fbpx
< 2023 >
Tammikuu
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
joulukuu
joulukuu
joulukuu
joulukuu
joulukuu
joulukuu
1
  • A NEW BEGINNING SoundMedicine – NewYearJourney
    17:00 -13:00
    01/01/2023-01/01/2023
    A NEW BEGINNING
    SoundMedicine – NewYearJourney
    Pe 30.12. klo 17.00 – su 1.1. klo 13
    Elontuli – kurssikeskus
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Tule viettämään uudella tavalla!!❤️🔥

    TAUSTA TARINAA
    Nyt on mahdolliosuus päästä kokemaan jotakin uutta yhdessä. Olen järjestänyt viime vuosina lukemattomia ”äänimatkoja”. Rakastan tutkia intuitiivisesti syntyvän musiikin ja äänimaiseman kautta itsetutkiskelun intentiolla olevia läsnäolevia tiloja. Olen järjestänyt äänimatkoja työpajoina (SoundMedicine-DeepJourney) ja välillä enemmän konserttimuotoisena (ImproFlow-concert). Välillä olen kannustamassa livemusiikilla vapaaseen tanssiin (ImproFlow_Dance). Nyt minulle avautui upea tlaisuus järjestää tämä viikonloppu äänimatka upeissa Elontuli- kurssikeskuksen tiloissa ja vieläpä täydellä ylläpidolla. Tästä tulee upea kokemus meille kaikille. Tuntuu vahvalta jo nyt.

    MISTÄ ON KYSYMYS?
    Äänimaisemat, improvisoitu musiikki ja kosmiset värähtelyt, yhdessä luotu ja alati muuttuva tila johdattaa itsen tutkiskelun äärelle. Viikon lopun aikana saat antautua syvälliselle matkalle itseesi. Äänimatka retriitin intentiona, syvimpänä pyrkimyksenä on vahvistaa yhteyttä intuitiosi kanssa, ja vahvistaa herkkyyttäsi oman tutuutesi, sisäisen äänesi kuuntelemisessa.

    Syvällisen työskentelyn lisäksi lauantaina on omakohtaista aikaa integroida ensimäisen äänimatka-osuuden oivalluksia lauantaina retkeilemällä upeassa luonnossa ja idyllisessä miljössä. Minun mukana pääsee myös halutessaan retkelle, tai jos mielumin haluaa ottaa omaa aikaa niin paikan päällä saa vinkkejä reiteistä. Säästä tai muista syistä voit työskennellä vapaasti itselle sopivalla tavalla myös oleskellen upeassa Elontuli kurssikeskuksessa. Saat siis kokea kaksi taatusti erilaista ja syvää äänimatkaa ja kokemukseni mukaan kohtaat jotakin transformoivaa itsessäsi ja palaat viikonlopulta autenttisempana versiona itsestäsi. Mikä upea mahdollisuus meille kaikille saada aloittaa alkava vuosi uudistuneena.

    KENELLE?
    Tämä on retriitti, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin olet!

    Tämä on viikonloppu on tarkoitettu sinulle,
    -joka kaipaat uutta näköalaa polullesi
    -joka olet valmis menemään uusiin paikkoihin itsessäsi
    -joka olet valmis uusille avautumisille omassa elämässäsi
    -joka kaipaa paikkaa ja tilaa antautumiselle
    -jonka sisäinen kaipuu on saada kokea enemmän
    -joka tuntee jos sisimmässään, että tämä olemassa oleva ei voi olla kaikki mitä on, vaan on olemassa vielä enemmän.
    Voi myös olla, että työskentelet jo vastaavanlaisella intentiolla olevissa yhteyksissä omien asiakkaittesi kanssa ja/tai järjestät hyvinvointitapahtumia ja sinulla on paljonkin kokemuksia fasilitoijana olemisesta. Onko tässä nyt sinun vuorosi antaa itsellesi mahdollisuus antautua rakkaudella luodun tilan kannateltavaksi? Et tarvitse myöskään aikaisempaa kokemusta. Kerron kyllä kaiken olennaisen, jotta jokainen voi antautua kokemaan turvallisesti enemmän.

    OHJELMA:

    PERJANTAI

    16 Tervetuloa (16  jälkeen ovet auki)
    17 Vegaaninen ruokailu
    18 Aloituspiiri
    Hiljaisuus – Kakao
    SoundMedicine – Äänimatka 1
    23 Healing sounds
    hiljainen, rentouttava ja rauhoittava äänimaisema 23-07
    (voit halutessasi jäädä nukkumaan saliin)

    LAUANTAI

    7.30 Äänimaisemallinen herätys salissa ja omissa huoneissa
    Retki läheiseen järveen pulahdukselle
    09 Runsas aamupala hiljaisuudessa
    Avataan tila puheelle ja kokemusten jakamiselle piirissä
    11 Osittain ohjattu, vapaa kehollinen harjoitus live sello musiikilla
    12 Lounas
    13 Vapaata olemista/omaa työskentelyä
    Hale lähtee viemään halukkaat luontoretkelle
    17 Vegaaninen ruokailu
    18 Yhteinen piiri matkalle ”The New Beginning”
    SoundMedicine – Äänimatka 2 (+kakao)
    (Kokemuksen mukaan tästä äänimatkasta tulee hyvin erilainen kun ensimäisestä. Tämä voi muuttua myös sisäisestä matkasta enemmän vapaaksi tanssiksi)
    22 New Year Sauna
    00 The New Beginning
    (halutessaan voi jäädä nukkumaan saliin)

    SUNNUNTAI

    08 Äänimaisemallinen herätys salissa ja omissa huoneissa
    Retki läheiseen järveen pulahdukselle
    09 Runsas aamupala
    Avataan tila puheelle ja kokemusten jakamiselle piirissä
    11 Vapaamuotoinen kehollinen harjoitus (yoga/harjoitus/venyttely) live sellomusiikilla
    12 Lounas

    Ruokailujen lisäksi Elontulessa on jatkuvasti saatavilla myös teetä ja hedelmiä/pähkinöitä

    MITÄ MAKSAA?

    November bird 275€ (Tarjous voimassa 30.11 asti)
    Early December bird 295€ (Tarjous voimassa 1.-15.12)
    Viikonlopun normaali hinta 325€ mikäli paikkoja vielä on. Mukaan mahtuu max. 40.
    Hinta sisältää majoituksen 2-5 hengen huoneissa(lakanat ja pyyhkeet) ja täyden ylläpidon ohjelmineen. Oma huone 40€ lisämaksulla.

    KUINKA ILMOITTAUDUN MUKAAN?

    Maksamalla 150€ ensimmäinen erä kokonaismaksusta ja laittamalla viesti tai sähköposti Halelle.
    Maksun voi maksaa Halen Mobilepay / tilisiirtona Osuuspankki
    0443838414 tai FI 95 5640 0250 0122 05 (Hannu-Pekka Heikkilä)
    Merkitsethän maksuun SoundMedicineNY2023 ja nimen jota maksu koskee.
    Loppuosa maksusta maksetaan paikan päällä (kät.+ ed. maksutavat). Tai halutessasi voit maksaa koko summan varausmaksun yhteydessä.
    Lääkärintodistuksella voit saada varausmaksun takaisin.

    KUKA JÄRJESTÄÄ TAPAHTUMAN?

    Äänimatka-retriitin fasilitoi Hale Heikkilä. Hänen polku retriitin ohjaajaksi on kulkenut monivaiheisen matkan kantapääopistossa, joksi hän elämää nimittää. Muusikko hurahti oman elämän muutoksen vauhdittamana työskentelemään yhteyksissä, joiden tarkoituksena on henkisen hyvinvoinnin lisääminen. Monipuolisen klassisen taustan omaava improvisointiin ja intuitiiviseen luomiseen hurahtanut muusikko liikkuu sujuvasti luonnonäänien, erilaisten kulttuuriperinteiden, aikakausien ja tapojen välillä unohtamatta elektronisen ulottuvuuden mahdollisuuksia. Hale luo ja kannattelee tilaa laulaen, soittaen selloa, kosketin- ja rytmisoittimia. Hän rakastaa pitää tilaa isoillekin prosesseille. Hän rakastaa työskennellä erilaisissa yhteyksissä, joiden tarkoitus on lisätä myötätuntoa, vahvistaa kokijan omaa sisäistä ääntä ja löytää oma sisäinen viisaustensa ja voimansa, sekä edistää yksilöiden omia henkilökohtaisia ja kollektiiveja prosesseja pois erillisyyden kokemisesta. Työpajojen ja ryhmäretriittien lisäksi Hale työskentelee kasvotusten ja etänänä tukemalla jokaisen asiakkaan omaa henkilölkohtaista polkua sekä järjestää yksityisiä retriittejä transformaatiota kaipaaville. Yksi Halen intohimoista on sparrailla erityisesti esimies- asemassa olevia tutkimaan omia johtamistapojaan, ja ulottaa syvällisen itsensä ymmärtämisen kautta avautuva transformatiivinen muutos lopulta koko (työ)yhteisöön.
    Tyhmiä kysymyksiä ei ole? Kysy mitä tahansa tulee mieleen.

    IG: @haleheal
    www.hale.fi
    hpekka@gmail.com
    Tapahtumaa saa myös jakaa 🙂

    OHJELMASTA TARKEMMIN JA LISÄTIETOJA:
    Kokoonnumme yhteen. Lyhyen alkupiirin jälkeen antaudumme kaakaon nauttimisen kautta äänimatkalle. Seremoniallinen kaakao itsessään on omiaan hiljentämään ylirationaalisen mielen ja kohdistamaan  huomio paremmin sydämeen. Etelä- ja väliameriikan alkuperäiskansat kutsuvat seremonia laatuista kaakaota sademetsän lääkkeeksi. Kaakao avaa mahdollisuuden saada parempi yhteys sisimpään.

