fbpx

Sex to Superconsciousness – Kolmas Silmä – Chakra 6

06/08/2021 18:30 - 08/08/2021 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Kurssikieli on englanti (ja tarvittaessa suomi).

Viikonlopun teemat ovat: Pimeys, intuitio, meditaatio ja selvännäkö.
Avaudumme korkeammalle viisaudelle, intuitiolle ja selvännäkijän kyvyillemme. Nämä lahjat ovat meissä kaikissa uinuvina, mutta saamme herätettyä ne helposti kun antaudumme kosmiselle tietoisuudelle. Meditaation kautta opimme sulautumaan tyhjyyteen (void), josta nousee todellinen viisaus.

Viikonloppu pitää sisällään innostavia harjoituksia : shamaanimatkoja, tanssia, hengitystä, meditaatioita, tunneilmaisua, aistiharjoituksia, hierontaa, herättävää keskustelua ja rituaaleja, kaiken huipennuksena on Darkness – party, jossa tanssimme, teemme harjoituksia ja meditoimme pimeydessä!

Löydät kaiken kattavan yhteyden. Olet omassa keskuksessasi. Elät levollisena ja tietoisena läsnäolevassa hetkessä. Nerokkuutesi herää. Valaistumisen kokemus tulee valon välähdyksenä kun oikea ja vasen aivopuolisko, sisäinen maskuliini ja sisäinen feminiini sisälläsi, yhdistyvät. Kun tuot tätä valtavaa tietoisuutta ja viisautta jokapäiväiseen elämääsi, kaikki näyttäytyy pyhänä ja tarkoituksenmukaisena.

Kun chakra 6 on epätasapainossa et ole tietoinen elämän valtavasta potentiaalista. Sinua vaivaavat kenties unettomuus, kuolemanpelko tai stressi.

Kun chakra 6 on tasapainossa, olet intuitiivinen ja mukana elämän sykkeessä. Sinulla on selkeät uni- ja valverytmit sekä selkeä suunta elämässäsi. Orgasmi on sinulle kokemus, jossa pääset ajan ja paikan tuolle puolelle ja jossa tunnet kehon ja sielun yhtyvän.

Kurssille voit tulla yksin tai partnerin kanssa. Voit tulla myös samaa sukupuolta olevan partnerin kanssa.

Sex to Superconsciousness on tutkimusmatka läpi 7 eri chakran. Voit hypätä mukaan matkalle missä tahansa vaiheessa, jokainen chakra viikonloppu on itsenäinen ja ainutlaatuinen tantrakokemus. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta chakroista. Harjoitukset ovat hyvin käytännönläheisiä ja voimakkaita.

Kunakin viikonloppuna sukellamme syvälle yhden chakran ydinolemukseen ja avaamme siihen liittyvät opetukset. Kurssilla saatava kokemus ja ymmärrys auttaa sinua kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallasi. Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydät luovuutesi, kommunikoit selkeästi ja löydät syvemmän yhteyden ihmissuhteissasi. Saat käyttöön koko potentiaalisi. Elämästä tulee juhlaa!

Kurssin vetäjät

Kirsti Kuosmanen

Kirsti Kuosmanen on tantranopettaja, psykoterapeutti, seksi-, rakkaus- ja parisuhde valmentaja sekä näyttelijä, jolla on vuosien kokemus opettamisesta ja henkisen kasvun tiestä. Hän haluaa työssään rohkaista ihmisiä löytämään oman voiman, luovuuden, vapauden sekä tien takaisin todelliseen autenttiseen itseen. Kistin sivut: www.kirstikuosmanen.com

Jonathan Clarke

Jonathan Clarke on intohimoinen tantran, joogan ja meditaation opettaja sekä taitava kehoterapeutti. Hän on myös kasvattanut kaksi lasta ja vietti 27 vuotta business -elämässä. Tämän takia hänsuhtautuu hyvin empaattisesti niihin jotka haluavat yhdistää henkisen harjoittelun arkiseen jokapäiväiseen elämään. Hän käyttää hengitystä, liikettä ja nautintoa työvälineinä, joilla tukee oppilaitaan kulkemaan kehotietoisena itsensä kehittämisen ja henkisyyden tietä. Jonathanin sivut: www.yotan.org

Tämä on osa Tantra Essence koulutuksia: www.tantra-essence.com

Hinta 400e , ruoka ja majoitus 180e, kurssi 220e (sis. alv24% / yrityksille +alv 24%)
Early Bird hinta: 380e  ( 180e + 200e) 25.6. 2021 asti.

Aika Aloitamme ryhmän perjantai iltana klo 18.30 (päivällinen 17.30) ja lopetamme sunnuntaina klo 17.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Anu Maria Eerikäinen
maitrijoogini@gmail.com mieluiten tähän s- postiin
(puh. 0407773236)

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille!