fbpx

Tantran ohjaajakoulutus Latviassa 3. osa Tantrinen hieronta

22/08/2023 17:00 - 26/08/2023 17:00

“Tantra luottaa kehoosi. Tantra luottaa aisteihisi. Tantra luottaa energiaasi.
Tantra ei kiellä mitään. Tantra luottaa sinuun – TÄYSIN.
Tantra ei kiellä mitään mutta muuttaa kaiken.”
OSHO

Tantra syntyi idässä. Joogan tavoin se on ollut tie valaistumiseen. Jooga on maskuliininen, fyysiseen harjoitukseen perustuva soturin polku, kun taas tantran lähestymistapa on feminiinisempi. Se on hyväksynnän ja antautumisen polku.

Tantra ei ole uskonto tai filosofia. Se tarjoaa meille erilaisia menetelmiä ja harjoituksia, joiden kautta voimme syventää itsetuntemustamme. Tantra auttaa meitä löytämään syvän fyysisen, emotionaalisen ja henkisen tyytyväisyyden elämässämme.

Tantran perusajatus on, että hyväksymällä oman todellisuutemme voimme kasvaa. Tantra sanoo kyllä elämälle sellaisena kuin se on. Taistelemisen sijaan voimme rentoutua itsessämme sellaisina kuin tällä hetkellä olemme ja aloittaa matkamme siitä. Tantra opettaa meitä rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Se auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme.

Vaikka tantran juuret ulottuvat tuhansien vuosien päähän, sen viisaus on ulottuvillamme myös tänä päivänä. Tantristen menetelmien avulla voimme saavuttaa uudenlaista ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää päivittäisessä elämässämme.

Meille tantra on matka kohti itsetuntemusta ja itsen rakastamista. Se auttaa meitä rentoutumaan, herkistymään ja nauttimaan omasta kehostamme eri tavoin vailla paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla voimme oppia hyväksymään itsemme sellaisina kuin olemme – tuntevina ja seksuaalisina olentoina. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan kehojamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan energiastamme, itsestämme ja kumppaneistamme. Tantristen menetelmien avulla voimme löytää uutta ymmärrystä ja hyväksyntää päivittäiseen elämäämme ja ihmissuhteisiimme.

Tantrisella matkalla liikumme kohti avoimuutta ja intiimiyttä. Tällä matkalla myös kehoomme varastoituneet jännitteet ja tunnelukot tulevat näkyviksi. Tantraohjaajakoulutuksessa luomme turvallisen ja sydämellisen tilan, jossa voimme alkaa eheyttää menneisyyttämme ja keskeneräistä historiaamme. Se on parantava matka, jonka aikana voit päästää irti vanhoista ehdollistumista ja peloista. Se on matka kohti todellista itseäsi. Se auttaa sinua elämään täydessä potentiaalissasi.

Tantraohjaajan peruskoulutuksessa opit tuntemaan itsesi paremmin. Voit tutkia omaa kehoasi ja seksuaalisuuttasi tantristen harjoitusten ja meditaatioiden avulla turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä, omia rajojasi kunnioittaen. Se on upea mahdollisuus oppia tuntemaan oma kehosi ja itsesi ja jakaa kokemuksiasi toisten kanssa.

Koulutus toteutetaan englanniksi.

Tantraohjaajakoulutus

Tantraohjaajan peruskoulutus on ensimmäinen askel kohti tantraohjaajaksi tulemista. Koulutus kestää kolme vuotta.

Ensimmäinen vuosi: Tantraohjaajan peruskoulutus koostuu kolmesta neljän päivän moduulista. Voit tehdä koulutuksen ensimmäisen vuoden osana monivuotista koulutusta tai avataksesi omaa kehoasi ja aistejasi. Se on sisäisen parantumisen matka. Opit tantran perusteet osallistumalla koulutukseen kokonaisvaltaisesti ja uppoutumalla prosessiin. Lopuksi saat tantraohjaajan peruskoulutustodistuksen.

Toinen vuosi: Tantraohjaajan harjoittelijakoulutus koostuu kolmesta kuuden päivän moduulista, jotka syventävät prosessia. Tulet käymään peruskoulutuksen läpi uudestaan, mutta tällä kertaa tuet prosessia osin avustajan roolista käsin. Jokaista moduulia edeltää kahden päivän harjoittelijoille ja assistenteille suunnattu opintojakso, jonka aikana opit ihmisten ja ryhmien kanssa työskentelyssä tarvittavia taitoja. Voit myös harjoitella aktiivisten meditaatioiden vetämistä. Peruskoulutuksen aikana järjestetään päivittäisiä harjoittelijoiden tapaamisia ja luentoja. Opit luomaan ja kannattelemaan tilaa koulutusprosessissa. Lopuksi saat tantraohjaajan harjoittelijakoulutustodistuksen.