    Laskeudumme tutkiskelemaan sisimpäämme ja asetumme sopivaan paikkaa, jossa voimme antaa äänen ja musiikin fasilitoida meidät matkalle kokemaan sitä mikä haluaa tulla näkyväksi juuri tässä hetkessä. Musiikki ja äänimaailma kannattelevat meidät liikkumaan ajassa ja tilassa, muistoissa ja tarinoissa, oivalluksissa ja irtipäästämisissä. Musiikki liikuttaa meitä kokemaan sen mikä omissa ja kollektiiveissa prosesseissa on juuri tuolloin hyvä ja tarpeellista.

    Deep journey osuus voi nostaa pintaan ajatusrakennelmia meissä itsessämme, jotka eivät enää palvele nykyisyydessämme. Itse itsellemme kertomat tarinat ja uskomukset voivat nousta pintaan erilaisina tunteina, kehon liikkeinä, ajatuksina jne. Rajoittavien uskomusten näkyväksi tullessa sinulla on mahdollisuus päästä purkamaan niitä.

    Tarkoituksena on siis luoda tila sinulle, joka haluat tutkiskella itseäsi ja saada äänimatkan luoman ajattoman tilan/tilattoman ajan kautta mahdollisuuden löytää uusia tapoja nähdä itseäsi ympäröivä maailma. Sinulla on mahdollisuus antautua tutkimaan sitä, mikä sinua liikuttaa ja mihin oma sisäinen viisautemme sinua haluaa ohjata. Mihinkään ei tarvitse kuitenkaan pyrkiä, voit vain olla juuri sellainen kun olet.

    Musiikissa soi ikiaikaiset rytmit ja monenlaiset maisemat ja tunnelmat. Kaikki musiikki ja äänimaailma syntyy intuitiivisesti hetkessä yhteisestä energiastamme käsin luoden ainutlaatuisen kokemuksen. Tunnistettavina soittimina on käytössä sello, pianoa, huiluja, rytmisoittimia ja tietysti ihmisääni kaikkine puolineensa. Musiikki ja tuotettu ääni auttaa meitä siirtymään arkimielestä syvempiin alitajunnan kerroksiin. Tässä osuudessa tilaa fasilitoidaan äänentuottamisen lisäksi mm. intuitiivisen kosketuksen, puheen ja tuoksujen avulla.

    DeepJourneyn jälkeen energia muuttuu keveän lempeäksi rauhoittuen ja hiljentyen. Voit nauttia rauhoittavasta tilasta ja olla oivalluksiesi kanssa tai turvallisesti nukahtaa kosmisiin energioihin. Yön aikana äänimaailma ylläpitää rauhaa ja turvaa kaiken alitajuisen integroitumiseen itsessä. Rauhallinen äänimaisema fasilitoi meidät yön yli. Riittävän hiljaa, jotta halutessaan voi nukahtaa samaan tilaan. Vaihtoehtoisesti voi siirtyä omaan huoneeseen.

    Luonnon äänet herättävät seuraavaan aamuun. Luonnosta äänitetyt maisemat yhdistelemällä improvisoituun intrumentaalimusiikkiin johdattavat meidät aamuun. Lopulta astumme itse luonnon keskelle kun kävelemme läheiseen järveen aamu-uinnille.

    Sieltä palattua nautimme aamupalaa jakopiirin merkeissä ja voimme jakaa kokemuksia.

    Lauantaina päivällä voit nauttia upeissa erämaamaisemissa kurssikeskuksen lähistöllä omaehtoisesti retkeillen. Voit viettää myös päivän kurssikeskuksen omissa puitteissa.

    Lauantaina illalla lähdemme uudelle äänimatkalla, joka todennäköisesti on hyvin erilainen ja avaa ihan toisenlaisia asioita näkyväksi. Illan päätteeksi halukkaille on lämmitetty NewYear sauna. Äänimatkan päätteeksi juhlistamme vuoden vaihtumista yhdessä pienin seremonioin.  Pääset pulahtamaan läheiseen järveen uuden vuoden kunniaksi.
    Molempina aamuina on kehollinen osittain ohjattu, mutta vapaa harjoitus, jota säestää live sellomusiikki. Sinulla ei tarvitse olla jooga taustaa tms osallistuaksesi tähän harjoitukseen. Saat riittävästi ohjeita, että pääset tekemään hetkestä juuri sinun näköisesi.
    Huomioithan ruokailun retriitillä.
    Henkilökohtaisesti suosittelen paastoa / osittaista paastoa ruokailusta maksimaalisen hyödyn saamiseksi. Aamupala on runsas ja monipuolinen molempina päivinä. Lauantaina on tarjolla iltapäivällä myös vegaanista lämmintä ruokaa, sitä kaipaaville. Elontulessa on kuitenkin jatkuvasti saatavilla myös snacksiä ja hedelmiä niitä tarvitseville, eli jos paastoaminen tuntuu hankalalta, niin sen ei tarvitse olla este osallistumiselle. Tunnustele siis itsessäsi mikä tuntuu sopivalta.
    Eli jos haluat parhaimman hyödyn äänimatkoista, suosittelen lämpimästi paastota saman päivän aamupalasta asti (myös perjantaina). Itse aion tehdä niin. Jos tuntuu vaikealta päättää, että haluatko paastoilla, niin yksi vaihtoehto voi olla paastoilla perjantaina ja nautiskella ruuan runsaudesta enemmän lauantaina ja sunnuntaina. Tunnustele mikä sinulle tuntuu sopivalta.

    YHTEYS:

    Ilmottautumisen yhteydessä ilmoita Halelle, jos sinut saa liittää mukaan yhteiseen WhatsUp ryhmään yhteisten kyytien sopimiseksi.
    Elontulen nettisivuilta löytyy myös hyvät ohjeet. Kuinka päästä paikalle myös julkisilla. https://elontuli.fi/nain-loydat-perille

    OTA MUKAAN:
    -Vesipullo
    -Oma joogamatto jos on
    -Päiväkirja (oivalluksien ja ajatuksien ylöskirjaamista varten)
    -Avointa mieltä ja rohkeutta
    -Saunomis/uinti kamppeet
    -Korvatulpat herkkäunisille

2
3
4
5
6
  • Deep Breathing Weekend with Breath Training Team
    17:00 -18:00
    06/01/2023-08/01/2023
    WELCOME TO A NEW YEAR DEEP BREATHING WEEKEND ON 6 – 8.1.2023 WITH OUR BREATH TRAINING TEAM IN ELONTULI!

    This weekend is suitable for everyone, come and begin your new year and a new you with us!

    We have been asked many times for a WEEKEND of DEEP BREATHING and here it is, with a wonderful team of trainers and trainees! We are offering an EARLY BIRD price until 15.12.2022, what a great Christmas gift for yourself or a loved one!

    This is a time to release the old from your life and make room for all that is new.

    Our program includes deep breathing to open the body, active meditations, revitalizing encounters with others and deeply melting touch. We invite you to ground into your body and to find a presence and strength within yourself. The sauna and ice swimming experience will help to release the old baggage you may be carrying!

    If you are a newcomer, this weekend offers you a chance to experience deep breathing and what it has to offer. You may also want to see if this weekend awakens in you an interest to try a whole breath week in the future.

    If you are familiar with deep breathing, this weekend invites you to start your new year with a clean slate, as this method offers a chance to come even closer to your authentic self. Deep breathing increases a flowing freedom within your body and your whole life. The whole program will be translated into English for those who need it.

    Deep breathing as a therapeutic method

    Deep breathing is a safe and effective method to open the body to release tension. After birth, most of us have the ability to breathe deeply. Over the years, traumatic experiences and setbacks that we are not able to come to terms with, begin to build up in our physical bodies causing tension that literally shrinks the living space around us. We lose the ability to be spontaneous and breathe naturally. Deep breathing begins to massage open these tensions, making more space for us. It helps us to feel our true emotions and find our way back to our authentic selves.  With the help of deep breathing we are able to again reach the childlike, spontaneous joy that we used to know, we are able to find pleasure, openness and the ability to live in the moment.  When our breathing truly becomes deeper our lives can change and we can find a way to accept ourselves and our bodies as we really are.

    Where?

    This weekend is being held at the beautiful course centre of Elontuli in Karjalohja, Finland from Friday 6.1.2023 starting at 17.00 until Sunday 8.1.2023 ending at 18.00. The address of the course centre is Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). You can find instructions on how to find us in this link https://elontuli.fi/en/how-to-get-here/

    There is a Facebook group by the name Syvähengitysviikonloppu Elontulessa 6.-8.1.2023 where you can offer or enquire about car rides to and from Elontuli. Our trainers and trainees are arriving from all over Finland; Oulu, Savonlinna, Turku and Helsinki. You may also arrive in Elontuli the day before the course starts at a DISCOUNTED FULL BOARD price of 80 €/night. You may enquire about shared car rides from Oulu and Savonlinna from our trainers.

    Prices and registration

    Price for the whole weekend (Friday – Sunday) 320 €.
    Early bird -price 280 € UNTIL 15.12.2022!
    The price includes accommodation, meals and the weekend program.

    Reserve your place by contacting Elontuli and checking that there are spaces left for the weekend by e-mail elontuli@elontuli.fi  or tel. Pragita +358 50 5575563. You can then confirm your place by paying for the whole weekend or by paying the first installment of 150€. By paying the first installment you commit to paying for the whole weekend. Payment is binding and will be returned only in the case of illness confirmed by a doctors certificate. The final full payment must be made by 30.12.2022.

    Payment details

    Account number: FI50 5236 0420 1001 95
    Payment made to: Elontuli Oy
    Payment message:  Deep breathing weekend 6.-8.1.2023
    If the payment is made by someone other than the person attending, please write the name of the person attending in the payment message.

