fbpx

Kaikille avoin syvähengitysviikonloppu hengitystreinitiimin kanssa!

06/01/2023 17:00 - 08/01/2023 17:00

TERVETULOA SYVÄHENGITTÄMÄÄN!
UUSI VUOSI KÄYNTIIN HENGITYSTREINITIIMIN JOHDATTAMANA.

Tule vapauttamaan vanhaa ja tekemään tilaa uudelle.

Ohjelmassa on avaavaa syvähengitystä, aktiivisia kehollisia meditaatioita, ravitsevia kohtaamisia ja sulattavaa kosketusta. Tule laskeutumaan omaan kehoosi, löytämään läsnäoloa ja omaa voimaasi. Sauna ja avanto ovat osaltaan apuna vanhoista kuormista luopumisessa.

Viikonloppu tarjoaa tilaisuuden tutustua syvähengitykseen. Voit myös tutkia mahdollisuutta jatkaa myöhemmin syvähengitysviikolle. Viikonloppu kutsuu myös jo kokeneempia hengittäjiä aloittamaan uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Syvähengitystyöskentely tarjoaa mahdollisuuksia päästä yhä lähemmäs itseä. Se lisää virtaavuutta, vapautta ja nautintoa kehoon ja elämään. Ohjelma käännetään tarvittaessa englanniksi.

Syvähengitys metodina
Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään. Vuosien myötä traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, alkavat kertyä kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä alamme hieroa näitä jännityksiä auki ja tekemään tilaa. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on.

Missä
Tapahtuma alkaa upeassa Elontulen kurssikeskuksessa perjantaina 6.1.2023 klo 17 alkaen ja päättyy sunnuntaina 8.1.2023 klo 18 mennessä. Elontuli sijaitsee Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Ohjeet perille löytyy elontulen nettisivuilta https://elontuli.fi/nain-loydat-perille/.

Facebook -tapahtumassa nimellä Syvähengitysviikonloppu Elontulessa 6.-8.1.2023 voi halutessaan kysellä tai tarjota kimppakyytiä. Viikonlopun ohjaajat saapuvat Elontuleen ympäri Suomea esimerkiksi Oulusta, Savonlinnasta, Turusta ja Helsingistä. Elontuleen voi saapua majoittumaan jo vuorokautta aiemmin täysihoidon ALE hinnalla 80 €/vrk. Voit halutessasi sopia ohjaajien kanssa kimppakyydistä esimerkiksi Oulun tai Savonlinnan suunnalta.

Hinnat ja ilmoittautuminen
Viikonlopun (pe-su) hinta on 320 €.
Early bird -hinta 280 € on voimassa vielä 15.12.2022 asti!
Hinta sisältää ohjelman ja täysihoidon.

Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä Navinoon ( Arja Immonen ) ja tarkistamalla että viikonlopussa on tilaa: uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624. Voit sitten vahvistaa paikkasi maksamalla viikonlopun tai ensimmäinen erän siitä 150 €. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko tapahtuman. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppumaksu maksetaan viimeistään 30.12.2022.

Maksutiedot
Tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
Maksun saaja: Elontuli Oy
Viesti: Syvähengitysviikonloppu 6.-8.1.2023
Jos maksaja on eri kuin osallistuja, ilmoitathan viestikentässä myös osallistujan nimen.

Maksusorituksesi jälkeen laita viesti Navinolle: uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624. Lähetämme sinulle kutsukirjeen, josta selviää käytännön asiat.

Majoittuminen Elontulessa tapahtuu 2-5 hengen huoneissa. Jos haluat oman huoneen lisämaksu on 40 €/yö (lisää lisämaksu maksaessasi).

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja viikonlopusta !

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

Syvähengitystreinitiimi – hengitysterapeutit ja assistenttivaiheen hengitystreiniläiset:
Navino – Arja Immonen (uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624), Tara – Susanna Valtanen, Hansu Lehtonen, Millamari Tommiska ja Erkki Makkonen