Kolmas vuosi: Tantraohjaajan avustajakoulutus koostuu kolmesta kuuden päivän moduulista, joiden aikana avustat koulutuksessa ja opiskelet työskentelemällä prosessin kuluessa. Jokaista peruskoulutusta edeltää kahden päivän harjoittelijoille ja assistenteille suunnattu opintojakso. Opit työskentelemään ihmisten kanssa ammattimaisena tantrafasilitaattorina. Peruskoulutuksen aikana järjestetään päivittäisiä harjoittelijoiden ja assistenttien tapaamisia. Lopussa saat tantraohjaajan avustajakoulutustodistuksen.

Tantraohjaajan peruskoulutus

Ensimmäinen moduuli: Tantran perusteet 17.-21.11.2022

“Tantra on yksilöllinen lähestymistapa todellisuuteen.” OSHO

Ensimmäisessä moduulissa:

 • tutkimme aistejamme tantristen harjoitusten ja meditaatioiden avulla
 • käytämme hengitystä vapauttamaan emotionaalisia ja fyysisiä jännitteitä kehostamme
 • käytämme hengitystä avaamaan, energisoimaan ja voimauttamaan kehoamme
 • opimme käyttämään hengitystä hetkessä olemisen tukena
 • opimme asettamaan itsellemme terveet rajat
 • opimme antamisen ja vastaanottamisen lait
 • opimme käyttämään leikkisyyttä ovena läsnäoloon
 • opimme uusia tapoja kommunikoida läsnäolevasti ja tietoisesti
 • kasvatamme kykyämme tuntea enemmän nautintoa ja iloa kehossamme
 • avaudumme antamaan ja vastaanottamaan sydämestämme
 • muodostamme ystävyyssuhteita koko kehollamme ja tulemaan eheämmiksi ja rakastavammiksi itseämme kohtaan
 • löydämme syvästi rakastavan intiimiyden
 • käytämme aktiivisia meditaatioita tukena matkallamme

Toinen moduuli: Tutustuminen energiakeskuksiin 12.-16.4.2023

“Tantra on tieteellinen metodi. Tantra on alkemiaa. Se voi muuttaa keskuksemme, se voi muuttaa toisten keskukset, se voi luoda rytmiä ja harmoniaa sinun ja rakastettusi välille. Tämä on Tantran kauneus. Se on kuin kotisi sähköistämistä.” OSHO

Toisessa moduulissa:

 • avaamme ja tutkimme chakrojamme hengityksen avulla
 • opimme kommunikoimaan eri energiakeskuksistamme käsin
 • avaamme chakrojamme äänen ja liikkeen avulla
 • opimme erilaisia aktiivisia chakrameditaatioita
 • opimme peilaamaan kehojamme ja energiakeskuksiamme ystäviemme kanssa
 • opimme avaamaan ja eheyttämään energiakeskuksiamme
 • opimme lukemaan kehon kieltä ja viestejämme itsessämme ja toisissamme
 • tutkimme sisäisiä feminiinisiä ja maskuliinisia vastinparejamme
 • tutkimme pimeää ja valoisaa maskuliinia ja feminiiniä

Kolmas moduuli: Tantrinen hieronta 22.-26.8.2023

“Eristyessämme ja suojellessamme itseämme olemme menettäneet yhteyden yhteen perustavimmista tarpeistamme, kosketuksen tarpeeseen. Kosketus on tapa luoda intiimi yhteys toisiin. Se antaa meille mahdollisuuden antaa ja vastaanottaa rakkautta, ja se on olennainen osa emotionaalista, psykologista ja fyysistä terveyttämme.” OSHO

Kolmannessa moduulissa:

 • opimme kosketuksen taidon
 • tutkimme Wheel of Consent -kaaviota
 • opimme kommunikoimaan kosketuksen ja hieronnan avulla
 • tutkimme erilaisia tantrisen hieronnan tapoja
 • opimme hieromaan koko kehollamme
 • opimme parantamaan itseämme kosketuksella ja hieromalla omaa kehoamme eri tavoin
 • tutkimme energeettisiä tapoja koskea ja eheytyä


HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen kunkin osion hinta on 680 e. Hinta sisältää majoituksen ja ateriat.

Ilmoittautuminen koulutuksen kolmanteen osioon (22.-26.8.2023) tapahtuu varmistamalla ensin meiltä, että koulutuksessa on tilaa. Maksa sen jälkeen koulutusmaksu 680 e tai koulutusmaksun ensimmäinen erä 300 e, Elontulen tilille:

Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
BIC: OKOYFIHH
Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki
Viesti: Tantra ohjaajakoulutus 22.-26.8.2023. Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja.