    After making payment please inform Elontuli by e-mail elontuli@elontuli.fi  or tel. Pragita +358 50 5575563. We will then send you an invitation message containing the practical information you need about the weekend.

    Accomodation in Elontuli is in rooms of 2 – 5 people. If you wish to have your own room, the extra price is 40 € / night (please add this when making payment and mention it in your payment message).

    Please do not hesitate to contact us if you have any questions about this beautiful weekend!

    We warmly welcome you!!

    Our deep breathing team of trainers and trainees:
    Navino – Arja Immonen, Tara – Susanna Valtanen, Hansu Lehtonen, Millamari Tommiska and Erkki Makkonen

  • Kaikille avoin syvähengitysviikonloppu hengitystreinitiimin kanssa!
    17:00
    06/01/2023-08/01/2023

    TERVETULOA SYVÄHENGITTÄMÄÄN!
    UUSI VUOSI KÄYNTIIN HENGITYSTREINITIIMIN JOHDATTAMANA.

    Tule vapauttamaan vanhaa ja tekemään tilaa uudelle.

    Ohjelmassa on avaavaa syvähengitystä, aktiivisia kehollisia meditaatioita, ravitsevia kohtaamisia ja sulattavaa kosketusta. Tule laskeutumaan omaan kehoosi, löytämään läsnäoloa ja omaa voimaasi. Sauna ja avanto ovat osaltaan apuna vanhoista kuormista luopumisessa.

    Viikonloppu tarjoaa tilaisuuden tutustua syvähengitykseen. Voit myös tutkia mahdollisuutta jatkaa myöhemmin syvähengitysviikolle. Viikonloppu kutsuu myös jo kokeneempia hengittäjiä aloittamaan uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Syvähengitystyöskentely tarjoaa mahdollisuuksia päästä yhä lähemmäs itseä. Se lisää virtaavuutta, vapautta ja nautintoa kehoon ja elämään. Ohjelma käännetään tarvittaessa englanniksi.

    Syvähengitys metodina
    Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään. Vuosien myötä traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, alkavat kertyä kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä alamme hieroa näitä jännityksiä auki ja tekemään tilaa. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on.

    Missä
    Tapahtuma alkaa upeassa Elontulen kurssikeskuksessa perjantaina 6.1.2023 klo 17 alkaen ja päättyy sunnuntaina 8.1.2023 klo 18 mennessä. Elontuli sijaitsee Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Ohjeet perille löytyy elontulen nettisivuilta https://elontuli.fi/nain-loydat-perille/.

    Facebook -tapahtumassa nimellä Syvähengitysviikonloppu Elontulessa 6.-8.1.2023 voi halutessaan kysellä tai tarjota kimppakyytiä. Viikonlopun ohjaajat saapuvat Elontuleen ympäri Suomea esimerkiksi Oulusta, Savonlinnasta, Turusta ja Helsingistä. Elontuleen voi saapua majoittumaan jo vuorokautta aiemmin täysihoidon ALE hinnalla 80 €/vrk. Voit halutessasi sopia ohjaajien kanssa kimppakyydistä esimerkiksi Oulun tai Savonlinnan suunnalta.

    Hinnat ja ilmoittautuminen
    Viikonlopun (pe-su) hinta on 320 €.
    Early bird -hinta 280 € on voimassa vielä 15.12.2022 asti!
    Hinta sisältää ohjelman ja täysihoidon.

    Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä Navinoon ( Arja Immonen ) ja tarkistamalla että viikonlopussa on tilaa: uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624. Voit sitten vahvistaa paikkasi maksamalla viikonlopun tai ensimmäinen erän siitä 150 €. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko tapahtuman. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppumaksu maksetaan viimeistään 30.12.2022.

    Maksutiedot
    Tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
    Maksun saaja: Elontuli Oy
    Viesti: Syvähengitysviikonloppu 6.-8.1.2023
    Jos maksaja on eri kuin osallistuja, ilmoitathan viestikentässä myös osallistujan nimen.

    Maksusorituksesi jälkeen laita viesti Navinolle: uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624. Lähetämme sinulle kutsukirjeen, josta selviää käytännön asiat.

    Majoittuminen Elontulessa tapahtuu 2-5 hengen huoneissa. Jos haluat oman huoneen lisämaksu on 40 €/yö (lisää lisämaksu maksaessasi).

    Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja viikonlopusta !

    Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

    Syvähengitystreinitiimi – hengitysterapeutit ja assistenttivaiheen hengitystreiniläiset:
    Navino – Arja Immonen (uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624), Tara – Susanna Valtanen, Hansu Lehtonen, Millamari Tommiska ja Erkki Makkonen

7
  • Deep Breathing Weekend with Breath Training Team
    17:00 -18:00
    07/01/2023-08/01/2023
    WELCOME TO A NEW YEAR DEEP BREATHING WEEKEND ON 6 – 8.1.2023 WITH OUR BREATH TRAINING TEAM IN ELONTULI!

    This weekend is suitable for everyone, come and begin your new year and a new you with us!

    We have been asked many times for a WEEKEND of DEEP BREATHING and here it is, with a wonderful team of trainers and trainees! We are offering an EARLY BIRD price until 15.12.2022, what a great Christmas gift for yourself or a loved one!

    This is a time to release the old from your life and make room for all that is new.

    Our program includes deep breathing to open the body, active meditations, revitalizing encounters with others and deeply melting touch. We invite you to ground into your body and to find a presence and strength within yourself. The sauna and ice swimming experience will help to release the old baggage you may be carrying!

    If you are a newcomer, this weekend offers you a chance to experience deep breathing and what it has to offer. You may also want to see if this weekend awakens in you an interest to try a whole breath week in the future.

    If you are familiar with deep breathing, this weekend invites you to start your new year with a clean slate, as this method offers a chance to come even closer to your authentic self. Deep breathing increases a flowing freedom within your body and your whole life. The whole program will be translated into English for those who need it.

    Deep breathing as a therapeutic method

    Deep breathing is a safe and effective method to open the body to release tension. After birth, most of us have the ability to breathe deeply. Over the years, traumatic experiences and setbacks that we are not able to come to terms with, begin to build up in our physical bodies causing tension that literally shrinks the living space around us. We lose the ability to be spontaneous and breathe naturally. Deep breathing begins to massage open these tensions, making more space for us. It helps us to feel our true emotions and find our way back to our authentic selves.  With the help of deep breathing we are able to again reach the childlike, spontaneous joy that we used to know, we are able to find pleasure, openness and the ability to live in the moment.  When our breathing truly becomes deeper our lives can change and we can find a way to accept ourselves and our bodies as we really are.

    Where?

    This weekend is being held at the beautiful course centre of Elontuli in Karjalohja, Finland from Friday 6.1.2023 starting at 17.00 until Sunday 8.1.2023 ending at 18.00. The address of the course centre is Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). You can find instructions on how to find us in this link https://elontuli.fi/en/how-to-get-here/

    There is a Facebook group by the name Syvähengitysviikonloppu Elontulessa 6.-8.1.2023 where you can offer or enquire about car rides to and from Elontuli. Our trainers and trainees are arriving from all over Finland; Oulu, Savonlinna, Turku and Helsinki. You may also arrive in Elontuli the day before the course starts at a DISCOUNTED FULL BOARD price of 80 €/night. You may enquire about shared car rides from Oulu and Savonlinna from our trainers.

    Prices and registration

    Price for the whole weekend (Friday – Sunday) 320 €.
    Early bird -price 280 € UNTIL 15.12.2022!
    The price includes accommodation, meals and the weekend program.

    Reserve your place by contacting Elontuli and checking that there are spaces left for the weekend by e-mail elontuli@elontuli.fi  or tel. Pragita +358 50 5575563. You can then confirm your place by paying for the whole weekend or by paying the first installment of 150€. By paying the first installment you commit to paying for the whole weekend. Payment is binding and will be returned only in the case of illness confirmed by a doctors certificate. The final full payment must be made by 30.12.2022.

    Payment details

    Account number: FI50 5236 0420 1001 95
    Payment made to: Elontuli Oy
    Payment message:  Deep breathing weekend 6.-8.1.2023
    If the payment is made by someone other than the person attending, please write the name of the person attending in the payment message.

    After making payment please inform Elontuli by e-mail elontuli@elontuli.fi  or tel. Pragita +358 50 5575563. We will then send you an invitation message containing the practical information you need about the weekend.

    Accomodation in Elontuli is in rooms of 2 – 5 people. If you wish to have your own room, the extra price is 40 € / night (please add this when making payment and mention it in your payment message).

    Please do not hesitate to contact us if you have any questions about this beautiful weekend!

    We warmly welcome you!!

    Our deep breathing team of trainers and trainees:
    Navino – Arja Immonen, Tara – Susanna Valtanen, Hansu Lehtonen, Millamari Tommiska and Erkki Makkonen

  • Kaikille avoin syvähengitysviikonloppu hengitystreinitiimin kanssa!
    17:00
    07/01/2023-08/01/2023

    TERVETULOA SYVÄHENGITTÄMÄÄN!
    UUSI VUOSI KÄYNTIIN HENGITYSTREINITIIMIN JOHDATTAMANA.

    Tule vapauttamaan vanhaa ja tekemään tilaa uudelle.

    Ohjelmassa on avaavaa syvähengitystä, aktiivisia kehollisia meditaatioita, ravitsevia kohtaamisia ja sulattavaa kosketusta. Tule laskeutumaan omaan kehoosi, löytämään läsnäoloa ja omaa voimaasi. Sauna ja avanto ovat osaltaan apuna vanhoista kuormista luopumisessa.

