fbpx

Kehotyypit-koulutus osa 2 Dwarin kanssa

08/05/2023 17:00 - 15/05/2023 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Tämä viikko on syvä itsetuntemusmatka ja yhtälailla oppimisprosessi niille osallistujille, jotka työskentelevät ihmisten kanssa. Tutustumme erilaisiin käyttäytymismalleihin, joita eri kehotyypit toteuttavat ihmissuhteissaan. Opimme miten eri kehotyypit voivat löytää luovia ratkaisuja konflikteihin ihmissuhteissaan. Kuka sopii kenelle ja miten elämme yhdessä ? Nämä ovat isoja ihmisuhde kysymyksiä.

On todella arvokasta, että voit oppia tuntemaan oman kehotyyppisi ja ansat joihin helposti lankeat ihmissuhteissasi. Kun tunnet oman kehotyyppisi ja tämän persoonallisuuden käyttäytymismallit, haasteet ihmissuhteissa näyttäytyvät sinulle täysin uudessa valossa. Juurtuneena tähän uuteen ymmärrykseen voimme oppia ottamaan haastavia tilanteita enemmän huumorilla ja löytää myös ymmärrystä ja myötätuntoa läheisiämme kohtaan.

Miten tarvetyyppi pärjää kontrollityypin kanssa? Onko se hyvä yhdistelmä vai täysi katastrofi? Onko kontaktityypillä ja rakkaus-seksi tyypillä mitään mahdollisuuksia vai olisiko parempi että he aloittaisivat ensin terapialla? Ehkä olet jo törmännyt katastrofaalisiin tilanteissiin aiemmissa suhteissasi.

Leikkisän kohtaamisen ja syvän työskentelyn avulla voimme tutkia näihin kehotyyppeihin liittyviä tarinoita ja nousta tarinoiden yläpuolelle.

Koulutuksen teemoja:

 • kehotyyppeihin liittyvät käyttäytymismallit vuorovaikutus suhteissa
 • suojauksesta ja puolustautumisesta vuorovaikutukseen
 • neuroottinen ihmissuhde / terve ihmissuhde
 • klassiset konfliktit
 • itsensä hyväksyminen ja rohkeus omaan potentiaaliin kasvamiseen
 • luovan ongelman ratkaisu
 • vanhoista uskomuksista luopuminen
 • uusiin käyttäytymismalleihin uskaltautuminen
 • intiimiydelle avautuminen
 • rehellisyys ja avoimuus, pelkojen paljastaminen
 • tietoisuus uhmissuhteissa
 • meditaatio työkaluna ihmissuhteissa

Tämä koulutus antaa syvän ymmärryksen siitä miten eri kehotyypit toimivat ihmissuhteissa. Askel askeleelta opimme miten voimme tulla joustavammiksi selviytymisstrategioissamme ja miten voimme avautua haavoittuvaisuudelle ja intiimiydelle ihmissuhteissamme.

Hinta ja ilmoittautuminen

Early bird hinta 1250 € on voimassa 28.2.2023 asti, sen jälkeen kurssin hinta on 1350 €. Voit varata paikkasi varmisamalla ensin meiltä, että kurssilla on tilaa ja maksamalla sen jälkeen koulutuksen hinnan tai ensimmäisen erän (300 €) Elontulen tilille. Hinta sisältää koulutuksen ja täysihoidon. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan kurssin koko hinnan. Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivämäärä. Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
BIC: OKOYFIHH
Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki

Jos kiinnostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta.

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi