fbpx

Kaikille avoin hengitysviikko Hengittäen elämään! / Hengitysterapeuttikoulutuksen 1. viikko.

25/03/2024 17:00 - 01/04/2024 17:00
Elontuli Kurssikeskus
Address: Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

Hengitysterapeuttikoulutus on itsetuntemukseen ja hyvinvointiin tähtäävä kasvuprosessi. Voit tehdä kunkin koulutusviikon vain omaa hyvinvointiasi ajatellen tai pätevöityä alan ammattilaiseksi. Et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa kokemusta syvähengityksestä hypätäksesi mukaan näille elämää muuttaville viikoille!

Kun keho aukeaa hengitykselle ja hengitys kulkee syvälle vatsan pohjaan saakka, vapaus ja nautinto kehossa on ennenkokematonta !!! Syvähengitys voimaannuttaa ja antaa energiaa. Se vie masennuksen ja ahdistuksen mennessään. Syvähengitys auttaa meitä palaamaan siksi kuka todella olemme. Lue lisää syvähengityksestä.

HENGITYSTERAPEUTTIKOULUTUKSESSA ON KOLME VAIHETTA

ENSIMMÄINEN VAIHE:
Viikko 1: Hengittäen Elämään
Viikko 2: Syntyen Rakkauteen
Viikko 3: Matka Elämän Äärille – Kuoleman Kosketuspinta Elämään

Kun osallistut näille viikoille ensimmäistä kertaa, käyt läpi henkilökohtaista kasvu- ja itsetuntemusmatkaa. Vapautat kehoa emotionaalisesta kuormasta sekä jännityksistä syvähengityksen, bioenergetiikan ja aktiivisten meditaatioiden avulla.

TOINEN VAIHE (INTERNSHIP): Käyt edellä mainitun kolmen viikon koulutusprosessin uudestaan. Olet osittain avustajan ja osittain osallistujan roolissa. Päivittäin on tunnin luento kehotyypeistä ja ryhmätilanteiden käsittelyä. Harjoittelet myös vetämään aktiivisia meditaatioita.

KOLMAS VAIHE (ASSISTANT): Osallistut edellä mainittuun kolmen viikon koulutusprosessiin toimien koulutuksessa assistenttina. Se on työssä harjaantumisvaihe. Päivittäin on tunnin luento ryhmädynamiikasta ja hengitysterapeuttina toimimisesta.

KOULUTUKSEN 3 VIIKKOA

Viikko 1: HENGITTÄEN ELÄMÄÄN 7 vrk 25.3.-1.4.2024
Kouluttajina Pragita ja Sudeva

Koulutuksen ensimmäisellä viikolla autamme kehoa maadoittumaan. Käytämme voimakasta syvähengitystä, kehoterapiaa, bioenergeettisiä harjoituksia ja aktiivisia meditaatioita hengityksen ja kehon avaamiseen. Vapautamme kehoa stressistä ja lihasjännityksistä. Opit tulemaan tietoiseksi hengityksestäsi, sen rytmistä ja vaihtelevuudesta.

Viikko 2: SYNTYEN RAKKAUTEEN 7 vrk 2.-9.12.2024
Kouluttajana Dwari

Koulutuksen toisella viikolla opit käyttämään syvähengitystä syntymä- ja varhaisvaiheiden traumoista vapautumiseen. Parantavan syntymäkokemuksen myötä opit luomaan uudenlaisia positiivisia siteitä ihmissuhteissasi. Voit synnyttää uuden luottamuksen elämään. Syvähengityksen avulla löydät yhteyden pallea- ja vatsahengitykseen. Niiden avulla voit vapauttaa seksuaalienergian virtausta kehossasi. Löydät uutta nautintoa ja rakkautta itseäsi ja omaa kehoasi kohtaan.

Viikko 3: MATKA ELÄMÄN ÄÄRILLE – KUOLEMAN KOSKETUSPINTA ELÄMÄÄN 7 vrk 28.10.-4.11.2024 (päivämäärät varmistetaan joulukuussa 2023)
Kouluttajina Pragita ja Sudeva

Koulutuksen kolmannella viikolla tutkimme elämän äärillä olemista. Aloitamme syntymää edeltävästä ajasta ja hedelmöityksestä. Sieltä jatkamme matkaa toiseen ääripäähän kuoleman portille.

