fbpx

Hengitysterapeutti -koulutus alkaa! Viikko 1. Hengittäen Elämään!

05/05/2022 17:00 - 12/05/2022 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Hengitysterapeuttikoulutus on itsetuntemukseen ja hyvinvointiin tähtäävä kasvuprosessi. Voit tehdä kunkin koulutusviikon vain omaa hyvinvointiasi ajatellen tai pätevöityä alan ammattilaiseksi. Et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa kokemusta syvähengityksestä hypätäksesi mukaan näille elämää muuttaville viikoille!

Kun keho aukeaa hengitykselle ja hengitys kulkee syvälle vatsan pohjaan saakka, vapaus ja nautinto kehossa on mieletöntä!!! Syvähengitys voimaannuttaa ja antaa energiaa. Se vie masennuksen ja ahdistuksen mennessään. Syvähengitys auttaa meitä palaamaan siksi kuka todella olemme. Lue lisää syvähengityksestä.

Koulutus pidetään suomeksi tai suomeksi ja englanniksi tilanteen mukaan.

Voit varata paikkasi toukokuun koulutukseen vielä 15.4.2022 saakka early bird –hinnalla! Jos tiedät että haluat mukaan, sinun kannattaa varata paikkasi ajoissa.

KOULUTUKSEN 3 VIIKKOA:

Viikko 1: HENGITTÄEN ELÄMÄÄN 7 vrk 5.-12-5.2022
Kouluttajina Pragita ja Sudeva

Koulutuksen ensimmäisellä viikolla autamme kehoa maadoittumaan. Käytämme voimakasta syvähengitystä, kehoterapiaa, bioenergeettisiä harjoituksia ja aktiivisia meditaatioita hengityksen ja kehon avaamiseen. Vapautamme kehoa stressistä ja lihasjännityksistä. Opit tulemaan tietoiseksi hengityksestäsi, sen rytmistä ja vaihtelevuudesta.

Viikko 2: SYNTYEN RAKKAUTEEN 7 vrk 5.-12.12.2022
Kouluttajana Dwari

Tällä viikolla opit käyttämään syvähengitystä syntymä- ja varhaisvaiheiden traumoista vapautumiseen. Parantavan syntymäkokemuksen myötä opit luomaan uudenlaisia positiivisia siteitä ihmissuhteissasi. Voit synnyttää uuden luottamuksen elämään. Syvähengityksen avulla löydät uudelleen yhteyden pallea- ja vatsahengitykseen. Niiden avulla voit vapauttaa seksuaalienergian virtausta kehossasi. Löydät uudenlaista nautintoa ja rakkautta itseäsi ja omaa kehoasi kohtaan.

3. viikko: MATKA ELÄMÄN ÄÄRILLE – KUOLEMAN KOSKETUSPINTA ELÄMÄÄN 7 vrk 31.10.-7.11.2022
Kouluttajana Pragita ja Sudeva

Tällä viikolla tutkimme elämän äärillä olemista. Aloitamme syntymää edeltävästä ajasta ja hedelmöityksestä. Sieltä jatkamme matkaa toiseen ääripäähän kuoleman portille.

Opimme avautumaan elämän arvoitukselle ja sille mahdolliselle lahjalle minkä kuolema voi tuoda elämäämme. Mikään ei voi tehdä selkeämmäksi rakkauden, myötätunnon ja tietoisuuden kokemisen tärkeyttä elämässämme, kuin se tosiasia ettemme ole täällä ikuisesti.

Kuolemisen taito on taitoa päästää irti ja elää läsnäolevassa hetkessä ikäänkuin se olisi viimeinen hetkemme. Tällä ymmärryksellä olemme vapaita elämään täysillä – vapaita hengittämään syvään ulos. Tiedämme mikä on tärkeää ja mikä ei. Kun sallimme tietoisuuden kuolevaisuudesta ohjata meitä läpi elämän, se ohjaa meidät kohti sitä keitä me todella olemme ja mikä on meissä kuolematonta.

HENGITYSTERAPEUTTI -KOULUTUKSESSA ON KOLME VAIHETTA:

ENSIMMÄINEN VAIHE käsittää kolme viikkoa: 1. Hengittäen elämään, 2. Syntyen Rakkauteen ja 3. Matka elämän äärille – kuoleman kosketuspinta elämään. Käyt läpi henkilökohtaisen kasvu- ja itsetuntemusmatkan. Vapautat kehoa emotionaalisesta kuormasta ja jännityksistä syvähengityksen, bioenergetiikan ja aktiivisten meditaatioiden avulla.

