fbpx

Syvähengitysviikonloppu: Elonkorjuu – runsaus ja irtipäästö hengitystreinitiimin kanssa!

25/08/2023 17:00 - 27/08/2023 17:00

Viikonloppu tarjoaa avaavaa syvähengitystä, aktiivisia kehollisia meditaatioita, ravitsevia kohtaamisia ja sulattavaa kosketusta. Elon tuli ja vesi! – Roihu ja rentous!

Elokuisen sadonkorjuun teemalla tutkimme runsautta ja sen luomaa nautintoa kehossa. Voimme olla juuri sitä kaikkea mitä jo olemme, tuntien samalla oman potentiaalimme. Juurrumme syvemmin itseemme ja avaudumme tarpeettomasta irtipäästämiselle. Löydämme kehostamme elementtien laadut, tulen roihuavan voiman ja veden rentouttavan hoivan. On hetki nauttia loppukesän lämmöstä ja runsaudesta, samalla tuntien jo lähestyvän hämärän, joka antaa luvan ottaa vastaa ja levätä. Virvoittava Puujärvi ja rantasauna ovat tarjolla osaltaan tukemassa viikonlopun ohjelmaa. 

Tule laskeutumaan omaan kehoosi, löytämään läsnäoloa ja omaa voimaasi.

Syvähengitysviikonloppu antaa tilaisuuden tutustua syvähengitykseen, ja sopii niin uusille kuin kokeneemmillekin hengittäjille. Ohjelma käännetään tarvittaessa englanniksi.


Syvähengitys metodina
Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään. Vuosien myötä traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, alkavat kertyä kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä alamme hieroa näitä jännityksiä auki ja tekemään tilaa. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on.

Syvähengitys on voimakas metodi, joka ei sovi raskaana oleville eikä vakavista mielenterveysongelmista kärsiville henkilöille. Jos sinulla on fyysinen tai mielenterveydellinen haaste tai krooninen sairas, jonka puitteissa epäilet voitko osallistua viikonloppuun, olethan yhteydessä meihin.


Missä
Tapahtuma alkaa upeassa Elontulen kurssikeskuksessa perjantaina 25.8.2023 klo 17 alkaen ja päättyy sunnuntaina 27.8.2023 n. klo 17 mennessä. Elontuli sijaitsee Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Ohjeet perille löytyy elontulen nettisivuilta https://elontuli.fi/nain-loydat-perille/.

Facebook -tapahtumassa nimellä Syvähengitysviikonloppu Elontulessa 25.-27.8.2023 voi halutessaan kysellä tai tarjota kimppakyytiä.


Hinnat ja ilmoittautuminen

Viikonlopun (pe-su) hinta on 380 €.
Kymmenelle ensimmäiseksi ilmoittuneelle hinta on 290 € !
Tämän jälkeen on Early bird -hinta 340 € voimassa vielä 31.7.2023 asti.
Hinta sisältää ohjelman ja täysihoidon.

Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä Hansuun ja tarkistamalla että viikonlopussa on tilaa: hengitystiimi@gmail.com / puh. 0503792130. Voit sitten vahvistaa paikkasi maksamalla viikonlopun hinnan tai ensimmäinen erän 150 €. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko tapahtuman. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppumaksu maksetaan viimeistään 18.8.2023.

MaksutiedotTilinumero: FI50 5236 0420 1001 95Maksun saaja: Elontuli OyViesti: Syvähengitysviikonloppu 25.-27.8.2023Jos maksaja on eri kuin osallistuja, ilmoitathan viestikentässä myös osallistujan nimen.

Maksusuorituksesi jälkeen laita viesti Hansulle: hengitystiimi@gmail.com / puh. 0503792130. Lähetämme sinulle kutsukirjeen, josta selviää käytännön asiat.

Majoittuminen Elontulessa tapahtuu 2-5 hengen huoneissa. Jos haluat oman huoneen lisämaksu on 40 €/yö (lisää lisämaksu maksaessasi).

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja viikonlopusta!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

Syvähengitystreinitiimi:Hansu Lehtonen, Navino – Arja Immonen, Tara – Susanna Valtanen, Sitara Ruusuranta, Millamari Tommiska ja Erkki Makkonen

hengitystiimi@gmail.com, puh. 050 3792130 (Hansu)