fbpx

Manipura Chakra- Sex to Superconsciousness

09/08/2019 18:30 - 11/08/2019 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Jos haluat oppia tunteman tantran tien, Sex to Superconsciousness viikonloput ovat sinua varten. Pääset kokemaan tantran eri ulottuvuuksia: pari- ja yksilömeditaatioita, tantrisia rituaaleja, tanssia ja hierontaa.

Manipura Chakra 3
Teemat: Voiman ilmaisu ja voiman käyttö, rajojen asettelu, itsen ja muiden kannattelu, tasapaino eri ääripäiden välillä sekä omassa persoonassa ja koko maailmassa.

Löydät oman voimasi ja kyvyn kannatella ja ilmaista eri puolia itsessäsi, voimaa, herkkyyttä, leikkisyyttä. Sisäinen ristiriita aiheuttaa elimistölle ja psyykkeelle jatkuvan stressitilan.
Miten päästät irti rajoittavista uskomuksista ja kasvat niin voimakkaaksi että pystyt kannattelemaan ristiriidat joita elämä tuo tullessaan? Tällä hetkellä tämä on suuri kysymys globaalilla tasolla kun ääripäät ja ääriliikkeet voimistuvat. Kun yhä useammat oppivat tämän taidon itsessään, koko ihmiskunta hyötyy siitä.
Manipura chakra sulattaa uuden information, muuttaa sen elämänkokemukseksi ja todelliseksi viisaudeksi.

Kun chakra 3 on epätasapainossa se näkyy fanatismina, sokeana uskona, muiden odotusten seuraamisena, power trippeinä, alemmuuskomplekseina.

Kun chakra 3 on tasapainossa seuraat elämänkokemuksesi tuomaa viisautta ja elämäntehtävääsi. Pystyt kannattelemaan ja käsittelemään sisäisiä ja ulkoisia ristiriitoja. Seksuaalisuudessa pystyt päästämään irti egostasi ja pääset kokemaan kokokehon orgasmeja.

Tämä kurssi on sinulle jos haluat:
Tutkia voimaasi, oman tahtosi ilmaisua
Vapauttaa sisäisen tulesi
Lisätä vitaalisuuttasi ja kasvattaa itseluottamustasi
Löytää oman polkusi elämässä
Tutkia miten voit kannatella sisäisiä ja ulkoisia ristiriitoja ja ääripäitä

Sex to Superconsciousness viikonloppiuna sukellamme syvälle aina yhden chakran ydinolemukseen ja kurssi avaa meille siihen liittyvät opetukset. Tämä auttaa meitä kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallamme.
Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydämme luovuutemme, kommunikoimme selkeästi ja löydämme syvemmän yhteyden ihmissuhteissamme. Saamme käyttöön koko potentiaalimme. Elämästä tulee juhlaa!

Kurssin harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tunneilmaisua, aistiharjoituksia ja herättävää keskustelua. Joka viikonloppuun sisältyy myös kyseistä chakraa avaava ja tasapainottava hieronta sekä chakran teemoihin liittyvät ohjatut tassibileet.

Kurssille voit tulla yksin tai partnerin kanssa.
Pyrimme ottamaan kurssille yhtä paljon miehiä ja naisia, tasapainottaaksemme maskuliinista ja feminiinistä energiaa työskentelyssämme.
Kurssin ohjelmaan ei sisälly seksiä.

Kurssikieli on englanti (ja tarvittaessa suomi).

Tämä koulutus sisältää 7 viikonloppukurssia kahden vuoden aikana. Sinun ei tarvitse osallistua kaikkiin viikonloppuihin tai käydä niitä järjestyksessä. Voit tulla mukaan vain yhteenkin kertaan. Jokainen viikonloppu on oma itsenäinen kokonaisuutensa ja jo yhdenkin chakran aukaiseminen tuo runsaasti iloa ja nautintoa elämään.

Tämän koulutuksen on kehittänyt Mahasatvaa Sarita ja Tantra Essence team.
www.tantra-essence.com

Hinta: 380e , ruoka ja majoitus 80€/vrk, kurssi 220€ (sis Alv24%/ yrityksille +alv 24%)
Early bird hinta 360e, ruoka ja majoitus 80€/vrk, kurssi 200€ (sis Alv24%/ yrityksille +alv 24% ) 10.7.2019 asti
Paikka: Elontuli- kurssikeskus/ www.elontuli.fi
Aika :9-11.8.2019
Aloitamme ryhmän perjantai iltana klo 18.30 ja lopetamme sunnuntaina klo 17

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
kirsti@netlife.fi
Kirsti mobile: +358 40 535 2293

Kurssin vetäjät:

Jonathan Clarke on intohimoinen tantran, joogan ja meditaation opettaja sekä taitava kehoterapeutti. Hän on myös kasvattanut kaksi lasta ja vietti 27 vuotta business-elämässä. Tämän takia hän suhtautuu hyvin empaattisesti niihin jotka haluavat yhdistää henkisen harjoittelun arkiseen jokapäiväiseen elämään. Hän käyttää hengitystä, liikettä ja nautintoa työvälineinä joilla tukee oppilaitaan kulkemaan kehotietoisena itsensä kehittämisen ja henkisyyden tietä.
www.yotan.org

Kirsti Kuosmanen on tantranopettaja, psykoterapeutti, seksi-, rakkaus- ja parisuhde valmentaja sekä näyttelijä, jolla on vuosien kokemus opettamisesta ja henkisen kasvun tiestä. Hän haluaa työssään rohkaista ihmisiä löytämään oman voiman, luovuuden, vapauden sekä tien takaisin todelliseen autenttiseen itseen.
www.kirstikuosmanen.com