Ensimmäisen erän maksaminen tarkoittaa koulutusmaksuun sitoutumista. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan viikko ennen koulutuksen alkua.

Jos kiinnostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta.

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

Related upcoming events

 • 24/02/2023 17:00 - 26/02/2023 17:00

  Paritantraviikonloppujen sarja (1–5) on luotu tukemaan, elävöittämään ja ravitsemaan parisuhteessa olevien elämää. Kynnys tulla paritantra kurssille saattaa olla suuri, mutta toistaiseksi kaikki ovat lähteneet kurssilta todella tyytyväisinä kotiin.

  Pareille suunnatuille kursseille otamme vain sitoutuneessa parisuhteessa eläviä pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä ravitsemaan ja syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla… tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

  Elontulen paritantrakurssit (1–5) on suunniteltu käytäväksi numerojärjestyksessä eli esim. Paritantra 2 –kurssille voi osallistua vain, jos on käynyt Paritantra 1:n jne.

  Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

  Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

  Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

  Kurssilla
  – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
  – löydämme kyvyn syvästi ravitsevaan intimiyteen
  – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
  – kuljemme kohti kehon ekstaasia
  – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

  Kurssin vetäjät Pragita ja Sudeva

  Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

  Hinta ja ilmoittautuminen

  Kurssin hinta 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö. Hinta sisältää täyshoidon.

  Parit, jotka ovat käyneet ykköskurssin voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö. Ilmoittakaa, mikäli olette kiinnostuneet tästä vaihtoehdosta.

  Voit varata paikkasi kurssille varmistamalla ensin meiltä, että kurssilla on tilaa ja sitten maksamalla kurssimaksun tai ensimmäisen erän Elontulen tilille:

  Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
  IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
  BIC: OKOYFIHH
  Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki

  Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan kurssin koko hinnan. Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivämäärä. Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

  Lisätietoja kohdasta ilmoittautuminen.

  Voit lukea palautetta tantrakursseilta täältä.

  Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

  Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

 • 17/03/2023 17:00 - 19/03/2023 18:00

  Paritantraviikonloppujen sarja (1–5) on luotu tukemaan, elävöittämään ja ravitsemaan parisuhteessa olevien elämää. Kynnys tulla paritantrakurssille saattaa olla suuri mutta toistaiseksi kaikki ovat lähteneet kurssilta todella tyytyväisinä kotiin.

  Pareille suunnatuille kursseille otamme vain sitoutuneessa parisuhteessa eläviä pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä ravitsemaan ja syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla... tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

  Elontulen Paritantrakurssit (1–5) on suunniteltu käytäväksi numerojärjestyksessä eli esim. Paritantra 2 -kurssille voi osallistua vain, jos on käynyt Paritantra 1:n jne.

  Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

  Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

  Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

  Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

  Kurssilla
  – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
  – löydämme kyvyn syvästi ravitsevaan intiimiyteen
  – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
  – kuljemme kohti kehon ekstaasia
  – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

  Hinta ja ilmoittautuminen

  Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.
  Kurssin hinta 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö. Hinta sisältää täyshoidon.

  Paritantrakurssin vanha, vuoden 2022 hinta 360 €/hlö, on voimassa vielä 6.1.2023 mennessä varanneille!

  Parit jotka ovat käyneet neloskurssin voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö.

  Erikoistarjouksena tarjoamme kaikille pareille mahdollisuuden saapua jo torstai-iltana klo 17.00 alkaen ja olla yhden vuorokauden laskeutumassa ja "nollaamassa" Elontulessa täysihoidon ALE hinnalla 80 €/hlö. Ottakaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneet tästä vaihtoehdosta.

  Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

  Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

 • 31/03/2023 17:00 - 02/04/2023 18:00

  Paritantraviikonloppujen sarja (1–5) on luotu tukemaan, elävöittämään ja ravitsemaan parisuhteessa olevien elämää. Kynnys tulla paritantra kurssille saattaa olla suuri, mutta toistaiseksi kaikki ovat lähteneet kurssilta todella tyytyväisinä kotiin.

  Pareille suunnatuille kursseille otamme vain sitoutuneessa parisuhteessa eläviä pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä ravitsemaan ja syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla… tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

  Elontulen paritantrakurssit (1–5) on suunniteltu käytäväksi numerojärjestyksessä eli esim. Paritantra 2 –kurssille voi osallistua vain, jos on käynyt Paritantra 1:n jne.

  Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

  Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

  Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

  Kurssilla
  – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
  – löydämme kyvyn syvästi ravitsevaan intimiyteen
  – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
  – kuljemme kohti kehon ekstaasia
  – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

  Kurssin vetäjät Pragita ja Sudeva

  Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

  Hinta ja ilmoittautuminen

  Kurssin hinta 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö. Hinta sisältää täyshoidon.

  Parit, jotka ovat käyneet ykköskurssin voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö. Ilmoittakaa, mikäli olette kiinnostuneet tästä vaihtoehdosta.

  Voit varata paikkasi kurssille varmistamalla ensin meiltä, että kurssilla on tilaa ja sitten maksamalla kurssimaksun tai ensimmäisen erän Elontulen tilille:

  Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
  IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
  BIC: OKOYFIHH
  Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki

  Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan kurssin koko hinnan. Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivämäärä. Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

  Lisätietoja kohdasta ilmoittautuminen.

  Voit lukea palautetta tantrakursseilta täältä.

  Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

  Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

 • 12/04/2023 17:00 - 16/04/2023 17:00

  Kurssi on avoin myös uusille osallistujille!

  “Tantra luottaa kehoosi. Tantra luottaa aisteihisi. Tantra luottaa energiaasi.
  Tantra ei kiellä mitään. Tantra luottaa sinuun – TÄYSIN.
  Tantra ei kiellä mitään mutta muuttaa kaiken.”
  OSHO

  Tantra syntyi idässä. Joogan tavoin se on ollut tie valaistumiseen. Jooga on maskuliininen, fyysiseen harjoitukseen perustuva soturin polku, kun taas tantran lähestymistapa on feminiinisempi. Se on hyväksynnän ja antautumisen polku.

  Tantra ei ole uskonto tai filosofia. Se tarjoaa meille erilaisia menetelmiä ja harjoituksia, joiden kautta voimme syventää itsetuntemustamme. Tantra auttaa meitä löytämään syvän fyysisen, emotionaalisen ja henkisen tyytyväisyyden elämässämme.

  Tantran perusajatus on, että hyväksymällä oman todellisuutemme voimme kasvaa. Tantra sanoo kyllä elämälle sellaisena kuin se on. Taistelemisen sijaan voimme rentoutua itsessämme sellaisina kuin tällä hetkellä olemme ja aloittaa matkamme siitä. Tantra opettaa meitä rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Se auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme.

  Vaikka tantran juuret ulottuvat tuhansien vuosien päähän, sen viisaus on ulottuvillamme myös tänä päivänä. Tantristen menetelmien avulla voimme saavuttaa uudenlaista ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää päivittäisessä elämässämme.

  Meille tantra on matka kohti itsetuntemusta ja itsen rakastamista. Se auttaa meitä rentoutumaan, herkistymään ja nauttimaan omasta kehostamme eri tavoin vailla paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla voimme oppia hyväksymään itsemme sellaisina kuin olemme – tuntevina ja seksuaalisina olentoina. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan kehojamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan energiastamme, itsestämme ja kumppaneistamme. Tantristen menetelmien avulla voimme löytää uutta ymmärrystä ja hyväksyntää päivittäiseen elämäämme ja ihmissuhteisiimme.

  Tantrisella matkalla liikumme kohti avoimuutta ja intiimiyttä. Tällä matkalla myös kehoomme varastoituneet jännitteet ja tunnelukot tulevat näkyviksi. Tantraohjaajakoulutuksessa luomme turvallisen ja sydämellisen tilan, jossa voimme alkaa eheyttää menneisyyttämme ja keskeneräistä historiaamme. Se on parantava matka, jonka aikana voit päästää irti vanhoista ehdollistumista ja peloista. Se on matka kohti todellista itseäsi. Se auttaa sinua elämään täydessä potentiaalissasi.

  Tantraohjaajan peruskoulutuksessa opit tuntemaan itsesi paremmin. Voit tutkia omaa kehoasi ja seksuaalisuuttasi tantristen harjoitusten ja meditaatioiden avulla turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä, omia rajojasi kunnioittaen. Se on upea mahdollisuus oppia tuntemaan oma kehosi ja itsesi ja jakaa kokemuksiasi toisten kanssa.

  Koulutus toteutetaan englanniksi.

  Tantraohjaajakoulutus

  Tantraohjaajan peruskoulutus on ensimmäinen askel kohti tantraohjaajaksi tulemista. Koulutus kestää kolme vuotta.

  Ensimmäinen vuosi: Tantraohjaajan peruskoulutus koostuu kolmesta neljän päivän moduulista. Voit tehdä koulutuksen ensimmäisen vuoden osana monivuotista koulutusta tai avataksesi omaa kehoasi ja aistejasi. Se on sisäisen parantumisen matka. Opit tantran perusteet osallistumalla koulutukseen kokonaisvaltaisesti ja uppoutumalla prosessiin. Lopuksi saat tantraohjaajan peruskoulutustodistuksen.

