fbpx

Mindfulness-retriitti Antti-Juhani Wihurin kanssa 14.-16.10.2022

14/10/2022 18:00 - 16/10/2022 16:00

Antti-Juhani Wihurin ohjaama hiljainen meditaatioretriitti antaa mahdollisuuden pysähtyä olennaisen äärelle. Retriitti on tilaisuus kuunnella itseäsi ja löytää retriitin turvallisessa ilmapiirissä hyväksyntää ja myötätuntoa elämääsi ja itseäsi kohtaan. Keho ja mieli lepäävät ja löytävät jälleen luonnollisen tasapainonsa. Hiljaisuus myös antaa meille voimaa päästää irti siitä, mitä emme enää tarvitse, ja voimme palata retriitistä uudistuneina.

· Kaipaatko elämääsi tilaa hengittää, palautua ja uudistua?
· Haluatko vahvistaa kykyäsi nauttia elämästä täysipainoisesti?
· Haluatko selkeyttää mieltäsi ja vapautua vanhoista taakoista?
· Tahdotko syventää tai monipuolistaa mindfulness-harjoitteluasi?

Retriitti soveltuu kaikille, joilla on jotain kokemusta mindfulnessista tai muusta meditaatiosta. Osallistuminen ei edellytä, että harjoittaisit meditaatiota säännöllisesti, vaan retriitti voi olla myös hyvä tapa saada vasta alkamassa oleva tai hiipunut harjoittaminen käyntiin. Retriitin aikana voit halutessasi varata keskusteluajan ohjaajan kanssa, jos haluat keskustella kokemuksestasi tai harjoituksestasi.

Retriitin ohjelma koostuu yhteisistä ohjatuista mindfulness-harjoituksista sekä hiljaisesta meditaatiosta. Mindfulness-harjoituksista teemme istumameditaatiota, kehomeditaatiota, kävelymeditaatiota, myötätuntoharjoitusta sekä yksinkertaista joogaa, joka ei vaadi aiempaa kokemusta. Voit antautua turvallisen ja osaavan ohjauksen kannateltavaksi. Aikaa on myös vain olla, levätä ja nauttia luonnosta. Elontulen kurssikeskuksen kaunis ympäristö antaa hyvät puitteet hiljentymiselle ja katseen suuntaamiselle sisäänpäin.

Retriitissä on nyt mukana myös vapaaehtoinen parantavan kirjoittamisen osio, jonka avulla on mahdollista jäsentää keskeneräiseltä tuntuvia kokemuksia. Lue tarkemmin retriitin sivulta (linkki: https://www.mindatwork.fi/mindfulness/mindfulness-retriitti/).

Retriitissä voimme löytää tien huolestumisesta rauhaan, arvostelusta itsemme hyväksymiseen, ponnistelusta läsnäolevaan toimintaan ja jatkuvasta kiireestä itsemme ja elämän syvempään kohtaamiseen. Tule mukaan kokemaan hiljaisuuden voima!

Retriitin ohjaaja

Retriitin ohjaa Antti-Juhani Wihuri, mindfulnessohjaaja CFM. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus eri meditaatiomenetelmistä sekä monipuolinen mindfulness-ohjaajakoulutus. Hän on ohjannut meditaatiota yli 15 vuoden ajan ja retriittejä jo lähes 10 vuoden ajan. Hän osallistuu säännöllisesti myös pidempiin hiljaisiin meditaatioretriitteihin. Retriittisivun (linkki: https://www.mindatwork.fi/mindfulness/mindfulness-retriitti/) lopusta löydät aiempien osallistujien kokemuksia Antti-Juhanin ohjaamista retriiteistä.

Hinta

Retriitin hinta sisältäen ruuan ja majoituksen:

Viimeistään 18.9.2022 ilmoittautuville 410e.
Sen jälkeen ilmoittautuville retriitin hinta on 445e.
”Kaveri mukaan” -alennus yhdessä osallistuville, hinta 390e/henkilö (mainitse kaverin nimi ilmoittautuessasi).

Retriitin hinta sisältää koko viikonlopun yöpymisen, kaikki ateriat sekä ohjauksen. Saat myös käyttöösi meditaatioalustan ja -tyynyn retriitin ajaksi sekä Mindfulness-äänitteiden käyttöoikeuden iPhone- ja Android-puhelimiin appin kautta 30 päivän ajaksi.

Yöpyminen Elontulen kurssikeskuksessa on 2-3 hengen huoneissa eikä sitä tarvitse varata erikseen. Voit kuitenkin tiedustella kauttamme lisämaksullista yhden hengen huonetta. Omat lakanat mukaan.

Elontulen kurssikeskus, Merkniementie 94, 09120 Karjalohja

Retriitin aikataulu

Retriitti alkaa perjantaina klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 16:00.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen https://www.mindatwork.fi/mindfulness/mindfulness-retriitti/

Soita ja kysy lisää:

antti-juhani.wihuri@mindatwork.fi + 358 400 300842