fbpx

Maria Uma syntyi ja kasvoi Meksikossa. Hän matkustanut intensiivisesti 17 vuotta eläen, työskennellen ja keräten kokemusta yhdeksässä eri maassa ja useiden eri kulttuurien parissa. Hänen intohimonsa on kulttuurien rajat ylittävä kommunikaatio ja tilan luominen rakkaudelliselle yhteydelle ihmisten välillä.

Pitkän matkustamisen aikana hän on opiskellut ihmisen seksuaalisuutta ja psykologiaa. Hän työskentelee sosiaalisen ja kollektiivisten ehdollistumien kanssa, jotka estävät yksilöä kehittämästä itsessään sisäistä vapautta, itsensä hyväksymistä, rakkautta ja myötätuntoa. Hän on opiskellut psykoterapiaa Lontoossa ja myöhemmin kerännyt osaamista eri metodeissa kuten SE Somatic experiencing, Traumatyöskentely, Seksologinen psykoterapia, Osho Body Therapy, Aktiivinen meditaatio, Perhekonstellaatio ja taideterapia.
Myöhemmin hän on laajentanut ymmärrystään siitä, miten elämän virtauksen keskeyttää masennus, addiktio tai seksuaalinen trauma. Tämä on johtanut hänet tutkimaan seksologista kehotyötä, erotologiaa, tantra terapiaa ja hierontaa, ritualismia ja shamanismia. Hän on saanut tunnistusta Euroopassa taitavana, herkkänä ja luotettavana terapeuttina. Hänen työnsä on fuusio näistä kaikista menetelmistä. Hän työskentelee Oslossa Unity Centre Oslossa (www.unity.no).