    Viikonloppu tarjoaa tilaisuuden tutustua syvähengitykseen. Voit myös tutkia mahdollisuutta jatkaa myöhemmin syvähengitysviikolle. Viikonloppu kutsuu myös jo kokeneempia hengittäjiä aloittamaan uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Syvähengitystyöskentely tarjoaa mahdollisuuksia päästä yhä lähemmäs itseä. Se lisää virtaavuutta, vapautta ja nautintoa kehoon ja elämään. Ohjelma käännetään tarvittaessa englanniksi.

    Syvähengitys metodina
    Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään. Vuosien myötä traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, alkavat kertyä kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä alamme hieroa näitä jännityksiä auki ja tekemään tilaa. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on.

    Missä
    Tapahtuma alkaa upeassa Elontulen kurssikeskuksessa perjantaina 6.1.2023 klo 17 alkaen ja päättyy sunnuntaina 8.1.2023 klo 18 mennessä. Elontuli sijaitsee Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Ohjeet perille löytyy elontulen nettisivuilta https://elontuli.fi/nain-loydat-perille/.

    Facebook -tapahtumassa nimellä Syvähengitysviikonloppu Elontulessa 6.-8.1.2023 voi halutessaan kysellä tai tarjota kimppakyytiä. Viikonlopun ohjaajat saapuvat Elontuleen ympäri Suomea esimerkiksi Oulusta, Savonlinnasta, Turusta ja Helsingistä. Elontuleen voi saapua majoittumaan jo vuorokautta aiemmin täysihoidon ALE hinnalla 80 €/vrk. Voit halutessasi sopia ohjaajien kanssa kimppakyydistä esimerkiksi Oulun tai Savonlinnan suunnalta.

    Hinnat ja ilmoittautuminen
    Viikonlopun (pe-su) hinta on 320 €.
    Early bird -hinta 280 € on voimassa vielä 15.12.2022 asti!
    Hinta sisältää ohjelman ja täysihoidon.

    Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä Navinoon ( Arja Immonen ) ja tarkistamalla että viikonlopussa on tilaa: uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624. Voit sitten vahvistaa paikkasi maksamalla viikonlopun tai ensimmäinen erän siitä 150 €. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko tapahtuman. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppumaksu maksetaan viimeistään 30.12.2022.

    Maksutiedot
    Tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
    Maksun saaja: Elontuli Oy
    Viesti: Syvähengitysviikonloppu 6.-8.1.2023
    Jos maksaja on eri kuin osallistuja, ilmoitathan viestikentässä myös osallistujan nimen.

    Maksusorituksesi jälkeen laita viesti Navinolle: uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624. Lähetämme sinulle kutsukirjeen, josta selviää käytännön asiat.

    Majoittuminen Elontulessa tapahtuu 2-5 hengen huoneissa. Jos haluat oman huoneen lisämaksu on 40 €/yö (lisää lisämaksu maksaessasi).

    Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja viikonlopusta !

    Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

    Syvähengitystreinitiimi – hengitysterapeutit ja assistenttivaiheen hengitystreiniläiset:
    Navino – Arja Immonen (uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624), Tara – Susanna Valtanen, Hansu Lehtonen, Millamari Tommiska ja Erkki Makkonen

8
  • Deep Breathing Weekend with Breath Training Team
    17:00 -18:00
    08/01/2023-08/01/2023
    WELCOME TO A NEW YEAR DEEP BREATHING WEEKEND ON 6 – 8.1.2023 WITH OUR BREATH TRAINING TEAM IN ELONTULI!

    This weekend is suitable for everyone, come and begin your new year and a new you with us!

    We have been asked many times for a WEEKEND of DEEP BREATHING and here it is, with a wonderful team of trainers and trainees! We are offering an EARLY BIRD price until 15.12.2022, what a great Christmas gift for yourself or a loved one!

    This is a time to release the old from your life and make room for all that is new.

    Our program includes deep breathing to open the body, active meditations, revitalizing encounters with others and deeply melting touch. We invite you to ground into your body and to find a presence and strength within yourself. The sauna and ice swimming experience will help to release the old baggage you may be carrying!

    If you are a newcomer, this weekend offers you a chance to experience deep breathing and what it has to offer. You may also want to see if this weekend awakens in you an interest to try a whole breath week in the future.

    If you are familiar with deep breathing, this weekend invites you to start your new year with a clean slate, as this method offers a chance to come even closer to your authentic self. Deep breathing increases a flowing freedom within your body and your whole life. The whole program will be translated into English for those who need it.

    Deep breathing as a therapeutic method

    Deep breathing is a safe and effective method to open the body to release tension. After birth, most of us have the ability to breathe deeply. Over the years, traumatic experiences and setbacks that we are not able to come to terms with, begin to build up in our physical bodies causing tension that literally shrinks the living space around us. We lose the ability to be spontaneous and breathe naturally. Deep breathing begins to massage open these tensions, making more space for us. It helps us to feel our true emotions and find our way back to our authentic selves.  With the help of deep breathing we are able to again reach the childlike, spontaneous joy that we used to know, we are able to find pleasure, openness and the ability to live in the moment.  When our breathing truly becomes deeper our lives can change and we can find a way to accept ourselves and our bodies as we really are.

    Where?

    This weekend is being held at the beautiful course centre of Elontuli in Karjalohja, Finland from Friday 6.1.2023 starting at 17.00 until Sunday 8.1.2023 ending at 18.00. The address of the course centre is Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). You can find instructions on how to find us in this link https://elontuli.fi/en/how-to-get-here/

    There is a Facebook group by the name Syvähengitysviikonloppu Elontulessa 6.-8.1.2023 where you can offer or enquire about car rides to and from Elontuli. Our trainers and trainees are arriving from all over Finland; Oulu, Savonlinna, Turku and Helsinki. You may also arrive in Elontuli the day before the course starts at a DISCOUNTED FULL BOARD price of 80 €/night. You may enquire about shared car rides from Oulu and Savonlinna from our trainers.

    Prices and registration

    Price for the whole weekend (Friday – Sunday) 320 €.
    Early bird -price 280 € UNTIL 15.12.2022!
    The price includes accommodation, meals and the weekend program.

    Reserve your place by contacting Elontuli and checking that there are spaces left for the weekend by e-mail elontuli@elontuli.fi  or tel. Pragita +358 50 5575563. You can then confirm your place by paying for the whole weekend or by paying the first installment of 150€. By paying the first installment you commit to paying for the whole weekend. Payment is binding and will be returned only in the case of illness confirmed by a doctors certificate. The final full payment must be made by 30.12.2022.

    Payment details

    Account number: FI50 5236 0420 1001 95
    Payment made to: Elontuli Oy
    Payment message:  Deep breathing weekend 6.-8.1.2023
    If the payment is made by someone other than the person attending, please write the name of the person attending in the payment message.

    After making payment please inform Elontuli by e-mail elontuli@elontuli.fi  or tel. Pragita +358 50 5575563. We will then send you an invitation message containing the practical information you need about the weekend.

    Accomodation in Elontuli is in rooms of 2 – 5 people. If you wish to have your own room, the extra price is 40 € / night (please add this when making payment and mention it in your payment message).

    Please do not hesitate to contact us if you have any questions about this beautiful weekend!

    We warmly welcome you!!

    Our deep breathing team of trainers and trainees:
    Navino – Arja Immonen, Tara – Susanna Valtanen, Hansu Lehtonen, Millamari Tommiska and Erkki Makkonen

  • Kaikille avoin syvähengitysviikonloppu hengitystreinitiimin kanssa!
    17:00
    08/01/2023-08/01/2023

    TERVETULOA SYVÄHENGITTÄMÄÄN!
    UUSI VUOSI KÄYNTIIN HENGITYSTREINITIIMIN JOHDATTAMANA.

    Tule vapauttamaan vanhaa ja tekemään tilaa uudelle.

    Ohjelmassa on avaavaa syvähengitystä, aktiivisia kehollisia meditaatioita, ravitsevia kohtaamisia ja sulattavaa kosketusta. Tule laskeutumaan omaan kehoosi, löytämään läsnäoloa ja omaa voimaasi. Sauna ja avanto ovat osaltaan apuna vanhoista kuormista luopumisessa.

    Viikonloppu tarjoaa tilaisuuden tutustua syvähengitykseen. Voit myös tutkia mahdollisuutta jatkaa myöhemmin syvähengitysviikolle. Viikonloppu kutsuu myös jo kokeneempia hengittäjiä aloittamaan uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Syvähengitystyöskentely tarjoaa mahdollisuuksia päästä yhä lähemmäs itseä. Se lisää virtaavuutta, vapautta ja nautintoa kehoon ja elämään. Ohjelma käännetään tarvittaessa englanniksi.

    Syvähengitys metodina
    Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään. Vuosien myötä traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, alkavat kertyä kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä alamme hieroa näitä jännityksiä auki ja tekemään tilaa. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on.

    Missä
    Tapahtuma alkaa upeassa Elontulen kurssikeskuksessa perjantaina 6.1.2023 klo 17 alkaen ja päättyy sunnuntaina 8.1.2023 klo 18 mennessä. Elontuli sijaitsee Karjalohjalla osoitteessa Merkniementie 94, Karjalohja (Lohja). Ohjeet perille löytyy elontulen nettisivuilta https://elontuli.fi/nain-loydat-perille/.

    Facebook -tapahtumassa nimellä Syvähengitysviikonloppu Elontulessa 6.-8.1.2023 voi halutessaan kysellä tai tarjota kimppakyytiä. Viikonlopun ohjaajat saapuvat Elontuleen ympäri Suomea esimerkiksi Oulusta, Savonlinnasta, Turusta ja Helsingistä. Elontuleen voi saapua majoittumaan jo vuorokautta aiemmin täysihoidon ALE hinnalla 80 €/vrk. Voit halutessasi sopia ohjaajien kanssa kimppakyydistä esimerkiksi Oulun tai Savonlinnan suunnalta.

