fbpx

SOLSTICE – 5RHYTHMS® tanssityöpaja. Guillaume Laplanen kanssa Live musiikkia + Tanssia ja rituaaleja luonnossa 21-24.6.2018

21/06/2018 16:30 - 24/06/2018 16:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Päivänseisaukset ovat voimakkaita kohtia vuoden kierrossa ja näiden ainutlaatuisten hetkien energeettiset ominaisuudet ovat tärkeitä luonnon kierrossa. Ihmisinä voimme avautua näille ominaisuuksille ja antaa niiden vahvistaa oman elämämme luonnollisia kiertoja ja transformatiivisia prosesseja.
Työpaja tulee olemaan aistiemme juhlaa ja eri elementtien tutkimista ulkona luonnossa.
Tämä on kutsu sinulle syleillä koko luonnollista olemustasi, toivottaen tervetulleeksi kaiken mitä nykyhetkeesi kuuluu, kunnioittaa kaikkia upeita lahjoja joita elämä tarjoaa ja herättäen sinussa impulssin ottaa kaikki merkitykselliset askeleet, jotka tahdot ottaa.

Syvennämme 5rytmin-tanssiharjoittelua upeiden livemuusikoiden tahdittamina ja laajennamme käsitystämme ajasta ja tilasta keräten niin paljon makua jokaisesta liikkeestä kuin mahdollista.
Tämä pitkä viikonloppu on omistettu tanssille, tutkimukselle, levolle ja yhteyden ottamiselle sinun todelliseen luontoosi.
Meillä on tanssi sessioita majesteetillisessa puisessa studiossa ja ulkona järven rannalla yhteydessä ympäröiviin luonnon elementteihin. Nuotio hetket, tanssi illan pimeydessä luonnossa ja sauna ovat myös osa matkaa!