fbpx

Intuitiivisen hoitamisen koulutus 5. jakso, kouluttajana Heli Heiskanen

12/07/2024 16:00 - 14/07/2024 15:00

Intuitiivisen hoitamisen koulutus on yhdistelmä henkisen kasvun matkaa ja intuitiivisen hoitamisen opiskelua. Sen perustana on tietoisen hyväksyvän läsnäolon syventäminen, sydäntietoisuuteen avautuminen, intuition kuuntelun harjoittaminen sekä syvällinen itsetutkiskelu- ja kasvuprosessi kohti aitoa minää ja herkkyyden voimaa.

Koulutuksessa harjoitellaan intuitiivista energiahoitoa, jota voi käyttää itsensä ja läheistensä hoitamiseen. Osa tulee käyttämään koulutuksen antia ammatillisesti ja se soveltuu myös muun hoitotyön täydentäjäksi (esim. hierojat, psykologit, vyöhyketerapeutit) jokaisen omien valmiuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Koulutus kestää reilun vuoden ja rakentuu kuudesta opintojaksosta sekä niiden välissä kotitehtävistä, väliohjauksesta ja raportoitavista hoitoharjoituksista. Jaksot ovat osaksi lähiopiskeluna Etelä-Suomessa ja osaksi etäyhteyksien kautta.

Koulutus soveltuu niin hoitoalan ammattilaisille kuin muillekin intuitiivisesta hoitamisesta kiinnostuneille aikuisille, jotka haluavat panostaa myös omaan henkiseen kasvuunsa.

Aiempien osallistujien palautteita koulutuksesta:“Olen saanut paljon enemmän kuin olisin voinut etukäteen kuvitella tai uskoa.”“Huikeaa, miten käsi kädessä henkisen kasvun prosessi ja intuitiivinen hoitaminen ovat menneet.”“Ryhmän turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri ovat mahdollistaneet minulle uusien taitojen harjoittelemisen. Olen saattanut tulla ryhmään juuri sellaisena kuin olen. Nyt vasta todella ymmärrän´tule sellaisena kuin olet´-lauseen todellisen merkityksen. Tätähän lupailtiin jo kurssin esittelykirjeessä.Kiitokset aidosta ohjauksesta. Olen pitänyt siitä, että olet ollut selkeä ja ymmärrettävä, “tavallinen”. Ilman liikaa korkealentoisuutta tai vaikeaselkoista termistöä.Kaikki koulutukseen liittyvät tehtävät ja kirjat ovat vieneet voimakkaasti eteenpäin sekä omassa henkisessä kasvussa että energiahoitajana. En voinut kuvitellakaan, miten paljon tämä koulutus tulee muuttamaan minua. Uskomaan omaan itseeni ja löytämään oman totuuden. Menemään kohti sitä, mikä tuntuu oikealta ja minulta.”Suuri kiitos kuuluu Helille upeana, läsnäolevana, hyväksyvänä ja kannustavana kouluttajana. Toinen suuri kiitos kuuluu ihanalle ryhmälle täydellisestä hyväksymisestä, rohkaisemisesta ja kannustamisesta.

Ilmoittautuminen on meneillään intuitiivisen hoitamisen koulutuksen seuraavaan 19.-21.7.2024 Helsingissä alkavaan ryhmään. Katso lisätietoja netistä tästä https://heliheiskanen.fi/intuitiivisen-hoitamisen-koulutus/Kysy lisätietoja ja pyydä hakuohjeet kouluttajalta heli.heiskanen@origonova.fi

Heli HeiskanenPsykologi, kouluttaja, tietokirjailijaOrigonovap.+358 44 325 3363 (puhelut sovitusti)heli.heiskanen@origonova.fiKotisivut https://heliheiskanen.fiRetriitit Kreikassa https://heliheiskanen.fi/kreikan-retriitit/Kurssit https://heliheiskanen.fi/koulutusVastaanotto https://heliheiskanen.fi/psykologin-vastaanottoVerkkokauppa https://heliheiskanen.fi/kauppaAjankohtaista https://heliheiskanen.fi/ajankohtaistaVoit tilata uutiskirjeeni tästä linkistä https://heliheiskanen.fi/#postituslista Näin saat tietoa ajankohtaisista koulutuksistani, kirjoistani ja tarjouksista suoraan sähköpostiisi (viestejä vain noin kerran pari kuussa).Facebookissa https://www.facebook.com/heli.heiskanen1Instagramissa @heiskanen_heli