fbpx

Pehmeästi jalat maassa-retriitti

03/02/2023 17:00 - 05/02/2023 14:00

Viikonlopun ajan kestävä Pehmeästi jalat maassa-retriitti sopii kaikille hoitavaa irtiottoa kaipaaville, jotka haluavat laskeutua läsnäolon äärelle lempeiden jooga- ja mindfulness-harjoitusten saattelemana. Tule hidastamaan ja huilimaan kanssamme jooga- ja mindfulness-retriitille Elontulen kurssikeskukseen Karjalohjalle 3.-5.2.2023.

Vetäydy kanssamme olennaisen äärelle.

Viikonlopun ajan kestävä Pehmeästi jalat maassa-retriitti sopii kaikille irtiottoa kaipaaville, jotka haluavat laskeutua läsnäolon äärelle lempeiden jooga- ja mindfulness-harjoitusten saattelemana.

Mindfulness-harjoituksista käytämme istumameditaatiota, kehomeditaatiota ja kävelymeditaatiota. Lempeät ja terapeuttiset joogaharjoitukset sopivat monenlaisille kehoille. Voit osallistua retriitille myös ilman aiempaa kokemusta mindulnessista tai joogasta.

Harjoittelemme jalat pehmeästi kohti maata upottaen. Lauantaina vietämme aikaa retriitin teemaan suunnitellun hemmottelevan työpajan merkeissä.

Kenelle?

Harjoitukset sopivat kaikille ja jokainen on tervetullut retriitille omana itsenään. Voit osallistua ohjelmaan vapaasti oman kiinnostuksesi ja jaksamisesi mukaan.

Harjoitushetket alkavat ja päättyvät aikataulun mukaisesti, jona aikana sali rauhoitetaan kulkemiselta.

Huomioithan, että retriitin läsnäoloharjoitukset saattavat tuntua haastavilta, mikäli olet akuutisti vaikeassa elämäntilanteessa.

Hinta

Retriitin hinta 23.12.22 mennessä ilmoittautuneille on 429 euroa, tämän jälkeen 459 euroa (sis.alv). Saat retriitistä tammikuussa laskun , joka erääntyy maksettavaksi retriittiviikonlopun jälkeen ensimmäisenä arkipäivänä.

Hinta sisältää kaikki viikonlopun jooga- ja mindfulness-harjoitukset, hemmottelutyöpajan, majoituksen 2-4 hengen huoneissa omilla lakanoilla (yhden hengen huoneita saatavilla lisämaksusta) ja täysihoidon perjantai-illasta sunnuntain, ateriat ohjelman mukaisesti.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

https://www.mindfullyogasuomi.com/pehmeastijalatmaassa