TOISESSA HARJOITTELIJAVAIHEESSA käyt saman kolmen viikon koulutusprosessin uudestaan. Olet osittain avustajan roolissa ja osittain osallistujan roolissa. Päivittäin on tunnin luento kehotyypeistä ja ryhmätilanteiden käsittelyä. Harjoittelet myös vetämään aktiivisia meditaatioita.

KOLMANNESSA ASSISTENTTIVAIHEESSA: osallistut samaan kolmen viikon koulutusprosessin toimien koulutuksessa assistenttina. Se on työssä harjaantumisvaihe. Päivittäin on tunnin tapaaminen, jossa käsitellään ryhmän dynamiikkaa.

Tästä voit katsoa Diamond Breath koulutuksen esittelyvideon, joka on tehty Miastossa https://www.youtube.com/watch?v=7piVSfzIhCY&t=382s

Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 40 vuotta. Hänen erityisalueitaan ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuskeskuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentelynsä ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muutokseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit tutustua syvemmin Dwarin työskentelyyn: www.dwari-lifeskills.ne

Pragita ja Sudeva ovat kulkeneet syvähengityksen, tantran, musiikin ja meditaation tiellä yli 30 vuotta tiennäyttäjänämme intialainen mystikko Osho. Tämän itsetuntemusmatkan myötä olemme jo toistakymmentä vuotta jakaneet kokemustamme syvähengitys- ja tantrakursseilla myös muille. Olemme eläneet 25 vuotta uusioperhe-elämää ja ihmissuhdekoulua toistemme kanssa.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen koulutuksen ensimmäiseen viikkoon (5.-12.5.2022) tapahtuu tarkistamalla ensin meiltä, että koulutuksessa on tilaa. Maksa sen jälkeen koulutusmaksu 1150e (early bird -hinta 15.4.2022 asti), 1250e (16.4. eteenpäin ) tai koulutusmaksun ensimmäinen erä 300e tilille: FI50 5236 0420 1001 95. Jos osallistut koulutuksen harjoittelija- tai assistenttivaiheeseen, maksu on 1000e, kun maksat viimeistään 15.4. ja sen jälkeen 1100e. Hinnat sisältävät 7vrk ateriat, majoituksen ja koulutuksen. Ensimmäisen erän maksaminen tarkoittaa koulutusmaksuun sitoutumista. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan viikko ennen koulutuksen alkua.

RAHASTA KIINNI ???!!! Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme esim. sopia maksamisesta pienemmissä osissa.

ELONTULEN OSOITE :

Hengitysterapeutti koulutuksen järjestäjänä toimii Elontuli Oy ja koulutus pidetään Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla, 90km päässä Helsingistä. Kurssikeskuksen katuosoite on Merkniementie 94 Karjalohja / Lohja.
Kartta

Jos kiinnostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta. Olemme luoneet facebook -tapahtuman nimellä: Hengitysterapeuttikoulutus 1. Kiitos, jos jaat sitä ystävillesi!

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

Related upcoming events

 • 30/10/2023 17:00 - 06/11/2023 17:00

  Tähän hengitysterapeuttikoulutuksen kolmanteen viikkoon voi osallistua vain, jos on aiemmin käynyt ensimmäisen tai toisen viikon!

  Tällä viikolla tutkimme elämän äärillä olemista. Aloitamme syntymää edeltävästä ajasta ja hedelmöityksestä. Sieltä jatkamme matkaa toiseen ääripäähän kuoleman portille.

  Hedelmöityksen tanssi on ihmiselämän alku. Se luo solutasolla ensimmäisen tiedostamattoman jalanjäljen kehoomme ja elämäämme. Jo hedelmöityksestä lähtien vanhempiemme suhde toisiinsa, seksuaalisuuten ja lapsen saamiseen vaikuttavat siihen kuka me olemme tässä hetkessä. Se vaikuttaa myös siihen miten uskallamme hengittää sisään elämää. Matkaamme kokemuksellisesti takaisin hedelmöityksen aikaan saaden tuntumaa siihen minkälaisen jäljen se on meihin jättänyt. Saamme kosketuksen myös vapaaseen energiaan jota kannamme sisällämme, energiaan josta kaikki on saanut alkunsa.

  Elämän alkulähteeltä siirrymme kuoleman porteille.

