fbpx

Honesty Gathering Pääsiäisenä

10/04/2020 15:00 - 13/04/2020 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Pääsiäisenä rehellisyyttä – olet tervetullut todenpuhujien kokoontumiseen!

Honesty Gathering Pääsiäisenä – 10-13 huhtikuuta 2020

Haluatko
ilmaista itseäsi rehellisesti ja avoimesti?
kohdata muita rehellisyysfaneja ja saada ystäviä?
oppia ilmaisemaan vihaa ja kiukkua rakentavasti?

Kokoontumisajomme ovat Pitkäperjantaista pääsiäismaanantaihin – sinulla on kolme kokonaista ja yksi puolikas päivä aikaa treenata rehellisyyttä!

Honesty Gathering on rehellisen porukan kokoontumisajot – retriitin ja festivaalin välimuoto.
Tapahtuma on avoin uusille ja jo aiemmin Radikaaliin rehellisyyteen tutustuneille. Tapahtuman kieli on englanti, sessiota järjestetään myös suomeksi.

Ohjelma
Gathering alkaa 10. huhtikuuta kello 15:00 aloitusringillä. Lopetamme 13. huhtikuuta kello 17:00 loppurinkiin.

Jokainen valitsee sessioista ne, joihin haluaa mukaan.
Aamulla ohjelmassa on liikettä ja meditaatio. Kaikille yhteinen aamurinki ja päivän ohjelmasta sopiminen on aamupalan jälkeen.
Päivän ajan pyörii aina kaksi (tai enemmän) sessioita samanaikaisesti. Ajatuksena on ainakin tarjota Radikaalin rehellisyyden perusteet, suomenkielisiä sessioita toivomusten mukaan, tyhjä tuoli -työskentelyä, harjoituksia, joogaa ja liikettä, meditaatiota, ”pyydä mitä haluat” -osio, vapaata jakamista piirissä sekä teemasessioista toivotuista aiheista kuten häpeä, sisäinen lapsi, seksuaalisuus ja kehohäpeä, itsetuhoisuus, suru, olen upea ja viha.

Jokainen voi järjestää omaa ohjelmaa illalla, kuten jakamista tietyn teeman ympärillä tai liikettä/tanssimista. Sauna lämpiää iltaisin lisämaksusta.

Radikaali rehellisyys
Radikaali rehellisyys on elämistä tässä ja nyt. Se on viestintää ja elämäntapa, jossa ilmaistaan pelkoa, vihaa, arvostusta, rakkautta ja mitä vain, mikä sinussa nousee juuri tällä hetkellä. Rehellisyyden ja voimuuden kautta voit kokea syvempää läheisyyttä ja yhteyttä muiden kanssa. Radikaali rehellisyys on ilmaisemista asiat suoraan, ilman valkoisia valheita tai puolitotuuksia, tavoitteena lisätä läheisyyttä. Se on kuten ero esittämisen ja ystävien leikkimisen ja nauramisen kanssa. Todenpuhuminen on pelottavaa hupia ja se usein päättyy paremmin kuin pelkäät. Valehteleminen on kovaa työtä ja se saa sinua yksinäiseksi. Väittämme, että valehtelu on suurin syy ihmisten stressiin. Se kuormittaa ja väsyttää meitä ja lopulta tappaa. Saat aikaa tilaa olla luova ja leikkiä, kun puhut totta etkä tuhlaa energiaasi esittämiseen. Kun myönnämme, kuinka paljn valehtelemme, voimme uudistaa ihmissuhteitamme ja luoda yhdessä uusia tapoja elää yhdessä. Se on Radikaalia rehellisyyttä.

Majoitus
Majoitus tapahtuu 2-5 hengen huoneissa. Tuo omat lakanat ja pyyhe. Voit myös vuokrata lakanat ja pyyhkeen Elontulesta hintaan 20 €.

Hinta
Haluamme pitää tapahtuman hinnan mahdollsimman edullisena, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan ja siksi hinta on alhaisempi kuin muissa retriiteissämme. Hinta kattaa ohjelman, majoituksen ja ruuat (aamupala, lounas, iltapäivätee ja päivällinen), jotka Elontulen väki valmistaa.

Ohjelma 200€ (vähävaraisille 180€)
Ateriat ja majoitus 240€ (80€ päivässä).

* Aikaisen varaajan hinta on €440 voimassa 15.2. asti (+ Eventbriten varausmaksu).
(Opiskelijoille ja vähävaraisille Aikaisen varaajan hinta on €420.)

* Normaalihinta on €480 (+ Eventbriten varausmaksu).

Huomaa, että olemme erotelleet majoituksen ja ohjelman hinnan, tämä on kuitenkin paketti eikä osallistuminen ole mahdollista ilman koko pakettia.

Jos haluat maksaa osissa, ota meihin yhteyttä meilitse.

Lue lisää tapahtumasta
https://www.facebook.com/events/2449294665398289/

Varaa paikkasi Eventbrite -palvelun kautta
https://www.eventbrite.com/e/honesty-gathering-tickets-86989817887

Kysyttävää?
Jos sinulla on kysyttävää, meilaa info@HonestyEurope.com.

Lisää meistä
www.HonestyEurope.com
https://www.facebook.com//honestyeurope/

Katso videomme
https://www.youtube.com/watch?v=q13BMVK4uOw

Järjestäjät ja kouluttajat
Järjestäjinä on Honesty Europe – Tuulia Syvänen ja Pete Jordan. Tapahtumaa vetää kuusi Radikaali rehellisyys -kouluttajaa eri taustoista!
Kouluttajat ovat sertifioidut Radikaali rehellisyys -kouluttajat Tuulia Syvänen, Pete Jordan ja Anna Haas sekä kouluttajaharjoittelijat Seán Middleton, Gudrun Graichen ja Bernhard Reingruber.

Oletko valmis elämää itsesi näköistä elämää ja olemaan onnellinen?
Uskallatko olla äänekäs ja vapaa?

Lämmöllä,
Tuulia, Pete, Anna, Seán, Gudrun and Bernie
& Honesty Europen tiimi
& Radikaali rehellisyys -heimo Suomessa