    Hinnat ja ilmoittautuminen
    Viikonlopun (pe-su) hinta on 320 €.
    Early bird -hinta 280 € on voimassa vielä 15.12.2022 asti!
    Hinta sisältää ohjelman ja täysihoidon.

    Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä Navinoon ( Arja Immonen ) ja tarkistamalla että viikonlopussa on tilaa: uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624. Voit sitten vahvistaa paikkasi maksamalla viikonlopun tai ensimmäinen erän siitä 150 €. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko tapahtuman. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärin todistusta vastaan. Loppumaksu maksetaan viimeistään 30.12.2022.

    Maksutiedot
    Tilinumero: FI50 5236 0420 1001 95
    Maksun saaja: Elontuli Oy
    Viesti: Syvähengitysviikonloppu 6.-8.1.2023
    Jos maksaja on eri kuin osallistuja, ilmoitathan viestikentässä myös osallistujan nimen.

    Maksusorituksesi jälkeen laita viesti Navinolle: uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624. Lähetämme sinulle kutsukirjeen, josta selviää käytännön asiat.

    Majoittuminen Elontulessa tapahtuu 2-5 hengen huoneissa. Jos haluat oman huoneen lisämaksu on 40 €/yö (lisää lisämaksu maksaessasi).

    Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja viikonlopusta !

    Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

    Syvähengitystreinitiimi – hengitysterapeutit ja assistenttivaiheen hengitystreiniläiset:
    Navino – Arja Immonen (uusiq@hotmail.com / puh. 050 585 0624), Tara – Susanna Valtanen, Hansu Lehtonen, Millamari Tommiska ja Erkki Makkonen

9
10
11
12
13
  • Tantra for Couples Part 5
    17:00 -18:00
    13/01/2023-15/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    The Tantra For Couples Weekend Series (1-5) is designed to support, enliven and nourish the lives of those in a relationship. The step to come to a coupletantra course may be high but so far everyone has left the course with real satisfaction.

    Our coupletantra courses (1-5) are designed to be conducted in numerical order, ie you can only participate in the Tantra for couples part 2 if you have attended Tantra for couples part 1, etc.

    For courses for couples, we only accept couples living in a committed relationship. The weekend is quality time for a relationship. We create a supportive atmosphere in which the couple can focus on nurturing and deepening their relationship. You do not need previous experience of similar work. Whether the relationship is magic at the beginning, in the hills of happiness, edge of divorce … or something in between, you get the ideas to create a new kind of connection with your partner and wonderful exercises to take home.

    The intensivity and limitless possibilities are driving us into separate directions easily. Tantracourse has been created to bring more joy, pleasure and deeper connection into the relationship- not to forget the playfullness. In the course Pragita and Sudeva are creating a loving and supporting athmosphere, where couples can relax and find a new way of connecting. We can find also new ways how to meet our partner in connection and intimate life. For us tantra is pleasure of the body, relaxing and becoming sensitive in many different ways without pressure and demands. With tantric exercises we learn how to approve ourselves as we are; feeling and sexual beings. We learn how to love and listen to our bodies. Tantra helps us to enjoy our energy, ourselves and our partners. We can find new understanding, pleasure, approval to our dailylife and relationships by using the method of tantra.

    In the tantra course we:

    • find a new connection with our partner
    • find ability for deeply loving intimacy
    • use breath for energising and empowering our lives
    • move towards ecstasy of our bodies
    • search for healthy boundaries and good communication

    COURSE TRAINERS Pragita and Sudeva.

    You can find more information about Pragita and Sudeva from here.

    COURSE SCHEDULE

    You can arrive on Friday from 17.00
    Dinner at 18.00
    The course ends at the latest 18.00 on Sunday.

    PRICE AND BOOKING

    Price for the course is 380 €/person. You can also pay the course in two parts, first part is 150 €//person.
    Price includes accommodation and food.

    Couples who have already attended the part 5, may come to rehearse for the price of 220 €/person for Full board. Nice if you email or call us if you are interested in this option.

    More information about tantra and bookings.

    Inquiries and registrations: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    You can read feedback from tantra courses from here.

    A warm welcome to join !!

  • Paritantra 5
    17:00 -18:00
    13/01/2023-15/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Paritantraviikonloppujen sarja (1–5) on luotu tukemaan, elävöittämään ja ravitsemaan parisuhteessa olevien elämää. Kynnys tulla paritantra kurssille saattaa olla suuri, mutta toistaiseksi kaikki ovat lähteneet kurssilta todella tyytyväisinä kotiin.

    Pareille suunnatuille kursseille otamme vain sitoutuneessa parisuhteessa eläviä pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä ravitsemaan ja syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla… tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

    Elontulen Paritantrakurssit (1–5) on suunniteltu käytäväksi numerojärjestyksessä, eli esim. Paritantra 2 –kurssille voi osallistua vain, jos on käynyt Paritantra 1:n jne.

    Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

    Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

    Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

    Kurssilla:
    – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
    – löydämme kyvyn syvästi ravitsevaan intimiyteen
    – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
    – kuljemme kohti kehon ekstaasia
    – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

    KOULUTTAJAT Pragita ja Sudeva

    Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

    HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

    Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.
    Kurssin hinta 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö. Hinta sisältää täysihoidon.

    Parit, jotka ovat käyneet vitoskurssin voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö.

    Erikoistarjouksena tarjoamme kaikille pareille mahdollisuuden saapua jo torstai-iltana klo 17.00 alkaen ja olla yhden vuorokauden laskeutumassa ja ”nollaamassa” Elontulessa täysihoidon ALE hinnalla 80 €/hlö. Ottakaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneet tästä vaihtoehdosta.

    Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    Kurssipalautteita voit lukea täältä.

    Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

14
  • Tantra for Couples Part 5
    17:00 -18:00
    14/01/2023-15/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    The Tantra For Couples Weekend Series (1-5) is designed to support, enliven and nourish the lives of those in a relationship. The step to come to a coupletantra course may be high but so far everyone has left the course with real satisfaction.

    Our coupletantra courses (1-5) are designed to be conducted in numerical order, ie you can only participate in the Tantra for couples part 2 if you have attended Tantra for couples part 1, etc.

    For courses for couples, we only accept couples living in a committed relationship. The weekend is quality time for a relationship. We create a supportive atmosphere in which the couple can focus on nurturing and deepening their relationship. You do not need previous experience of similar work. Whether the relationship is magic at the beginning, in the hills of happiness, edge of divorce … or something in between, you get the ideas to create a new kind of connection with your partner and wonderful exercises to take home.

    The intensivity and limitless possibilities are driving us into separate directions easily. Tantracourse has been created to bring more joy, pleasure and deeper connection into the relationship- not to forget the playfullness. In the course Pragita and Sudeva are creating a loving and supporting athmosphere, where couples can relax and find a new way of connecting. We can find also new ways how to meet our partner in connection and intimate life. For us tantra is pleasure of the body, relaxing and becoming sensitive in many different ways without pressure and demands. With tantric exercises we learn how to approve ourselves as we are; feeling and sexual beings. We learn how to love and listen to our bodies. Tantra helps us to enjoy our energy, ourselves and our partners. We can find new understanding, pleasure, approval to our dailylife and relationships by using the method of tantra.

    In the tantra course we:

    • find a new connection with our partner
    • find ability for deeply loving intimacy
    • use breath for energising and empowering our lives
    • move towards ecstasy of our bodies
    • search for healthy boundaries and good communication

    COURSE TRAINERS Pragita and Sudeva.

    You can find more information about Pragita and Sudeva from here.

    COURSE SCHEDULE

    You can arrive on Friday from 17.00
    Dinner at 18.00
    The course ends at the latest 18.00 on Sunday.

    PRICE AND BOOKING

    Price for the course is 380 €/person. You can also pay the course in two parts, first part is 150 €//person.
    Price includes accommodation and food.

    Couples who have already attended the part 5, may come to rehearse for the price of 220 €/person for Full board. Nice if you email or call us if you are interested in this option.

    More information about tantra and bookings.

    Inquiries and registrations: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    You can read feedback from tantra courses from here.

    A warm welcome to join !!

  • Paritantra 5
    17:00 -18:00
    14/01/2023-15/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Paritantraviikonloppujen sarja (1–5) on luotu tukemaan, elävöittämään ja ravitsemaan parisuhteessa olevien elämää. Kynnys tulla paritantra kurssille saattaa olla suuri, mutta toistaiseksi kaikki ovat lähteneet kurssilta todella tyytyväisinä kotiin.

    Pareille suunnatuille kursseille otamme vain sitoutuneessa parisuhteessa eläviä pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä ravitsemaan ja syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla… tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

    Elontulen Paritantrakurssit (1–5) on suunniteltu käytäväksi numerojärjestyksessä, eli esim. Paritantra 2 –kurssille voi osallistua vain, jos on käynyt Paritantra 1:n jne.

    Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

    Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

    Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

    Kurssilla:
    – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
    – löydämme kyvyn syvästi ravitsevaan intimiyteen
    – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
    – kuljemme kohti kehon ekstaasia
    – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

    KOULUTTAJAT Pragita ja Sudeva

    Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

    HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

    Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.
    Kurssin hinta 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö. Hinta sisältää täysihoidon.

    Parit, jotka ovat käyneet vitoskurssin voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö.

    Erikoistarjouksena tarjoamme kaikille pareille mahdollisuuden saapua jo torstai-iltana klo 17.00 alkaen ja olla yhden vuorokauden laskeutumassa ja ”nollaamassa” Elontulessa täysihoidon ALE hinnalla 80 €/hlö. Ottakaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneet tästä vaihtoehdosta.

    Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    Kurssipalautteita voit lukea täältä.

    Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

15
  • Tantra for Couples Part 5
    17:00 -18:00
    15/01/2023-15/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    The Tantra For Couples Weekend Series (1-5) is designed to support, enliven and nourish the lives of those in a relationship. The step to come to a coupletantra course may be high but so far everyone has left the course with real satisfaction.

    Our coupletantra courses (1-5) are designed to be conducted in numerical order, ie you can only participate in the Tantra for couples part 2 if you have attended Tantra for couples part 1, etc.

    For courses for couples, we only accept couples living in a committed relationship. The weekend is quality time for a relationship. We create a supportive atmosphere in which the couple can focus on nurturing and deepening their relationship. You do not need previous experience of similar work. Whether the relationship is magic at the beginning, in the hills of happiness, edge of divorce … or something in between, you get the ideas to create a new kind of connection with your partner and wonderful exercises to take home.

    The intensivity and limitless possibilities are driving us into separate directions easily. Tantracourse has been created to bring more joy, pleasure and deeper connection into the relationship- not to forget the playfullness. In the course Pragita and Sudeva are creating a loving and supporting athmosphere, where couples can relax and find a new way of connecting. We can find also new ways how to meet our partner in connection and intimate life. For us tantra is pleasure of the body, relaxing and becoming sensitive in many different ways without pressure and demands. With tantric exercises we learn how to approve ourselves as we are; feeling and sexual beings. We learn how to love and listen to our bodies. Tantra helps us to enjoy our energy, ourselves and our partners. We can find new understanding, pleasure, approval to our dailylife and relationships by using the method of tantra.

    In the tantra course we:

    • find a new connection with our partner
    • find ability for deeply loving intimacy
    • use breath for energising and empowering our lives
    • move towards ecstasy of our bodies
    • search for healthy boundaries and good communication

    COURSE TRAINERS Pragita and Sudeva.

    You can find more information about Pragita and Sudeva from here.

    COURSE SCHEDULE

    You can arrive on Friday from 17.00
    Dinner at 18.00
    The course ends at the latest 18.00 on Sunday.

    PRICE AND BOOKING

    Price for the course is 380 €/person. You can also pay the course in two parts, first part is 150 €//person.
    Price includes accommodation and food.

    Couples who have already attended the part 5, may come to rehearse for the price of 220 €/person for Full board. Nice if you email or call us if you are interested in this option.

    More information about tantra and bookings.

    Inquiries and registrations: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    You can read feedback from tantra courses from here.

    A warm welcome to join !!

  • Paritantra 5
    17:00 -18:00
    15/01/2023-15/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Paritantraviikonloppujen sarja (1–5) on luotu tukemaan, elävöittämään ja ravitsemaan parisuhteessa olevien elämää. Kynnys tulla paritantra kurssille saattaa olla suuri, mutta toistaiseksi kaikki ovat lähteneet kurssilta todella tyytyväisinä kotiin.

    Pareille suunnatuille kursseille otamme vain sitoutuneessa parisuhteessa eläviä pariskuntia. Viikonloppu on laatuaikaa parisuhteelle. Luomme parisuhdetta tukevan ilmapiirin, jossa jokainen pari voi keskittyä ravitsemaan ja syventämään suhdettaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä. Oli parisuhde alun huumassa, onnensa kukkuloilla, kriisiytyneenä eron partaalla… tai jotain siltä väliltä, saat eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniisi ja ihania harjoituksia kotiin vietäväksi.

    Elontulen Paritantrakurssit (1–5) on suunniteltu käytäväksi numerojärjestyksessä, eli esim. Paritantra 2 –kurssille voi osallistua vain, jos on käynyt Paritantra 1:n jne.

    Parina ja perheenä eläminen tuo käsille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.

    Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

    Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

    Kurssilla:
    – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
    – löydämme kyvyn syvästi ravitsevaan intimiyteen
    – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
    – kuljemme kohti kehon ekstaasia
    – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

    KOULUTTAJAT Pragita ja Sudeva

    Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

    HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

    Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.
    Kurssin hinta 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö. Hinta sisältää täysihoidon.

    Parit, jotka ovat käyneet vitoskurssin voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö.

    Erikoistarjouksena tarjoamme kaikille pareille mahdollisuuden saapua jo torstai-iltana klo 17.00 alkaen ja olla yhden vuorokauden laskeutumassa ja ”nollaamassa” Elontulessa täysihoidon ALE hinnalla 80 €/hlö. Ottakaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneet tästä vaihtoehdosta.

    Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    Kurssipalautteita voit lukea täältä.

    Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

16
17
18
19
20
  • Tantra For Couples Part 2
    17:00 -18:00
    20/01/2023-22/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This course is in Finnish, but translated in English if needed.

    With Couple tantra 2, we deepen our understanding of the body’s energy centers, the Chakras, and the tantric energy cycle. This weekend is a whole new adventure for your body and partner.

    This course we only accept couples.

    Life as a couple and as a family brings up many challenges nowadays. The intensivity and limitless possibilities are driving us into separate directions easily. Tantra course has been created to bring more joy, pleasure and deeper connection into the relationship- not to forget the playfullness.  We create a supportive atmosphere where each couple can focus on deepening their relationship. We can find also new ways how to meet our partner in connection and intimate life. For us tantra is pleasure of the body, relaxing and becoming sensitive in many different ways without pressure and demands. With tantric exercises we learn how to approve ourselves as we are; feeling and sexual beings. We learn how to love and listen to our bodies. Tantra helps us to enjoy our energy, ourselves and our partners. We can find new understanding, pleasure, approval to our daily life and relationships by using the method of tantra. You do not need previous experience in similar work. Whether it is a relationship in the beginning, on the hills of happiness, crumbling on the brink of divorce … or something in between, you will be helped to create a new connection with your partner and wonderful exercises to take home.

    In the tantra course we:

    • find a new connection with our partner
    • find ability for deeply loving intimacy
    • use breath for energising and empowering our lives
    • move towards ecstasy of our bodies
    • search for healthy boundaries and good communication

    Course trainers Sudeva and Pragita

    More information about the course leaders (Sudeva and Pragita) can be found in the section Trainers.

    Price and booking

    Price for the course is 380 €/person. You can also pay the course in two parts, first part is 150 €/person.
    Price includes accommodation and food.

    Couples who have already attended the part 2, may come to rehearse for the price of 220 €/person for Full board. Nice if you email or call us if you are interested in this option.

    Shortage of money? If you have a shortage of money and still really want to get involved, contact us. We can agree on an individual payment arrangement

    More information about tantra and bookings.

    Inquiries and registrations: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    A warm welcome to join !!

  • Paritantra 2
    17:00 -18:00
    20/01/2023-22/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Paritantra 2:lla syvennämme ymmärrystämme kehon energiakeskuksista eli chakroista sekä tantrisesta energiakierrosta.

    Pareille suunnatuille kursseille otamme vain pariskuntia.

    Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Parina ja perheenä eläminen tuo esille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Myös alun huumaan paritantra antaa ihania eväitä syventää suhdetta.

    Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

    Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

    Kurssilla

    – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
    – löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen
    – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
    – kuljemme kohti kehon ekstaasia
    – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

    Kurssin vetäjät Pragita ja Sudeva

    Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

    Hinta ja ilmoittautuminen

    Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.

    Kurssin hinta täysihoidolla 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö.

    Parit jotka ovat käyneet kakkoskurssin, voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö.

    Erikoistarjouksena tarjoamme kaikille pareille mahdollisuuden saapua jo torstai-iltana klo 17.00 alkaen ja olla yhden vuorokauden laskeutumassa ja ”nollaamassa” Elontulessa täysihoidon ALE hinnalla 80 €/hlö. Ottakaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneet myös tästä vaihtoehdosta.

    Rahasta kiinni? Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme sopia yksilöllisestä maksujärjestelystä.

    JOS KIINNOSTUTTE MAHDOLLISUUDESTA TULLA MUKAAN, OTTAKAA ROHKEASTI YHTEYTTÄ !!

    Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

21
  • Tantra For Couples Part 2
    17:00 -18:00
    21/01/2023-22/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This course is in Finnish, but translated in English if needed.

    With Couple tantra 2, we deepen our understanding of the body’s energy centers, the Chakras, and the tantric energy cycle. This weekend is a whole new adventure for your body and partner.

    This course we only accept couples.

    Life as a couple and as a family brings up many challenges nowadays. The intensivity and limitless possibilities are driving us into separate directions easily. Tantra course has been created to bring more joy, pleasure and deeper connection into the relationship- not to forget the playfullness.  We create a supportive atmosphere where each couple can focus on deepening their relationship. We can find also new ways how to meet our partner in connection and intimate life. For us tantra is pleasure of the body, relaxing and becoming sensitive in many different ways without pressure and demands. With tantric exercises we learn how to approve ourselves as we are; feeling and sexual beings. We learn how to love and listen to our bodies. Tantra helps us to enjoy our energy, ourselves and our partners. We can find new understanding, pleasure, approval to our daily life and relationships by using the method of tantra. You do not need previous experience in similar work. Whether it is a relationship in the beginning, on the hills of happiness, crumbling on the brink of divorce … or something in between, you will be helped to create a new connection with your partner and wonderful exercises to take home.

    In the tantra course we:

    • find a new connection with our partner
    • find ability for deeply loving intimacy
    • use breath for energising and empowering our lives
    • move towards ecstasy of our bodies
    • search for healthy boundaries and good communication

    Course trainers Sudeva and Pragita

    More information about the course leaders (Sudeva and Pragita) can be found in the section Trainers.

    Price and booking

    Price for the course is 380 €/person. You can also pay the course in two parts, first part is 150 €/person.
    Price includes accommodation and food.

