fbpx

Biodynaaminen Kraniosakraaliterapia jatkotaso: Chakrat ja kraniovuorovesi – energian tanssi

20/09/2023 17:00 - 24/09/2023 17:00
Tällä 4-päiväisellä kurssilla tutkimme kraniovuoroveden eri ilmenemismuotojen keskinäistä yhteyttä ja yhteyttä chakrajärjestelmään.

Hedelmöittymisen yhteydessä pitkä kraniovuorovesi synnyttää hedelmöittyneessä munasolussa ja sen ympärillä organisoivan energiakentän, jota kutsutaan matriisiksi. Tämä matriisi kuljettaa kaiken tiedon, jota tarvitaan ihmiskehon synnyttämiseen ja ylläpitämiseen. Se ympäröi meitä koko elämämme ajan, ja sillä on tärkeä rooli kaikissa paranemisprosesseissa.

Chakrajärjestelmä on olennainen osa tätä organisoivaa kenttää.

Tämän kurssin aikana:
– Syvennämme ymmärrystämme hoitoja ohjaavista biodynaamisista periaatteista.
– Selkiytämme joitakin terveyteen ja elinvoimiin liittyviä käsitteitä.
– Tutustumme chakrajärjestelmään ja siihen liittyviin eri aiheisiin
– Otamme chakrat ja niihin liittyvät asiat mukaan kraniosakraaliresonanssi harjoitukseemme.

Tämä kurssi on avoin kaikille, jotka ovat suorittaneet kraniosakraaliresonanssin peruskoulutuksen tai vastaavan biodynaamisen kraniosakraalikoulutuksen.

KURSSIN VETÄJÄ

Chintan Veet on kokenut omassa elämässään, kuinka valtava kapasiteetti keholla on korjautua ja parantua. Oma prosessi sai hänet aloittamaan pitkän tutkimusmatkan kehoterapiaan. Hyvin nopeasti hänestä tuli taitava kehoterapeutti ja Rebalancing -opettaja. Rebalancing on syvälle lihakseen ulottuvaa hierontaa, jonka tarkoitus on mm. palauttaa kehon tasapaino. Rebalancing antoi hänelle syvän ymmärryksen ihmisen rakenteesta. Seuraavaksi hän opiskeli kraniosakraaliterapiaa. Tämä uusi lähestymistapa antoi hänelle laajemman ulottuvuuden ja uutta ymmärrystä.

Chintan oli yksi Craniosacral Resonancen perustajista vuonna 2001. Sen jälkeen hän on vetänyt kansainvälisiä Craniosacral Resonance -seminaareja ja -koulutuksia. Hän tarjoaa yksilöllisiä Craniosacral Resonance -hoitoja ja johtaa Craniosacral Resonance -koulutuksia Euroopassa, Taiwanissa ja Kiinassa. Hän on tunnettu hoitojensa hyvästä laadusta ja asiakkaidensa syvästä ja hienovaraisesta ymmärtämisestä.

Saat tuntuman Chintanista ja Kraniotyöskentelystä katsomalla Youtubesta pienen 3 min. esittelyvideon.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Voit vahvistaa paikkasi Chakrat ja vuorovesi -jatkotason koulutukseen maksamalla kurssin ensimmäisen erän 200 € Elontulen tilille. Laita meille viesti kun olet maksanut ensimmäisen erän. Koko koulutusmaksu on Earlybird 760 €, kun maksat ensimmäisen erän tai koko kurssimaksun viimeistään 2.7.2023. Koulutusmaksu 3.7.2023 alkaen se on 790 €. Hinnat sisältävät opetuksen ja täysihoidon. Opetus tapahtuu englannin kielellä ja tulkataan suomeksi. Yhden hengen huoneesta veloitamme lisäksi 40 €/yö. Lakanat ja pyyhe meiltä vuokrattuna 20 €.

Elontulen tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
Maksun saaja: Elontuli Oy.
Viestiosioon: Kranio jatkotaso 20.-24.9.2023. Jos maksaja on eri kuin osallistuja, laita myös osallistujan nimi viestiin.

Loppumaksu maksetaan viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Maksamalla jakson ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko ensimmäisen jakson maksun. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan.

MISSÄ?

Koulutus pidetään Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla. Osoite on Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Kartta löytyy nettisivuiltamme www.elontuli.fi/nain-loydat-perille/

Lämpimästi tervetuloa mukaan!! Ota yhteyttä, jos herää kysyttävää!

Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi, www.elontuli.fi