  Kuolema koskettaa meitä kaikkia ja tulemme kaikki kokemaan ennemmin tai myöhemmin syvän prosessin, jonka kuolema tuo tullessaan. Elämme usein elämäämme menneisyyttä tai tulevaisuutta miettien kadottaen tässä hetkessä elämisen taidon. Kuvittelemme että on olemassa päättymätön määrä aikaa. Päädymme siirtämään omat tarpeemme ja unelmamme tulevaisuuteen.

  Suurin osa peloistamme on lähtöisin tuntemattoman pelosta. Heijastamme usein elämän pelkomme meille tuntemattomaan kuolemaan. Elämän ja kuoleman pelko estävät meitä elämästä rohkeasti oman näköistä onnellista elämää. Peloista vapautuminen voi herättää meidät täydelliseen potentiaaliimme. Kuoleman katsominen siitä näkökulmasta mitä se meille opettaa elämästä, väistämättä muuttaa elämän laadun ja näkemyksemme elämästä.

  Opimme avautumaan elämän arvoitukselle ja sille mahdolliselle lahjalle minkä kuolema voi tuoda elämäämme. Mikään ei voi tehdä selkeämmäksi rakkauden, myötätunnon ja tietoisuuden kokemisen tärkeyttä elämässämme, kuin se tosiasia ettemme ole täällä ikuisesti.

  Kuolemisen taito on taitoa päästää irti ja elää läsnäolevassa hetkessä ikäänkuin se olisi viimeinen hetkemme. Tällä ymmärryksellä olemme vapaita elämään täysillä - vapaita hengittämään syvään ulos. Tiedämme mikä on tärkeää ja mikä ei. Kun sallimme tietoisuuden kuolevaisuudesta ohjata meitä läpi elämän, se ohjaa meidät kohti sitä keitä me todella olemme, mitä olemme tänne tulleet tekemään ja mikä on meissä kuolematonta.

  HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

  Ilmoittautuminen koulutuksen kolmanteen viikkoon tapahtuu tarkistamalla, että koulutuksessa on tilaa ja maksamalla koulutusmaksun ensimmäinen erä 300 € tai koko koulutusmaksu 1350 € Elontulen tilille. Early Bird -hinta 1250 € on voimassa 30.9.2023 saakka! Jos osallistut koulutuksen Internship- tai Assistenttivaiheeseen, maksu on 1150 € (1050 € early bird -hinta 30.9.2023 saakka). Koulutusmaksut sisältävät täysihoidon.

  Maksun tiedot:
  Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
  IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
  Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
  Viesti: Hengitysterapeuttikoulutus 3, 30.10.-6.11.2023. Kirjoita myös osallistujan nimi, jos se on eri kuin maksaja.

  Ensimmäisen erän 300 € maksaminen tarkoittaa koulutusmaksuun sitoutumista. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Mahdollinen loppusuoritus maksetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

  AIKATAULU

  Saapuminen maanantaina 30.10. klo 17.00 - 17.30.
  Koulutus päättyy maanantaina 7.11. klo 17.00 mennessä.

  Hengitysterapeuttikoulutus

  Tässä koulutuksessa opimme työskentelemään hengityksen ja kehon energian kanssa. Opit käyttämään syvähengitystä työkaluna. Saat myös valmiuksia työskennellä muiden ihmisten kanssa.

  Opit erilaisia terapeuttisia ja meditatiivisia hengitystekniikoita, jotka tukevat sisäistä muutostasi ja joita voit käyttää työskennelllessäsi muiden ihmisten kanssa. Saat kosketuksen unohdettuun energiaasi ja pystyt sopeuttamaan sen elämääsi ilman, että sinun tarvitsee tukahduttaa sitä. Syvähengityksen avulla voit käydä läpi suuriakin muutoksia omassa elämässäsi. Syvä tietoinen hengitys lisää kykyäsi rentoutua ja nauttia elämästä.

  Kue lisää syvähengityksestä kotisivuiltamme www.elontuli.fi.

  Koulutuksen kolme vaihetta

  ENSIMMÄINEN VAIHE käsittää kolme viikkoa:
  1. Hengittäen elämään
  2. Syntyen Rakkauteen (4.-11.12.2023)
  3. Kuoleman kosketus elämään (30.10.-6.11.2023)
  Käyt läpi henkilökohtaisen kasvu- ja itsetuntemusmatkan. Vapautat kehoa emotionaalisesta kuormasta ja jännityksistä syvähengityksen, bioenergetiikan ja aktiivisten meditaatioiden avulla.