  Toinen vuosi: Tantraohjaajan harjoittelijakoulutus koostuu kolmesta kuuden päivän moduulista, jotka syventävät prosessia. Tulet käymään peruskoulutuksen läpi uudestaan, mutta tällä kertaa tuet prosessia osin avustajan roolista käsin. Jokaista moduulia edeltää kahden päivän harjoittelijoille ja assistenteille suunnattu opintojakso, jonka aikana opit ihmisten ja ryhmien kanssa työskentelyssä tarvittavia taitoja. Voit myös harjoitella aktiivisten meditaatioiden vetämistä. Peruskoulutuksen aikana järjestetään päivittäisiä harjoittelijoiden tapaamisia ja luentoja. Opit luomaan ja kannattelemaan tilaa koulutusprosessissa. Lopuksi saat tantraohjaajan harjoittelijakoulutustodistuksen.

  Kolmas vuosi: Tantraohjaajan avustajakoulutus koostuu kolmesta kuuden päivän moduulista, joiden aikana avustat koulutuksessa ja opiskelet työskentelemällä prosessin kuluessa. Jokaista peruskoulutusta edeltää kahden päivän harjoittelijoille ja assistenteille suunnattu opintojakso. Opit työskentelemään ihmisten kanssa ammattimaisena tantrafasilitaattorina. Peruskoulutuksen aikana järjestetään päivittäisiä harjoittelijoiden ja assistenttien tapaamisia. Lopussa saat tantraohjaajan avustajakoulutustodistuksen.

  Tantraohjaajan peruskoulutus

  Ensimmäinen moduuli: Tantran perusteet 17.-21.11.2022

  “Tantra on yksilöllinen lähestymistapa todellisuuteen.” OSHO

  Ensimmäisessä moduulissa:

  • tutkimme aistejamme tantristen harjoitusten ja meditaatioiden avulla
  • käytämme hengitystä vapauttamaan emotionaalisia ja fyysisiä jännitteitä kehostamme
  • käytämme hengitystä avaamaan, energisoimaan ja voimauttamaan kehoamme
  • opimme käyttämään hengitystä hetkessä olemisen tukena
  • opimme asettamaan itsellemme terveet rajat
  • opimme antamisen ja vastaanottamisen lait
  • opimme käyttämään leikkisyyttä ovena läsnäoloon
  • opimme uusia tapoja kommunikoida läsnäolevasti ja tietoisesti
  • kasvatamme kykyämme tuntea enemmän nautintoa ja iloa kehossamme
  • avaudumme antamaan ja vastaanottamaan sydämestämme
  • muodostamme ystävyyssuhteita koko kehollamme ja tulemaan eheämmiksi ja rakastavammiksi itseämme kohtaan
  • löydämme syvästi rakastavan intiimiyden
  • käytämme aktiivisia meditaatioita tukena matkallamme

  Toinen moduuli: Tutustuminen energiakeskuksiin 12.-16.4.2023

  “Tantra on tieteellinen metodi. Tantra on alkemiaa. Se voi muuttaa keskuksemme, se voi muuttaa toisten keskukset, se voi luoda rytmiä ja harmoniaa sinun ja rakastettusi välille. Tämä on Tantran kauneus. Se on kuin kotisi sähköistämistä.” OSHO

  Toisessa moduulissa:

  • avaamme ja tutkimme chakrojamme hengityksen avulla
  • opimme kommunikoimaan eri energiakeskuksistamme käsin
  • avaamme chakrojamme äänen ja liikkeen avulla
  • opimme erilaisia aktiivisia chakrameditaatioita
  • opimme peilaamaan kehojamme ja energiakeskuksiamme ystäviemme kanssa
  • opimme avaamaan ja eheyttämään energiakeskuksiamme
  • opimme lukemaan kehon kieltä ja viestejämme itsessämme ja toisissamme
  • tutkimme sisäisiä feminiinisiä ja maskuliinisia vastinparejamme
  • tutkimme pimeää ja valoisaa maskuliinia ja feminiiniä

  Kolmas moduuli: Tantrinen hieronta 22.-26.8.2023

  “Eristyessämme ja suojellessamme itseämme olemme menettäneet yhteyden yhteen perustavimmista tarpeistamme, kosketuksen tarpeeseen. Kosketus on tapa luoda intiimi yhteys toisiin. Se antaa meille mahdollisuuden antaa ja vastaanottaa rakkautta, ja se on olennainen osa emotionaalista, psykologista ja fyysistä terveyttämme.” OSHO

  Kolmannessa moduulissa:

  • opimme kosketuksen taidon
  • tutkimme Wheel of Consent -kaaviota
  • opimme kommunikoimaan kosketuksen ja hieronnan avulla
  • tutkimme erilaisia tantrisen hieronnan tapoja
  • opimme hieromaan koko kehollamme
  • opimme parantamaan itseämme kosketuksella ja hieromalla omaa kehoamme eri tavoin
  • tutkimme energeettisiä tapoja koskea ja eheytyä


  HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

  Koulutuksen kunkin osion hinta on 680 e. Hinta sisältää majoituksen ja ateriat.

