fbpx

Sisäinen mies – sisäinen nainen Luovuuden virta

07/07/2019 17:00 - 09/07/2019 18:00

Jokainen meistä kantaa sisällään kahta hahmoa, sisäistä miestä ja sisäistä naista. Tässä Svagiton ja Kantun ohjaamassa ryhmässä tutkimme näiden kahden energian todellista luonnetta sekä miten ne haluavat ilmaista itseään elämässämme. 

Lähestymme eri puoltemme spontaania itseilmaisua ja leikkimielisyyttä maalaamisen avulla.  Teemme myös ohjattuja meditaatioita ja hahmoterapiaharjoituksia, joiden avulla tutkimme sisäisen miehemme ja naisemme erityislaatuja nähdäksemme kumpi niistä on kykenevämpi rakastamaan.  Näemme myös kykenevätkö eri puolemme toteuttamaan itseään työssämme ja muissa aktiviteeteissamme. Kun lopetamme vastakkaisen puolemme arvostelemisen ja annamme molemmille sisäisille hahmoillemme kasvutilaa, rauha ja ilo saavat sijaa elämässämme uudella tavalla.

Hyvin usein olemme samaistuneita vain toiseen näistä hahmoista, jolloin toinen puoli meistä piiloutuu ja joutuu dominoinnin kohteeksi. Kun tutkimme mitkä arkiset toimintatapamme juontuvat haluamisesta, jännittyneisyydestä ja pyrkimyksestä, mitkä taas rentoudesta, viattomuudesta ja ilosta, voimme alkaa ymmärtämään kumpi puoli meistä, sisäinen mies vai nainen, on elämänvoimaisempi ja kyvykkäämpi rakkauteen. 

Kun annamme enemmän tukea ja tilaa tälle puolelle elämässämme, saamme jälleen kosketuksen elämänvoiman virtaan. Elämä johdattaa meitä vapaaksi mielen kahleista ja saamme yhteyden todelliseen luovuuden lähteeseen.

Kurssin ohjaajat

Svagito Liebermeister on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia perhekonstellaatiokouluttajia. Hän on myös psykologi ja psykoterapeutti ja on harjoittanut meditaatiota yli 30 vuoden ajan.

Svagiton työskentelytapa on selkeä ja suora. Hänellä on kyky nähdä kasvupotentiaalimme ja myös sokeat pisteemme. Hänen syvällinen ohjaustapansa tukee kasvuamme ja auttaa meitä löytämään aidon olemuksemme.

Kantu Kikut on syntyjään japanilainen ja asuu nykyään Norjassa. Hän on opiskellut ja työskennellyt vuosien ajan tunnetun taiteilijan ja taideterapeutin Meeran ohjauksessa. Osho -taideterapian lisäksi Kantu työskentelee myös Gurdjieffin liikeharjoitusten, perhekonstellaation ja ARUN Conscious Touch –
menetelmän parissa.

Kantun työskentely nousee kehotietoisuudesta ja taidemenetelmistä avaimina eheytymiseen, elämäniloon, luovuuteen ja meditaatioon. Hän ohjaa ryhmiä Euroopassa, Kiinassa ja Japanissa.

Hinta ja ilmoittautuminen

Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.
Kurssin hinta 520€. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 174€.
Hinta sisältää täyshoidon.

Early bird -hinta 480€ jos maksat 30.4.2019 mennessä!

Lisätietoja: Pragita Teerisuo: elontuli@elontuli.fi tai
Amita Riikka Lehti: amita.riikka.lehti@gmail.com