  TOISESSA INTERNSHIP – VAIHEESSA käyt saman kolmen viikon koulutusprosessin uudestaan. Olet osittain avustajan roolissa ja osittain osallistujan roolissa. Päivittäin on tunnin luento kehotyypeistä ja ryhmätilanteiden käsittelyä. Harjoittelet myös vetämään aktiivisia meditaatioita.

  KOLMANNESSA ASSISTENTTI – VAIHEESSA osallistut samaan kolmen viikon koulutusprosessin toimien koulutuksessa assistenttina. Se on työssä harjaantumisvaihe. Päivittäin on tunnin luento ryhmädynamiikasta.

  Lämpimästi Tervetuloa mukaan!! Ota yhteyttä jos herää kysyttävää!

  Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi,
  www.elontuli.fi

 • 04/12/2023 17:00 - 11/12/2023 17:00

  Hengitysterapeutti -koulutus käsittää kolme erillistä viikkoa. Voit tulla mukaan ja aloittaa koulutuksen halutessasi tällä 2. viikolla, vaikka et olisi vielä osallistunut ykkösviikolle. Tämä koulutusviikko pidetään englanniksi, ja tarvittaessa käännetään suomeksi.

  Hengitysterapeuttikoulutuksen 2. viikko: Syntyen Rakkauteen

   Ensimmäisen hengityksen myötä lapsi tulee elämään ja erkaantuu äidin kehosta. Lapsi jättää syntyessään kohdun lämpimän, tutun, turvallisen ja ravitsevan kodin. Hän saapuu tuntemattomaan maailmaan. Usein meiltä puuttuu ymmärrys miten meidän tulisi vastaanottaa tämä vastasyntynyt pienokainen. Sen seurauksena monet meistä ovat tulleet maailmaan trauman kautta ja kokeneet jo syntyessään kaksi peruspelkoa: elämän- ja kuolemanpelon.

  Syntymätrauma luo meille tiedostamattomia käyttäytymismalleja. Meidän on vaikea luottaa, jännitymme helposti, pelkäämme tuntematonta ja muutoksia myöhemmin elämässämme. Syvimmin syntymätrauma vaikuttaa käytökseemme ihmissuhteissa. Päädymme helposti tuhoisaan riippuvuuteen ja epätoivoisiin ihmissuhteisiin, koska emme tiedä, kuinka sulautua ja erkaantua terveellä tavalla ihmissuhteissamme. Olemme kadottaneet oman keskuksemme ja elämän voimamme.

  Tällä koulutusviikolla työskentelemme näiden varhaisten pelkojen ja ehdollistumien kanssa. Puramme kehomuistista traumaattisia kokemuksia ja saamme parantavan kokemuksen näistä varhaisista ajoista. Sen myötä voimme jatkaa elämää luottavaisena ja elinvoimaisena eteenpäin. Voimme rakentaa ihmissuhteemme terveemmälle pohjalle.

  Dwari

  Dwari on työskennellyt terapeuttina jo lähes 40 vuotta. Hän opiskeli ensin hengitysterapiaa kolme vuotta Berliinissä ja myöhemmin rebirthing - työskentelyä, primaaliterapiaa, tantraa ja perhekonstellaatiota. Tavattuaan Oshon 1977 hänen elämänsä suuntautui kohti meditaatiota. Hän opettaa Osho Diamond Breath -hengitysterapiaa ja perhekonstellaatiota ympäri maailmaa. Lisätietoa Dwarista löydät hänen kotisivuiltaan www.dwari-lifeskills.net

  Aikataulu

  Saapuminen maanantaina 4.12. klo 17.00 – 17.30.
  Koulutus päättyy maanantaina 11.12. klo 17.00 mennessä.

  Hinta ja Ilmoittautuminen

  Ilmoittautuminen koulutuksen toiseen viikkoon tapahtuu tarkistamalla ensin meiltä, että koulutuksessa on tilaa ja maksamalla sen jälkeen koulutusmaksun ensimmäinen erä 300 € tai koko koulutusmaksu 1350 € Elontulen tilille. Early bird -hinta 1250 € on voimassa 31.10.2023 saakka! Jos osallistut koulutuksen Internship- tai Assistenttivaiheeseen, maksu on 1150 € (early bird -hinta 1050 €, kun maksat viimeistään 31.10.2023). Koulutusmaksut sisältävät täysihoidon.

  Maksun tiedot:
  Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
  IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
  Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
  Viesti: Hengitysterapeuttikoulutus 2, 4.-11.12.2023. Kirjoita myös osallistujan nimi, jos se on eri kuin maksaja.