  Ilmoittautuminen koulutuksen toiseen osioon (12.-16.4.2023) tapahtuu varmistamalla ensin meiltä, että koulutuksessa on tilaa. Maksa sen jälkeen koulutusmaksu 680 e tai koulutusmaksun ensimmäinen erä 300 e, Elontulen tilille:

  Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
  IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
  BIC: OKOYFIHH
  Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki
  Viesti: Tantra ohjaajakoulutus 12.-16.4.2023. Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja.

  Ensimmäisen erän maksaminen tarkoittaa koulutusmaksuun sitoutumista. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan viikko ennen koulutuksen alkua.

  Jos kiinnostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta.

  Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

  Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

 • 12/04/2023 17:00 - 16/04/2023 17:00

  This group is open for new participants!

  Tantra trusts in your body. Tantra trusts in in your senses. Tantra trusts in your energy.
  Tantra does not deny anything. Tantra trusts in you – TOTALLY.
  Tantra does not deny anything but transforms everything,” OSHO

  Tantra was born in the East and like yoga, it has been a path to enlightenment. Yoga is a path of physical exercise, way of a warrior, a more masculine path. Tantra has a more feminine approach. It is the path of acceptance and surrender.

  Tantra is not a religion or a philosophy. It offers us different kinds of methods and exercises through which we can enhance our self-knowledge. Tantra helps us to find deep physical, emotional and spiritual contentment in our lives.

  The basic understanding of tantra is that through accepting our own reality we can grow. Tantra says yes to life as it is. We don’t have to fight; instead we can relax with who we really are now and start our journey from there. Tantra teaches us to love and listen to our own bodies. It helps us to enjoy ourselves and our own energy.

  Even though the roots of tantra goes back thousands of years, it is important to understand that the wisdom in it is accessible to us even today. We can gain new understanding, pleasure and acceptance to our daily life through tantric methods.

  For us tantra is a journey towards self-awareness and selflove. It helps us to find pleasure in our body, relaxing and becoming sensitive in many different ways without pressure and demands. Through tantric exercises we learn how to accept ourselves as we are; feeling and sexual beings. We learn how to love and listen to our bodies. Tantra helps us to enjoy our energy, ourselves and our partners. We can find new understanding, approval to our daily life and relationships by using the methods of tantra.

  On our tantric journey we become more open and intimate. In this journey also tensions and emotional blockages what we carry in our bodies will became visible. In this training we create safe and heartful space where we can start to heal our past and our unfinished history. It’s a healing journey where you can let go of the old conditionings and fears. It is a journey towards who you really are. It helps you to live your full potential.

  In Tantra Facilitator Basic training you learn to know yourself more deeply. You explore your body and your sexuality through tantric exercises and meditations in a safe and confidential environment, respecting your own limits. It is a great opportunity to get to know your own body, yourself and share the experiences with others.

  Tantra facilitator basic training:

  Tantra Basic training is a first step to go if you want to become tantra facilitator.
  Tantra facilitator training is a 3 years process.

  First year: Tantra Facilitator Basic training includes 3 modules each of 4 days. You can do the first year of the training as a groundings for Tantra Facilitator Training or only for yourself to open up to your body and your senses. It’s a journey for inner healing. You learn basics of tantra by fully participating and diving in to process. You will get Tantra Facilitator Basic Training -certificate.

  Second year: Tantra Facilitator Internship training includes 3 modules of 6 days where you will deepening the process. You will do same basic training process again by partly participating in process and partly supporting the process as assistant. There will be 2 extra days before every module only for internship and assistant trainees where you learn skills for working with people and groups. You learn and practice to lead active meditations. During basic training you will get every day meeting and teaching with internship team. You start to learn how to create and hold the space in the training process. You will get Tantra Facilitator Internship Training -certificate.

  Third year: Tantra Facilitator Assistant training includes 3 modules of 6 days where you will be assisting in training which means you are learning by working in the process. There will be 2 extra days before every basic training module (4 days) only for internship and assistant trainees. You learn skills for working with people as professional tantra facilitator. During basic training you will get every day meeting and teaching with internship and assistant team. You will get Tantra Facilitator Assistant Training certificate.

