fbpx

Biodynaaminen Kraniosakraaliterapeuttikoulutus Osa 1

19/01/2022 17:00 - 23/01/2022 18:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa tulkataan suomeksi.

Biodynaaminen Kraniosakraali -terapia on kokonaisvaltainen ja hellävarainen menetelmä. Se perustuu ymmärrykseen siitä, että sama voima ja viisaus, joka on luonut uskomattoman täydellisen kehomme hedelmöittymisestä lähtien, ylläpitää, järjestää ja korjaa kehoamme läpi elämämme. Biodynaaminen Kraniosakraali -hoito tukee ja vahvistaa tätä omaa sisäistä voimaamme. Biodynaamisessa Kraniosakraali -terapiassa elimistö nähdään yhtenäisenä kokonaisuutena. Siinä tuetaan kehon omaa synnynnäistä itsesäätelyä ja tasapainoa fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Se auttaa elimistöämme palaamaan luonnolliseen, alkuperäiseen tasapainoon.

Hoitaja keskittyy olemaan hiljaisessa ja neutraalissatilassa. Hoitaja ei tee jotain ulkoa käsin vaan kuuntelee ja tukee kehon omaa uudelleenorganisoitumis prosessia. Tämä mahdollistaa sen että keho voi ottaa käyttöön omat parantavat ja korjaavat voimavaransa. Biodynaaminen Kraniosakraali -terapia perustuu ihmisen anatomian, fysiologian, alkio-opin, ja modernin neurobiologian tutkimustietoon. Koulutuksessa osallistujat saavat syvän ymmärryksen terveyden luonteesta. Osallistujat oppiva, että harjoittajan läsnäolon laatu on avain selkeyttämis- ja paranemisprosessiin. Siksi hienovaraiset taidot vaativat kykyä neutraaliin, tilaa antavaan ja empaattiseen asiakassuhteeseen.

KOULUTUKSEN VETÄJÄ

Chintan Veet on kokenut omassa elämässään, kuinka valtava kapasiteetti keholla on korjautua ja parantua. Oma prosessi sai hänet aloittamaan pitkän tutkimusmatkan kehoterapiaan. Hyvin nopeasti hänestä tuli taitavakehoterapeutti ja Rebalancing -opettaja. Rebalancing on syvälle lihakseen ulottuvaa hierontaa, jonka tarkoitus on mm. palauttaa kehon tasapaino. Rebalancing antoi hänelle syvän ymmärryksen ihmisen rakenteesta. Seuraavaksi hän opiskeli kraniosakraaliterapiaa. Tämä uusi lähestymistapa antoi hänelle laajemman ulottuvuuden ja uutta ymmärrystä.

Chintan oli yksi Craniosacral Resonancen perustajistavuonna 2001. Sen jälkeen hän on vetänyt kansainvälisiä Craniosacral Resonance -seminaareja ja -koulutuksia. Hän tarjoaa yksilöllisiä Craniosacral Resonance -hoitoja ja johtaa Craniosacral Resonance -koulutuksia Euroopassa, Taiwanissa ja Kiinassa. Hän on tunnettu hoitojensa hyvästä laadusta ja asiakkaidensa syvästä ja hienovaraisesta ymmärtämisestä.

Kannattaa katsoa myös esittelyvideo, siitä saat tuntuman Chintanista ja Kranio työskentelystä.

KOULUTUSOHJELMA

Jos haluat saada pätevyyden antaa hoitoja myös muille, koulusohjelma sisältää itsenäistä työskentelyä ja harjoitushoitoja. Voit myös osallistua pelkästään lähijaksoille ja tehdä koulutuksen itseäsiä ajatellen.

Lähiopetus

– Luennot

– Kysymykset ja vastaukset koulutuksen aikana

– Demonstraatiot

– Harjoittelu opettajan ohjauksessa

– Ohjattua liikettä ja meditaatioita yhteyden vahvistamiseksi omaan kehoon ja havainnontikyvyn vahvistamiseeni

– Harjoituksia jotka edistävät oman kehon kehotietoisuutta, emotioiden havainnointia ja yhteyttä muihin

– Kokemuksien jakamista pienryhmissä

Yhteensä 180 tuntia lähiopetusta.

Harjoittelu ja omat opinnot koulutusjaksojen välillä

– Jokainen osallistuja antaa 50 dokumentoitua ilmaista harjoitushoitoa

– Jokainen osallistuja antaa ja vastaanottaa 15 hoitoa muiden koulutukseen osallistuvien kanssa. Nämä voivat olla osa edellä mainituista 50 hoidosta.

– Jokainen osallistuja antaa 2 harjoitushoitoa opettajalle joka antaa hoidosta palautteen ( hinta 100e / hoito )

– Jokainen osallistuja vastaanottaa 3 hoitoa opettajalta ( hinta 100e / hoito)

– Annetut kotitehtävät

Yhteensä 100 tuntia itseopiskelua.

KOULUTUSJAKSOT

Ensimmäinen koulutusjakso 19-23.1.2022

Toinen koulutusjakso

Loput koulutusjaksot täydennetään niiden varmistuessa.

KURSSIN AIKATAULU

Voit saapua keskiviikkona klo 17:00 – 17:30.

Päivällinen klo 17:30.

Kurssi päättyy sunnuntaina klo 18 mennessä.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Tämän koulutuksen hinta on 720€ ja early bird 690€ (voimassa 19.11.2021 asti). Koulutus on jaettu viiteen osioon, jotka kukin kestävät 4-5 päivää. Neljän päivän jaksot maksavat 690€ / 720€ kerta ja viiden päivän koulutusjaksot 890€ / 850€ (early bird)/ kerta. Hinta sisältää täyshoidon.

Voit tulla mukaan myös vain ensimmäiseen koulutusosioon ja päättää sen jälkeen haluatko osallistua koko koulutukseen.

Voit varata paikkasi kurssille varmistamalla ensin meiltä, että kurssilla on tilaa ja sitten maksamalla kurssimaksun tai ensimmäisen erän Elontulen tilille:

Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
BIC: OKOYFIHH
Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki.

Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan kurssin koko hinnan. Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivämäärä (Kraniokoulutus 1: 19-23.1.2022). Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Jos kiinnostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi