fbpx

Kevätpuhdistus! Kaikille avoin syvähengitysviikonloppu!

05/05/2023 17:00 - 07/05/2023 17:00

Tule vapauttamaan vanhaa ja tekemään tilaa uudelle – nauttimaan keväisen luonnon heräämisestä ja puhdistamaan kehoa ja mieltä vanhasta kuonasta ja kuormasta – lähtemään keventynein mielin ja kehoin kohti kesää!

Ohjelmassa on avaavaa syvähengitystä, aktiivisia kehollisia meditaatioita, ravitsevia kohtaamisia ja parantavaa kosketusta. Tule laskeutumaan omaan kehoosi, löytämään läsnäoloa ja omaa voimaasi. Sauna ja kevään raikas Puujärvi ovat osaltaan apuna kevätpuhdistuksessa. Elontulen kulinaristinen keittiö tukee kehon ja mielen kevätsiivousta myös puhdistavalla ruoalla.

Viikonloppu tarjoaa tilaisuuden tutustua syvähengitykseen. Voit myös tutkia mahdollisuutta jatkaa myöhemmin syvähengitysviikolle. Viikonloppu kutsuu myös jo kokeneempia hengittäjiä palaamaan avoimempaan, nautinnollisempaan ja rennonpaan kehoon. Syvähengitystyöskentely tarjoaa mahdollisuuksia päästä yhä lähemmäs sitä kuka todella olet. Se lisää virtaavuutta, vapautta ja iloa kehoon ja elämään. Ohjelma käännetään tarvittaessa englanniksi.

Tämä hengitysviikonloppu toimii myös porttina Dwarin Kehotyyppi 2 koulutus viikkoon 8-15.5.23 Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta ole yhteydessä meihin niin kerromme lisää.

Syvähengitys metodina

Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä hengittävät syntymänsä jälkeen syvään. Vuosien myötä traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, alkavat kertyä kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä alamme hieroa näitä jännityksiä auki ja tekemään tilaa kehoon. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on.

Missä

Tapahtuma alkaa upeassa Elontuli -kurssikeskuksessa perjantaina 5.5.2023 klo 17 alkaen ja päättyy sunnuntaina 7.5.2023 klo 16 mennessä.
Elontuli sijaitsee Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Ohjeet perille löytyy Elontulen nettisivuilta www.elontuli.fi klikkaamalla etusivun otsikkoa ”näin löydät perille”.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Viikonlopun (pe-su) hinta on 380 €.
Super Early bird -hinta 290 € on voimassa vielä 30.4.2023 asti!
Hinta sisältää ohjelman ja täysihoidon.

Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä meihin ja tarkistamalla että viikonlopussa on tilaa. Voit sitten vahvistaa paikkasi maksamalla viikonlopun. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan.

Maksutiedot
Tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
Maksun saaja: Elontuli Oy
Viesti: Syvähengitysviikonloppu 5.-7.5.2023
Jos maksaja on eri kuin osallistuja, ilmoitathan viestikentässä myös osallistujan nimen.

Maksusorituksesi jälkeen laita viesti elontuli@elontuli.fi. Lähetämme sinulle kutsukirjeen, josta selviää käytännön asiat.
Majoittuminen Elontulessa tapahtuu 2-5 hengen huoneissa. Jos haluat oman huoneen lisämaksu on 40 €/yö (lisää lisämaksu maksaessasi).

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja viikonlopusta!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473
elontuli@elontuli.fi
ja Syvähengitystreinitiimi (hengitysterapeutit ja assistenttivaiheen hengitystreiniläiset)