  Tantra Facilitator Basic Training:

  First module: Basics of tantra 17.-21.11.2022

  Tantra is an individual approach towards reality” OSHO

  In first module we will:

  • explore our senses through different tantric exercises and meditations
  • use breath to release emotional and physical tensions from our bodies
  • use breath to open and energize and empower our bodies
  • learn to use breath to help us to be in the present moment
  • learn how to set up healthy boundaries for ourselves
  • learn the laws of giving and receiving
  • learn to use playfulness as a door to presence
  • learn new ways to communicate with presence and awareness
  • increase our capacity to feel more pleasure and joy in our body
  • open up for giving and receiving from the place of our heart
  • make friends with our whole body and become more whole and loving towards ourselves
  • find abilities for deeply loving intimacy
  • use active meditations to support our journey

  Second module: Befriending our energy centers 12.-16.4.2023

  “Tantra is a scientific approach. Tantra is alchemy. It can transform your centers; it can transform the other´s centers; it can create a rhythm and harmony between you and your beloved. That is the beauty of Tantra. It is like bringing electricity into your house” OSHO

  In second module we will:

  • open and explore our chakras through breathing
  • learn to communicate from our different energy centers
  • open our chakras through sounds and movement
  • learn different kind of active chakra -meditations
  • learn to mirror your body and our energy centers with our friends
  • learn a way to open and heal our energy centers to became more whole again
  • learn to read the language and messages of body in ourselves and in each other
  • explore our inner female and inner male polarities
  • explore dark and light masculine and feminine

  Third module: Tantric massage 22.-26.8.2023

  “In our isolation and self-protection, we have lost contact with one of our most essential needs, the need for touch. Touch is a way of becoming intimate with others, it allows us to give and receive love, and it’s essential for our emotional, psychological and physical health.” OSHO

  In third module we will:

  • learn the art of touching
  • explore the “wheel of consent”
  • learn the ways of communication around touch and massage
  • explore different ways of tantric massage
  • learn the way of massaging with your whole body
  • learn self healing through touch and different ways to massage your own body
  • explore energetic ways of touching and healing

  PRICE AND BOOKING

  The fee of the group is 680 €. The price includes the teaching, food and accommodation.

  Please ensure with us that there is still place available in the group. After confirmation book your place by paying the booking fee 300 € or full group fee 680 €. By paying the first installment, you agree to pay the full price of the course. The full payment must be paid at least a week before the group starts. The fee is non-refundable unless a medical certificate is provided. If you need to negotiate payment arrangements, please contact us.

  Bank info:
  Company: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
  IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
  BIC: OKOYFIHH
  Bank: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
  Address: Kauppakatu 13, 06100, Lohja, Finland

  Please write the following in the message field: Tantra Facilitator Training 12.-16.4.2023. If the payer is a company or another person, please write the name of the participant in the message field.

  A warm welcome to join !!

  Feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

  Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

 • 22/08/2023 17:00 - 26/08/2023 17:00

  This group is open for new participants!

  Tantra trusts in your body. Tantra trusts in in your senses. Tantra trusts in your energy.
  Tantra does not deny anything. Tantra trusts in you – TOTALLY.
  Tantra does not deny anything but transforms everything,” OSHO

  Tantra was born in the East and like yoga, it has been a path to enlightenment. Yoga is a path of physical exercise, way of a warrior, a more masculine path. Tantra has a more feminine approach. It is the path of acceptance and surrender.

  Tantra is not a religion or a philosophy. It offers us different kinds of methods and exercises through which we can enhance our self-knowledge. Tantra helps us to find deep physical, emotional and spiritual contentment in our lives.

  The basic understanding of tantra is that through accepting our own reality we can grow. Tantra says yes to life as it is. We don’t have to fight; instead we can relax with who we really are now and start our journey from there. Tantra teaches us to love and listen to our own bodies. It helps us to enjoy ourselves and our own energy.

  Even though the roots of tantra goes back thousands of years, it is important to understand that the wisdom in it is accessible to us even today. We can gain new understanding, pleasure and acceptance to our daily life through tantric methods.

  For us tantra is a journey towards self-awareness and selflove. It helps us to find pleasure in our body, relaxing and becoming sensitive in many different ways without pressure and demands. Through tantric exercises we learn how to accept ourselves as we are; feeling and sexual beings. We learn how to love and listen to our bodies. Tantra helps us to enjoy our energy, ourselves and our partners. We can find new understanding, approval to our daily life and relationships by using the methods of tantra.

