fbpx

Kurssipalautteita

”Viikonlopun päätteeksi voi taas vaan ihmetellä, miten syvälle sitä voikin sukeltaa muutamassa päivässä. Viikonlopun rakenne; harjoitukset ja luottamuksellinen sekä rakkaudellinen ilmapiiri yhdistettynä siihen miten kauniisti Pragita ja Sudeva pitelevät tilaa ryhmälle mahdollistivat todellisen syväsukelluksen omaan sisimpään, energisoiden ja antaen jälleen lisää tilaa elää, hengittää ja olla juuri sitä, mitä pohjimmiltaan on.”
Palautteet syvähengityskursseista

”Kiitos vielä tuhannesti kaikesta. Oli ihanaa olla mukana kurssilla! Mukaan saimme mahtavia työkaluja rakkauden ja leikkisyyden ilmaisemiseen koko kirjossaan. Viikonloppuna oli taivaallista vain päästää irti ja heittäytyä. Aivan kuin olisi palannut hetkeksi lapsenmaailmaan, jossa rajat tulevat pehmeästi ulkoa päin ja itse saa vain heittäytyä kokemaan ja aistimaan elämää. Huumaavan hyvä ruoka tuli aina tarjolle juuri oikeaan aikaan eikä kelloa tarvittu kuin kerran tai pari koko viikonlopuun aikana.”

Palautteet tantrakursseista

Hengitysterapeuttikoulutus

”Suurkiitos vielä viimeisestä! En voi sanoin kuvailla, miten upea kokemus hengitysviikko oli, yksi elämäni huikeimmista.Parempaa keinoa en keksi omaan hyvinvointiini satsata!”

”ISO Kiitos huikeesta viikostaVitsi, mitkä fiilikset oli olla omassa voimassa ja niin läsnä hetkessä!!!! Aivan mahtavaa!!!”

”Varmasti tässä unohdusten kourissa en ole muistanut kiittää taikka hehkuttaa viikko teidän tykönä hengityksen parissa – siitä on jo nyt ollu Aivan Suunnaton apua elon hetkissä, villinainen uhkuu kiitollisuutta sisälläni – vapautusta kohti, halauksia Elontuleen.”

”Kiitos mielettömästä ensimmäisestä hengitysviikosta! Sieltä tuli takaisin ihan eri ihminen. Kaikki mun ympärillä ovat olleet ihan ihmeissään, että mitä mulle on tapahtunut, kun olen niin erilainen kuin ennen. En tiennyt, että ihmisestä voi tuntua näin hyvältä.”

Syvähengitys

”Viikonloppu oli hyvällä tavalla jotain ihan muuta – ja samalla kuitenkin hyvin tuttua. En ollut aiemmin törmännyt käytettyihin harjoituksiin ja niistä sai monia oivalluksia. Keho hengittää täydemmin ja vapaammin. Lantio liikkuu taas ja sitä myötä saa uudella tavalla omaa energiaa käyttöön. Talo on mieletön ja ruoka parempaa kuin yhdessäkään ravintolassa. Keho on monesta suunnasta ”lyöty” ja sitäkautta vapaa ja rento. Kurssilta otan mukaani liikkeen lantioon sekä rentouden kehoon ja hengitykseen. Tästä on varmasti hyötyä myös makuuhuoneen puolella. Otan mukaani myös kohtaamiset uusien tuttavien kanssa. Nähdään pian!”

”Pelotti tulla tosi paljon. Turhaan! En voi kuvitella turvallisempaa paikkaa olla, tutustua itseensä, kokea ja tuntea. Olen saanut luvan huutaa, itkeä, raivota, olla lohduton, epävarma, pelokas, mitä tahansa. On ollut mielettömän vapauttavaa olla juuri sellainen kuin on. Opetella sietämään omia tunteitaan hyväksyvässä ilmapiirissä. Keho on avautunut, hengitys kulkee vapaammin, selkäranka on saanut pituutta. Tuntuu, että keho on niin kuin nuorena; eläväisempi, liikkuvaisempi, rennompi. Ryhmä oli ihana, siitä tuli oma perhe. Lisäksi sain äidin ja isän , Pragita ja Sudeva, kiitos. Läsnäolonne palo, rehellisyys ja sydän, jossa on niin monelle tilaa. Kannustitte, tuitte ja puskitte juuri oikeissa paikoissa. Elontulessa on lämpö, rakkaus ja turva. Tunnemyrskyjen jälkeen koskettavin ja ihanin hetki oli, kun kokoonnuimme myöhään illalla keittiöön syömään mustikkapiirakkaa, läsnä oli paljon välittämistä ja lämpöä. Sain lisää uskoa ja toivoa matkaani, joka hetkittäin on tuntunut epätoivoiselta. Palaute, jota sain Pragitalta, Sudevalta ja ryhmältä, tuntui ihanalle ja tulee varmasti kannattelemaan vaikeina hetkinä. Heillä on myös kyky nähdä jokainen olento omana ainutlaatuisena ihmeenä. Ei ole ketään, jolle en suosittelisi syvähengitystä. JES! MAHTAVAA! Kiitos”

