fbpx

Trauma- ja Perhekonstellaatioviikko Dwarin kanssa

28/08/2023 17:00 - 04/09/2023 17:00

Perhekonstellaatio- ja traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas koulutusviikko on Dwarin vetämä osio. Voit osallistua tälle kaikille avoimelle viikolle omana itsetuntemusprosessina tai ammatillisista syistä. Koulutus on toisaalta syvä henkilökohtainen matka ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisia ja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhön käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä ja neuvontatyössä.

Perhetrauma

Kun työskentelemme konstellaatioissa perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia kaikkien perheenjäsenien kokemia traumaattisia kokemuksia. Tämän viikon aikana opimme käsittelemään traumaattisia tapahtumia. Opimme tukemaan konstallloijaa ja kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

Trauman vapautustyö

Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa ja purkaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä mahdollistaa rakkauden virtaamisen uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

Traumaattisia kokemuksia perheessä ovat mm.

 • vanhemman tai sisaruksen äkillinen kuolema,
 • raskas, hengenvaarallinen synnytys
 • avioero tai ero
 • väkivalta perheessä
 • fyysinen ja henkinen väkivalta
 • seksuaalinen hyväksikäyttö

Näillä ja muilla vastaavilla traumaattisilla systeemisillä tapahtumilla on traaginen vaikutus perheeseen. Sen lisäksi perheessä lapselle nämä tapahtumat voivat olla niin voimakkaita, että hän jää pysyvästi fyysiseen ja emotionaaliseen shokkitilaan. Konstellaatiotyöskentelyssä nämä shokkitilat tulevat kosketetuksi ja voivat aktivoitua. Siksi on tärkeää että kurssin vetäjällä on taito ja työkaluja auttaa asiakasta pysymään läsnä niin, ettei hän vajoa uudelleen menneisyyden emotionaaliseen draamaan.

Traumaan sitoutuu aina valtava määrä elämän energiaa. Tarvitaan turvallinen tila ja paljon voimavaroja, jotta asiakas voi tuntea tämän elämän energian ja vapauttaa sen takaisin käyttöönsä. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tapahtumakenttään. Konstellaatiotyön avulla voimme löytää tien takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja kypsyä sieltä rakastavaksi aikuiseksi.

Joitakin välineitä työskentelyyn:

 • systeemisen ja henkilökohtaisen trauman tunnistaminen
 • trauman oireiden ymmärtäminen ja tunnistaminen
 • voimavarauttaminen
 • hidastaminen
 • maadoittuminen tässä ja nyt
 • kehin itsesäätelyn tukeminen
 • kehon tuntemusten kanssa työskentely -turvallisuuden ja rajojen merkitys

Liikkuminen perheen kentän ”yläpuolelle” ja sokeasta rakkaudesta tietoiseen rakkauteen on osa kasvuprosessia, joka luo syvän yhteyden elämään ja ravitsevaan yksinolemiseen. Vasta tästä yhteydestä ja yksin olemisesta käsin voimme rakentaa ihmissuhteitamme terveeltä pohjalta.

Osho Perhekonstellatio koulutuksen perustuksena on meditaatio, ja sen juuret ovat parannus pyrkimysten sijaan pikemminkin syvässä hyväksynnässä ja sen kunnioittamisessa, mitä on. Tämä on kohta, jossa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

Kouluttaja Dwari

Dwari on työskennellyt terapeuttina jo 40 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää Dwarin kotisivuilta www.dwari-lifeskills.net.

Aikataulu

Kurssi alkaa maanantaina 28.8.2023 klo 17.00 ja päättyy maanantaina 4.9.2023 klo 17.00 mennessä.

Hinta ja maksuyhteys

Varmista ensin että koulutuksessa on tilaa ottamalla meihin yhteyttä. Maksa sen jälkeen koulutusmaksun ensimmäinen erä 300 € tai koko koulutusmaksu 1250 € (= early bird 30.6.2023 asti) / 1350 € (1.7.2023 alkaen).

Maksun saaja: Elontuli Oy
Tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
Viesti: Perhekonstellaatio 28.8.-4.9.2023. (Sekä osallistujan nimi, jos se on eri kuin maksaja.)

Hinta sisältää ateriat ja majoituksen. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko koulutusmaksun. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan viikko ennen koulutuksen alkua.

Koulutus tapahtuu englannin kielellä ja käännetään suomeksi.
Lähetämme vielä ennen koulutuksen alkua osallistujille infomeilin mistä selviää käytännön asiat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jos kiinnostuksesi herää, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja Pragita +358 50 5575563 tai Sudeva +358 50 5834473, elontuli@elontuli.fi, www.elontuli.fi