fbpx

Tantra – Sexual Deconditioning Svarupin kanssa

27/08/2024 17:00 - 03/09/2024 17:00

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan kansainvälisesti tunnettuun, taitavaan ja myötätuntoiseen tantraopettajaan, Svarupiin. Hänellä on 40 vuoden kokemus kurssien ja koulutusten vetämisestä ympäri maailmaa.

Yleensä tälle kurssille voivat osallistua vain Primaali-kurssin käyneet. Nyt kurssi on avoin kaikille osallistujille. Jos et ole käynyt primaalia, tai tehnyt syvähengitys työskentelyä kanssamme ole kuitenkin meihin yhteydessä ennen kun vahvistat osallistumisesi kurssille.

Kurssi tapahtuu englanniksi ja tarvittaesssa tulkataan suomeksi.


Tantra – Sexual Deconditioning

Teini-iässä kaikki mitä meille on aiemmin opetettu suhteista, rakkaudesta, läheisyydestä ja seksuaalisuudesta, nousee pintaan. Millä tahansa tavalla valitsemmekin toimia pintaan nousevien tunteiden kanssa on tämä useimmille meistä syvän myllerryksen aikaa.

Löytääksemme takaisin aistillisuuden ja seksuaalisuuden täysimittaisuuteen, meidän on aloitettava uudelleen sieltä, missä menetimme niihin yhteyden. Rakkaudellisessa ja meditatiivisessa ympäristössä meidän on käytävä tietoisesti läpi uudelleen löytämisen prosessi: voimme oppia kunnioittamaan kehoamme olemuksemme elävänä temppelinä. Voimme löytää taas nautintoa fyysisessä kontaktissa ja energiavaihdossa muiden kanssa ja iloita sekä rentoutua seksuaalienergialla leikkimiseen ilman päämäärää. Tantra opettaa purkamaan näihin liittyvät esteet.

Tantra opettaa palaamaan luonnolliseen. Tantra opettaa kuuntelemaan kehoamme ja aistejamme. Tantra kutsuu meitä avautumaan luonnolliselle aistillisuudelle joka virtaa sisällämme. Tantra opettaa meitä ilmaisemaan sitä mikä ikinä tuntuu meistä hyvältä tai oikealta.


Svarup

Svarup on kansainvälisesti tunnettu terapeutti ja kouluttaja ja hänellä on neljänkymmenen vuoden kokemus terapeuttina. Voit lukea lisää Svarupista ja hänen tavastaan työskennellä osoitteesta www.primaltantra.com. Facebookissa hän löytyy ”Svarup Premartha Koning” nimellä ja siellä on mm. paljon upeita kuvia hänen työskentelystään. Videolinkkejä Svarupin tantraryhmistä:
– primaltantra the tantric gift
– primaltantra sensuous buddha nature
– primaltantra love live laughter


Varaukset ja maksutiedot

Kurssin hinta 1350 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös osissa, ensimmäinen erä on 300 €/hlö. Hinta sisältää täyshoidon. Mahdollisuus päästä mukaan Early bird hinnalla 1250 €/hlö on voimassa 30.6.2024 saakka! Maksamalla ensimmäisen erän 300 € sitoudut maksamaan koko kurssimaksun. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Mahdollinen loppusuoritus maksetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Voit varata paikkasi kurssille varmistamalla ensin meiltä, että kurssilla on tilaa ja sitten maksamalla kurssimaksun tai ensimmäisen erän Elontulen tilille:
Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
BIC: OKOYFIHH
Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki
Viesti: Tantra Svarup 27.8.-3.9.2024 Lisää myös osallistujan nimi, jos maksaja on yritys tai eri henkilö kuin osallistuja.


Missä
Elontuli -kurssikeskus sijaitsee 90 kilometrin matkan päässä Helsingistä kauniin ja puhdasvetisen Puujärven tuntumassa. Voit tutustua Elontuleen mm. katsomalla www.elontuli.fi etusivulta löytyvän videon. Näet sijainnin nettisivuillamme olevasta kartasta klikkaamalla etusivun otsikkoa: Näin löydät perille.


Milloin
Voit saapua Elontuli -kurssikeskukseen tiistaina 27.8.2024 klo 17.00 lähtien. Tulethan paikalle klo 17.30 mennessä, niin ehdimme asettua taloksi ja syödä päivällistä ennen kurssin alkua. Kurssi loppuu tiistaina 3.9.2024 klo 17.00 mennessä. Ryhmädynamiikan kannalta on tärkeää, että saavut ajoissa ja olet paikalla loppuun asti.


Lähetämme ilmoittautuneille vielä tuonnempana Tervetuloa-meilin, josta selviää käytännön asiat.

Voi soitella jos haluat vielä lisätietoja. Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

Lisätietoja Pragita +358 50 5575563 tai Sudeva +358 50 5834473, elontuli@elontuli.fi, www.elontuli.fi