”Viikonlopun ilo ja elämänvoima pakottivat sitkeällä varmuudellaan irtipäästämään, turvaa kohdata itseä lisää omaan prosessiin uskallusta, kokenut ohjaaminen ja tietotaito mahdollistivat syväsukelluksen… Happea riittää, runsautta suorastaan virtaa itseni läpi..Mitä tämän jälkeen? En tiedä, mutta luotan. Otan vastaan. Kiitän. Uskon, että suunta ei voi olla väärä. Vain oikea tuntuu hyvälle. Vain oikea on eräällä tavalla helppoa. Hyvä ja helppo yhdessä kannattelevat, kun jokin vaikealta tuntuva liikahtaa. Paraneminen on vahvaa, hengitän elämää, haluan sitä lisää! Terve elämännälkä ja uskallus lisääntyivät exponentiaalisesti! KIITOS KIITOS KIITOS!”

”Vapauttava viikonloppu. Ennen viikonloppua keho ja mieli taistelivat vastaan; tullakko vai ei. Uskomaton matka tunteiden kanssa. Uusia kokemuksia; mystic rose. Aamuiset dynaamiset meditaatiot avasivat todella paljon. Päällimmäinen tunne nyt: vapautuneisuus, itsevarmuus. Matka jatkuu hengitystreenien parissa.”

Tantraa pareille

“Kiitokset mahtavasta viikonlopusta teille molemmille. Uskon meidän saaneen eväitä, jotka kulkevat meidän mukanamme koko loppuelämämme ajan ! KIITOS; KIITOS; KIITOS <3 <3”

”Tykkään tosi paljon tavasta millä vedätte ja luotte turvallisen ilmapiirin. Kuten jaoinkin, on mieletöntä miten nopeasti hyvin monenlaisista taustoista ja avoimuuden kulttuurista tulevat ihmiset avautuu yhteen.”

” Kiitos ihanasta viikonlopusta Pragitalle ja Sudevalle. Saitte luotua ilmapiirin jossa ennestään vieraat ihmiset tulivat hyvinkin tutuiksi, jopa läheisiksi viikonlopun aikana. Samalla se tuttu ihminen tuli tai oikeastaan palasi taas vierelle ja sydämeen. Olen todella yllättynyt, miten saitte kaiveltua ne tärkeät asiat esille ja käytännön harjoituksilla osoitettua miten solmut ratkaistaan. Iso kiitos kuuluu myös koko ryhmälle, meillä oli loistava ja rohkealla tavalla avoin ilmapiiri koko viikonlopun ajan. Minun ja vaimoni matka jatkuu vanhoilla luistimilla, mutta uusilla säädöillä.“

” Sydän kiitosta täynnä tätä kirjoitan. Kurssinne oli taas ihan huikea; niin täynnä viisautta, lempeyttä, rakkautta, hyväksyntää, läsnäoloa, haastetta, oivalluksia… Niin uskomatonta! Niin kuin sanoinkin jo TEILLÄ ON SUURI LAHJA PAREILLE! Kumpa parit uskaltaisivat revitellä enemmän rajojaan & haluaisivat apua. Kumpa moni löytäisi teidät! “

“Te, Pragita ja Sudeva olette niin sydämellä mukana tässä työssä, että saatte kurssilaisten sydämet hehkumaan. Kurssin kiireettömyys ja aikatauluttomuus osoittautui todelliseksi voimavaraksi. Ohjaustapanne on turvallinen ja positiivisuutta lisäävä. Sain niin paljon kotiin vietävää, että tässä menee aikaa asioita sulatellessa. Kiitos myös siitä. Tämä kurssi tulee parantamaan minun/meidän elämänlaatua todella merkittävästi.”

” Kiitos, Kiitos, Kiitos ! Ihanan rentouttava ja energinen viikonloppu. Saimme ikäänkuin uuden elämän ja alun suhteellemme ! Toivottavasti saamme tulla uudelleen. Viikonloppu antoi jotain uskomatonta voimaa ja sisäistä rauhaa. Olemme niin kiitollisia siitä, että olette järjestäneet nämä kurssit ja jaatte aikaanne ja kokemuksenne meidän kanssa.”