  On our tantric journey we become more open and intimate. In this journey also tensions and emotional blockages what we carry in our bodies will became visible. In this training we create safe and heartful space where we can start to heal our past and our unfinished history. It’s a healing journey where you can let go of the old conditionings and fears. It is a journey towards who you really are. It helps you to live your full potential.

  In Tantra Facilitator Basic training you learn to know yourself more deeply. You explore your body and your sexuality through tantric exercises and meditations in a safe and confidential environment, respecting your own limits. It is a great opportunity to get to know your own body, yourself and share the experiences with others.

  Tantra facilitator basic training:

  Tantra Basic training is a first step to go if you want to become tantra facilitator.
  Tantra facilitator training is a 3 years process.

  First year: Tantra Facilitator Basic training includes 3 modules each of 4 days. You can do the first year of the training as a groundings for Tantra Facilitator Training or only for yourself to open up to your body and your senses. It’s a journey for inner healing. You learn basics of tantra by fully participating and diving in to process. You will get Tantra Facilitator Basic Training -certificate.

  Second year: Tantra Facilitator Internship training includes 3 modules of 6 days where you will deepening the process. You will do same basic training process again by partly participating in process and partly supporting the process as assistant. There will be 2 extra days before every module only for internship and assistant trainees where you learn skills for working with people and groups. You learn and practice to lead active meditations. During basic training you will get every day meeting and teaching with internship team. You start to learn how to create and hold the space in the training process. You will get Tantra Facilitator Internship Training -certificate.

  Third year: Tantra Facilitator Assistant training includes 3 modules of 6 days where you will be assisting in training which means you are learning by working in the process. There will be 2 extra days before every basic training module (4 days) only for internship and assistant trainees. You learn skills for working with people as professional tantra facilitator. During basic training you will get every day meeting and teaching with internship and assistant team. You will get Tantra Facilitator Assistant Training certificate.

  Tantra Facilitator Basic Training:

  First module: Basics of tantra 17.-21.11.2022

  Tantra is an individual approach towards reality” OSHO

  In first module we will:

  • explore our senses through different tantric exercises and meditations
  • use breath to release emotional and physical tensions from our bodies
  • use breath to open and energize and empower our bodies
  • learn to use breath to help us to be in the present moment
  • learn how to set up healthy boundaries for ourselves
  • learn the laws of giving and receiving
  • learn to use playfulness as a door to presence
  • learn new ways to communicate with presence and awareness
  • increase our capacity to feel more pleasure and joy in our body
  • open up for giving and receiving from the place of our heart
  • make friends with our whole body and become more whole and loving towards ourselves
  • find abilities for deeply loving intimacy
  • use active meditations to support our journey

  Second module: Befriending our energy centers 12.-16.4.2023

  “Tantra is a scientific approach. Tantra is alchemy. It can transform your centers; it can transform the other´s centers; it can create a rhythm and harmony between you and your beloved. That is the beauty of Tantra. It is like bringing electricity into your house” OSHO

  In second module we will:

  • open and explore our chakras through breathing
  • learn to communicate from our different energy centers
  • open our chakras through sounds and movement
  • learn different kind of active chakra -meditations
  • learn to mirror your body and our energy centers with our friends
  • learn a way to open and heal our energy centers to became more whole again
  • learn to read the language and messages of body in ourselves and in each other
  • explore our inner female and inner male polarities
  • explore dark and light masculine and feminine

  Third module: Tantric massage 22.-26.8.2023

  “In our isolation and self-protection, we have lost contact with one of our most essential needs, the need for touch. Touch is a way of becoming intimate with others, it allows us to give and receive love, and it’s essential for our emotional, psychological and physical health.” OSHO

  In third module we will:

  • learn the art of touching
  • explore the “wheel of consent”
  • learn the ways of communication around touch and massage
  • explore different ways of tantric massage
  • learn the way of massaging with your whole body
  • learn self healing through touch and different ways to massage your own body
  • explore energetic ways of touching and healing

  PRICE AND BOOKING

  The fee of the group is 680 €. The price includes the teaching, food and accommodation.

  Please ensure with us that there is still place available in the group. After confirmation book your place by paying the booking fee 300 € or full group fee 680 €. By paying the first installment, you agree to pay the full price of the course. The full payment must be paid at least a week before the group starts. The fee is non-refundable unless a medical certificate is provided. If you need to negotiate payment arrangements, please contact us.

  Bank info:
  Company: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
  IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
  BIC: OKOYFIHH
  Bank: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
  Address: Kauppakatu 13, 06100, Lohja, Finland

  Please write the following in the message field: Tantra Facilitator Training 22.-26.8.2023. If the payer is a company or another person, please write the name of the participant in the message field.

  A warm welcome to join !!

  Feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

  Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi