fbpx

Svagito Liebermaister on psykoterapeutti, joka on ollut intialaisen mystikon Oshon seuraaja vuodesta 1980 lähtien. Kursseillaan hän yhdistää länsimaisia terapia metodeja itämaisiin meditaatio muotoihin. Hän on tunnettu selkeästä ja sydämmellisestä tavastaan opettaa ja tukea ihmisiä heidän henkilökohtaisessa kasvussaan.

Hän valmistui psykologian maisteriksi Münchenin Yliopistosta ja on työskennellyt ihmisten kanssa terapeuttisesti lähes 30 vuotta. Matkallaan hän on opiskellut jatkuvasti uusia metodeja kuten syväkudoshierontaa, Neo-Reichan hengitystyötä, psyykkistä hierontaa, Male-Female energiatyötä ja trauman parantamista (Trauma Healing, SE). Hän on kouluttanut satoja harjoittajia ympäri maailmaa työskentelemään ihmisten kanssa meditaatiivisesta rakkauden tilasta käsin. Kahden kuukauden ajan hän koordinoi Osho terapeutti koulutus ohjelmaa Kansainvälisessä Osho meditaatiokeskuksessa Intiassa. Joka vuosi hän matkustaa Euroopassa, Aasiassa sekä Keski- ja Etelä-Amerikassa tajoten erilaisia kursseja ja harjoitus ohjelmia.

Svagito on julkaissut kolme kirjaa: “The Roots of Love, A guide to Family Constellation: Understanding the ties that bind us and the path to freedom” ja “The Zen Way of Counseling: A Meditative Approach to Working with People.” Hänen uusin kirjansa on nimeltään “Osho Therapy”. Kirjoja on käännetty yhdeksälle kielelle.