fbpx

Mindfulness-retriitti Antti Wihurin kanssa

18/03/2022 18:00 - 20/03/2022 16:00

Antti-Juhani Wihurin ohjaama hiljainen mindfulness-retriitti antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä, nähdä olennainen ja löytää voimavarasi. Se on hyvä tilaisuus uusiutua ja vahvistaa mindfulness-harjoitteluasi. Retriitti soveltuu jokaiselle, joka on kiinnostunut hyvinvoinnistaan ja elämänsä laadusta.

• Kaipaatko elämääsi tilaa hengittää, rentoutua ja uudistua?
• Haluatko vahvistaa kykyäsi nauttia elämästä täysipainoisesti?
• Tahdotko syventää ja monipuolistaa mindfulness-harjoitteluasi?

Hiljainen mindfulness-retriitti antaa sinulle mahdollisuuden kaikkeen tähän. Hiljaisuudessa voit löytää parhaat voimavarat itsestäsi. Elimistömme ja mielemme voivat uusiutua ja löytää luonnollisen tasapainonsa. Retriitin aikana voimme myös tutustua tavallista syvemmin oman mielemme toimintaan sekä tunnistaa ajatus- ja tunnemalleja. Voimme silloin päästää irti siitä, mikä ehkä vielä estää parasta tulemaan esiin meissä.

Retriitin ohjelma koostuu ohjatuista harjoitushetkistä sekä hiljaisista meditaatio-osioista. Mindfulness-harjoituksista käytämme istumameditaatiota, kehomeditaatiota, kävelymeditaatiota sekä yksinkertaista joogaa, joka ei vaadi aiempaa kokemusta. Aikaa on myös omalle harjoittamiselle ja luonnosta nauttimiselle. Elontulen kurssikeskuksen kaunis ympäristö antaa hyvät puitteet hiljentymiselle ja katseen suuntaamiselle sisäänpäin.

Retriitti soveltuu sekä kokeneille meditoijille että harjoitteluaan vasta aloitteleville. On hyvä, jos olet hieman tutustunut mindfulness-, vipassana- tai zen-meditaatioon, tai johonkin vastaavaan meditaatiomenetelmään, mutta se ei ole välttämätöntä retriittiin osallistumiseksi. Retriitin aikana voit halutessasi varata keskusteluajan ohjaajan kanssa, jos haluat keskustella kokemuksestasi tai harjoituksestasi.

Retriitin ohjaaja
Retriitin ohjaa Antti-Juhani Wihuri, mindfulnessohjaaja CFM. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus eri meditaatiomenetelmistä sekä pitkä kokemus meditaation ohjaamisesta. Hän osallistuu säännöllisesti myös pidempiin hiljaisiin meditaatioretriitteihin.

Hinta
Retriitin hinta sisältäen ruuan ja majoituksen: viimeistään 11.2.2022 ilmoittautuville 410e.
Sen jälkeen ilmoittautuville retriitin hinta on 445e.
”Kaveri mukaan” -alennus yhdessä osallistuville, hinta 385e/henkilö (mainitse kaverin nimi ilmoittautuessasi).

Osallistujamäärä on rajattu ja retriitti toteutetaan tavallista pienemmällä ryhmällä, mikäli koronatilanne sitä vielä keväällä vaatisi. Yöpyminen Elontulen kurssikeskuksessa on 2-3 hengen huoneissa. Yöpyminen sisältyy retriitin hintaan eikä sitä tarvitse varata erikseen. Omat lakanat mukaan.

Retriitin aikataulu
Retriitti alkaa perjantaina klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 16:00.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
www.mindatwork.fi
antti-juhani.wihuri@mindatwork.fi
+ 358 400 300842