fbpx

Kehoon juurruttava ja uutta suuntaa antava SYVÄHENGITYSVIIKONLOPPU hengitystiimin kanssa!

12/01/2024 17:00 - 14/01/2024 17:00

TERVETULOA SYVÄHENGITTÄMÄÄN UUSI VUOSI KÄYNTIIN!

Vuoden alussa elollinen luonto on lepotilassa. Tammikuu talven keskellä kutsuu pysähtymään ja suuntaamaan huomion sisäänpäin, omaan ytimeen ja sydämeen. Kuukauden nimen tammi on puista kovin, kestävin ja lujin. Syvähengitystyöskentelyn myötä voi vahvistaa yhteyttä itseen ja löytää tammikuun ja tammen laatuja myös itsestään. Syvähengitys juurruttaa syvemmin kehoon sekä vahvistaa yhteyttä elämänenergiaan ja omaan voimaan. 

Vuoden alku kutsuu suuntautumaan myös alkaneeseen uuteen vuoteen. Juurtuminen itseen antaa tilaa kysymyksille: ”mitä minä elämässäni haluan?”, ”mille uudelle olen valmis avautumaan?” Helmikuussa alkava kiinalainen uusi lohikäärmeen vuosi tukee elämän eri osa-alueilla menestymistä ja omin siivin etenemistä. Lohikäärmeen energisyyttä ja määrätietoista tahdonvoimaa voimme hyödyntää elämään ohjautumisessa, toteuttaaksemme itseämme ja tarkoitustamme elämässä. Uusi kannattaa aloittaa hengittämällä syvään.

Viikonloppu tarjoaa maadoittavaa ja kehojännityksiä purkavaa työskentelyä, aktiivisia meditaatioita sekä avaavaa syvähengitystä. Anna aikaa itsellesi ja tule lataamaan akut uuden vuoden riemuihin ja haasteisiin! 

Syvähengitysviikonloppu antaa tilaisuuden tutustua syvähengitykseen, ja sopii niin uusille kuin kokeneemmillekin hengittäjille.


Syvähengitys metodina
Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään. Vuosien myötä traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, alkavat kertyä kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä alamme hieroa näitä jännityksiä auki ja tekemään tilaa. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on.

Syvähengitys on voimakas metodi, joka ei sovi raskaana oleville eikä vakavista mielenterveysongelmista kärsiville henkilöille. Jos sinulla on fyysinen tai mielenterveydellinen haaste tai krooninen sairas, jonka puitteissa epäilet voitko osallistua viikonloppuun, olethan yhteydessä meihin.


Missä
Tapahtuma alkaa upeassa Elontulen kurssikeskuksessa perjantaina 12.1.2024 klo 17 alkaen ja päättyy sunnuntaina 14.1.2024 n. klo 17 mennessä. Elontuli sijaitsee Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Ohjeet perille löytyy elontulen nettisivuilta https://elontuli.fi/nain-loydat-perille/.

Halutessaan voi kysellä tai tarjota kimppakyytiä Facebook-tapahtumassa Kehoon juurruttava ja uutta suuntaa antava SYVÄHENGITYSVIIKONLOPPU hengitystiimin kanssa! 12.-14.1.2024


Hinnat ja ilmoittautuminen

Viikonlopun (pe-su) hinta on 360 €.
Kymmenelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle hinta on 290 € !
Tämän jälkeen on Early bird -hinta 320 € voimassa vielä 31.12.2023 asti.
Hinta sisältää ohjelman ja täysihoidon.

Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä Hansuun ja tarkistamalla että viikonlopussa on tilaa: hengitystiimi@gmail.com / puh. 0503792130. Voit sitten vahvistaa paikkasi maksamalla viikonlopun hinnan tai ensimmäinen erän 150 €. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko tapahtuman. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppumaksu maksetaan viimeistään 5.1.2024.

MaksutiedotTilinumero: FI50 5236 0420 1001 95Maksun saaja: Elontuli OyViesti: Syvähengitysviikonloppu 12.-14.1.2024Jos maksaja on eri kuin osallistuja, ilmoitathan viestikentässä myös osallistujan nimen.

Maksusuorituksesi jälkeen laita viesti Hansulle: hengitystiimi@gmail.com / puh. 0503792130. Lähetämme sinulle kutsukirjeen, josta selviää käytännön asiat.

Majoittuminen Elontulessa tapahtuu 2-5 hengen huoneissa. Jos haluat oman huoneen lisämaksu on 40 €/yö (lisää lisämaksu maksaessasi).

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja viikonlopusta!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

Syvähengitystiimi:Samaya – Hansu Lehtonen, Tara – Susanna Valtanen, Sitara Ruusuranta, Millamari Tommiska, Erkki Makkonen ja Johannes Poikela.

hengitystiimi@gmail.com, puh. 050 3792130 (Hansu)