fbpx

Karima Valentina Hočevar on tehnyt syvällistä tutkimusta ihmisluonnosta ja sen monista eri ulottuvuuksista useiden vuosien ajan. Tämä pitkä matka psyykkisten, fyysisten, spirituaalisten ja muiden elämän eri aspektien lävitse on johdattanut hänet ymmärtämään, että kaikkien näiden tasojen yhteys on avain syvempään harmoniaaan, rauhaan, onnellisuuteen, iloon ja sisäiseen vapauteen. Kariman työ ihmisten kanssa pohjautuu tähän ymmärrykseen. Hänen ryhmäsessioidensa myötä ihmisillä on tilaisuus tutkia ja selvittää, mikä heitä estää siirtymästä syvemmälle yhteyden ja eheyden tasolle. Se on sisäinen matka kotiin.

Kariman alkuperäinen ammatti on henkilöstöhallinnossa. Terapiamutoja, joissa hän on sertifioitu harjoittaja ovat mm. craniosakraalihoito, SE (Somatic Experiencing), NARM (Neuro Affective Relational Model), LLI (Learning Love Institute- Co-dependency therapy) and ISP (integral Somatic Psychotherapy). Hän on valmistunut myös Shaktitanssi -koulusta ja on ollut mukana useissa muissa psykosomaattisissa seminaareissa, joihin sisältyy oman itseyden syvällistä tutkimusta.

Hän tarjoaa sessioita kaikissa yllämainituissa terapiamuodoissa kasvokkain ja myös Skypen välityksellä sekä ohjaa meditaatio piiriä ja kehollista perhekonstellaatiota. Hän toimii toisena opettajana kraniosakraaliterapeutin koulutuksessa ja avustajana kaksi vuotisessa NARM -koulutuksessa Lontoossa.