    Couples who have already attended the part 2, may come to rehearse for the price of 220 €/person for Full board. Nice if you email or call us if you are interested in this option.

    Shortage of money? If you have a shortage of money and still really want to get involved, contact us. We can agree on an individual payment arrangement

    More information about tantra and bookings.

    Inquiries and registrations: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    A warm welcome to join !!

  • Paritantra 2
    17:00 -18:00
    21/01/2023-22/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Paritantra 2:lla syvennämme ymmärrystämme kehon energiakeskuksista eli chakroista sekä tantrisesta energiakierrosta.

    Pareille suunnatuille kursseille otamme vain pariskuntia.

    Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Parina ja perheenä eläminen tuo esille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Myös alun huumaan paritantra antaa ihania eväitä syventää suhdetta.

    Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

    Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

    Kurssilla

    – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
    – löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen
    – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
    – kuljemme kohti kehon ekstaasia
    – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

    Kurssin vetäjät Pragita ja Sudeva

    Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

    Hinta ja ilmoittautuminen

    Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.

    Kurssin hinta täysihoidolla 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö.

    Parit jotka ovat käyneet kakkoskurssin, voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö.

    Erikoistarjouksena tarjoamme kaikille pareille mahdollisuuden saapua jo torstai-iltana klo 17.00 alkaen ja olla yhden vuorokauden laskeutumassa ja ”nollaamassa” Elontulessa täysihoidon ALE hinnalla 80 €/hlö. Ottakaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneet myös tästä vaihtoehdosta.

    Rahasta kiinni? Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme sopia yksilöllisestä maksujärjestelystä.

    JOS KIINNOSTUTTE MAHDOLLISUUDESTA TULLA MUKAAN, OTTAKAA ROHKEASTI YHTEYTTÄ !!

    Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

22
  • Tantra For Couples Part 2
    17:00 -18:00
    22/01/2023-22/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This course is in Finnish, but translated in English if needed.

    With Couple tantra 2, we deepen our understanding of the body’s energy centers, the Chakras, and the tantric energy cycle. This weekend is a whole new adventure for your body and partner.

    This course we only accept couples.

    Life as a couple and as a family brings up many challenges nowadays. The intensivity and limitless possibilities are driving us into separate directions easily. Tantra course has been created to bring more joy, pleasure and deeper connection into the relationship- not to forget the playfullness.  We create a supportive atmosphere where each couple can focus on deepening their relationship. We can find also new ways how to meet our partner in connection and intimate life. For us tantra is pleasure of the body, relaxing and becoming sensitive in many different ways without pressure and demands. With tantric exercises we learn how to approve ourselves as we are; feeling and sexual beings. We learn how to love and listen to our bodies. Tantra helps us to enjoy our energy, ourselves and our partners. We can find new understanding, pleasure, approval to our daily life and relationships by using the method of tantra. You do not need previous experience in similar work. Whether it is a relationship in the beginning, on the hills of happiness, crumbling on the brink of divorce … or something in between, you will be helped to create a new connection with your partner and wonderful exercises to take home.

    In the tantra course we:

    • find a new connection with our partner
    • find ability for deeply loving intimacy
    • use breath for energising and empowering our lives
    • move towards ecstasy of our bodies
    • search for healthy boundaries and good communication

    Course trainers Sudeva and Pragita

    More information about the course leaders (Sudeva and Pragita) can be found in the section Trainers.

    Price and booking

    Price for the course is 380 €/person. You can also pay the course in two parts, first part is 150 €/person.
    Price includes accommodation and food.

    Couples who have already attended the part 2, may come to rehearse for the price of 220 €/person for Full board. Nice if you email or call us if you are interested in this option.

    Shortage of money? If you have a shortage of money and still really want to get involved, contact us. We can agree on an individual payment arrangement

    More information about tantra and bookings.

    Inquiries and registrations: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    A warm welcome to join !!

  • Paritantra 2
    17:00 -18:00
    22/01/2023-22/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Paritantra 2:lla syvennämme ymmärrystämme kehon energiakeskuksista eli chakroista sekä tantrisesta energiakierrosta.

    Pareille suunnatuille kursseille otamme vain pariskuntia.

    Paritantrakurssit on luotu tuomaan uutta näkemystä, iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Parina ja perheenä eläminen tuo esille monenlaisia haasteita. Elämän intensiivisyys ja rajattomat mahdollisuudet ajavat meitä helposti eri suuntiin. Myös alun huumaan paritantra antaa ihania eväitä syventää suhdetta.

    Kurssilla luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia.

    Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme, tuntevina ja seksuaalisina ihmisinä. Opimme rakastamaan ja kuuntelemaan omaa kehoamme. Tantra auttaa meitä nauttimaan itsestämme ja omasta energiastamme ja sen myötä myös kumppanistamme. Voimme saada tantran metodeista uutta ymmärrystä, nautintoa ja hyväksyntää arkeen ja parisuhteeseemme.

    Kurssilla

    – löydämme uudenlaisen yhteyden kumppaniimme
    – löydämme kykyä syvästi ravitsevaan intimiyteen
    – käytämme hengitystä energisoimaan ja voimaannuttamaan elämäämme
    – kuljemme kohti kehon ekstaasia
    – haemme terveitä rajoja ja hyvää kommunikaatiota

    Kurssin vetäjät Pragita ja Sudeva

    Lisää tietoa kurssin vetäjistä (Sudeva ja Pragita) löydät kohdasta kouluttajat.

    Hinta ja ilmoittautuminen

    Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.

    Kurssin hinta täysihoidolla 380 €/hlö. Voit maksaa kurssin myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä on 150 €/hlö.

    Parit jotka ovat käyneet kakkoskurssin, voivat tulla kertaamaan täysihoidon hinnalla 220 €/hlö.

    Erikoistarjouksena tarjoamme kaikille pareille mahdollisuuden saapua jo torstai-iltana klo 17.00 alkaen ja olla yhden vuorokauden laskeutumassa ja ”nollaamassa” Elontulessa täysihoidon ALE hinnalla 80 €/hlö. Ottakaa yhteyttä, mikäli olette kiinnostuneet myös tästä vaihtoehdosta.

    Rahasta kiinni? Jos sinulla on pulaa rahasta ja silti todella haluat mukaan, ole yhteydessä meihin. Voimme sopia yksilöllisestä maksujärjestelystä.

    JOS KIINNOSTUTTE MAHDOLLISUUDESTA TULLA MUKAAN, OTTAKAA ROHKEASTI YHTEYTTÄ !!

    Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Pragita 050 5575563, Sudeva 050 5834473, elontuli@elontuli.fi

    Lämpimästi tervetuloa mukaan !!

23
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    23/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    23/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    23/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

24
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    24/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    24/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    24/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

25
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    25/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    25/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    25/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

26
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    26/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    26/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    26/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

27
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    27/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    27/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    27/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

28
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    28/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    28/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    28/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

29
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    29/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    29/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    29/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

30
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    30/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    30/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    30/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

31
  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    31/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

  • Family Constellation Training Part 3 POSTPONED!
    17:00
    31/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    This part is for those who have already done parts 1 and 2.

    Family constellation is an effective and powerful way to recognize entanglement in the original and current family. Most often, unexpected solution oriented interventions bring relaxation and understanding to deeply rooted problematic situations. This allows love to flow again between family members and people who are important to us in our present lives.

    Working with the energy field of the family we begin to recognize many traumatic experiences. Therefore it is extremely helpful to know how to deal with trauma and to be able to support the person to confront and discharge the affects that the trauma and shock have on their body and nervous system.

    The Family Constellation and Trauma Work Training is led by top international educators Dwari and Svagito. This third 8 days is a section led by Dwari. Dwari has worked as a therapist for over 30 years. Her special areas are e.g. family constellation, deep breathing, trauma, primary, tantra and energy work. After meeting Osho in 1977, he combined meditation with her work. She works as an educator in international Breath Therapist Training in Italy and works at international therapy institutes around the world. Her work with people focuses on inner change and holistic healing. You can read more about her.

    This 8 day training is a deep self-experience on one hand, and on the other hand, it transmits the basic theoretical and practical principles of Family Constellation work and gives some practical tools of Somatic Experiencing (Trauma work) that can be used in a counselling situation and in everyday life. We review the basic principles of family constellation work both in theory and on a practical level. You can do the training for professional reasons or as your own self-knowledge process.

    At the beginning of the training each participant will understand and experience family conditioning and will have the opportunity to put up her/his own constellation. We will also learn by watching and standing in other participant’s constellations. The process will be made transparent by absorbing step by step what happens in each constellation and seeing how the source of love can be found.

    Later the focus will shift. We will be doing constellations with symbols in the setting of more individual work, which includes dealing with the different childhood traumas that emerge in the context of family constellation.

    Family Constellation Method

    The energetic field of our family has influenced us very deeply in many different ways.
    The deepest layer is the layer of bonding, the blind love of the child.

    In this powerful blind love the child moves unconsciously into the faith of the parents and carries emotional burdens belonging to the mother or the father. Feelings such as guilt, resentment, fear and more are but a few. The child may also fullfil (follow) the destiny of dead or excluded members of the family to the point of giving up his/her own life. In the constellation work we bring these entanglements into the light and through allowing what is, in even the most painful events, a healing can take place.

    By allowing these healing movements, blind love can turn into conscious love, which flows in a new and un-entangled way to all the people within the family. The child can let go and returns to its own position and strength, being able to move freely into her/his own life. When we confront these deep love bonds within our family and allow love to move in a more conscious way, stuck life patterns can change and transform in the most amazingly unexpected way. While dealing with the personal issues the training also provides a clear understanding of the unseen dynamics ruling the lives of people, this therefore creates a big shift in our understanding of intimate relationships and what is really important to keep them lively and healthy.

