fbpx

Syvähengitys viikonloppu ”Breath and Sexual Healing” Dwarin kanssa

15/02/2019 17:00 - 17/02/2019 18:00

Nyt on hieno mahdollisuus päästä hengittelemään ”Mestarin” opastuksella. Dwari, joka on toinen Osho Diamond Breath -koulutuksen luojista, tulee Suomeen pitämään kaikille avoimen hengitysviikonlopun.

”Breath and Sexual Healing” -viikonloppu on loistava mahdollisuus niin aloittelijoille kuin kokeneille hengittäjille saada vahva kokemus syvähengityksen voimasta.

Tämä syvähengitysviikonloppu on myös hieno maistiainen niille, jotka ovat kiinnostuneet elokuussa Elontulessa alkavasta Hengitysterapeutti -koulutuksesta.

Kurssin opetus tapahtuu englannin kielellä ja tulkataan tarvittaessa englanti-suomi-englanti.

Breath and sexual healing

Me kaikki tarvitsemme rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä ihmissuhteita. Silti usein välttelemme läheisyyttä, koska emme tiedä kuinka olla avoin ja haavoittuvainen toisen ihmisen äärellä. Pelkäämme tulevamme torjutuiksi tai hylätyiksi. Läheisyys ja intiimit suhteet herättävät meissä uudelleen lapsuuden haavat ja traumaattiset kokemukset.

Olemme kadottaneet sensuaalisen yhteyden oman kehon viattomaan nautintoon ja omaan elämän energiaamme. Usein päädymme yrittämään tyydyttää kumppanimme idealistisia odotuksia. Lopputuloksena tunnemme itsemme turhautuneiksi. Kannamme kaipausta, joka ei koskaan anna täyttymystä.

Tämä viikonloppu kutsuu sinua takaisin lapsen kaltaiseen spontaaniuteen. Viikonloppu auttaa sinua löytämään uudelleen oman sydämen rytmisi, joka on ulkona niistä odotuksista, joita ympäristö sinulle asettaa.

Kun alat hyväksyä itsesi miehenä tai naisena voit pudottaa vanhat pelit ja voit ilmaista seksuaalienergiaasi uudesta vapaudesta käsin. Voit ilmaista energiaasi selkeästi ja leikkisästi – tietäen että voit luottaa ja antautua omalle energiallesi.

Tästä kokemuksesta käsin voit rentoutua myös muiden kanssa ja luoda syvempää intiimiyttä ihmissuhteisiisi. Rakastavan kohtaamisen ilmapiirissä hengityksen ja sensitiivisten harjoitusten avulla tutkimme mies ja naisenergioita itsessämme.

Viikonlopun teemoja:
– Hylätyksi tulemisen pelosta itsensä rakastamiseen
– Suojausstrategiat ihmissuhteissa
– Kolme suhteessa olemisen tasoa: itserakkaus, intohimo, myötätunto
– Antaminen ja saaminen ihmissuhteissa
– Tantrinen virtaus
– Terve dynamiikka ihmissuhteissa
– Mies – Nais -polariteetit
– Meditaatio ihmissuhteissa

Kurssin aikataulu

Voit saapua perjantaina klo 17:00 – 17:30.
Päivällinen klo 17:30.
Kurssi päättyy sunnuntaina klo 18 mennessä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.
Kurssin hinta 350€. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 200€.
Hinta sisältää täyshoidon.