Opimme avautumaan elämän arvoitukselle ja sille mahdolliselle lahjalle minkä kuolema voi tuoda elämäämme. Mikään ei voi tehdä selkeämmäksi rakkauden, myötätunnon ja tietoisuuden kokemisen tärkeyttä elämässämme kuin se tosiasia ettemme ole täällä ikuisesti.

Kuolemisen taito on taitoa päästää irti ja elää läsnäolevassa hetkessä ikäänkuin se olisi viimeinen hetkemme. Tällä ymmärryksellä olemme vapaita elämään täysillä – vapaita hengittämään syvään ulos. Tiedämme mikä on tärkeää ja mikä ei. Kun sallimme tietoisuuden kuolevaisuudesta ohjata meitä läpi elämän, se ohjaa meidät kohti sitä keitä me todella olemme ja mikä on meissä kuolematonta.

HINTA JA MAKSUYHTEYSTIEDOT

Ilmoittautuminen koulutuksen ensimmäiseen viikkoon (25.3.-1.4.2024) tapahtuu tarkistamalla ensin meiltä että koulutuksessa on tilaa ja maksamalla sen jälkeen koulutusmaksun ensimmäisen erän 300 € tai koko koulutusmasksun Elontulen tilille. Koulutusmaksu on 1250 €/koulutusviikko (early bird -hinta) kun maksat koulutusmaksun ensimmäisen erän tai koko koulutusmaksun viimeistään 24.2.2024. Normaali koulutusmaksu on 1350 €. Jos osallistut koulutuksen Internship- tai Assistenttivaiheeseen, maksu on 1050 € (early bird -hinta), kun maksat viimeistään 24.2.2024 ja sen jälkeen 1150 €. Hinnat sisältävät 7 vrk ateriat, majoituksen ja koulutuksen.

Elontulen tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
Maksun saaja: Elontuli Oy.
Viestiosioon: Hengitysviikko 1, 25.3.-1.4.2024. Jos maksaja on eri kuin osallistuja, laita myös osallistujan nimi viestiin.

Ensimmäisen erän maksaminen tarkoittaa koulutusmaksuun sitoutumista. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppusuoritus maksetaan viimeistään viikko ennen koulutuksen alkua.

RAHASTA KIINNI ???!!! Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme esim. sopia maksamisesta pienemmissä osissa.

ELONTULEN OSOITE

Hengitysterapeutti koulutuksen järjestäjänä toimii Elontuli Oy ja koulutus pidetään Elontuli -kurssikeskuksessa Karjalohjalla, 90km päässä Helsingistä. Kurssikeskuksen katuosoite on Merkniementie 94 Karjalohja / Lohja.

KOULUTTAJISTA

Pragita ja Sudeva (koulutusviikot 1 ja 3)
Olemme kulkeneet syvähengityksen, tantran, musiikin ja meditaation tiellä yli 30 vuotta tiennäyttäjänämme intialainen mystikko Osho. Tämän itsetuntemusmatkan myötä olemme jo toistakymmentä vuotta jakaneet kokemustamme syvähengitys- ja tantrakursseilla myös muille. Olemme eläneet 27 vuotta uusioperhe-elämää ja ihmissuhdekoulua toistemme kanssa.

Dwari Deutch (koulutusviikko 2)
Dwari on työskennellyt terapeuttina jo yli 40 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Dwarin työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää hänen nettisivuiltaan http://www.dwari-lifeskills.net.

Tästä voit katsoa Diamond Breath koulutuksen esittelyvideon, joka on tehty Italiassa Osho Miastossa https://www.youtube.com/watch?v=7piVSfzIhCY&t=382s

Jos kiinostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta.

Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi, www.elontuli.fi

Related upcoming events

 • 04/12/2023 17:00 - 11/12/2023 17:00

  Hengitysterapeuttikoulutus käsittää kolme erillistä viikkoa. Voit tulla mukaan ja aloittaa koulutuksen halutessasi tällä 2. viikolla, vaikka et olisi vielä osallistunut ykkösviikolle. Tämä koulutusviikko pidetään englanniksi, ja tarvittaessa käännetään suomeksi.

  Hengitysterapeuttikoulutuksen 2. viikko: Syntyen Rakkauteen

   Ensimmäisen hengityksen myötä lapsi tulee elämään ja erkaantuu äidin kehosta. Lapsi jättää syntyessään kohdun lämpimän, tutun, turvallisen ja ravitsevan kodin. Hän saapuu tuntemattomaan maailmaan. Usein meiltä puuttuu ymmärrys miten meidän tulisi vastaanottaa tämä vastasyntynyt pienokainen. Sen seurauksena monet meistä ovat tulleet maailmaan trauman kautta ja kokeneet jo syntyessään kaksi peruspelkoa: elämän- ja kuolemanpelon.

  Syntymätrauma luo meille tiedostamattomia käyttäytymismalleja. Meidän on vaikea luottaa, jännitymme helposti, pelkäämme tuntematonta ja muutoksia myöhemmin elämässämme. Syvimmin syntymätrauma vaikuttaa käytökseemme ihmissuhteissa. Päädymme helposti tuhoisaan riippuvuuteen ja epätoivoisiin ihmissuhteisiin, koska emme tiedä, kuinka sulautua ja erkaantua terveellä tavalla ihmissuhteissamme. Olemme kadottaneet oman keskuksemme ja elämän voimamme.

  Tällä koulutusviikolla työskentelemme näiden varhaisten pelkojen ja ehdollistumien kanssa. Puramme kehomuistista traumaattisia kokemuksia ja saamme parantavan kokemuksen näistä varhaisista ajoista. Sen myötä voimme jatkaa elämää luottavaisena ja elinvoimaisena eteenpäin. Voimme rakentaa ihmissuhteemme terveemmälle pohjalle.

  Dwari

  Dwari on työskennellyt terapeuttina jo lähes 40 vuotta. Hän opiskeli ensin hengitysterapiaa kolme vuotta Berliinissä ja myöhemmin rebirthing - työskentelyä, primaaliterapiaa, tantraa ja perhekonstellaatiota. Tavattuaan Oshon 1977 hänen elämänsä suuntautui kohti meditaatiota. Hän opettaa Osho Diamond Breath -hengitysterapiaa ja perhekonstellaatiota ympäri maailmaa. Lisätietoa Dwarista löydät hänen kotisivuiltaan www.dwari-lifeskills.net

  Aikataulu

  Saapuminen maanantaina 4.12. klo 17.00 – 17.30.
  Koulutus päättyy maanantaina 11.12. klo 17.00 mennessä.

  Hinta ja Ilmoittautuminen

  Ilmoittautuminen koulutuksen toiseen viikkoon tapahtuu tarkistamalla ensin meiltä, että koulutuksessa on tilaa ja maksamalla sen jälkeen koulutusmaksun ensimmäinen erä 300 € tai koko koulutusmaksu 1350 € Elontulen tilille. Early bird -hinta 1250 € on voimassa 31.10.2023 saakka! Jos osallistut koulutuksen Internship- tai Assistenttivaiheeseen, maksu on 1150 € (early bird -hinta 1050 €, kun maksat viimeistään 31.10.2023). Koulutusmaksut sisältävät täysihoidon.

  Maksun tiedot:
  Maksun saaja: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
  IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
  Pankki: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
  Viesti: Hengitysterapeuttikoulutus 2, 4.-11.12.2023. Kirjoita myös osallistujan nimi, jos se on eri kuin maksaja.

  Ensimmäisen erän 300 € maksaminen tarkoittaa koulutusmaksuun sitoutumista. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Mahdollinen loppusuoritus maksetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

  HENGITYSTERAPEUTTIKOULUTUS

  Tässä koulutuksessa opimme työskentelemään hengityksen ja kehon energian kanssa. Opit käyttämään syvähengitystä työkaluna. Saat myös valmiuksia työskennellä muiden ihmisten kanssa.

