fbpx

Perhekonstellaatio Svagiton kanssa

16/02/2022 17:00 - 20/02/2022 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Rakkaus, elämä ja kuolema: Perhekonstellaation tuolla puolen

Tällä kurssilla tutkimme syvempiä elämänkysymyksiä, jotka vievät meidät kollektiivisen perhekentän ulkopuolelle ja avaavat meidät kohti laajempaa tietoisuutta. Kohdatessamme haastavia ja traumaattisia tilanteita elämässämme saatamme saada yhteyden eksistentiaalisiin kysymyksiin, ja jokapäiväiset ongelmat menettävät merkityksensä. Tämä on mahdollisuus muuttaa omaa tietoisuuden tilaa ja löytää uusi suunta elämälle.

Tavallisesti pidämme elämää itsestäänselvyytenä, mutta elämmekö todella täydesti? Olemmeko tietoisia siitä, että lähestymme joka hetki kuolemaa? Todellisuudessa jokainen hetki on eräänlainen kuolema, menneisyyden kuolema. Olemmeko kosketuksissa luovaan potentiaaliimme ja annammeko elämällemme merkityksen? Ja onko se, mitä kutsumme rakkaudeksi, todella rakkautta vai nimi muille haluille ja peloille?

Työskentelemme systeemisten konstellaatioiden parissa siten, että sisällytämme niihin suvun energiakentän lisäksi laajempia kollektiivisia kenttiä. Ennen pitkää liikumme siteiden tuolle puolen, kohti meditatiivista tilaa.

Svagito työskentelee yksilöllisesti osallistujien kanssa ja mahdollistaa koko ryhmän osallistumisen. Ohjatut ja rakenteelliset meditaatiot tulevat olemaan osa prosessia.

VETÄJÄ

Svagito Liebermeister on psykoterapeutti ja henkinen opettaja, joka on ollut valaistuneen mystikon Oshon opetuslapsi vuodesta 1980. Kursseissaan ja harjoitteluryhmissään hän yhdistää länsimaiset hoitomenetelmät itäimaisiin meditaatiomenetelmiin. Hänet tunnetaan selkeydestä ja sydämellisyydestä opetuksissaan ja ihmisten tukemisessa heidän henkilökohtaisessa kasvussa.

Svagitolla on tutkinto psykologiasta Münchenin yliopistosta ja hän on työskennellyt terapeuttisesti ihmisten kanssa vuodesta 1981 lähtien. Samalla hän on opiskellut jatkuvasti monia erilaisia ​​terapeuttisia menetelmiä, kuten syväkudos kehotyöskentelyä, uusreichiläistä hengitystyötä, psyykkistä hierontaa ja mies-nainen energiatyötä, neuvontaa ja traumatyötä (SE). Vuonna 1995 hän alkoi sisällyttää työhönsä perhekonstellaatiota opiskelemalla sen perustajan Bert Hellingerin kanssa, ja vuodesta 2000 hän on johtanut omia koulutusohjelmiaan tässä kiehtovassa lähestymistavassa terapiaan. Hänen muut koulutusohjelmansa ovat erikoistuneet uusreichiläiseen hengitystyöhön, neuvontaan sekä miesten ja naisten energiatyöhön ja traumatyöhön (SE).

Hän on kouluttanut satoja harjoittajia ympäri maailmaa työskentelemään ihmisten kanssa meditaatiosta ja rakkaudesta käsin. Monien vuosien ajan hän on koordinoinut kahden kuukauden Osho-terapia koulutusohjelmaa Oshon kansainvälisessä meditaatiokeskuksessa Punessa, Intiassa, joka on yksi maailman suurimmista henkilökohtaisen kasvun keskuksista. Joka vuosi hän matkustaa laajasti kaikkialla Euroopassa, Aasiassa, Keski- ja Etelä-Amerikassa tarjoamalla kursseja ja koulutusohjelmia yli 15 eri maassa.

Svagito on julkaissut kolme kirjaa, jotka on käännetty 9 kielelle.

Svagiton sivut www.family-constellation.net

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssin hinta on 740e. Ennen 15.1.2022 varanneet voivat osallistua kurssille Early Bird –hinnalla 690e. Hinnat sisältävät täysihoidon.

Voit varata paikkasi kurssille varmistamalla ensin meiltä, että kurssilla on tilaa ja sitten maksamalla kurssimaksun tai ensimmäisen erän Elontulen tilille:

Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
BIC: OKOYFIHH
Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki

Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan kurssin koko hinnan. Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivämäärä. Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja kohdasta ilmoittautuminen.

Jos sinulla tulee jotain kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

* * *

Love, Life and Death: Beyond Family Constellation

In this course we explore deeper life issues that take us beyond the collective field of the family and open us to a vaster consciousness. Sometimes when we face a bigger life challenge or also a traumatic situation we come in contact with existential questions and other more mundane problems lose all significance. This is an opportunity to make a shift in consciousness and find a new direction in life.

Ordinarily we take life for granted, but are we really living fully? Are we conscious that we are approaching death each moment? In fact each moment is a kind of death, a death to the past. Are we in touch with our creative potential and giving our life a purpose? And what we call ’love’ is that really love or just hidding other desires and fears?

We work with systemic constellations in a way where we not only include the energy field of a family, but much bigger collective fields and eventually move beyond bonding and into a space of meditation.

Svagito will work individually with people and let the whole group participate. Guided and strutured meditations will be part of the process.