fbpx

Primaali maalaus – Luovuuden ilo Svagiton ja Kantun kanssa

12/07/2023 17:00 - 15/07/2023 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Monilla meistä on voimakas kaipuu olla luovempia, mutta usein emme löydä autenttista tapaa antaa elämässämme tilaa tälle kaipaukselle. Kaikki lapset syntyvät luoviksi, mutta jossain vaiheessa menetämme yhteyden alkuperäiseen luovaan ilmaisuun. Tällä kurssilla poistamme vanhoja tukoksia, joita olemme rakentaneet lapsuudesta alkaen, ollaksemme ilmaisutavoissamme leikkisämpiä, seikkailunhaluisempia ja spontaanimpia. Sinun ei tarvitse osata maalata ja voit tulla sellaisena kun olet.

Kurssi pidetään englannin kielellä ja tulkataan suomeksi!

Kurssi rakentuu Meeran (https://www.meera-art-foundation.com) tapaan maalata, tanssia, leikkiä väreillä ja yhdistää taidetta ja terapiaa. Voimme voittaa itsessämme olevat luovuuden esteet. Voimme ilmaista alkuperäistä iloamme ja viattomuuttamme, mikä on jokaisen syntymäoikeus. Käytämme maalausta ja luovuutta polkuna kohti sisäistä muutosta ja peilinä todellisten kasvojemme näkemiseen. Kun sisäinen peilimme on puhdas, luovalla ilmaisullamme on aitoa kauneutta ja omaperäisyyttä.

Tämän kurssin linkki:https://www.meera-art-foundation.com/courses/primal-painting-workshop-with-svagito-and-kantu/2023/7

”Haluan opettaa ihmisille, mitä tarkoittaa olla täysin elossa.” Meera

”Jos et ole luova, et voi olla elossa. Elämällä voi olla vain yksi tarkoitus ja se on luovuus Jos haluat elää intensiivisesti, täysillä ja totaalisesti, tulee luoda, yhdistyä, rakastaa, olla moniulotteinen.” Osho


Kurssin vetäjät

Svagito on henkinen opettaja ja psykoterapeutti, ja hän on kouluttanut satoja ammatinharjoittajia ihmisten kanssa työskentelyn taidossa 35 vuoden ajan. Hän on Meera Art Foundationin perustaja ja ollut Meeran kumppani 25 vuoden ajan. Yhdessä he ovat vetäneet lukuisia kursseja ja koulutuksia, joissa yhdistyvät taide, terapia ja meditaatio. Hän on julkaissut työstään neljä kirjaa, jotka on käännetty yhdeksälle kielelle. Voit tutustua Svagitoon hänen nettisivuillaan https://svagito-liebermeister.com/

Kantu tapasi Meeran noin vuonna 2000 ja avusti säännöllisesti hänen maalauskoulutuksissaan Intiassa ja Euroopassa yli kymmenen vuoden ajan. Maalaus- ja taideterapiakoulutuksen lisäksi hän on kouluttautunut erilaisiin Oshon meditaatio- ja terapeuttisiin tekniikoihin, kuten Gurdjieff movements, ARUN tietoinen kosketus ja perhekonstellaatio.


Kurssipaikka ja aikataulu

Kurssi pidetään Elontuli -kurssikeskuksessa keskellä luontoa kauniin Puujärven rannan tuntumassa Karjalohjalla. Elontulen osoite on Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Kartta löytyy nettisivuiltamme www.elontuli.fi klikkaamalla etusivun otsikkoa: Näin löydät perille.

Kurssi alkaa keskiviikkona 12.7.2023 klo 17.00 ja loppuu lauantaina 15.7.2023 klo 17.00 mennessä.


Hinta ja maksuyhteys

Varmista ensin että kurssilla on tilaa ottamalla meihin yhteyttä. Maksa sen jälkeen koulutusmaksun ensimmäinen erä 200 € tai koko koulutusmaksu 540 € (= early bird 11.6.2023 asti) / 580 € (12.6.2023 alkaen).

Maksun saaja: Elontuli Oy
Tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
Viesti: Primaali maalaus 12.-15.7.2023. (Sekä osallistujan nimi, jos on eri kuin maksaja.)

Hinta sisältää opetuksen, maalaus ym. tarvikkeet, majoituksen ja ateriat.
Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko kurssimaksun. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan viikko ennen koulutuksen alkua.

Jos kiinnostuksesi herää, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473
elontuli@elontuli.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!