  Opit erilaisia terapeuttisia ja meditatiivisia hengitystekniikoita, jotka tukevat sisäistä muutostasi ja joita voit käyttää työskennelllessäsi muiden ihmisten kanssa. Saat kosketuksen unohdettuun energiaasi ja pystyt sopeuttamaan sen elämääsi ilman, että sinun tarvitsee tukahduttaa sitä. Syvähengityksen avulla voit käydä läpi suuriakin muutoksia omassa elämässäsi. Syvä ja tietoinen hengitys lisää kykyäsi rentoutua ja nauttia elämästä.

  Lue lisää syvähengityksetä sivuiltamme elontuli.fi.

  KOULUTUKSEN 3 VAIHETTA

  ENSIMMÄINEN VAIHE käsittää kolme viikkoa:

  Viikko 1: HENGITTÄEN ELÄMÄÄN 3.-10.4.2023
  Kouluttajina Pragita ja Sudeva
  Koulutuksen ensimmäisellä viikolla autamme kehoa maadoittumaan. Käytämme voimakasta syvähengitystä, kehoterapiaa, bioenergeettisiä harjoituksia ja aktiivisia meditaatioita hengityksen ja kehon avaamiseen. Vapautamme kehoa stressistä ja lihasjännityksistä. Opit tulemaan tietoiseksi hengityksestäsi, sen rytmistä ja vaihtelevuudesta.

  Viikko 2: SYNTYEN RAKKAUTEEN 4.-11.12.2023
  Kouluttajana Dwari
  Koulutuksen toisella viikolla opit käyttämään syvähengitystä syntymä- ja varhaisvaiheiden traumoista vapautumiseen. Parantavan syntymäkokemuksen myötä opit luomaan uudenlaisia positiivisia siteitä ihmissuhteissasi. Voit synnyttää uuden luottamuksen elämään. Syvähengityksen avulla löydät uudelleen yhteyden pallea- ja vatsahengitykseen. Niiden avulla voit vapauttaa seksuaalienergian virtausta kehossasi. Löydät uudenlaista nautintoa ja rakkautta itseäsi ja omaa kehoasi kohtaan.

  Viikko 3: MATKA ELÄMÄN ÄÄRILLE – KUOLEMAN KOSKETUSPINTA ELÄMÄÄN 30.10-6.11.2023
  Kouluttajina Pragita ja Sudeva
  Koulutuksen kolmannella viikolla tutkimme elämän äärillä olemista. Aloitamme syntymää edeltävästä ajasta ja hedelmöityksestä. Sieltä jatkamme matkaa toiseen ääripäähän kuoleman portille. Opimme avautumaan elämän arvoitukselle ja sille mahdolliselle lahjalle minkä kuolema voi tuoda elämäämme. Mikään ei voi tehdä selkeämmäksi rakkauden, myötätunnon ja tietoisuuden kokemisen tärkeyttä elämässämme, kuin se tosiasia ettemme ole täällä ikuisesti. Kuolemisen taito on taitoa päästää irti ja elää läsnäolevassa hetkessä ikäänkuin se olisi viimeinen hetkemme. Tällä ymmärryksellä olemme vapaita elämään täysillä – vapaita hengittämään syvään. Tiedämme mikä on tärkeää ja mikä ei. Kun sallimme tietoisuuden kuolevaisuudesta ohjata meitä läpi elämän, se ohjaa meidät kohti sitä keitä me todella olemme ja mikä on meissä kuolematonta.

  TOINEN VAIHE (INTERNSHIP):
  Käyt edellä mainitun kolmen viikon koulutusprosessin uudestaan. Olet osittain avustajan roolissa ja osittain osallistujan roolissa. Päivittäin on tunnin luento kehotyypeistä ja ryhmätilanteiden käsittelyä. Harjoittelet myös vetämään aktiivisia meditaatioita.

  KOLMAS VAIHE (ASSISTANT):
  Osallistut edellä mainittuun kolmen viikon koulutusprosessiin toimien koulutuksessa assistenttina. Se on työssä harjaantumisvaihe.

  Lämpimästi Tervetuloa mukaan!!

  Jos kiinostuksesi herää, ota yhteyttä rohkeasti! Annamme mielellämme lisätietoa koulutuksesta.

  Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi
  www.elontuli.fi