  Ensimmäisen erän 300 € maksaminen tarkoittaa koulutusmaksuun sitoutumista. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Mahdollinen loppusuoritus maksetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

  HENGITYSTERAPEUTTI -KOULUTUS

  Tässä koulutuksessa opimme työskentelemään hengityksen ja kehon energian kanssa. Opit käyttämään syvähengitystä työkaluna. Saat myös valmiuksia työskennellä muiden ihmisten kanssa.

  Opit erilaisia terapeuttisia ja meditatiivisia hengitystekniikoita, jotka tukevat sisäistä muutostasi ja joita voit käyttää työskennelllessäsi muiden ihmisten kanssa. Saat kosketuksen unohdettuun energiaasi ja pystyt sopeuttamaan sen elämääsi ilman, että sinun tarvitsee tukahduttaa sitä. Syvähengityksen avulla voit käydä läpi suuriakin muutoksia omassa elämässäsi. Syvä ja tietoinen hengitys lisää kykyäsi rentoutua ja nauttia elämästä.

  Lue lisää syvähengityksetä sivuiltamme elontuli.fi.

  KOULUTUKSEN 3 VAIHETTA

  ENSIMMÄINEN VAIHE käsittää kolme viikkoa:

  Viikko 1: HENGITTÄEN ELÄMÄÄN 3.-10.4.2023
  Kouluttajina Pragita ja Sudeva
  Koulutuksen ensimmäisellä viikolla autamme kehoa maadoittumaan. Käytämme voimakasta syvähengitystä, kehoterapiaa, bioenergeettisiä harjoituksia ja aktiivisia meditaatioita hengityksen ja kehon avaamiseen. Vapautamme kehoa stressistä ja lihasjännityksistä. Opit tulemaan tietoiseksi hengityksestäsi, sen rytmistä ja vaihtelevuudesta.

  Viikko 2: SYNTYEN RAKKAUTEEN 4.-11.12.2023
  Kouluttajana Dwari
  Koulutuksen toisella viikolla opit käyttämään syvähengitystä syntymä- ja varhaisvaiheiden traumoista vapautumiseen. Parantavan syntymäkokemuksen myötä opit luomaan uudenlaisia positiivisia siteitä ihmissuhteissasi. Voit synnyttää uuden luottamuksen elämään. Syvähengityksen avulla löydät uudelleen yhteyden pallea- ja vatsahengitykseen. Niiden avulla voit vapauttaa seksuaalienergian virtausta kehossasi. Löydät uudenlaista nautintoa ja rakkautta itseäsi ja omaa kehoasi kohtaan.

  Viikko 3: MATKA ELÄMÄN ÄÄRILLE – KUOLEMAN KOSKETUSPINTA ELÄMÄÄN 30.10-6.11.2023
  Kouluttajina Pragita ja Sudeva
  Koulutuksen kolmannella viikolla tutkimme elämän äärillä olemista. Aloitamme syntymää edeltävästä ajasta ja hedelmöityksestä. Sieltä jatkamme matkaa toiseen ääripäähän kuoleman portille. Opimme avautumaan elämän arvoitukselle ja sille mahdolliselle lahjalle minkä kuolema voi tuoda elämäämme. Mikään ei voi tehdä selkeämmäksi rakkauden, myötätunnon ja tietoisuuden kokemisen tärkeyttä elämässämme, kuin se tosiasia ettemme ole täällä ikuisesti. Kuolemisen taito on taitoa päästää irti ja elää läsnäolevassa hetkessä ikäänkuin se olisi viimeinen hetkemme. Tällä ymmärryksellä olemme vapaita elämään täysillä – vapaita hengittämään syvään. Tiedämme mikä on tärkeää ja mikä ei. Kun sallimme tietoisuuden kuolevaisuudesta ohjata meitä läpi elämän, se ohjaa meidät kohti sitä keitä me todella olemme ja mikä on meissä kuolematonta.

  TOINEN VAIHE (INTERNSHIP):
  Käyt edellä mainitun kolmen viikon koulutusprosessin uudestaan. Olet osittain avustajan roolissa ja osittain osallistujan roolissa. Päivittäin on tunnin luento kehotyypeistä ja ryhmätilanteiden käsittelyä. Harjoittelet myös vetämään aktiivisia meditaatioita.

  KOLMAS VAIHE (ASSISTANT):
  Osallistut edellä mainittuun kolmen viikon koulutusprosessiin toimien koulutuksessa assistenttina. Se on työssä harjaantumisvaihe.

  Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

  Jos kiinostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta.

  Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi
  www.elontuli.fi