fbpx

Hiljaisuuden Retriitti Deporah Eden Tullin kanssa

10/07/2019 17:00 - 14/07/2019 13:00

”The Heart of Connection – With Ourselves, Each Other, and Our Planet”

Huomio on rakkauden monivivahteisin ja hienovaraisin muoto. Tällä viiden päivän hiljaisuuden retriitillä opimme antamaan itsellemme oman huomiomme lahjan hyvin hienovaraisesti ilmentäen sitä hetki hetkeltä. Kehitämme kykyä ymmärtää ja välittää itsestämme, toisistamme ja maailmastamme myötätuntoisen tietoisuuden avulla.

Jokainen retriittipäivä pitää sisällään istuma- ja kävelymeditaatioita, Dharma puheita, relational mindfulness, syvää aikaa luonnossa ja henkilökohtaisia ohjauksia Edenin kanssa. Nautimme myös tietoisesta syömisestä.

Meditaatio ja mindfulness opettaa meille, miten tehdä yksinkertainen ja erityinen muutos tuomitsemisesta itsensä hyväksymiseen, ponnistelemisesta helpotukseen ja kiireestä syvään kohtaamiseen. Relational Mindfulness auttaa meitä ilmentämään yhteyttä, joka on luonnollinen tilamme. Tietoisuus näistä ominaisuuksista vahvistaa ja tuo ne eläväksi. Tämä prosessi ohjaa meidän ajatuksiamme, asenteitamme ja käyttäytymistämme heräämään täyteen potentiaaliimme.

Retriitti sopii uusille ja kokeneille harjoittajille. Retriitin kieli on englanti.

Retriitin ohjaaja

Retriitin ohjaajaan Edeniin voit tutustua tarkemmin hänen kotisivuillaan.

Aikataulu

Retriitti alkaa keskiviikkona klo 17:00 ja päättyy sunnuntaina klo 13:00.

Hinta ja ilmoittautuminen

Retriitin hinta on 699€ sisältäen neljän päivän yöpymisen, kaikki ateriat, Edenin ohjauksen ja hallinnolliset kulut (64€).

Ilmoittautumaan retriittiin pääset tästä.