fbpx

Hengitysterapeutti koulutus 2017 – 2018

Hengitysterapeutti koulutuksen järjestäjänä toimii Elontuli Oy ja koulutus pidetään Elontulen kurssikeskuksessa Karjalohjalla. Hinta on 1150e per koulutusviikko sisältäen ALVin ja täysihoidon.

HENGITYSTERAPEUTTIKOULUTUKSESSA ON KOLME VAIHETTA:

ENSIMMÄINEN VAIHE käsittää kolme viikkoa: Hengittäen elämään, Syntyen Rakkauteen ja Kolme Avainta Tietoisuuteen. Käyt läpi henkilökohtaisen kasvu- ja itsetuntemusmatkan. Vapautat kehoa emotionaalisesta kuormasta ja jännityksistä syvähengityksen, bioenergetiikan ja aktiivisten meditaatioiden avulla.

TOISESSA INTERSHIP – VAIHEESSA käyt saman kolmen viikon koulutusprosessin uudestaan.  Olet osittain avustajan roolissa ja osittain osallistujan roolissa.  Päivittäin on tunnin luento kehotyypeistä ja ryhmätilanteiden käsittelyä. Harjoittelet myös vetämään aktiivisia meditaatioita.

KOLMANNESSA ASSISTENTTI – VAIHEESSA:  osallistut samaan kolmen viikon koulutusprosessin toimien koulutuksessa assistenttina. Se on työssä harjaantumisvaihe. Päivittäin on tunnin  luento ryhmädynamiikasta.

OSA 1: HENGITTÄMINEN – UUSI ELÄMÄNTAPA 23 – 30.1.2017.

Kouluttajina Devapath ja Nalini

Tietoinen hengitys ja Body-Mind terapia:

Tietoisessa hengityksessä voit kokea kehosi, mielesi, sydämesi ja sielusi. Opit tyhjentämään mielesi, ilmaisemaan tunteitasi, vapauttamaan jännityksiä kehostasi ja lopulta rakastamaan itseäsi.

Koulutuksen jälkeen olet terveempi, iloisempi, luovempi ja meditatiivisempi. Kun tunteet tasapainottuvat, alat löytää sydämesi ääntä ja suurta sisäistä vapautta. Meditaatiot ja maadoitusharjoitukset tukevat tätä prosessia.

Opit:
-Bio-energeettisiä harjoituksia
-Dynaamista jännitysten vapauttamista
-Tietoista hengitystä
-Keho-mieli terapiaa
-Maadoitusharjoituksia
-Hierontatekniikoita
-Meditaatiota

OSA 2: SYNTYNYT RAKKAUTEEN 15-22.10.2017

Kouluttajana Dwari

Opit käyttämään hengitystä parantamaan syntymästä johtuvaa stressiä, traumaa tai ahdistusta. Opit laajentamaan hengityksen vatsaan ja edelleen osaksi lantiota. Tämä avaa seksuaalisen energiasi virtausta.

Työskentelemme ratkaisemattomien äitikysymysten parissa. Saat myönteisiä kokemuksia rakkaudesta ja läheisyydestä. Opit tulemaan ”ulos elämään” ja alat kasvattamaan sisäistä luottamusta ja harmoniaa.

OSA 3: RAKKAUS – SISÄINEN HENGITYS

Kouluttajina Devapath ja Nalini

Elämäsi riippuu energia-aalloista, joita hengityksesi tuottaa. Kuten hengität, niin kasvat rakkaudessa ja elät ihmissuhteissasi. Kun rakkaudesta tulee sinun sisäinen hengityksesi, liikut elämän ja kuoleman kierron ulkopuolelle. Meditaatiossa yhdistyt kosmiseen hengitykseen. Sinusta tulee hengityksen mestari.

Opit:
-Tietoinen hengitys
-Keho-mieli-terapia
-Synnytystä edeltävä aika
-Hedelmöittymisen tanssi
-Matka omaan kuolemaan
-Meditaation taito

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Pragita Teerisuo 050 5575563, Sudeva Huhtamäki 050 5834473. elontuli@elontuli.fi