaa, jossa voimme antaa äänen ja musiikin fasilitoida meidät matkalle kokemaan sitä mikä haluaa tulla näkyväksi juuri tässä hetkessä. Musiikki ja äänimaailma kannattelevat meidät liikkumaan ajassa ja tilassa, muistoissa ja tarinoissa, oivalluksissa ja irtipäästämisissä. Musiikki liikuttaa meitä kokemaan sen mikä omissa ja kollektiiveissa prosesseissa on juuri tuolloin hyvä ja tarpeellista.

Deep journey osuus voi nostaa pintaan ajatusrakennelmia meissä itsessämme, jotka eivät enää palvele nykyisyydessämme. Itse itsellemme kertomat tarinat ja uskomukset voivat nousta pintaan erilaisina tunteina, kehon liikkeinä, ajatuksina jne. Rajoittavien uskomusten näkyväksi tullessa sinulla on mahdollisuus päästä purkamaan niitä.

Tarkoituksena on siis luoda tila sinulle, joka haluat tutkiskella itseäsi ja saada äänimatkan luoman ajattoman tilan/tilattoman ajan kautta mahdollisuuden löytää uusia tapoja nähdä itseäsi ympäröivä maailma. Sinulla on mahdollisuus antautua tutkimaan sitä, mikä sinua liikuttaa ja mihin oma sisäinen viisautemme sinua haluaa ohjata. Mihinkään ei tarvitse kuitenkaan pyrkiä, voit vain olla juuri sellainen kun olet.

Musiikissa soi ikiaikaiset rytmit ja monenlaiset maisemat ja tunnelmat. Kaikki musiikki ja äänimaailma syntyy intuitiivisesti hetkessä yhteisestä energiastamme käsin luoden ainutlaatuisen kokemuksen. Tunnistettavina soittimina on käytössä sello, pianoa, huiluja, rytmisoittimia ja tietysti ihmisääni kaikkine puolineensa. Musiikki ja tuotettu ääni auttaa meitä siirtymään arkimielestä syvempiin alitajunnan kerroksiin. Tässä osuudessa tilaa fasilitoidaan äänentuottamisen lisäksi mm. intuitiivisen kosketuksen, puheen ja tuoksujen avulla.

DeepJourneyn jälkeen energia muuttuu keveän lempeäksi rauhoittuen ja hiljentyen. Voit nauttia rauhoittavasta tilasta ja olla oivalluksiesi kanssa tai turvallisesti nukahtaa kosmisiin energioihin. Yön aikana äänimaailma ylläpitää rauhaa ja turvaa kaiken alitajuisen integroitumiseen itsessä. Rauhallinen äänimaisema fasilitoi meidät yön yli. Riittävän hiljaa, jotta halutessaan voi nukahtaa samaan tilaan. Vaihtoehtoisesti voi siirtyä omaan huoneeseen.

Luonnon äänet herättävät seuraavaan aamuun. Luonnosta äänitetyt maisemat yhdistelemällä improvisoituun intrumentaalimusiikkiin johdattavat meidät aamuun. Lopulta astumme itse luonnon keskelle kun kävelemme läheiseen järveen aamu-uinnille.

Sieltä palattua nautimme aamupalaa jakopiirin merkeissä ja voimme jakaa kokemuksia.

Lauantaina päivällä voit nauttia upeissa erämaamaisemissa kurssikeskuksen lähistöllä omaehtoisesti retkeillen. Voit viettää myös päivän kurssikeskuksen omissa puitteissa.

Lauantaina illalla lähdemme uudelle äänimatkalla, joka todennäköisesti on hyvin erilainen ja avaa ihan toisenlaisia asioita näkyväksi. Illan päätteeksi halukkaille on lämmitetty NewYear sauna. Äänimatkan päätteeksi juhlistamme vuoden vaihtumista yhdessä pienin seremonioin.  Pääset pulahtamaan läheiseen järveen uuden vuoden kunniaksi.
Molempina aamuina on kehollinen osittain ohjattu, mutta vapaa harjoitus, jota säestää live sellomusiikki. Sinulla ei tarvitse olla jooga taustaa tms osallistuaksesi tähän harjoitukseen. Saat riittävästi ohjeita, että pääset tekemään hetkestä juuri sinun näköisesi.
Huomioithan ruokailun retriitillä.
Henkilökohtaisesti suosittelen paastoa / osittaista paastoa ruokailusta maksimaalisen hyödyn saamiseksi. Aamupala on runsas ja monipuolinen molempina päivinä. Lauantaina on tarjolla iltapäivällä myös vegaanista lämmintä ruokaa, sitä kaipaaville. Elontulessa on kuitenkin jatkuvasti saatavilla myös snacksiä ja hedelmiä niitä tarvitseville, eli jos paastoaminen tuntuu hankalalta, niin sen ei tarvitse olla este osallistumiselle. Tunnustele siis itsessäsi mikä tuntuu sopivalta.
Eli jos haluat parhaimman hyödyn äänimatkoista, suosittelen lämpimästi paastota saman päivän aamupalasta asti (myös perjantaina). Itse aion tehdä niin. Jos tuntuu vaikealta päättää, että haluatko paastoilla, niin yksi vaihtoehto voi olla paastoilla perjantaina ja nautiskella ruuan runsaudesta enemmän lauantaina ja sunnuntaina. Tunnustele mikä sinulle tuntuu sopivalta.

YHTEYS:

Ilmottautumisen yhteydessä ilmoita Halelle, jos sinut saa liittää mukaan yhteiseen WhatsUp ryhmään yhteisten kyytien sopimiseksi.
Elontulen nettisivuilta löytyy myös hyvät ohjeet. Kuinka päästä paikalle myös julkisilla. https://elontuli.fi/nain-loydat-perille

OTA MUKAAN:
-Vesipullo
-Oma joogamatto jos on
-Päiväkirja (oivalluksien ja ajatuksien ylöskirjaamista varten)
-Avointa mieltä ja rohkeutta
-Saunomis/uinti kamppeet
-Korvatulpat herkkäunisille