”Aivan ensimmäisenä haluan sanoa ison Kiitoksen. Tämä kurssi on synnyttänyt sellaisen muutoksen aallon, että vau.
Päästä kehoon, illuusiosta todellisuuteen. Nyt vasta keho alkaa purkaa traumoja ja lukkoja. Syvä luottamus ja syvä rakkaus ovat tehneet näiden muutaman päivän aikana ihmeitä. Oma sairastelu näyttäytyy uudessa valossa, ja ymmärrän itseäni paljon syvemmin, lempeämmin ja paremmin. Matka on vasta alussa, ja on aaltoiluakin ollut, mutta näin aluksi tuntuu todella hyvältä.
Olemme lähentyneet kumppanini kanssa lyhyessä ajassa todelliseksi pariskunnaksi. Meillä on ihan taivaallista seksiä, ja ihanaa läheisyyttä. Myöskin valtavan tulista fyysisyyttä, ja ihanaa suoranaista tantrapainiakin on ollut! Että sellaista.
Itse kurssista: Mielestäni harjoitukset olivat hyvin tasapainossa ajan suhteen, ei ollut liian kiire, ja oli aikaa kohtaamiselle. Pidin myös siitä, että haastettiin. Vaikka viikonloppu on lyhyt aika, siinä ehtii olla aivan hyvin lähellä. Toivoisi tietysti että voisi olla pidempäänkin hyvien harjoitteiden kanssa. Mutta senpä vuoksi anti pitää ottaa mukaan arkeen, ja harjoitella sen kanssa.”

Tantraa sinkuille

”Kiitos kurssista Pragita ja Sudeva, oli tosi tärkeetä olla mukana. Ja kiitos, kun loitte niin turvallisen tilan elää läpi kaikkea, mitä kumpusi. Kurssin rakenne oli mulle ihan täydellinen. Tähän hetkeen sopi tosi hyvin se, että jakamiseen oli niin paljon tilaa. Musta tuntu, että jokaisessa jakamistilanteessa jotain lisää valottu itestä, niin oman jakamisvuoron ku muidenkin jakamisten kohdalla. Suullinen jakaminen lisäsi myös omaa luottamusta ryhmään. Mun on ollu ryhmissä aina aika haastava olla. Tää oli eka ryhmä mulle, mikä ei tuntunut uhkaavalta. Missä pystyin antaa itteni olla enemmän osa sitä kuin aiemmin. Oli ihanaa, kun kaikkeen oli niin paljon aikaa. Kiireettömyyden tunne ja ettei tarvi puskea mihinkään. Koko viikonlopun kaari tuntu siltä, että just oikeita asioita oikeaan aikaan. Harjoitukset oli ihan mielettömiä.”

”Kiitos kurssista, oli oikein ihana ja antoisa viikonloppu <3 Ja ihana porukka.Tunnelma kurssilla oli ihanan vapaa ja rento. Tantra kurssin vetäjinä pidän teissä erityisesti juuri siitä aitoudesta ja rentoudesta mitä tuotte ryhmään omien kokemusten jakamisen kautta. Ja tällä kurssilla varsinkin myös se sanallinen informaatio tuntui todella tärkeältä. Nautin kovasti myös teidän harjoitusten demoamisesta. Ne on jotenkin niin aitoja, rehellisiä ja rentoja tilanteita, että itsekin väkisin relaa. Ihana kurssi joka taas kerran muistutti siitä, että ei se elämä ole niin vakavaa! Kiitos”

”Kurssin mahtavin anti oli tutustua uusiin ihmisiin, joita samat asiat kiinnostavat. Joukossa tantran ja hengityksen huippuosaajia, joilta sai myös hyviä vinkkejä. Paljon tuli ystäviä, joiden kanssa varmaan yhteyttä pidetään!”

”Hei Pragita, Sudeva, kiitos ihanasta tantrailusta! Kyllä ovat tunteet virranneet, laatuja erilaisia eilen illalla kotiuduttuani – tyytyväisyyttä, rauhallisuutta, seesteisyyttä, avonaisuutta, haavoittuvaisuutta, hämmennystä, vähän huolta, kuitenkin tyyneyttä, sopivalla tavalla tarvisemattomuutta ja lopuksi uskoisin – rakkautta. Jotenkin jäsennän koko viikonlopun kokonaisvaltaiseksi ”ihmisyyden laboratorioksi”, jossa elämä muuttuu todeksi kauniilla tavalla.”