fbpx

Tantra

 

Tantra on aikanaan syntynyt Idässä ja se on ollut joogan tavoin tie valaistumiseen. Jooga toimi fyysisen harjoittamisen tienä, taistelijan tienä ja enemmän maskuliinisena tienä. Tantran lähestymistapa on feminiinisempi. Se on hyväksymisen ja antautumisen tie. Tantra ei ole uskonto eikä filosofia. Se tarjoaa meille erilaisia metodeja ja harjoituksia, joiden avulla voimme lisätä itsetuntemustamme. Tantran avulla voimme löytää syvää fyysistä, emotionaalista ja henkistä tyytyväisyyttä elämäämme.

Tantran perusajatus on: hyväksymällä oman realiteettimme voimme kasvaa. Meidän ei tarvitse taistella, vaan lähdemme liikkeelle sen hetkisestä olotilastamme. Tantra opettaa meitä hyväksymään itsemme sellaisena kuin olemme tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Se opettaa meitä rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme. Vaikka tantran juuret ovat tuhansia vuosia vanhat, on tärkeä ymmärtää, että siihen sisältyvä viisaus on löydettävissä myös tänä päivänä. Me voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeemme.

Tantra meille
Olemme osallistuneet lukuisille tantrakursseille ja pitäneet omia tantrakursseja.  Jaamme ilolla sitä laatua ja kokemusta, mitä olemme kurssien avulla itse löytäneet. Meille kursseilla kokemamme hetket ovat olleet merkittäviä voimavaroja arjen pyörityksessä. Sana “tantra” herättää monenlaisia mielikuvia ja ennakkokäsityksiä. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia. Tantriset harjoitukset voivat tuoda uudenlaisen kohtaamismahdollisuuden parisuhteen arkeen.

 

 

TANTRINEN IHMISSUHDEKOULU PAREILLE

Tänä päivänä parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita.  Usein haasteet parisuhteessa ovat kaikilla samanlaisia. Mikään ei ole itsestäänselvää. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Tukea ja syytä yhdessä olemiselle on välillä vaikea löytää. Etsimme uusia eväitä kohtaamiseen ja intiimiin elämään.  Tantra  mahdollistaa uudenlaista hyväksyntää ja  yhdessäoloa parina. Kursseillamme intiimit harjoitukset tehdään omassa yksityisessä tilassa. Jokaiselle parille on varattu huone sitä varten. Kokoontumalla yhteen ravitsemaan suhteitamme,  voimme tukea toinen toisiamme tällä haastavalla ja antoisalla matkalla kohti iloa, nautintoa ja myötätuntoa!
1. viikonloppu: Tantra 1 – tantran perusteita
2. viikonloppu: Tantra 2 – tantrinen kommunikaatio
3. viikonloppu: Tantra 3 – tantran syventävä jatkokurssi

TANTRINEN IHMISSUHDEKOULU SINKUILLE

Jokaisella meillä on unelma sielunkumppanista, täydellisestä naisesta tai miehestä, jonka kanssa jakaa elämää. Meillä on syvä kaipaus intiimiin ihmissuhteeseen ja kehon nautintoon. Löytämällä hyväksyntää, nautintoa ja rakkautta omaa itseä ja omaa kehoa kohtaan olemme askelen lähempänä unelmaamme.

1. viikonloppu: Tantra 1 – tantran perusteita
2. viikonloppu: Tantra 2 – tantrinen kommunikaatio
3. viikonloppu: Tantra 3 –  tantran syventävä jatkokurssi