fbpx

Primaaliryhmä Svarupin kanssa

26/02/2024 17:00 - 04/03/2024 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Primaali-kurssilla saat tilaisuuden matkustaa ajassa taaksepäin. Pääset tutkimaan mitkä kivuliaat tilanteet menneisyydessäsi vaikuttavat tapaan, jolla elät ja rakastat tänä päivänä. Paluu menneisyyteen saattaa sinut takaisin myös moniin positiivisiin ja inspiroiviin hetkiin, joita olet elänyt lapsena yksin ja toisten kanssa. Kun pystyt muistamaan kaikilla aisteillasi tilanteita, joissa tunsit itsesi rakastetuksi, nähdyksi, kuulluksi ja tuetuksi saat elämääsi uudenlaisia voimavaroja. Opit miten voit tuoda näitä voimavaroja menneisyydestäsi nykyhetkeen, antaen parantumisen tapahtua samalla myös nykyisessä elämäntilanteessasi. Systeemisi ja kehosi rentoutuu ja tulevaisuus voi avautua sinulle uudella tavalla.

Ajattelemme että meidän pitäisi näyttää ulospäin joltain mikä on ihan jotain muuta kun mitä todella olemme. Sisällämme elää vieläkin lapsi, joka syntyi täynnä luonnollisia lahjoja, pursuen herkkyyttä ja yhteyden tunnetta olemassaoloa ja ihmisiä kohtaan. Menneisyydessä lapsi ei tuntenut tulleensa tuetuksi todellisen luonteensa mukaisesti. Se on oppinut luopumaan siitä ja peittämään sitä. Tämä lapsi on elossa sisällämme ja toivoo, että olisimme rehellisiä itsellemme ja muille. Kun toivotamme tämän lapsen tervetulleeksi takaisin aikuisuuteemme muutos voi tapahtua: vihasta tulee myötätuntoa ja pelosta tulee luottamusta.

Syvä ja intensiivinen tutkimusmatka liikkuu ajassa taaksepäin. Otat yhteyttä aiempiin merkittäviin tapahtumiin elämässämme, kuten lapsuusvuosiin, syntymään, raskauden aikaan ja hedelmöittymiseen. Primaali tarjoaa lisää erilaisia työkaluja ymmärtää ja vapauttaa kaikkein tiedostamattomimpia kerroksia persoonallisuudestamme.

Primaali prosessissa sinua tuetaan vahvasti matkalla, joka vie askel askeleelta ajassa taaksepäin. Kuljet kehityksesi eri vaiheiden lävitse, jokaisessa vaiheessa palauttaen takaisin osia itsestäsi. Tulet kokemaan uudelleen minkälaisia sääntöjä ja rooleja sinulle on säädetty ympäristösi toimesta; ja miten ne ovat muovanneet sinulle valheellisen persoonallisuuden. Sinua tuetaan ilmaisemaan ja vapauttamaan vanhoja tunteita, jotka estävät elinvoiman virtausta sinussa. Teet syvän tutkimusmatkan perhetaustaasi. Voit löytää myötätuntoa ja saattaa loppuun keskeneräiset tapahtumat ja tunteet. Parantamalla itsesi menneisyyden painolastista pääset jälleen käsiksi luonnolliseen potentiaaliisi. Voit juhlia keveyttä ja vapautta, jonka olet saanut takaisin, kun kantamasi vanha taakka on päässyt purkautumaan.

Primaaliprosessissa annat viikon aikaa vain itsellesi. Ryhmän aikana osallistujia pyydetään välttämään kontaktia ”ulkomaailman” kanssa.

KOULUTTAJASTA

Svarup on kansainvälisesti tunnettu terapeutti ja kouluttaja ja hänellä on neljänkymmenen vuoden kokemus terapeuttina. Voit lukea lisää Svarupista ja hänen tavastaan työskennellä osoitteesta www.primaltantra.com.

Facebookissa hän löytyy ”Svarup Premartha Koning” nimellä ja siellä on mm. paljon upeita kuvia hänen työskentelystään. Suosittelemme ettet vielä sukella hänen primaali kursseilta otettujen kuvien maailman, silloin ihana yllätyksellisyys primaalissa säilyy.

Saat tuntuman Svarupin laadusta videolla ”The essence of child”, jossa hän puhuu lapsen syvimmästä olemuksesta. Löydät youtubista myös svaprem kanavalta muita Svarupin videoita mutta ei kannata katsoa videoita itse ryhmästä jotta yllätyksellisyys säilyy. Tässä vielä muutama muu Svarupin videolinkki:
– Primaltantra true adulthood – totality and gratefulness
– What is Primal?

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssin hinta on 1350 €. Hinta sisältää täyshoidon. Voit maksaa kurssin myös osissa, ensimmäinen erä on 300 €.
Early bird 1250 € on voimassa 31.1.2024 saakka.
Lisäksi mahdollisuus päästä mukaan Super Early bird hinnalla 1150 € on voimassa 31.12.2023 saakka!

Voit varata paikkasi kurssille varmistamalla ensin meiltä, että kurssilla on tilaa ja sitten maksamalla kurssimaksun tai ensimmäisen erän Elontulen tilille:
Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
Viesti: Primaali 26.2.-4.3.2024 ja myös osallistujan nimi, jos maksaja on yritys tai eri henkilö kuin osallistuja.

Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan kurssin koko hinnan. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

MILLOIN

Voit saapua Elontuleen maanantaina 26.2.2024 klo 17.00-17.30. Kurssi päättyy maanantaina 4.3.2024 klo 17 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

Jos kiinnostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa kurssista.

Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi