fbpx

Shaktan joogaleiri

05/07/2020 18:00 - 10/07/2020 15:00

Koko kesäsi rentouttavin viikko.

Shaktan kesäinen joogaleiri vie tällä kertaa osallistujat matkalle joogan ja itämerensuomalaisen viisausperinteen pariin Karjalohjalle, upean Puujärven äärelle.

Leirin ajan majoitutaan Elontuli-kurssikeskuksessa. Kuusankoskelta nykyiselle paikalleen siirretty kansakoulu huokuu vanhaa tunnelmaa ja on kuin luotu joogille. Paikalla on myös sauna, josta voit pulahtaa virvoittavaan ja puhdasvetiseen järveen.

Vapaana hetkenä voit saunoa, ottaa aurinkoa, samoilla alueen ikimetsissä tai vaikkapa käydä soutelemassa järvellä. Leirillä nautitaan herkullista luomukasvisruokaa.

Shaktan joogaleiri sopii mainiosti ensikertalaisille, mutta antaa paljon mestarijoogillekin.

Kurssin Hinta

990 € / hlö – sis. majoituksen 2-4 hengen huoneissa, täysihoidon, joogaharjoitukset- ja satsangit & saunomiset

Hintaan sisältyy päivittäiset joogaharjoitukset, satsangit mielenkiintoisista jooga-aiheista, majoitus pääsääntöisesti kolmen hengen huoneissa, herkulliset kasvisateriat (täyttävä aamiaisbuffet, salaatti- tai keittolounas, herkullinen ja runsas illallinen sekä hedelmiä ja teetä koko leirin ajan) sekä neljä saunailtaa (ma, ti, ke ja to). Huomaathan, että matkat Helsingistä leiripaikalle eivät sisälly leirin hintoihin. Kuljetus paikan päälle järjestyy lisämaksusta. Voit kysyä tästä ja muistakin leirin käytännön asioista lisää meiltä sähköpostitse: jooga@shakta.fi

Majoitus

Majoitus on Kurssikeskus Elontulessa 2-4-hengen huoneissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu osoitteessa: https://shakta.fi/ilmoittautuminen-karjalohjan-joogaleirille/

Otamme sähköpostitse yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen.

Tapahtuman järjestää Shakta Joogakoulu.