    Some of the covered topics:

    • love and order in a family system – what is in support of love
    • main causes for problems in the parent child relationship
    • the function of the conscience
    • the experience of guilt and innocence
    • the need to belong
    • the balance of giving and receiving
    • the solution oriented approach
    • the effect of healing sentences
    • the difference between ‘blind’ love, ‘knowing’ love or ‘conscious’ love

    Trauma release work

    In Family Constellation we move into the knowing field that contains a lot of traumatic experiences for all the members of the family. These include:

    • sudden death of a parent or a sibling
    • heavy, life threatening birth
    • divorce or separation
    • violence within the family
    • physical and emotional abuse
    • sexual abuse

    Besides the systemic affects these tragic events in the family can have, they can also be so overwhelming and traumatic for the child that he/she remains physically and emotionally in shock. In the constellation these shocks are triggered and it needs some tools to be able to support the person to stay present without getting overwhelmed and lost in the emotional drama of the past. The life energy, which is frozen in trauma, is enormous and it needs a resourceful, safe space to be felt and released.

    When that is possible the body and the nervous system can relax and it is much easier to absorb the deeper connectedness into the knowing field of the family. Within the feeling sense of the body one can find their way back to the original strength of the child and from there mature into a loving adult.

    Some of the tools are:

    • Understanding symptoms of trauma
    • Resourcing
    • Slowing down
    • Staying grounded in the here and now
    • Working with the felt sense
    • Supporting self regulation of the body

    The movement ‘beyond family’ and ‘beyond blind love to conscious love’ is part of an inner growth process that brings the individual into deep synchronicity with life itself and into true and blissful aloneness. Only then can healthy relationships become possible.

    Osho Family Constellation is based on meditation and is rooted into a deep acceptance and an honouring of what is, rather than in the effort for improvement. This is the point where therapy ends and meditation begins.

    SCHEDULE

    You can arrive on Monday from 17.00
    We will finish on Tuesday by 17.00

    PRICE AND BOOKING

    Training week price is 1490 e (early bird 1390 e, until 30.11.2022).
    Prices include training and full board.

    Check the booking from here.

    If you are interested, feel free to contact us! We will be happy to provide more information about the training.

    A warm welcome to join !!

    Additional information: Pragita +35850 5575563 and Sudeva +35850 5834473, elontuli@elontuli.fi

  • Perhekonstellaatiokoulutus Osa 3 SIIRTYY!
    17:00
    31/01/2023-31/01/2023
    Merkniementie 94, 09120 Karjalohja (Lohja)

    Koulutus on englanniksi, mutta tarvittaessa käännetään suomeksi.

    Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet osat 1 ja 2.

    Perhekonstellaatio on tehokas ja voimakas tapa tunnistaa kietoutuneisuutta alkuperäisessä ja nykyisessä perheessä. Useimmiten odottamattomat ratkaisukeskeiset toimet tuovat rentoutumista ja ymmärrystä syvään juurtuneisiin ongelmatilanteisiin. Tämä antaa rakkauden virrata uudelleen perheenjäsenten ja ihmisten välillä, jotka ovat meille tärkeitä nykyisessä elämässämme.

    Kun työskentelemme perheiden energiakenttien kanssa alamme tunnistaa monia traumaattisia kokemuksia. Siksi on erittäin hyödyllstä tietää, miten käsitellä traumaa ja oppia tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutuksia kehossa ja hermojärjestelmässä.

    Perhekonstellaatio- ja Traumatyökoulutus on kansainvälisten huippukouluttajien Dwarin ja Svagiton vetämä. Tämä kolmas 8 vrk on Dwarin vetämä osio. Koulutus on toisaalta syvä kokemus itsestään, ja toisaalta se välittää perhekonstellaatiotyön teoreettisiaja käytännöllisia perusperiaatteita. Se antaa myös traumatyöhon käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää neuvontatyössä ja jokapäiväisessä elämässä. Käymme läpi perhekonstallaatiotyön perusperiaatteet sekä teoriassa että käytännön tasolla. Voit tehdä koulutuksen ammatillisista syistä tai omana itsetuntemuksen prosessina.

    Koulutuksen aluksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus rakentaa oma konstellaatio ja saada ymmärrystä sekä kokemusta oman perheen ehdollistumista. Opimme paljon myös seuraamalla ja osallistumalla toisten konstellaatioihin. Konstellaatioiden kautta opimme askel askeleelta metodin käytön ja näemme miten on mahdollista jälleen löytää rakkauden lähteelle. Myöhemmin painopiste siirtyy. Teemme konstellaatioita symboleilla, joka mahdollistaa yksilöllisemmän työn. Tämä sisältää myös erilaiset lapsuusajan traumojen käsittelyn, jotka tulevat esille perhekonstellaatiossa.

    KOULUTUKSEN OSA 3 VETÄJÄ 

    Dwari on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta. Hänen erityisalueita ovat mm. perhekonstellaatio-, syvähenhengitys-, trauma-, primaali-, tantra- ja energiatyöskentely. Tavattuaan Oshon 1977 hän yhdisti työhönsä meditaation. Hän toimii kouluttajana kansainvälisessä hengitysterapeuttikoulutuksessa Italiassa ja työskentelee kansainvälisissä terapiainstituuteissa ympäri maailmaa. Hänen työskentely ihmisten kanssa keskittyy sisäiseen muuttumiseen ja kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Voit lukea hänestä lisää.

    Perhekonstallaation metodit:

    Nykyinen perhe

    Kun perheen luonnollista järjestystä ei noudateta, esimerkiksi kun lapset käyttäytyvät kuin vanhemmat ja vanhemmat käyttäytyvät kuin lapset, silloin rakkaus ei virtaa tehokkaasti kyseisessä perheessä ja häiritsee myös kaikkia myöhempiä suhteita. Nykyisessä perheessä miehen ja naisen on tiedettävä, kuinka olla tasavertaisia ​​kumppaneita suhteissa toisiinsa, mutta myös suhteessa lapsiin. Myös entisellä kumppanilla on paikka nykyisen perheen systeemisessä kentässä ja se on tunnustettava. Kun tämä jätetään huomioimatta, etenkin nykyisin muuttuvissa perhetilanteissa, se voi luoda paljon kaaosta ja takertumista, jota lapset myöhemmin kantavat.

    Käsiteltäviä asioita mm.:

    Perheen dynamiikka
    Kietoutuneisuus alkuperäisessä perheessä
    Rakkaus ja järjestys: Kuinka rakkaus voi toimia
    Naiset ja miehet ovat erilaisia
    Heikko ja vahva rakkaus
    Antamisen ja ottamisen tasapaino
    Minne lapset kuuluvat
    Adoptio

    Metodisia elementtejä mm.:

    Tietokenttä
    Haastattelu ennen konstellaatiota
    Työskentely symbolien kanssa
    Salliminen tekemisen sijaan
    Olla yhteydessä kenttään

    Trauman vapautustyö:

    Tarvitsemme kaikki rakastavia, ravitsevia ja seksuaalisesti tyydyttäviä suhteita. Mutta yleensä intiimit suhteet tuovat kehossa esiin paljon ratkaisemattomia traumaattisia muistoja. Konstellaatiossa koskemme tietokenttää, joka sisältää paljon traumaattisia kokemuksia kaikista perheenjäsenistä, joten on erittäin hyödyllistä osata käsitellä trauma ja pystyä tukemaan henkilöä kohtaamaan ja purkamaan trauman vaikutukset, jotka ovat kehossa ja hermostossa.

    Traumaattiset tapahtumat:

    Lapsen äkillinen kuolema
    Raskas, hengenvaarallinen syntymä
    Avioero tai ero
    Abortti
    Väkivalta perheen sisällä
    Fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö
    Seksuaalinen hyväksikäyttö

    Konstellaatiossa nämä traumat usein triggeröityvät ja tarvitaan työkaluja ja tukea pysyä läsnä ettei henkilö huku ja eksy menneisyyden emotionaaliseen draamaan. Elämän energia, joka on jäätynyt traumaan, on valtava ja se tarvitsee kekseliään, turvallisen tilan koskettamiseen ja vapauttamiseen. Kun tämä on mahdollista, keho ja hermosto voivat rentoutua ja on paljon helpompaa luoda syvempi yhteys perheen tietokenttään. Kehon tunteen kanssa voidaan löytää takaisin lapsen alkuperäiseen vahvuuteen ja sieltä kypsyä rakastavaksi aikuiseksi.

    Työkaluja ovat mm.:

    Trauma-oireyhtymien ymmärtäminen
    Maadoittuminen ja läsnäolo täällä ja nyt
    Kehon itsesääntelyn tukeminen
    Turvallisuuden ja rajojen merkitys

    Liikkuminen ’perheen ja sokean rakkauden ulkopuolelta tietoiseen rakkauteen’ on osa sisäistä kasvuprosessia, joka tuo yksilön syvälle synkronisointiin itse elämän kanssa ja todelliseen ja autuaseen yksinäisyyteen. Näistä lähtökohdista on mahdollista kokea terveissä ihmissuhteista.

    Osho Family Constellation perustuu meditaatioon. Se perustuu juuri siihen, että hyväksytään ja kunnioitetaan sitä, mikä on, eikä parannusponnisteluihin. Tässä kohtaa terapia päättyy ja meditaatio alkaa.

    AIKATAULU

    Voit saapua maanantaina klo 17.00 alkaen

    Päätämme tiistaina klo 17.00 menessä

    HINTA JA ILMOITTAUTUMIEN

    Koulutuksen hinta on 1490 e, (early bird hinta on 1390 e, voimassa 30.11.2022 asti). Hinnat sisältävät täysihoidon, Ilmoittautuminen.

helmikuu
helmikuu
helmikuu
helmikuu
helmikuu